dagarna springer förbi...

Jag har ingen tid över nu... ingen tid alls att blogga, tyvärr...

Sjukt trött tjej!

Åh herregud. Jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen, men dags att gå upp!
 

Upp upp och iväg!

Godmorgon!

Nu har jag ''vaknat'', mina ögon är öppna iallafall. Själv tycker jag att det är lite tidgt att gå upp men det är bara att göra. Idag ska jag gå igenom skogen och träffa Cicci, vi ska chilla på livet och rida :) Kommer nog bli en mysig dag om regnet håller sig borta.

Åååååh, jag är 15 år och gör vad jag vill! :)


Dagen idag

Idag drog jag och älsklingen till min älskade syster Andrea.
Träffade mamma samt hjälpte Andrea att bära in en soffa i hennes lägenhet, teamwork mellan mig
och Johan blev de! Masserade även min gravidasyster, hon blev glad kan man säga :)
 
Efter att vi hade varit där så drog vi hem till Johan igen, och here I am!

Va snäll jag känner mig!

Låter kanske konsigt men jag låter min kille spela även om jag är där. Att umgås är ju för mainstream.... Jag får väll ta och blogga lite, plugga lite, lyssna musik och sen kolla Gossip Girl. Har en del plugg att göra! SO, kill me now typ. Får väll underhålla mig själv en stund, hmmmm.
Ge och TA!
 
Chilla på livet, plugga, snacka med C!cc! och reta pojkvännen när han dör, underbart!

Grym eftermiddag

Är fortfarande i skolan men jag taggar fett mycket inför eftermiddagen. Jag ska först till KRS och rida, vi har hoppning. Tror att jag får Jupiter igen. Efter ridingen ska jag ta tåget till min älskade Johan, LOVE LIFE!

No

Bästa NO lektionen på länge!

FREDAG !

Så sjukt gött, idag är det fredag!! Denna veckan har gått rätt fort endå måste jag säga.
Kunde sova rätt bra inatt måste jag säga... Mina konstiga drömmar är dock inte borta,
inatt drömde jag om att göra stallarbetet på stall antonsson och rida glimmer...? Totalt random!
 
Men idag är det fredag, släpp alla beskymmer, på måndag kommer nya!
 

Rida Lutfina

Idag efter skolan ska jag rida Lutfina. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir antagligen arbete i paddocken eller en uteritt baracka, kanske båda? Det vet man aldrig! Vädret är väll lite halvkasst idag men det hindrar aldrig mig. Skriver mer när jag kommer hem :)

Godmorgon!

Nu är jag vaken. Sitter just nu och värmer mig eftersom jag snart ska ut, usch! Idag är en sån dag man bara vill vara hemma!

Eox i stormen

Idag red jag Eox ute i regn och blåst. Det gick jätte bra, kändes jätte bra bortsett från lite bråk. På ett ställe var vi i och badade i ett dike då han även lättade i framdelen, men annars var de lugnt. Kände att idag var det jag som bestämde, nästan iallfall :)

Försov mig imorse...

Idag försov jag mig, haha! Lyckat kände jag...

Gymkana, ramlade av...

 

Gymkana, ramlade av Lutfina...

 Idag blev det gymkana med alla hästarna, Jag red Lutfina och tjejerna tog ponnyerna. Vi körde lite olika grenar, monent eller vad man nu vill kalla dom. Flyttade konor, plockade upp saker från marken osv. Lutfina tyckte att det var kul att få länga steget lite, eller ja, trycka av i full fart...! Med ett hoppspö skulle jag slå omkull en ''sockerbit'' (som är 20cm hög) men just den gången lutade jag mig lite för långt ner medans Lutfina galopperade, det slutade i paddockgruset... HAHA! Jag bara hoppade upp och fortsatte så klart! 

Gjorde en till miss... Jag skulle hoppa upp och då var Lutfina lite snabb så jag satte mig bakom sadeln, när hon tryckte av i full galopp och bockade som en galning.. Shit va jag skrattade! As kul ridpass :)

Engelska, snart lunch!

Nu sitter jag och Johanna på engelska lektion och lyssnar samt skriver :)
Snart är det lunch, jag är fett hungrig eftersom jag har ätit kex hela morgonen, bara för att jag kan!

Bara att gå upp.

Godmorgon!

Nu har jag ''vaknat'', mina ögon är öppna iallfall. Ligger nu i sängen och lyssnar lite på musik i förhoppning att kunna ta ett ryck och gå upp, usch. Är inte jätte trött idag, men där emot enormt slö. Vi får se hur denna dagen blir!
 
Idag ska jag till skolan och sen ska jag till stallet. Ska rida Lutfina idag igen, kör paddocken idag igen. Har en helt del som måste göras med henne! Hon var lite jobbig igår, men efter lite ridning blev hon skaplig.
 
Nu ska jag slänga mig upp...
 

Godnatt!

Åh herre... Nu är jag hemma och jag är helt slut. Jag är konstigt stressad, vet inte över vad. Kanske är att jag bara vill sova nu så att jag kan få morgondagen överstökad. Imorgon ska jag rida Lutfina igen, bäbis!

Skäms jag över min pojkvän?

Anonym :
Varför vill inte du det? Skäms du eller?
 
Svar: Jag vill inte ladda upp bilder på MIN pojk just för att han är MIN och INGEN annans. Jag säger inte att de aldrig kommer komma, you never know! Nej lilla vännen, jag skäms inte över honom. Jag älskar honom över hela mitt hjärta.
 
Så.... bara för att jag inte lägger upp en bild på honom så skäms jag över honom? Du vågar inte ens skriva ditt namn, inte ens ett på hittat, och då kommer min fråga, skäms du över dig själv?
XoXo Sarah :*
 
 
 

Tillbaka i skolan

Nu är jag i skolan igen! sitter och rensar lite bilder på min dator, chill!
Jag lade ner bloggen lite i helgen, ville ha lite ensam tid med Johan. Ibland är det bra att komma ifrån bloggen så att jag kan skriva mer dagen efter. Nu är jag i skolan och jag är tillbaka i verkligheten, tyvärr, så bloggen kommer uppdateras som vanligt tills den läggs ner. Ska göra lite tidsinställda till er nu, PUSS!
Foto: Anna Wingård

Mer om min älskling

Någon är mycket nyfiken på min pojkvän, så här kommer mer!
 
anonym vad kul! kan du inte visa en bild på han och vad heter han i efternamn? :)
 
 

SvarJajjamän! Bild visar jag inte eftersom varken jag eller han vill de. Men
jag kan avslöja att han heter Friman i efternamn. Min hemliga älskare heter Johan Friman!

Chillar med min BF

Dagarna går fort, men bara på loven... Nu sitter jag i soffan med Johan och förbereder ett till inlägg, om honom igen. Någon är riktigt nyfiken måste jag säga :) Har bara chillat hela dagen, har ju lov än så länge, men snart är det slut med de... TYVÄRR! Usch ingen lust alls att komma tillbaka till skolan.
 

RSS 2.0