Shopping i torsdags

Åkte ju in till Göteborg med Bosse i torsdags, det blev en del endå :)
 

Glida runt i staby :)

Dagens ridning:
Glida runt på Glimmer i westernsadel i staby :)
Fick även Lite sällskap av tjejerna på käpphästana


Ja, min dator!

Tjena tjena tjena!

Var så lyckad så att jag glömde datorn i stallet i fredags... så jag har varit en hel helg utan min älskade Macbook. Men nu är den tillbaka och det är jag också, får väll börja blogga lite flitigare nu, HEH. Min syster fyller 17 år idag så vi ska ha lite kalas idag, vet inte hur många som kommer, det bli spännande! Kom nyss hem från stallet för jag var och red ut på Glimmer en sväng.
 
Outfit:

Då har jag trillat av Lutfina för första gången !

Hello bloggen!
Nu har jag ridit både Glimmer och Lutfina. Med Glimmer red jag bara ut en sväng själv men med Lutfina red jag ut med Bosse och Pride. Jag och Bosse red runt lite samt kollade in en ny väg som var super rolig!Vi hade till och med en fika stund då jag satt i damsitts med ryggsäck på enda sidan sadeln. Lutfina fick för sig att gå runt lite men när jag skulle stanna henne så gick hon bara vidare, så jag gled lite fint av och landa på ryggen... HAHAH! Ingen rolig första avramling men men !
- Lutfina i ett nötskal..

dagens !

Godmorgon!

Snart är jag påväg till stallet, kommer väll få cykla halva vägen på förliten cykel också... Men vi får se om det kommer någon buss! Idag ska jag och Bosse träffas med hästarna sen får vi se vad vi hittar på. Efter vi har ridit ska jag ta bussen till ytterby för att träffa bosse igen och då ska vi ha lite filmkväll. När filmkvällen är slut så ska jag vidare med min älskling. Love the day!!
 
Dagens outfit

Damp.se ....

Kunde inte uppdatera igår eftersom blogg.se slutade fungera för mig, MORR!

Mot göteborg!

Nu bär det av till Göteborg igen! eller ja, åker om en och en halv timma... Idag ska jag till Bosse för vi ska fixa lite med håret och sen åka in till göteborg och shoppa lite kläder, sen ska jag hem igen.  Kommer bli en mysig dag tror jag! Kommer bli lite skönt att komma hem idag också, asså hemhem, där jag har alla mina saker så att jag kan packa väskan och sticka igen! Hehe...
 
Jag har saknat Småland en del, får se till att jag snart är tillbaka!
Hundarna :)

Nattsnack, detta köpte jag idag

Nu ligger jag i sängen och skriver lite allmänt babbel, LOVE IT.

Detta var en rolig dag! Men min vistelse i småland är snart över... Kommer ju tillbaka igen, får stanna lite längre nästa gång. Imorgon blir det shoppning med Bosse! Kommer bli kul. Vi ska åka in till Göteborg och kolla affärer. Två shoppingdagar på raken och inte ridit på en vecka...  vad har hänt med mig? Kommer bli kul att köpa lite nya fina kläder att ha nu på sommaren!
Tröja och shorts, Lindex
Ja det är hästgodis, men det är ju så gott!!
Idag köpte vi även en svart klänning, saknaden är stor...

Just chilling

Nu sitter jag lite forever alone på gräsmattan här i Forsheda. Rätt mysigt måste jag säga, sitter med datorn och chattar på facebook medan jag smsar och lyssnar musik. Bra avslut på en rolig dag. Shoppning, desperate housewives och datorn +sms =UNDERBART! Ni ska få se vad jag har köpt idag, lite senare bara. Tröjan jag har på bilden köpte jag idag!

Flickan med det långa blonda håret, korta menade jag !

Farväl mitt långa hår, kommer sakna dig!

Idag blir det forsheda !

Godmorgon!

Nu har jag varit borta ett tag men jag kände att jag behövde det. Har inte ridit på en vecka och det har inte hänt så mycket så jag har inte haft något att skriva om direkt... Men jag har det skit kul endå, livet leker!
-Utan smink, ser ut som en bäbis...

Svar om Figo

 
Sara Om:
 
var snäll och svara på denna kommentaren i ett inlägg. Seriöst, VARFÖR SITTER DU PÅ DEN PONNYN?!?! Det spelar ingen roll om bilderna är gamla, på dom bilderna är du alldeles för stor! Man gör inte så. Du är inte tjock! Men du är inte pinnsmal och du är för Lång!! Så snälla ge mig ett svar! Varför sitter du på den ponnyn?:/
 

Svar: Jag vet inte hur många gånger jag behöver skriva detta, men jag gör det igen då.
Jo, Jag hade Figo på tillridning i två veckor eftersom han gick så dåligt så att han gick sönder sig själv. Så jag fick ha honom i ett stall nära mig där jag red till honom i två veckor för att han skulle gå bra och inte slita på sig själv. Jag vet att jag är för stor, han e B-ponny liksom. Jag red honom både för hans skull och för hans ryttare som han var elak mot. Min tillridning blen super bra och han gick klockrent! Så inga fler förstora ryttare behövde sitta upp för att han var elak.
 
Jo man gör visst så i vissa fall, jag var den enda som kunde rida honom...? Nej jag är inte pinnsmal men dock för lång, hade han varit större hade jag köpt honom för han är underbar när man får till honom!
 
Så nu kan ni sluta fråga :)

Rida ut med syrran !

Gormorgon!

Blev nyss väckt av min syster.... Fortfarande as trött! Idag ska jag och Amanda åka till stallet och rida ut en sväng. Det är genom blött i marken men det är iallafall bra väder nu, så det får man vara tacksam för. Det blir en liten ritt på vägen, vill inte trampa sönder någonstans. Men det kommer nog bli en mysig tur endå!
 
Ska cykla dom 8 km dit idag igen.... :)

Vad kan han va gjort?

 Lite känsliga läsare, titta inte :)
 
Idag kom Glimmer in med ett sår på insidan av vänsterbak-knä.  jag har tvättat ur det noga och det är lugnt men jag vill veta hur han har fått det. Någon som kan se de??

Full fart hela dagen i stallet!

Vaknade rätt tidigt idag men vi låg kvar i våra sängar i stallet och myste. Igår kväll så låg vi uppe en stund och kollade på film, filmen igår blev Ice age 2. Det är megajättesupermysigt att sova i stallet, måste göras fler gånger!
Men ikväll måste jag sova hemma eftersom min syster ska med och rida imorgon, och vi ska cykla till stallet... Hehe, det klarar jag iallafall, får se hur syrran klarar det! Till helgen ska jag bort och då blir det ingen ridning och dålig uppdatering..
 
Imorgon blir det ute ritt, på vägen dock eftersom det har regnat hela dagen idag så det är genom blött på ängarna, synd tycker jag! Hon får väll uppleva de underbara galoppbackarna... :3
Anna är tuff som rider i Westernsadel.... ;)

Dag två

Nu är vi vakna och på väg ut för att hämta hästarna. Vi tar det lite lugnt idag eftersom hästarna har gått en del de senaste. Måndag: Två timmars uteritt. Tisdag: Ridning i paddock + uteritt + lite hoppning i skogen, 4,5 timmar har det jobbat på två dagar, duktiga hästar!

Aldrig försent för en ridtur :)

Nu är det dags att sova här i staby efter en fartfylld dag med Anna!

Vi har ridit en del, bland annat en nattur på Glimmer och Lutfina. Vi red i 30 minuter, denna farliga natt... 
 

8km på 35 minuter... !!

GÖTT! Nu är jag framme i stallet, cyklade enda hemifrån mig och det är 8km, det tog 35minuter för mig :) Min tanke nu är ''Detta var en sån sak man bara gör en gång''. Det var rätt mysigt att cykla hit, det är ju så fin väg att cykla hit på, förutom de sista två kilometerna så det är branta uppförsbackar osv.. Men jag klarade mig till stallet och jag är inte svimfärdig. Nu sitter jag i köket med min dator och äter en macka medan jag väntar in Anna, this is going to be fun!!

Trött

Godmorgon!

Nu ligger jag i sängen och latar mig. Jag är trött och hungrig, men orkar inte gå upp än. Håller på att få huvudvärk men det hoppas jag inte på, vill ju inte ha huvudvärk i stallet. Känns som att jag behöver lite tid i stallet med en underbar vän, Anna och jag ska sova i stallet inatt! MYSIGT!
 

Next up....

Nu blir det Desperate housewives hela kvällen och sen ska jag sova. Imorgon ska jag cykla till stallet, hela 8 km!! Jag kommer dö. Jag kommer ha mer än en timma på mig så jag kommer klara mig :) Jag och Anna ska även sova i stallet då vi har fått en litet rum på ovanvåningen, tagga, det kommer bli fett kul!
Ska man gå ner till petras paddock och rida dressyr...?
 

Två timmars uteritt med Daniela!

Tjoho! Idag blev det en lång uteritt med Daniela, vi red inte så långt bort med vi red länge. Daniela var så snäll så att hon hämtade mig och sen så åkte vi till stallet. Vi kollade ut över hagarna (jag visste inte vilken hage dom gick i) så såg Dani dom, jag ropade på dom och sakta men säkert fattade dom att jag var där. Stona som stog rätt nära kom lunkande i skritt och trav medan valackerna kom helt galna i galopp... Inte likt dom alls!
 
Vi gick ner i stallet och sen tog vi in hästarna. Fick fixa lite med fodret eftersom dom som hade varit där och gett dom kraft inte hade gett dom som dom ska ha det, så figo hade inte fått i sig sin medicin och Lutfina hade inte fått i sig sitt magensium...  Men nu har de fått så som de ska ha! Hästarna var glada att få komma in och äta, så jag gav dom lite extra :)
-Åh, jag vill åka iväg och hoppa!
 
Hästarna skulle ju röra sig också!
Jag och Dani tog ut dom ''stora'' hästarna på en uteritt. Vi red runt lite, på vägen, upp i skogen, över ängar, upp för galoppbackarna, vägen igen, en liten skogsrunda och sen över en liten äng. Hela ritten tog två timmar, UNDERBART! Hästarna var pigga och glada, sjukt kul!

Mot stallet!

Godmorgon!

Nu är det tillbaka till stallet idag, ett tag sen nu! Idag blir det ridning med Daniela samt bus med ponnyer. Ska snart dra mig upp från sängen och göra mig klar eftersom daniela kan komma närsom liksom, och jag ligger kvar i sängen.. Men kul att vara tillbaka i stallet igen, kommer kännas bra att sitta på Lutfinas rygg igen :)
 
Foto daniela :)

Planer inför veckan

Nu är jag hemma igen och imorgon blir det gå upp tidigt för att åka till stallet. Jag och dani ska dit och rida. Jag funderar på vad vi ska hitta på, Rida ut/dressyr? Kanske tar en lång uteritt och rider dressyr på tisdag, låter som en plan! Tror att vi ska hoppa lite på onsdag, mitt i veckan blir jätte bra. Sen så ska ju jag och min kära vän Anna sova i stallet också, det kommer bli kul asså!
Saknade skit sto...

Planer inför veckan

Nu är jag hemma igen och imorgon blir det gå upp tidigt för att åka till stallet. Jag och dani ska dit och rida. Jag funderar på vad vi ska hitta på, Rida ut/dressyr? Kanske tar en lång uteritt och rider dressyr på tisdag, låter som en plan! Tror att vi ska hoppa lite på onsdag, mitt i veckan blir jätte bra. Sen så ska ju jag och min kära vän Anna sova i stallet också, det kommer bli kul asså!
Saknade skit sto...

Ligger änu kvar i sängen..

Jag har nu inte lämnat denna mysiga säng för dagen, ligger kvar och myser. Har kollat klart ett Deperate housewives avsnitt so jag inte kollade klart på igår. Idag blir det chilla och städa, så med andra ord, det kommer inte hända mycket idag ;)
-Ridläger.... <3

Semester från ridningen....

Hallo bloggen!

Jag är just nu jätte upptagen (NOT) med jätte mycket så jag har inte tid att skriva inlägg. Eller ja, jag gör inte så mycket så jag vet inte vad jag ska skriva om direkt. Nu är jag vaken lite tidigt så då slänger jag in ett litet inlägg. Även om jag inte skriver så har jag det jätte bra! Idag blir det nog mer desperate housewives och sen bara chilla :)  Känns skönt att ta lite semester från ridningen men självklart så saknar jag det endå. Men skönt endå!
Mina älskade :)

Livet rullar på!

Jag kommer ha ont i magen sen....

Jag har det bra, mitt liv rullar på :)

Godmorgon!

Är jätte glad idag! Har haft en jätte go natt och en jätte mysig kväll! Idag blir det nog bara Desperate housewives, ska försöka ta fram matte boken och plugga lite... Lockande...? Fast nej. Det är mina planer för dagen och för resten av denna veckan också för den delen. Även om jag inte uppdaterar så mycket så har jag det underbart!
 
 
Hörs och störs bloggen!

Försvann och försvinner igen!

Byebye!

Ridningen idag gick jätte bra! Jag red ut på Glimmer med Figo på släp och sen så hoppade jag och Emilia stona. Det gick bättre än igår iallafall, Lutfina har tappat sin personlighet lite, dont like! Men jag älskar min bäbis!

Dags att sova, ridning 2 hästar

Det har varit en lång dag och jag har varit lika trött hela dagen, det har varit jätte jobbigt att vara så trött. Idag har jag varit i stallet och jag har ridit först Glimmer och sen så har jag hoppat Lutfina. Lutfina var mycket okonsentrerad och jobbig idag, hon har först vilat och sen så har en annan ridit henne. Sally är dagen stjärna hon hoppade jätte fint! Bra ponny!
Nu är det dags för mig att sova iallafall, imorgon kommer bli en rolig dag :)
 

Fan Anna!

Dumma Anna som håller mig vaken hela nätterna.... För nu måste jag slänga mig upp för att jag ska till stallet och rida minst två hästar innan kl 17. Jag har rätt gott om tid men man vet aldrig vad som finns att göra i stallet när man inte varit där på ett tag, HEH. Vet inte heller vad jag har för uppgifter nu när familjen är borta, spännande!
 
Dags att gå upp, vi hörs sen!
¨- BÄBIS!

Dagen som jag glömde...

Denna dagen har jag helt glömt bort asså. Jag har typ inte gjort något alls. När jag inte har något bokat så ligger jag länge i sängen, äter, lägger mig i sängen igen med desperate housewives... Denna dagen var inget undantag, MEN, jag har städat! Känns inte så jätte mycket bättre men vad ska jag göra åt saken? Imorgon ska jag åka till stallet och rida två hästar. Det ska jag även göra på onsdag :) Nu får jag ta igen min lathet.
Lutfina lenson....!

Tisdag, Lutfina kom till KRS

På tisdags morgonen var man mycket trött, hade varit uppe rätt sent på måndagen. Men det var bara att ta sig i skinnet och att gå upp med de bästa humör man kunde erbjuda.  Efter vi hade ätit frukost var det bara att byta om och sen gå upp till stallet för att det var ridning på G. Jag red Vermir för Anna, vi hade markarbete med träning av att länga och korta galoppen. Det gick mycket bra och det var jätte kul!
Lutfina kom där på förmiddagen också, sjukt kul! När de var dags för att åka och bada så stannade jag och Sara kvar på KRS med våra hästar.
 
Andra passet var det hoppning. Jag hade Vermir igen så Lutfina fick stå i hagen och se avundsjuk ut. Hoppningen gick jätte bra och det var jätte kul! Om inte Lutina hade gått lopp dagen innan hade jag haft henne. Men när kvällen närmade sig så red jag Lutfina i manegen så att jag kunde rida igenom henne lite. Hon kändes mjuk och fin. Anna fick även hoppa upp och rida en sväng. Hon märkte stor utväckling hos Lutfina så det kändes super bra för mig att höra! 
MYS!
 

Tillbaka igen !

Kom hem rätt sent igår så jag orkar inte göra några inlägg, hade massa annat att göra. Nu är allt från ridlägret uppackat och det ligger på sina platser igen, det tycker jag e tråkigt eftersom jag gärna går på samma ridläger igen. Mer inlägg kommer idag om ridlägret, ska bara minnas lite först ;) Andra inlägg kommer också!
 
Denna veckan har varit den bästa på länge... :)
- Bild från, innan ridlägret

Over and out!

 Denna ''Dagen'' tog en bra vändning, over and out, all I'm sayin! 

När jag säger att jag inte klarar mig utan henne så menar jag det....

Jag red henne senast igår och nu sitter jag och kollar gamla bilder, nya bilder, kollar på ponnyer, kollar på ridtravare osv osv... SAKNAR MIN BÄBIS!
 

Nu igen...

Jag har inte gått upp än, jag har bara kollat på desperate housewives hela dagen... Jag har kollat på 8 avsnitt idag. Man kan ju inte sluta, Det är så grymt bra jue.. Kommer nog bli en hel del nu eftersom jag inte kommer vara i stallet på tre dagar, OMG. Hur ska jag klara mig utan min bäbis? Jag får väll bara sakna henne lite. Jag kommer ju träffa henne varje dag v. 29.... Spännande! Vad tror ni att jag har för mig nu...?

Måndag, Lutfina gick på travet igen.

Första dagen på ridlägret var mycket rolig. Först så lade vi in våra väskor i hyddan där vi skulle bo och sen så var det dags att rida. Jag fick Vermir som andra häst eftersom jag skulle ha Lutfina men hon skulle gå på travet samma dag så att jag använde ridskolehäst. Första lektionen hade vi Anna och vi red Dressyr. Vi tränade på sitsen, balansen och vår invärkan på hästen. Vi fortsatte även med detta på det andra passet samma dag. 
Efter ridningen så åkte vi in till Åby för att Lutfina skulle gå kval. Det gick mycket bra utan att det var lite kaos så att Lutfina fick ta i mycket mer än vad hon skulle behöva. En häst segrade innan start, en stack innan start, en stannade framför lutfina i loppet så ja det var lite kaos.. Lutfina klarade loppet trotts allt! Jag är jätte stolt över henne, fina tjejen!
 

Tillbaka igen!

Nu är jag hemma efter ett super roligt ridläger! Inlägg kommer om varje dag, har mycket att säga, nu är jag mesta bara trött och vill sova.. Första inlägget kommer imorgon! :)

Åker på ridläger!

Är på ridläger denna veckan med Lutfina, vi kommer ha kul!

Dagen innan ridlägret

Idag är det packa alla Lutfinas saker som gäller, och än har jag inte tagit mig upp ur sängen...

Lutfina ska kvala!

På måndag ska Lutfina kvala inne på åby, kommer bli jätte kul men kanske inte kan vara där dock... Jag hoppas att hon tycker att det är kul att gå lopp igen!

RSS 2.0