Hemma hos Sara (pinky!)

Nu sitter jag och Sara i hennes säng och leker med våra datorer.
Inte så mycket för oss dock, det är ju kväll nu så vi kommer väll äta något, kolla film eller liknande. Just för tillfället sitter vi och kollar bilder från Milano, när vi var där då :P

Hemma hos.....

PINKY!
Nu är jag hemma hos Sara och vi har firat hennes 14årsdag med hennes släckt, mycket trevligt! Vi fick lite nya smeknamn.. Jag heter blondi och Sara heter nu mera Pinky, enligt hennes släckt ;) Haha, alltid lika kul.
Vi käkade middag och fika sen snackade vi ett tag, mycket mysigt!

Nu blir det hitta på något med Sara och sen får vi se ;)
Har en del att skriva till er och det kanske kommer ett videoinlägg ikväll.... ;D

Håller er uppdaterade .

Hejhej bloggen!
Nu sitter jag på ''andra sidan'', där vi har engelska, och nu har vi engelska. Vi ska skriva en artikel om någon i klassen, som sagt, jag fick Albin och han e lagom tråkig eftersom jag inte får hitta på något och jag vet typ inget om honom heller. Sist råkade jag ta bort mina anteckningar så jag har inget kvar alls..

Efter engelskan är det språk och för min del blir det spanska, tyvärr, sjukt tråkigt(enligt mig). Men jag får överleva denna eftermiddag också. Efter skolan blir det kul!


Glömt!

Ojoj! Detta har jag nog inte berättat för er, sorry!

I söndags gick jag och Vanna bort till stallet och vi skulle kolla in den nya hästen, men gissa vem som var ute och rörde på sig då? Jo, Rejje! Han var ute och körde släde. Jag och vanna gick så klart åka med ett varv och det var jätte kul! Vi åkte dock inte så länge eftersom han inte är igång. Men vi fick åka ett varv och det var super mysigt. Efter åk turen fick jag mysa lite med honom, han är sååå go!

Svenska

Nu ska vi skriva på svenskan, eller vi ska göra vad vi vill med svenska bara
vi gör de. Och jag tänkte skriva, men om vad??? :<
- Love U baby!

God morgon bloggen!


Nu är jag vaken och jag väntar in tiden eftersom det blev lite knasigt i morse så Farmor ska köra mig, hon körde endå ut hit och skulle hämta min kusin fast då kunde han åka med pappa så farmor kör mig en stund. Denna stunden som jag har över nu då ska jag spendera på att städa, mitt rum ser ut som, eh, stökigt..? Vet inte vad man ska kalla de direkt.

Idag blir det skolan iallafall, tisdag idag då, skit trålig dag!! Usch!
Jag gillar inte tisdagar, tråkiga lektioner, jobbigt upplägg, lång dag mm. Förmiddagen är helt okey, men efter middagen, USCH! Eng-Sp-SO... Aja, men får väll överleva denna deppdag också...

Nu är jag hemma igen!

Och som vanligt får ni måndagens uppdateringar dagen för då kan jag skriva lite bättre inlägg så att ni får veta mer och bättre, Låter det smart? Tycker jag!

Snart ska jag duscha och sen blir det sängen! Puss på er!

SOdubbelpass

Nu har vi SO, vi är inne på det sista passet nu (Y)
Denna 'roliga' SO lekltion har vi lite förberebande för ett prov.. Spännande!
Jag ska sitta inne på Seterra och övar på läder, kan nästan hela Europa nu! *stolt*
Kunde nästan inget land innan men nu klarar jag 95% Känns jätte bra! Fast jag ska ju kunna
mer än det men det är en annan sak jue. Jag är inte så bra på detta så jag är nöjd med det lilla!


GRATTIS !

Henrik fyller 15 år idag!!




Lunchtid .

Nu är det lunchrast. Det var på tiden!  Nu sitter jag med lite folk i klassrummet, kulkul!
Idag händer det inte mycket mer än SO, jag undrar vad vi ska göra på SOn men det vet man aldrig x)  Har inte mycket säga nu, Bye bye!

Tråkiga engelska lektion -.-'

Nu ska vi skriva om en kompis.. kul.. Fick dock inte Emma som jag hae tänkt, Jag hade redan tänkt ut exakt vad jag skulle skriva men jag får väll skriva om Albin istället då. Synd eftersom jag redan visste vad jag skulle skriva och vilken modell jag skulle använda mig av. Jaja, får väll börja om från början.

Efter Engelskan ska vi ha Lunch sen dubbelpass SO.

Efter skolan är det dags för att ha lite kul, ska ju rida Lutfina idag och sen ska jag åka med till Jennylund! Kärlek! Med Lutfina ska jag köra lite horsemanchip saker, typ ledarövningar, sen sticka ut och rida en sväng eftersom hon är super pigg nu. Hon blev riden igår, får hoppas på att det märks! Hon lär vara pigg idag också men det är jag ju van vid nu. Tänkte ha travbettet idag när vi rider, har inte ridit med det på ett bra tag nu eftersom vi inte har hoppat på ett tag, tyvärr!
Så, ledarövningar och lite ridning står på schemat!

De bettet!

I skolan

Nu har jag engelska, lyssnar på något, vet inte vad.
Har haft fullt upp i skolan idag så jag har inte hunnit bloggat enu.
Så nu blir det en snabbis, måste återgå till lektionen nu. Bloggar om en stund!

Kvar att göra idag

Saker jag har kvar att göra idag är bland annat
*Äta kvällsmat
*Lägga fram en ridoutfit till imorgon
*Planera morgondagens ridning
*Ta fram en skoloutfit
*Göra allt klart för kvällen
*SOVA!

Är redan trätt men jag har en del kvar att göra innan jag kan komma
till den sista punkten som jag gillar mest (a'

Sämre uppdatering, eller?

Idag har jag gjort 6 st inlägg, med detta då, men det känns som att min uppdatering ligger nere. Men jag tänkte göra ett längre inlägg för att jag ska få känslan att jag har gjort fler än 5 inlägg och att jag ska vara nöjd med dagen uppdatering :) Nu ska bloggen få sin ''braiga'' uppdatering som jag brukar ha, ska försöka hålla den.  Lättare vissa dagar när jag inte rider, fast efter ridningen får ni ju uppdatering om hur det gick och det är väll alltid roligt att veta, eller?

Ifall att ni saknar något i bloggen ska jag fixa de! det är bara att kommentera och fråga efter det. Jag vill ju att ni ska kunna läsa det ni vill läsa om här :)

Vad ska man ha för outfit imorgon? ;O

Haha! Bonito!

Haha, kollade på Bulldogg i väntan på Ponnyakuten och gissa vem jag såg i eftertexten? Om inte Bonito! xD HAHA, jag höll på att skratta sönder, Lilla Bonito! Underbara hund ;)

Tillbaka i kärna.

Nu ligger jag och slöar i soffan med familjen. Har varit ute hos bunny och kollat till hans tand.. som han nu har tappat. Så nu är hans tand typ 1mm, den växer till sig snart! Men lyckas utan Bunny? Hehe.

Tänkte slänga på honom ett täcke och gå ut och gå en sväng, då blir han den glada kaninen!

Fotoshoot, Bonito

Jag hade lite tråkigt så jag passade på att fota bonito lite, här har ni!
Naturligt vacker.














Ska vi gå ut och gå?

Nu ska vi gå bort till stallet och kolla in den nya hästen!


Bonito !

Bilder från igår! (Oredigerade och oroterade!)









Snowrace!

Jag har varit ute heela dagen och åkt snowracer med Jannes barn, därför den dåliga uppdateringen. Vi har åkt i trädgården, i en hästhage, på ett spår i skogen mm. Jag åkte mest med Sam eftersom han är minst och klarar inte av dom backarna så bra. Vi hittade jätte grymma backar som var rätt branta och som hade svängar, UNDERBART!  Vi körde Race en del och hade skoj! Vanna gick omkull en gång annars var det bra!

Vi har dragit efter Bonito också, han var grym!
Bilder kommer imorgon!

Funderar på att gå bort till stallet, kommer en ny häst idag!! :D
Vill ju träffa Reje också!

ZEBRA! :D

Red ju den bråkiga köttbullen på KRS :D
Jag fick Zebra tillslut då och vi skulle ha lite dressyr träningar. Mycket kul fast det var ju en ponny jag satt på och det märktes! Zebra var jätte mysig att rida, han gick emot bettet typ heela tiden(''Lite'' irriterande!) Men jag fick till honom riktigt bra! När vi skulle galoppera på volterna så vägrade Harry och när hon la på spöt sparkade Harry bakut mot mig och Zebra, det var nära !!

Blev lite små kaos på lektionen men det får man tåla. När vi galopperade på volten fick Zebra för sig att byta varv och gå ut på spåret så jag tog tag i den tygeln dit jag skulle och höll den där. Tillslut fick jag honom på rätt så och jag drog igång honom i galopp, var tvungen att vinna över honom. Resten av lektionen var lugn och fin, inte värsta svåra övningen men den var rolig och lärosam.

Zebra är jätte rolig att rida och mycket trevlig! Fick mycket berömm idag! (Y)
- Lilla Zebra!

I Forsheda !

Wiiiiiiiiiie! Nu sitter jag, mamma och Janne i soffan och kollar på film.
Jag har hunnit äta middag, prata, mysa mm. Imorgon blir det en rolig dag, ska bort till stallet och kolla om jag kan rida någon dag nu när jag är här igen. Åker hem på söndag eftermiddag. Sen är det tillbaka till det vanliga livet igen. Datorn dör snart så jag då går jag och lägger mig, är rätt trött. Skriver om dagens ridpass imorgon ;)

Mentorstid med Toni

Nu har vi mentorstid med Toni, super seriöst!
Vi snackar om resan till London... Gillar delar av den gruppen jag åker med, kommer nog bli järr lugnt i London, inte ''busiga'' ungar med i våran grupp. Men men, det får bli en lugn resa :(  Vi slipper sitta i skolan men vi ska nog hitta på roliga saker när vi är där.

Efter ridningen åker jag till småland, så uppdaterar om ett tag!

Lunch snart !

Snart är det lunch sen blir det svenska och då ska vi ha redovisningar om olika nobelpristagare -_- Vill inte! Sen efter svenskan ska vi ha mentorstid, vi kommer antagligen prata om London, vad vi ska göra och inte göra. Funkar jätte bra på en fredag eftermiddag!

Efter sticker jag till KRS och håller lektion för Selina som rider Stina. Idag blir det barbacka lektion! Haha, nu ska hon få träningsvärk! Jag är såå ond ;) Efter jag har haft henne på lektion ska jag byta om snabbt och sen gå upp till stallet och mingla lite, typ. Sen blir det ridning!

FREDAG !

God morgon!
Nu sitter jag i skolan, kul va? Sitter i federns klassrum/SO-salen.
Börjar om en stund, när det passar mentorerna att dyka upp.. Man var alrdig när dom kommer!

Idag blir det först skola och sen bär det av till Kongahälla Ridsällskap, hoppas att dagens lektion blir lite svår... Vi har inte haft svåra/jobbiga lektioner på as länge! Lotta utmana oss lite! ;D  Idag vill jag ha Lady, Digidoo, Louie, Dominique med mera.


Efter KRS blir det åka till Mamma i småland! :D

Chokladboll (L)

Nu ska jag kolla lite mer på tv och äta en chokladboll :D
I pausen ska jag packa en outfit till imorgon! ;)

Men bunny!

Här kommer senaste om bunny.

Han har fått lite ny täcken och så nu, men ni kan inte gissa vad han har gjort...HAN HAR BITIT AV EN TAND! Seriöst! den har gårr av nere vid tandköttet! Lyckat!Han hade inte ont av den iallafall och kan käkade på som vanligt. Detta var den lägstatanden han bröt av. Jag får se hur han klarar detta annars ringer jag tandläkaren ;P

Bunny...... Vad ska man säga?

Helt slut och ont överallt

nu är jag hemma igen. På gympan hade vi tävlingar, med hård träning!
Efter skolan åkte till Sara en sväng sen åkte jag hem och käkde. Jag har gått runt och slagit i mig hela dagen plus en alergiskreaktion.. Jag är helt slut pumpad! På gympan skadade jag mig en del också, trampade snett, slog i huvudet och stukade handleden.. Fatta att jag är trött och känner mig sjukt klumpig!

Imorgon är det ridning på kongahälla ridsällskap, hur ska jag orka?

Lutfina, studsboll!

Ojoj! Pigg häst!

Igår åkte jag upp till stall Antonsson efter skolan. Jag gick in, var lite social, bytte om och sen gick jag ut till stallet. När jag skulle hämta Lutfina ropade jag på henne och gissa vad hon gjorde, hon kom gående! Så söt är hon! Slog ut is/snö styltorna och sen bar det av på en barbacka uteritt. Vi red ut i en timma och 20minuter typ. Det var jätte mysigt att rida ut i sön! Fick stanna och slåut styltor men det var bara mysigt.
När vi skulle galoppera så fattar jag, hon studsar gång, två studssteg med framdelen och sen drog hon ner huvudet och galopperade i full fart. I varje galopp! Haha ''lite'' pigg! Men det var en jätte mysig ritt!

Efter att jag var klar med Lutfina och stallet tog jag och red Glimmer en sväng, drygt 40 minuter i paddocken. Han var jätte duktig och bra igår, han är ju rätt gammal men han fick några stunder det bara flöt! Så grym!


En dålig dag..

Hej bloggen, idag har jag en dålig dag.. Jag har fått en alergiskreaktion av min kajal, slått i foten i en stol(har gått över nu), fått en järn sak intryckt i tummen... Kan det bli bättre? Nu är jag helt slut i huvudet och tom i magen. Snart är det lunch iallfall sen sp och sista lektionen är idrott. Får se hur mycket jag orkar göra idag, sjukt slut i hela kroppen :(
- från imorse

God morgon bloggen!

Hej alla där ute!
Jag hoppas att ni alla har det bra, mycket bra, och att livet leker för er.
Idag kom jag upp i tid, stolt! Jag sitter och lussnar på mina favorit killar, Knappen och Hakim! Jag lyssnade på dom VARJE morgon när jag gick på min gammla skola... Sen har jag inte lyssnat på dom direkt, för ett tag sen började jag lyssna igen och nu ska det bli en vana. Ska gå upp och sätta på nrj och sen lägga mig i sängen och lyssna på dom varje morgon :)

Nu måste jag sticka till bussen, ska gå eftersom det är så mycket is... :( Eller fan jag cyklar, man måste ta lite risker ibland. Om det inte är för farliga risker då, man ska inte utmana ödet!



Sen dag i stallet.

Jag är nu hemma efter en långad i stallet. Tänkte sova nu och imorgon skriver jag om vad jag har gjort under dagen. Låter det okey? Så blir det iallafall!

God life.

Hallo där ute!
Nu sitter jag och har nyss haft NO-prov, gick bra fast fick rabies och orkade inte göra mer. Nej, jag fick inte sjukdomen rabies, ett ''sarah talesätt''. Haha, har börjat säga ordet rabies mycket nu...

Resten av dagen är soft med lätta lektioner. I eftermiddag ska jag ha syslöjd, vad ska man göra på syslöjden då? ska göra ett till täcke till Bunny tror jag. Men vad ska jag ha för matrial? Aja, får väll hitta något snyggt tyg och göra en snygg skiss.


*** va kallt det är!

Asså det är galet! Det är så kallt!!!
Jag var ute nyss för att ge Bunny den sista pelletsen (mer är på väg) och jag typ förfrös!! Det är ju -7°c med det känns som -10°c, hoppas inte att det blir så kallt... Men det ska vara kallt heela dagen :< Sen när jag ska rida skulle det vara typ -4°c, kommer ju frysa mycket! Så vad gör man om man fryser när man rider en skumpig häst? Jo, man travar! Då blir man as varm! Vi får hoppas att det hjälper idag!

Innan de blir det skolan, onsdag idag så det är NO-Musik-Lunch-Slöjd, Om man tar bort NOn så är det en jätte rolig dag! Jag gillar inte NO för jag tycker att det är svår eftersom vi gör så mycket, hinner typ inte med alls! Och vi har prov idag :( Aja, vad är en bal på slottet...?


vaken tidigt....

Nu är jag ''vaken'' eftersom jag inte har någon väckarklocka denna underbara morgon.
Igår glömde jag min lilla mobil i skolan.. SKILLS! Den  är ju så liten och då lätt att tappa bort.

Nu är det -7°c och det blåser rätt mycket utanför mitt fönster. Idag blir det leggins och mjukisbyxor x)
Efter skolan idag ska jag åka till Lutfina och rida en sväng i snön, kommer bli jätte mysigt!
Kan bli lite kallt eftersom jag inte har några vinterridskor... bara mina sommarridskor som håller så att falla isär.



Får se hur det går för mig! Jag ska rida barbacka i paddocken, skritt arbete, och rida ur små svängar,
galoppera. Samma arbete som vi hade sist fast denna gången ska jag få henne mer fram mot bettet och en stilla form som man kan arbeta i. Sen galopen kommer vara lite avkoppling, så hon får springa av sig,
då blir hon glad! ;)


Planera morgondagen.

Nu ligger jag i soffan och planerarn morgondagen.
Ska försöka komma upp i tid, tänkte gå och lägga mig efter att jag har skrivit klart detta inlägget.
Jag är sjukt trött som vanligt, jag brukar alltid vara slut när jag kommer hem... Så jag ska försöka att lägga
mig tidigare, jag tycker själv om att sova så jag ska försöka sova lite tidigare. Jag lägger mig oftas innan 23,
annars blir jag så trött så det inte är värt att sitta uppe på kvällen.

Nu ska jag sova, god natt!

Nyklippt!

Go kväll!
Nu sitter jag och chattar med Cicci medans jag njuter av mitt nykippta hår, super nöjd!
Klippte bort kanske 10-15 cm x) Av med de slitna! Mitt hår känns jätte fluffigt och mysigt! :)

Innan;


Efter;

Slutar snart!

Snart slutar jag och då åker jag in till kungälv, hörs när jag kommer hem!
Sofie;
nämen tja, adda @sofie krüger på facebook bara för hon är awsome! :DDDDDDDDDDDDDD
Anna;
hej..

hemligt meddelande

Hej, det här är ett hemligt meddelande från den allsmäktige anusbananus (anna nilsååååån)
Sarah har inte en aaaarning. Jag är kol hehehheeheh (ja, jag gillar att skriva kol med k istället för c. TAKE IT OR LEAVE IT BIATCH. hehehehe. BAJSTÅRTA!!!!!!
galapalagutchi du skriker och du ropar. GARAGE. hejdå

Nu blir det Engelska!

Nu sitter jag på engelska lektion och vi ska prata en del.
Hehe, super kul. Sen blir det spanska också, super kul. Men jag ska få lite andra uppgifter som jag kan
jobba med så att jag kan komma vidare med spanskan. Men jag måste ju ha spanska, eller det är bra.


Efter spanskan är det SO, efter SOn slutar vi och då ska jag in till kungälv och klippa av mitt hår!
Det är dags nu att de slitna håret åker av nu ;) Ska bara ta topparna och klippa lite på sidora, ni lär få se de!

God morgon !

God morgon bloggläsare!
Nu står/sitter jag i köket med datorn. Jag försov mig och jag orkade inte stressa så jag ringde farmor
som kommer om en stund så kör hon mig till skolan :) Lite lat men jag håller på att bli förkyld
och de vill jag inte så jag vill inte ta på mina krafter genom att stressa.

Idag blir det skolan då och efter skolan ska jag in till kungälv, sen hem igen!
Det händer inte så mycket idag så jag ska nog gå en sväng med Bunny så att han får röra på sig lite.
Då ska han ha det nya täcket på sig också. Han är så söt i sina täcken! Han gillar även att hoppa ju,
så jag har börjat hoppa med honom nu så att han blir glad!

Nu ska jag fortsätta med det jag nu gör x) Kolla in håret!


13 timmar sen!! :O

OMG! Jag har inte gjort ett inlägg på 13 timmar och jag gjorde bara två inlägg idag! :/
Har haft fullt upp hela dagen dock, massa SO...  Sen efter skolan var det ju stall Antonsson och sen Jennylund.
Mycket idag med det är såå värt de! Imorgon blir det inget stall men jag ska klippa mig, typ as länge sen jag
gjorde de nu x) Imorgon slänger jag in mer inlägg i skolan också, måste bara ha bättre uppdatering jue!

Allt har varit lugnt idag, skriver mer om dagen imorgon! Bland annat ridpasset på Lutfina! ;)

Svar på kommentarer!

Anonym om Åker till Lutfina!:
den nya designen är jättefin :D hur får man sån där animerad bild i headern? :)

Svar; Hej! Den så mycket! Jag har ingen aning hur jag får en animerad bild i hedern, jag gör inte min design själv.... Hoppsmurfen.blogg.se gör mina designer! ;)





j o h a n n a om Bunny failbild xD:
Fin blogg! :-)

22 Januari, 21:02
Svar; Tack så mycket!




Jenny () om Hopp bilder, Lutfina Lenson!:
JÄTTE fin blogg och JÄTTE fin och söt häst :)

15 Januari, 14:22




Svar; Tack så JÄTTE mycket! ;)

No nu igen... :(

God morgon!
Nu sitter jag på NO-lektion... Asså jag fattar inte hur hon har orkat lära sig allt detta! Shit asså!
På onsdag är det prov och jag ska ta tag i detta med NO nu så att jag får bättre betyg, för de vill jag.
Det är mycket och det är svår men det måste han bara kunna.

Idag blir det först skola då, NO-Eng-Lunch-SO-SO, skönt att sluta tidigt idag iallafall. Fast det är lite jobbigare lektionermen vi slutar ju 14.10 så det klarar jag nog! SOn är ju två timmar så den är lite jobbig.

Efter skolan ska jag, Matilda och Rebecka gå hem till dom och göra allt klart för att åka till Jennylund.
Idag ska dom ha hoppning, kommer bli spännande. Hoppas på en hyfsat lugn lektion idag, så att ingen ramlar av.
Innan vi ska till Jennylund ska jag göra Lutfinas och Sallys boxar och rida Lutfina :)

Låter som en underbar dag!

- Fjortiz!

Bunny failbild xD


Dagen.

Idag blev det ingen Lutfina, jag åkte till min faster ist och var lite social.
Hos min faster hade vi mest bara kul! Jag sprang lite med Sessan, passe oscar mm.
Gööd dag!

Bilder på Bunny i snön!

Här kommer bilderna på Bunny från igår!







Åker till Lutfina!

Snart ska jag ge mig av till Lutfina. Vet inte när jag kommer hem men det märker vi!

Snabb träning

Nu har jag tagit en snabb träning.
  • 17 minuter boxning på Wii
  • 5 minuter aktiv styrka
  • 10 minuter stretch
Känns sjukt skön fast jag har träningsvärk sen igår när jag körde lite boxning.
På Wii slår jag på boxningssäckar, jag slog mitt rekord! Nu är rekordet 21 säckar på en minut! :D

- Dagens outfit! Hahah! Ne nu ska jag ut till Bunny (Y)

Fredag!

Hahahah! I fredags hade jag jätte kul!

Det första jag gjorde var att hålla lektion för Selina och Stina, dom skötte sig jätte bra!
Liten lätt början men sen var hon tvungen att tänka till!
Efter den lektionen så hade Jag, Selina och Malin lite roligt med en upptäckt! Hemlig dock!
Efter att vi hade tjockat oss i cafeterian så gick vi ut i paddocken och hoppade, lite jobbigt underlag men det gick.
När vi skulle börja tiorin så gick vi in och satte oss i hyddan. Jag och Cicci busade en del, även Emma, och det var skit
kul! Shit va vi garvade! Själva tiorin handlade om bett och form mm. I like it!

Efter att alla hade gått ifrån varan hade jag och Cicci enormt roligt med en upptäckt! HAhahah! SKIT VA KUL!
Så fredag var min skratt dag!
- cicci - sarah

Glad Sarah!

God morgon!
Nu har jag ''vaknat'' men inte gått upp. Ligger hellre kvar i min underbart varma säng. jag gick och la mig rätt tidigt
igår, hade ingen anledning att stanna uppe :) Vaknde för kanske 20-30 minuter sedan, legat och snoozat hela
morgonen. Men snart ska jag gå upp och äta lite sen ska jag till Lutfina!

Idag ska jag då ttill ''bäbisen'' och fixa lite. Får se om man kan rida eftersom snön kan ge snöstyltor....
Annars blir det trickträning! Men går det att rida ska jag nog rida tror jag, lite ridning och lite trickträning, liten dos av varje!

Kommer ett inlägg om tiorin i fredag som var jätte rolig! Eller, ja, efter tiorin var nog enu roligare!! ;D

God natt bloggen!

Jag gillar att vara uppe på nätterna men om jag inte har något att göra ser jag ingen
anledning att vara uppe jätte länge, man blir bara trött dagen efter och slösar bort
dagen till att sova. Om jag går och lägger mig är jag 1. trött 2. uttråkad ;)

Nu säger jag godnatt och tack för mig. Dags att sova, mot sängen!

Lagar mat till familjen!

Nu lagar jag mat till familjen fast pappa är dock kvar i kungälv/Ale och bärgar.
Dunkar denna underbara låten under tiden!


Bunny's nya täcke!


Nu blev det en liten bensträckare igen. Vi gick mest ut för att ta kort på det nya fina täcket som jag har
köpt som en julklapp till honom. Jag tycker att han är ur snygg! Det är han ju alltid, fast täcket är ju ett
plus. På bilderna ser man ju bara när han sitter och äter snö, täcket ligger också fint när han skuttar och
springer. Känns bra att ha täcke på när man går ut i detta väder eftersom bunny inte har lika mycket päls
som han brukar och han har inte alls lika mycket fett som han brukar, så täcke blir det!

Det var skönt att han inte blev så blöt av all snö/slask/hagel som faller ner nu... Och han håller värmen
bättre med täcket eftersom han inte blir blöt och täcket är lite fodrat!
STOR HISS (Y)



Visst är han fin med sitt nya täcke :)

Bunny rör sig.

Nu har jag och Bunny varit ute på promenad!
Han blev jätte glad att han fick springa runt ute med sitt nya täcke! Han var ursöt med täcket och han gillade att ha det
på sig också. Tänkte att jag skulle ta lite kort senare eftersom det snöar och blåser en del nu så jag tar kort nästa
gång vi är ute och går. Tar npg ut honom på en Bunnywalk i eftermiddag så att han får lite kondition, när snön är borta
tänkte jag börja träna upp honom igen så att han blir min lilla muskelknutte!

Bunny var så fin i sitt nya ljusblå täcke med vita prickar. Köpte Täcket av Selina igår, en försenad julklapp!
= sant!

Så här är det med Bunny.

Idag ska jag städa i Bunnys bur så att han får det rent och fint.
Kommer bli skönt att han får det nytt och frächt!


Bunny mår sådär. Han är lite understimulerad och uttråkad. Idag ska jag rida smådjursakuten igen eftersom
dom inte tog framtänderna på honom så han kan inte äta igen. Eller han kan äta, men bara pellets.
Vänster neretand är så lång så att den går upp i tandköttet på honom så jag tycker lite synd om honom.
Det får dom fixa! Så att han kan bli en glad kanin igen!

Idag ska ham även få gå ut lite i sitt nya täcke, han kommer bli så glad!

- från sommarn!

Lutfina får vila idag.

Usch vilken storm det är! Inte värt att rida nu eftersom Lutfina skulle bara blivit sur.
Det hade varit jätte mysigt med jag känner att jag skulle behöva vara hemma lite hos honom också.
Imorgon ska det vara fint väder med snön kvar så jag ska rida då ist. Ingen idé att ge sig ut nu.

Imorgon blir det rida i stora paddocken med pessoabettet och två tyglar. Om underlaget tillåter ska jag
hoppa en sväng. Måste komma igång med hoppningen snart! Vet inte när första tävlingen blir men så fort
det kommer en på kongahälla ridsällskap ska jag dit och då ska vi vara på top, hade jag tänkt, så vi
måste kommaigång med hoppningen!

Så jag stannar hemma idag och jag ska städa Bunnys bur och gå ut lite med honom så han får använda
sitt nya täcke som jag köpte igår av Selina. Jätte gulligt!

Idag blir det rida ute i snöstorm (Y) med C!cc!

Godmorgon!
Är det några läsare uppe nu? Det hade inte jag varit om jag inte hade blivit väckt av pappa och min dumma katt.
Men jag ligger kvar i sängen och ''snoozar'' ett tag till. Tänk att gå upp nu innan pappa har fått igång värmen... Burr.
Men med våran grymma eldstad går det rätt fort att värma upp vårt stora hus, det är rätt stort ;)

Idag ska jag åka upp till stall Antonsson och Cicci ska åka med mig dit också (Y)
Idag blir det rida i den stora paddocken, får se hur länge jag orkar rida där med tanke på vädret. Men pga vädret blir
det termobyxor, ull ridstrumpor, reflexjackan mm. Jag kommer se ut som en...eh... Boll? Jag kommer iallafalll ha
mycket kläder! Lutfina ska få ha ett lendtäcke och kanske luva, så att hon inte fryser om öronen (a'

Home!

God kväll bloggen!

Är hemma igen efter en skol- och stalldag. Efter skolan så tog jag bussen till Ytterby med Ella.
När vi kom till Ytterby hoppade vi av vid brandstationen så att det skulle gå fortare att gå till stallet
eftersom jag skulle hålla Lektion med Selina och Stina. Lektionen idag gick bra, men en stund var Lotta där och
hon höll en privat lektion samtidigt. Selina och Stina skötte sig mycket bra idag, jätte nöjd!
Vi tränade först lite allmänt sen gick vi över till en tittarövning.

Som avslut drog jag några kloka ord och samanfattningar :)

Från Selinas blogg!

Lunch sen svenska!

Sitter i köket och snackar, gött! Hade lite handduksfajt! (Y)
orkar inte skriva mer! :P

One Moment

You only get one shot, do not miss your chance to blow




god morgon!

Nu gör jag ett litet inlägg innan jag cyklar till bussen som tar mig till skolan.
Idag är det 'rolig' dag i skolan, får iallafall träffa folk! Saknar dom sååååå mycket! (a'

Efter skolan ska jag snabba mig till Kongahälla ridsällskap för där ska jag hålla en privat lektion
för Selina och Stina, Kommer bli KUL! Idag ska hon få konsentrera sig, mycket :)

Men, skola först sen de roliga!


Over and out.

Nu har jag gosat ner mig i sängen och ska snart sova.. Ska bara chatta klart med Nina och Sean banan!
Nu ligger jag under två täcken, en varm filt och en gooose filt, Mysfaktor, hög!

Måste rida Lutfina någon dag också!!

Hemma hos Sara!

Hej hej!
Nu är vi hemma från sadelkammarn och vi e hos Saras mamma.
Vi var på sadelkammarn i kanske 1,5 timma...? Haha kunde inte bestämma vad jag skulle ha och
jag frågade lite om sakerna som kommer in i slutet av februari ;)  Men ska åka till Hööks någon dag
för att köpa massa på rean, vill ju ha mer saker!

Men idag blev det  en luva och ett par ridstrumpor (Y)

Inte helt dom färgerna irl, men nästan!

Go eftermiddag!

Nu sitter jag och gör SO sen ska jag in till sadelkammarn med den bästa!

Svar;

Blir ingen Videoblogg denna gången, men det kommer! :D


Postat av: Sara

hej på dig xD

Hur hög är Lutfina? Ingen aning, kan kolla upp de!
Hur högt har du hoppat som högst enstaka hinder? 1 m.
hur högt har du hoppat som högst bana? 70-80cm.
Vilken är din favorit ras på häst? Har några, Lusitano, PRE, varmblod mm.
Om du fick köpa vilken häst/ponny i världen som du ville, vem hade du valt? Har några ;) Lutfina, Roby Glow, Violino mm.
Om du fick välja en av mina ponnys vem hade du valt? Pitou tror jag x)
Läser du min blogg?xD Jo de händer!

kram<3

2012-01-10 @ 19:47:05
URL: http://allroundtjejorna.blogg.se/



Postat av: Beatrice

vad fick dig börja blogg? Ojoj, jag har ju bloggat i några år så jag kommer inte ihåg :P
varför byte du skola? Jag tröttnade på skolan och klassen,plallade inte gå där, behövde lite förändringar (Y)
du varit riktigt kär? Oh ja! ;P
om du vann en miljon vad hade du gjort med pengarna då? Jag hade köpt Nelson till Sara och skämtbort mig själv och Lutfina.
om du va tvungen att åka till en öde Ö och fick bara ta med dig TRE saker vad hade du tagit med dig ?  Mat, vatten och en stor båt (Y)
Läser du min blogg ( beaaabus.blogg.se? ) Kolla in ibland, när jag får tid.
Isf vad tycker du om min blogg? Lika fin som dig!
Sist men inte minst vad tycker du om mig ? ;)  Jag tycker att du är en mycket rolig och snäll chey som man gärna vill vara med :D

Nu fick du lite frågor ha de bäst , kram ;D

2012-01-10 @ 19:48:19
URL: http://beaaabus.blogg.se/



Postat av: Ella

Var lutfina stel när du började? nästa frågestund kan du inte svara i ett videoinlägg?

Svar; O ja! Ann Mari hade ju bara ridit ut efter de två års långa uppehållet.

Jo de kanske jag kan ;)

2012-01-10 @ 19:55:04


Postat av: Sara häst&ponnyryttare o hobbyfotograf

Läser du min blogg? Varje dag! Flera gånger!
Vad för bloggar läser du? Typ din, min xD, Ponnysanning.se (orkar inte hålla koll på alla bloggare själv xD) och Dagenz.blogg.se
Vad tycker du om mig xD ? Jag älskar dig!
är jag bäst? Jaaa? Vad annars?
vem är bäst, lutfina eller amigo? Ooooooo. Dom är bra på olika sett... Jag har ju inte ridit Amigo på hur länge som helst..

PÖSS!

2012-01-10 @ 20:34:25
URL: http://hoppsmurfen.blogg.se/

Postat av: Malin

När och var började du rida? :)  Jag har ridit lite hela mitt liv.. Men tog det seriöst för 4 årsen :D
Vad fick dig att börja rida? <3 Nästan hela min familj håller/har hållt på med hästar ;)

2012-01-10 @ 21:04:29
URL: http://ponniecheyen.blogg.se/


Postat av: emmaaa

Hur länge gillade du henke? :) Vem e henke?
vad fick dig att börja rida? :D Står över ;)
läser du andras bloggar? vilka isf. Ja de gör jag! står över ;)
kan du visa bilder på ditt rum och stall osv :D Hmmm... De kan jag fixa!

2012-01-10 @ 21:34:04


Postat av: Maja

Hej sara. Tja!
1. Vrf rider du lufina? :) För hennes ägare behöver hjälp med henne och jag vill :P
2. Vem äger henne? Ann Mari Antonsson, står på 'ATG
3. Vad hände med figo? Tyckte inte du att du var stor på honom?? :) Figo står där Lutfina står och han rids av hans ägare.

Jo jag var förstor för honom. Men han gick fel och behövdes ridas till så jag tog honom i två veckor :)

4. Kan inte du videoblogga nån gång?? ;) Jo tänkte börja göra de, värkar som att alla vill de x)
5. Tycker du att du rider bra? :)  Lite Ego här. Jo jag tycker att jag rider helt okey :)

Kram Maja!

2012-01-11 @ 20:40:11


Postat av:

Vem e henke? ingen aning...

2012-01-11 @ 20:41:23


Postat av:

1. Tränar du och Lufina för någon? Nepp, bara för oss själva.
2. Favorit pogram på tv? How I met your Mother (Y)
3. Har du tat grönt kort? Nee :<
4. Kommer du och lufina tävla lite lokala tävlingar till våren? När jag tar grönt kort tänkte jag tävla mer :)
5. Vilka bloggar läser du? *Står över
6. Hur många läsare har du om dagen? Jätte olika! Olika hur mycket uppdatering jag har.. Mellan 20-90.
7. Vad har du för mobil?  En liten dålig Sony Eriksson Spiro, Ska köpa Iphone (Y)

Söt blogg! ^^ Tack!

2012-01-12 @ 15:39:33



Brandlarm

Brandlarmet går. Alla tar med sina jackor, utan jag, jag tar med mig DATORN! <3


Matte

Nu sitter jag inne på en mattelektion och vi räknar samband... Sjukt långtråkigt och jobbigt!
Jag har inte kommit alls långt men jag jobbar på. Snart börjar det svåra på kapitlet, underbart.

Min datorn håller på att ladda ur så jag skriver ett snabbt inlägg innan jag lägger datorn på laddning.
Jag hade tänkt att skriva svar på frågestunden, eller kanske spela in....? Så se vad jag orkar och kan...
Jag och Sara ska nog spela in svaren ist, behöver låna hennes youtube-konto isf.

Sara har även en ny design på G som e SKIT SNYGG! Den kommer snart!

Så ser jag ut idag... Fast nu dumpde jag flätorna ;)

Bildbomb på mig och Sara (Y)

Här kommer en liten bildbomb på mig och sara från idag!
Vi firade hennes födelsedag genom att äta sallad på 'Bettans salladsbar' med hennes
familj +mig. Sen åkte vi hem till hennes mamma och käkade glass, spelade lite springdale
och sen var det dags för mig att åka hem. När jag kom hem var jag nere hos Bunny en stund.

Men nu sitter jag inne i soffan och slöar, ska nog sova snart, är trött som vanligt!
Imorgon blir det sadelkammar'n med Sara! (Y)







Hos sara på hennes födelsedag!

Nu sitter jag och sara hemma hos hennes pappa och vi sitter vid våra datorer, jätte sociala,
vi ska nog kolla lejonkungen snart! sen ska vi åka och träffa sara's mamma & co' och då ska vi åka
ner till kungälv och äta litesen ska jag hem igen! :)

Imorgon vet jag inte vad som händer, två val, rida Lutfina eller åka till
sadelkammarn med Sara.. Vad ska man hitta på??

Liten bildbomb kommer sen!

Sara!

Grattis till min fjortiz som blir fjortiz idag!!
Sa åka och träffa henne sen (Y)
- bild från hennes blogg!

Temple Run

På musiken hade jag lite kul, spelade temple run på två Iphones samtidigt!
Haha! De va as svårt!

Fint



NO, onsdag

Nu sittre jag på en NO lektion om ljuset, vi ska förbereda oss för prov..Vi ska skriva upp anteckningar, läsa på mm.
Så nu ska jag skriva i min stora gröna bok och läsa på min älskade macbook!
Vi får ju ha våra anteckningar på provet så det blir att skriva mycket information i boken!! :)


Dagenz!

ÅH, kolla in!! Failbilderna på mig och Lutfina kom med på Dagenz!!! :D Kolla in www.dagenz.blogg.se!

Det är två bilder till på dagenz!

ska man sova nu?

God kväll alla bloggläsare!
Nu sitter jag hemma i soffan(fortfarande) och kollar tv.
Jag är rätt så trött så jag funderar på att sova redan nu, kanske blir lite FB-spel först ;)

Bortglömd..

Nu ligger jag i soffan och jag är ensam hemma. Rätt uttråkad också...
Åh, jag hatar tisdagar! Hela dagen har varit okey utan den sista timmen typ..

Nu kommer min räddning iallafall, How I met your mother. Hade inte klarat mig utan den!

Valentina igår! (Y)

(Jag fick ju rida Valentina eftersom ryttaren ville avbryta ridpasset för sin del. Hon ville hellre se mig rida xD)

Valentina är också känd som Apan, tanten mm. Men jag tyckte jätte mycket om henne!
Efter att typ alla hade ramlat av så tog vi de lugnt. Skänkelvikningar stog på schemat!
Valentina är inte så omtyckt eftersom när man kräver lite av hemme sparkar hon gärna bakut,
stergarar, surar ihop sig osv. En tant säger de flesta!

Jag krävde av henne att hon skulle vara ställd och gå skänkelvikning, hon blev skit sur!
Några gånger bara hon surade ihop sig, hon försökte sparka bakut och hon försökte ställa sig upp
några gånger.. Men de fick hon inte för mig! Jag bara satte henne från bakbenen fram till bettet
och jobbade på. Hon muppade upp sig lite till men jag bara sattill henne.
Sen gick hon son smort! Hon gick ner i form och i skänkelvikning, SKIT NÖJD(för att vara första gången jag red henne)

Foto: Emelie Bergstrand

Sarah och Sara vilse i skogen...

Jag red Lutfina på pessoa med två tyglar igår och det kändes jätte bra! Vi hade ingen sadel utan vi hade
voltigejorden med ett schabark. Vi red ut och Lutfina kändes jätte skön och lyhörd.

Vi red bort till galoppbackarna och när vi var på väg ner sista gången kollade jag på glimmer och såg hur
han plötsligt började halta, mycket. Han trampade på en sten och eftersom han bara har 3mm tjock sula
känns det en del på honom. Vi tänkte ta vägen genom skogen, men, det var ju lite mörkt och i skogen jätte
mörkt! Vi gick fel och gick runt i skogen kanske en 30 minuter sen gick vi ut lite innan galoppbackarna vid
grisarna. Vi fick ta den långa vägen hem endå...


När vi kom till stallet igen var det bara att packa ihop våra saker och åka till Jennylund. Vi körde Sara till
ytterby och åkte. Jag gick med inne på Rebeckas lektion, hon gillar att ha mig på banan, eftersom sally var lite spänd så hon behöver lite tips i uppvärmningen. Jag stälde mig i hörnet vid ridläraren och kollade
på lektionen :)

Sen red Rebecka på Matildas lektion också, så jag var med på banan.
På den lektionen gick de busigaste ponnyerna med... Spenser, Silver, Turbo och Valentina!
Vet inte vad som hände, allt gick så fort.. Alla ponnyer blev galna och sprang ihop i en klump vid A.
6 st ramlade av och ponnyerna sprang runt. Silver lyckades springa upp på väggen... så turbo blev rädd...
Jag och Ulrika gav oss in i gröten, lite läskigt måste jag säga! Men vi måste fram till dom som ligger på marken.
Alla klarade sig utan större problem, vi fick upp dom på hästarna igen. Utan en tjej som fick ont i ryggen
och ville avbryta. Så valentina var utan ryttare och då fick jag frågan ''Vill du rida?'' Svaret var ''Ja, visst!'' :D

- Valentina- Googlebild.
Efter ridningen fixade jag med Valentina och pratade med tjejerna, lite feedback. Pratade en stund med Moa och Molly också, Trevligt! När vi kom 'hem' igen så gjorde jag halva Glimmers box och fodrade sen
åkte jag hem!



I skolan tillslut

Nu sitter jag i skolan på svenska lektion.. Jag ska hålla en redovisning om Nelly Sachs, nobelpristagare.
På den svenska sidan finns typ inget så jag får läsa på den engelska sidan -.-'
Aja bara att fortsätta!

Sticker inte till bussen..

När jag skulle gå ut så skrev Ida till mig på chatten och sen var klockan 5 i och jag har ingen lust att stressa
så jag tänkte ''jag ringer farmor'' men då funkar ju inte telefonen och jag hittar inte min mobil! :S
Sjukt irriterande när man inte hittar mobilen! Och nästa buss går inte förän 10.05.....
Aja, vad ska man göra? Jo krypa ner i soffan och mysa!

Sticker till bussen!

Nu är jag vaken och klar för en skoldag. Tisdag idag då... gillar inte tisdagar men det får jag väll leva med.
Idag har vi en jobbig dag, SV-Jay-Lunch-Eng-Språk-SO. Låter de som en rolig dag för er? inte för mig..

Rätt slut i hela kroppen, får se hur jag klarar av denna dagen, efter igår. En jobbig dag men endå mysig!
Lite galen dag men endå rolig. Rätt många avramlingar och nästa vecka är det hoppning.. :)


Jag <3 Måndagar

helt slut...

Nu är jag hemma igen men jag ska snabbt hoppa i säng efter en sjukt rolig dag med ''The Antonssons'' på
jennyLund! Det blir bara roligare och roligare. Lite mycket avslängningar idag med ingen skadade sig som
tur va! Jag fick rida en prickig ponny ''Apan'' som försökte ställa sig upp för att jag krävde lite av henne :P

Godnatt bloggen! Skriver imorgon!! :D

Gjorde om Sara's rum!

Igår gjorde jag, Anna och Sara om i Sara's rum! :D

I skolan.

Nu sitter jag och väntar på att NO- lektionen ska börja.. Vi ska kolla på 'Evas superkoll' med klassen på NOn.
Aja, bättre än att sitta och jobba , fast de ska vi väll göra sen... :<
Idag är det en ''rolig'' skoldag, asså de e NO-Engelska-Lunch-SO-SO. Men vi slutar tidigt iallafall!!

Efter skolan ska jag ta bussen till stall Antonsson och rida Lutfina medan Sara rider Glimmer.
Efter att vi har ridit så ska jag åka med till JennyLund och Sara ska hem. Vet inte när jag kommer hem igen
men jag kommer ju göra mer inlägg under dagen, hade jag tänkt. Hinner nog med ett par innan skoldagen är slut.
Men sen är det ju stall Antonsson med Sara och då har jag inget internet så då blir det inga inlägg.

Ha det så bra bloggläsare!

Så ser jag ut idag!

Lite stressad!

Idag har jag inte så mycket tid och jag måste äta. Så jag slänger in en nytagen bild och bloggar sen ;P


Sängen (L)

Nu ska jag borsta mina tänder och sen ska jag gå upp till min älskade säng och
förbereda för imorgon,sova. Under två täcken och en gosig filt ligger jag och sover :#
- google

Back to life.

Nu är jag hemma igen, tillbaka till min vardag.
Jag har haft en jätte rolig helg med Sara och Anna! Ville att den skulle vara för evigt!
Okey, nu drömmer jag igen.. har haft jätte kul med Anna och sara så jag vill inte gå till skolan
imorgon! Kan vi inte bara ha lov heeela tiden? :< Det hade varit kul för då hde jag haft tid med
allt jag vill göra! Känner mig så stressad eftersom jag vill göra så mycket fast jag hinner inte med allt!

I morgon är det skola igen iallafall. Kommer bli kul att träffa Emma och Julia igen och resten
men det är endå skola. Jag vill ju vara i stallet och fixa! :z  Imorgon ska jag rida Lutfina iallafall!
Vad vi hittar på då beror på hur mycket tid jag har, om jag åker med till Jennylund så rider jag antagligen ut
men om jag inte åker med till Jennylund så rider jag bort till en paddock och hoppar (L)

Alla alternativen är lika bra (L)

Bobo (a'

HEllo!

Godmorgon bloggen!
Nu gör jag ett inlägg iallafall! Just nu är jag, Sara och Anna i Saras rum och vi gör inte så mycket, bara sitter vi våra
datorer och pratar :)  Så jag psaade på att ta och skriva till er! Jag hoppas att ni alla har det bra och att livet leker!
Livet leker ju inte alltid men men, hur mycket kan man kräva? Jag har det chill för tillfället iallafal!

Idag vet jag inte vad som händer mer utan att jag ska hem någon nång, tänkte ta och städa och fixa hos Bunny, det är
han värd tycker jag. Han har börjat att återhämta igen igen, han har ju ätit en del pellets vad jag vet, är ju inte hemma
så jag har inte 100% koll, men jag håller mig uppdaterad. Jag är jätte stolt över honom! Så han ska få en fin bur med
massor av möjligheter. Ska tänka mycket och noggrant hur jag sätter in allt så att han ska få det så fint och behagligt
som möjligt! Lilla Bunny! Nu ska du bli "Tjock" igen! (hälsosam) ;D

Ska kolla film

Nu ska vi kolla film så jag måste koppla bort internet från min dator..

Hopp bilder, Lutfina Lenson!

Lite spontan hoppning efter ett dressyrpass :3

Mest ''fail''bilder x)
Tagna av; Sara Båstedt!








Lutfina lenson


Smakprov!

dum Tv...

Nu vill inte tv:n visa oss lejonkungen... :(
Lite små sura över de men i värsta fall får vi väll kolla imorgon, fast vi vill ju se nu!

Nu blir det facebook en stund och sen får vi se vad som händer x)
Man vet aldrig med oss asså! Förut när Jenni var ute med BoBo så fick vi för oss att följa henne..


Hos Sara med Anna!

Nu ligger jag i Sara's säng och kollar på vampire diaries.. Ska snart gå ner till sara, anna och saras familj
och kolla på film, vill bara se klart ;) Vi har ätit och ''datat'' och nu kom Sara och sprang in i en dörr...

Hörs!

Hos Anna!

Nu sitter jag hemma hos Anna i komarken ;)
Anna kollar på... eh... ni vill inte veta... Och jag visar jätte kaniner (Y)
Snart blir det mat och sen film, myskväll! imorgon blir det gå upp tidigt och åka till stall Bollstad,
får se vad som händer där! Ne, man ska typ fodra och Anna ska rida Montana..? eller?
Hänger inte med i svängarna x) hon ändrar sig hela tiden!
Puss hej på en stund!

Nelson, mycket rolig!

Idag red vi första gången på terminen och vi hade Lotta för första gången.

Nelson var jätte rolig att rida! Jag har inte ridit honom på hur länge som helst och nu när jag red honom
märkte jag hur mycket jag har utväcklas! Blev jätte förvånad att det gick så bra! Han var mycket rolig att
rida och rätt lätt... Jag märkte att han behövde lång tid på sig att värma upp men sen gick han som en
stjärna! Han travade fint och i from, mycket avslappnad. Jag är sjukt nöjd med dagens ridlektion!


Foto; Sara Båstedt!

Lunchrast.

Nu sitter jag i klassrummet och asgravar x)
Nästa blir en spontan svenska lektion, jag behöver inte ha svenska, jag pratar ju flytande? xD
Jag är lite små seeeg idag... Vill bara åka till stallet och ha lektion!
- Fick av Sara (L)

God morgon! Själv är jag i skolan ;)

Hello alla där ute!
Nu sitter jag i skolan och vi har mentorstid.
Jag är mycket trött efter denna veckan, har gjort en del om man säger så
Måndag; Rida ut med Lutfina och rida Silver på Jennylund
Tisdag; Var med Sara (L)
Onsdag; Red ut med Lutfina i mörktret
Torsdag; BIO, Alvin och gänget
Fredag; Rida på Kongahälla ridsällskap
Lördag; Rida?
Söndag; Rida?

Har fått gjort mycket nu i veckan... De känns, jag är rätt trött men jag håller ihop mig! :D
Nu är det dags för matte iallafall. De e rätt kul men endå inte x)



Har ni inget annat för er? xD


Det har blivit mycket med att vara ''anonym''. Bakom min rygg snackas det hit och dit men då är min fråga..
Har ni inget annat för er eller? Om ni har så tråkigt så ni måste snacka om mig, för er som inte gillar mig, va kul
ni borde ha! Om ni går bakom min rygg får jag reda på de, en väg eller en annan.

Har fått en del frågor på frågestunden också, I like it!, men jag fattar inte varför de flesta är anonyma..
Vill ni inte att jag ska veta vilka som kollar min blogg eller wazz up?
Men iallafall, många frågor och det gillar jag mycket! Ni ska få svar inom snar framtid!


God natt alla mina underbara läsare!

Natti!

God kväll bloggen!
Hej alla läsare! Uppdateringen har varit lite halv seg men har inte så mycket att säga eller berätta, men endå skriver jag!
Jag hoppas att ni har det bra för det har jag! Imorgon blir det första gången på ridningen och då var vi ny ridlärare!
Wooop wooop! Kommer nog bli bra! Kommer bli awsome att få rida tillsammans med Cicci, Emma, Sara, Anna och Daniela :)
Vem ska man rida då?? :O Ingen aning! känner inte för någon speciell... :/

Imorgon ska jag hålla lite arbete med Selina! kommer bli jätte spännade att ha henne! Se om jag kan hjälpa henne med något? De tror jag!
Hon har sagt lite saker som hon vill träna på och jag har sett lite när hon har ridit. Längtar!

Nu sitter jag och nööördar framför Tv:n... Ska nog sova snart!

Alvin och gänget 3

Vilken undebar dag asså!
Efter skolan hämtade jag Matilda och Rebecka, efter de åkte vi in till göteborg och vi gick och käkade lite
sen bar det av i full fart till bergarkungen! Vi köpte godis och dricka sen dundrade vi in i sal 6.

Vi kollade på Avin och gänget 3 och den var as bra!! Den är mycket värd att se. Bra låtar, bra gjord mm.
Jag älskar ju dom dom små jordekorrarna! Och det var mycket roligt med dom bra låtar som var med!

Jag tänker inte säga så mycket mer om filmen, utom att, SE DEN! :D

Haha, glömmde er!

Shit! Min dag har bara blåst iväg asså!
Lite galet.. Jag har tänkt att göra inlägg med sekunden efter glömde jag er igen x)
Asså bloggen har varit heeeelt död asså! Blev körd till skolan också eftersom jag inte ville cykla fram
när det blåste och regnade typ jätte mycket! Lite smått lat av mig ;O

Nu blir det AP har dock inget att jobba med så jag ska leta upp Julia och Emma som bara har försvunnit! :O

Så är det med Bunny..

Bunny var mycket seg när jag kollade till honom imorse. Nu har den ''flummiga Bunny'' borta och den ''trötta Bunny'' kvar.
Han har dock inte ätit vad jag vet... Och han var inte så pigg imorse, men han är nog fortfarnade trött efter nersövningen.

Hoppas bara att han återhämtar sig snart! Han MÅSTE börja äta snart...
Lite orolig för honom eftersom jag trodde att han skulle vara bra idag men vi får bara vänta och hålla tummarna!

Dagens Lutfina!

Idag red vi ut, Jag, Rebecka, Matilda, Linnéa och Ann Mari gick med.
Jag red på Lutfina då, så klart! Vi red ut i mörkret, seriöst, de var mörkt! Alla hade pannlampa och reflexer.
Jag hade min stora reflexjacka, ben reflexer, reflexspö och de andra hade ju också reflexer!

Vi red ut i mörkret, det var jätte mysigt! Mest skritt då men travade lite och vi red bort till galoppbackarna
där vi skrittade upp för en backe och sen tog vi trav upp för en, blev några galoppsårång där också.

När vi var hemma igen så galopperade jag och rebecka upp till starken tre gånger eftersom Lutfina och
Sally var supermegajättepigga! Första gången blev det sådär men de var kul, andra gick mycket bättre eftersom Lutfina
inte tvekade utan bara sprang på, tredje gången så galopperade jag från gården och gjorde en skarp sväng i galopp som gick super! Sen var det full fart!
En mycket rolig dag!

My love!

Bunny är hemma igen!

Nu är Bunny i sin vanliga bur, hos den vanliga familjen, han är så nöjd!
Det var bunnys inretänder som spökade. Han biter inte ihop riktigt så hans bakre tänder slipas inte så bra..
Men för tillfället mår han mycket bra, Lite lullig och han tar powernaps varje minut, annars är han helt okey!

Han var mycket glad att se mig iallafall. När jag kom låg han med framdelen av kroppen inne i sitt hus och
baken utanför, jag lyfte lite på huset så att han kunde skutta in. Sen började jag prata med honom och då
vände han på sig och stack ut huvudet. Jag pratade med honom en stund och då hoppade han fram. Han vinglade fram i from av ett skutt, sen pratade jag lite mer med honom och då tog han ett mycket bättre
skutt, sen var de powernap som gällde! xD

Bunny är inte helt 100% frisk, hans baktänder kan spöka till det igen och då kan det bara bli kronligt och då får han lida.... Men nu hoppas vi att han håller sig bra eftersom jag vill ha kvar honom!


När du är bra igen Bunny ska du få hoppa igen!

Gött!

Nu har jag varit och smygit i köket :) Fick smaka på massa gott som de hade lagat!
Nu sitter jag i klassrummet med enbart killar.. Känns lite... ensamt?
Hehe, jag vte inte! Slutar som en timma iallafall och vi har inget att arbeta med just nu eftersom vi inte har
fått några uppgifter av lärarna... Så nu blir det att chilla i en timma, sen upp till Antonsson!

Kl. 12.00 på smådjursakuten

Nu har vi bokad tid på smådjursakuten i kunälv. Bunny åker dit med farfar och han har tid kl. 12.
Bunny ska undersökas och antagligen sövas.. Lite nervös! Kom igen bunny!

Eftersom han inte har ätit så mycket på några dagar så kan han få kolik, och stryka med.. Håll ut bäbis!

Extra engelska

Idag är NO-läraren borta så vi har extra engelska som inte har något förberätt så vi ska komma på något att göra.
Jag är rätt trött idag, hehe, men jag rycker upp mig. Rolig dag i skolan idag iallafall, NOEng-Musik-Lunch-Slöjd i tre timmar.

Idag blir det att rida Lutfina och vi ska nog hoppa tror jag. Vet inte om tjejerna ska rida med mig annars rider jag bort
till Petras paddock och hoppar lite. Om jag rider med tjejerna så blir det hoppning i våran paddock och då blir det
hoppning på fyrkanten som är typ som en volt. Blir det rida ensam så tränar jag hoppning på diagonalt spår :)

Låter de som en kul dag? De tycker jag!

Godnatt bloggen!

Nu har jag ätit kvällsmat och det är dags för mig att sova. Jag var ute hos Bunny förut...
Det är bara skelett och päls kvar på honom så imorgon blir det att ringa smådjursakuten, ska troligen åka in med honom.
Hans öga rinner också så det är nog något... Kan du inte bara bli bra Bunny? Min älskling, kom igen nu, vi fixar detta!
Aja, godnatt alla! I'm out.

Jag och Lutfina, bilder, del 2.

Mer bilder på oss!
Om ni tänker ''oj va hon svänger!!''  Så är det att jag och Lutfina är inte alltid överens var vi ska i vilket tempo.. Och bettet är lite förstort, ska ta ett kortare :)
Hon tycker att hon ska bestämma! ;D











Hon kan ibland också! Det gäller bara att RIDA.


- "nu vill jag springa sarah!"
- " Nej, plats!" :D

- "JA SPRINGA!" Jag; "Nej, svänga."
- "Jaja, spring lite då, men i ett bra tempo! :P"


Tack hoppsmurfen.blogg.se!!

Jag och Lutfina, bilder, del 1.

Här kommer Lite bilder på mig och Lutfina från den gången vi red i Petras paddock!






Tack hoppsmurfen.blogg.se för bilderna!!

Frågestund!

Kom igen nu! Nu kör vi lite frågestund här! :D

+ Någon av er som frågar kommer få en länkning, 1 kommentar = 1 röst, man får kommentera så mycket man kan!
Väljs random!!

Ensam hemma.

Nu sitter jag på mitt rum, pappa var tvungen att åka tillbaka till jobbet eftersom det var
ett tungjobb medans dekom massa jobb. Så ser inte honom på en stund!


Tänkte att jag skulle städa och lyssna på lite gammla halv depplåtar (L)
Bara såååå jag! Mitt rum ser ut som.. eh.. stökigt? Vet inte vad man ska kalla de direkt.

Jag ska ju måla mitt rum vitt till sommaren! Kommer bli grymt! Och rummet kommer kännas större!
Mitt rum känns lite trångt och deppigt just nu, det blir bättre när jag städar, tänkt då med två helt vita väggar
de kommer ju bli as fint och kännas luftigare! De gillar jag!

-Ny kofta! (Y)

@Bosses place

Nu sitter jag hemma hos Sara, vi spelar ett hästspel och äter chokladtomte :3
Vi ska ''göra en ny'' häst på spelet haha! Sara dåh! Nu ska vi ta ''De vanliga'' med andra ord som ni fattar, Cola! 
Vi kanske inte gör de roligaste eller många saker men vi har våra små saker som täcker de!
Sekundens ämne, broddar x)

Full fart hela idag!

Går var det mycket att skriva om så här har ni!

Broddat två hästar.

När jag mockade så började de snöa sen när jag gick in till tjejerna så bara fortsatte de. När jag och Matilda hämtade
Glimmer och Lutfina så halkade dom så jag var tvungen att bordda både Glimmer och Lutfina! Lite jobbigt för ryggen
måste jag säga! Men det var såå värt de, eftersom vi red ut.

Ridit ut i snön, barbacka.
Jag tog voltigejorden och ett schabrak på Lutfina (hög mysfaktor!) Matilda red på Glimmer. Vi hoppade över ett dike och in i skogen och red runt i skogen en stund och sen galopperade vi brevid hagen så att Sally och Figo också sprang. Sen gick vi in i skogen igen och efter de red vi längre bort till galoppbackarna och galopperade (a' Sen skulle matilda till tandläkaren så vi fick galoppera hem!

Tasse drog pulka.
Rebecka trog pulka och när jag skrittar av Lutfina medans jag håller i Glimmer kommer Tasse med pulkan bakom utan Rebecka och hästarna får panik. Jag ska lugna hästarna medans Tasse försöker hoppa upp till mig... Jag lyckades!

Dra broddar.
När jag och Rebecka hade skrittat av hästarna och vi kom in i stallet fick jag brodda Lutfina igen och dra åt några broddar. När jag drog åt en brodd(vi använde isbrodd) slant jag och cutta mig.. :<

Till Jennylund.
Vi gick in och käkade lite sen bar det av till Jennylund i snöslasket! På jennylund var jag med Rebecka på hennes lektion eftersom Sally var lite ifrån sig.. När sally gnäggade blev en häst som heter Valentina jätte rädd och tjejen som red gjorde en volt av hästen så jag gick fånga Velentina. Sen när jag gick in med Valentina i stallet så stannade jag där och var lite social :) Sen så skulle jag rida, SILVER! En liten vit ponny som sticker :D Det var första gången jag red honom så det var lite ovant, men shit va jag jobbade med honom! Han var jätte svår! Men jag fick till honom några gånger ;) Det var skit kul fast jag blev jätte trött! xD

Fastna i en isbacke med hästtransbort..
När vi åkte hem så var det lite halt men det var inte så farligt, trodde vi.. Vi försökte komma upp men de gick inte så innan vi gled bakåt ställde sig Ann Mari på bromsen.. Vi kunde inte backa eftersom det var dike på båda sidor och sally i hästtransborten. Vi kunde inte heller lasta ut sally eftersom om vi fällde ner lenden skulle vi nog glida. Rätt många grannar/vänner och dom sandade så vi kom upp på backen tillslut och då lastade vi av Sally. Jag och Rebecka gick hem med Sally som var barfota på isgata medan de andra försökte få hem bilen.

Ner i diket.
Pappa kom och hämta mig men när vi skulle upp för en backe så gick de, en meter ja, sen skulle pappa backa lite.. Ett två tre och vi var i diket! Pappa ringde Chritian och jag pratade med ann Mari eftersom jag hade hennes mobil x) Jag gick och lämnade hennes telefon hos några grannar och då blev jag inbjuden på lite kvällsfika. Sen var jag hemma vid 23.30 ;)

Mycket rolig dag men lite jobbig! Så värt de!

- Bild; Silver från AJRK

I skolan

Nu sitter jag i NO-Salen och vi har Jay. Bara det att vi inte har fått något att arbeta med eftersom vi bara har haft
svenska idag och de arbetet gjorde vi klart. Haha på svenskan fick vi godis av våran lärare (a' Awsome!

Nu väntar jag på att Julia och Emma ska komma tillbaka.. De försvann ner i bild-salen :o
Dom ska måla så det ska jag nog också göra! Vad ska man måla? jättebra fantasi! :D

Seriösbild :P

Väntar in tiden.

Nu står/sitter jag i köket vid min dator. -Allt är som vanligt..
Chillar lite på livet osv. Snart är det dags att ta den frusna cykeln fram till bussen,
för lat för att gå ;) Så tråkigt att gå och sen i eftermiddag är det skönt att kunna
cykla hem igen. Fast kanske ska träffa Sara idag, vem vet?

Nu är allt klart för att åka till skolan ska bara kolla om jag har mitt hansfree med mig
sen är allt klart för att gå ut och ställa sig i kylan... Uach! Då kommer detta med att frysa,
hatar de! Får så ont i knäna!

Jag tycker konstigt nog att de e kul att åka buss,
ingen aning varför.. Kanske är för att jag bara kan sitta där och chilla 30-40 minuter?
Rätt lång bussträcka , fast de e bara skönt! Det är avslappnande att åka buss.. Like it!
I (hjärta) bussresan på morgonen!





- Så ser man ut idag!

''Första'' dagen i skolan''!

God morgon aööa mina kära läsare!
Nu har jag vaknat, hehe är skit trött! Alltid lika jobbigt första dagen efter lovet tycker jag och att jag bara har sovit i 7 timmar gör inte saken bättre.Men om ca 5 minuter ska jag packa ihop datorn, klä på mig och sen går ner för att äta. Det är dock mycket kallt här hemma.. :< Det är väll minusgrader ute.. Uach, jag hatar kyla! Snarare att frysa.. ;)

Iallafall! Det är skola igen! Lite blandade känslor när det gäller den biten, vem vill inte vara ledig liksom?

- Från förra terminen



Ojoj! Vilken dag! (skriver detaljer imorgon!)

Idag har det hänt mycket!
  • Broddat två hästar
  • ridit i snö barbacka, ute! :)
  • ridit Lutfina och hållt Glimmer tygel i
    medans Tasse kommer med pulka bakom så hästarna får panik!
  • Cuttat mig på isbroddar när jag drog åt dom...
  • Ridit på Jennylund.... Wooop Wooop!
  • Fastnat i en isbacke med hästtransbort...
  • Gått hem med en 5årig ponny utan skor..
  • åkt ner i diket med bilen på väg hem
  • Kvällsfikat hos några trevliga grannar i staby
  • Mm.
Fatta att jag är trött nu! Men SHIT VILKEN KUL DAG!!!!!

Gå upp nu!

Nu ligger jag i sängen och dunkar musik!
Ska gå upp nu, andrea hämtar leah om en timma och jag ska ju iväg till Lutfina kl.12.
Nu ligger Leah under mitt täcke och sover, hon e la skön! Jag är lite avundsjuk... :<
Fast nu börjar jag också vakna till lite.. Men vill inte gå upp.
Men har ingen val! Hejdå bloggen på en stund!

Gå upp tidigt...

Nu har jag vaknat av larmet.. Måste vakna tidigt för att kunna gå upp imorgon. Jag känner redan nu att jag kommer vara seeeeeeeeeeeeg imorgon. Men det kommer bli kul att träffa alla igen, och träffa Julia och Emma dom ska börja i min klass imorgon! :D 

Men de är endå dessa tidiga morgonar. Måste sova tidigare! Fast igår kunde jag inte somna, så jag gick ner och käka lite efter att jag hade varit vaken i två timmar typ.. :/  Inte kul alls! Eftersom idag känner jag mig jätte trött och seg :(

Idag blir det åka och rida Lutfina och lämna tillbaka Leah. Men Lutfina idag ska jag rida bort till paddocken och träna lite på tempoväxlingar.. Underbar träning för henne! Kan ju hoppa också, måste bara veta om dom hoppade igår med henne eller vad dom gjorde.

Kommer bli en kul dag! Jag är redan trött och dagen har inte ens börjat.. :P

Hej då lilla Leah, idag kommer mamma!

Tävlar


Men sarah?

Jag skulle ju sova nu! Men jag var tvungen att rasta Leah och nu hinner jag inte äta, Sängen nästa!

(rubrik)

Nu sitter/ligger jag i syrrans säng. Har nyss kollat några avsnitt av Glee men sen så tröttnar hon och stänger av..
Aja.. Ska nog kolla några avsnitt senare.. Först ska jag äta lite och kanske städa lite medans jag väntar på mer Glee!

Leah åker inte hem idag utan imorgon. Andrea och Hani kunde inte hämta henne idag eftersom det blir för långt att köra, dom åkte från STH idag liksom. Så Leah åker hem imorgon, kommer bli en rolig dag imorgon men kanske krävade också! Men de får man väll tåla?  Ska ju rida Lutfina imorgon och vi ska rida bort till en paddock som är större än våran :)  Är redan trött så jag ska försöka att komma i säng snart! ''Måste'' ju lägga mig innan.. när va de? 22? ;)


= KÄRLEK!

Glee

Just nu!


C A. 3 K M

HEJHEJ BLOGGEN!
Nu har jag och Leah varit ute och gått. Vi gick bort till stallet där jag hade lite lektion för Thea och Colle.
Det gick jätte bra! Vi tränade lite framdelsvändningar, skänkelvikning och insidan i volter.

Efter träningen i paddocken så gick en promenad ut. Sen så släppte vi ut Colle i hagen efter de gick vi hem.
Min och Leah's promenad slutade på 3 km, gött! När vi kom hem fick Leah ett cpryck och sprang runt som
en galning, så djukt gulligt! Hon kutade runt som en kanonkula! Hon är så söt så!

Kärlek till den låten!


Vaken igen...

Nu var jag tvungen att gå upp eftersom det snart är skola igen och då måste man ju gå upp tidigt..
Jag gillar inte att gå upp tidigt men jag är rätt van vid de endå, passar ju hästar lite då och då.
Och när jag jobbade på stall Hagen varje lördag så gick jag upp klockan 8 typ. De var tider de!

Idag blir det väll städa rummet tror jag, ska vara lite med min kanin också. Mitt rum behöver städas och
dammsugas! Mitt rum blir så smutsigt hela tiden... Undarar varför.. ? ;)

Lägga sig tidigt..

Jaja, snart börjar skolan då.. På tisdag är det skola igen, kommer bli kul men hatar de tidiga morgonar..
Så nu ska jag 'förbereda' mig inför att gå upp, lägga mig tidigt. De kan vara ett litet nyårslöfte!
Att lägga sig tidigt. Imorgon ska jag lägga mig innan 23 har jag bestämt mig för, på måndag innan 22
och vanliga dagar ska jag sova innan 22! Måste sova mer.. tycker jag :D
Jag behöver ju en del energi eftersom jag gör mig av med otroligt mycket energi!
Nu sitter jag uppe och har tråkigt.. Vad gör man då? Jo, sover. Så god natt alla mina läsare!!



Nu ska jag ut med Leah

Nu blir det gå ut i mörkret med Leah...

''Vakna Leah!''

V A N L I G K V Ä L L.

Nu ligger jag i min säng och chattar lite på FB, mest bara chillar och kollar bloggar. Leah ligger troget vid min sida och
sover.. Trött tjej!  Hehe, hon ''vaknade'' och bara skakade på huvudet och sen somna igen, Prinsessan Leah.

Har typ druckit julmust och ätit paradis hela kvällen.. Men också ätit min underbart goda råggröt! Tröttnar aldrig på den x) Men, vad ska man hitta på en ''vanlig kväll''? Jag brukar gå och lägga mig när jag blir uttråkad men jag måste chatta med Cissi lite först som har varit och provridit en söt brun ponny som hon tyckte om, spännande! Lite trött efter dagen idag, mycket rolig men även krävande. Måste ju bädda om sängen också.. Sara sov ju här inatt. Ska nog ta och städa rummet imorgon... Låter som en jätte bra idé va? :P

Fin bild på mig och Bella

Hemma efter en dag med Sara och Lutfina

Nu är jag hemma igen! Sara åkte precis så jag ska snart duscha.
Lutfina var jätte fina idag! Vi tog massa kort, och dom blev finfina!

Vi red ju bort till Petras paddock och red en sväng.
Lutfina var mycket lugn och mjuk i sina rörelser, hon tyckte nog att det var lite mysigt att vara dör och träffa sin gammla kompis Sigrid. Vi red runt i paddocken lite i skritt, trav och galopp. Lutfina gick mycket i form och hon bråkade inte så mycket som hon brukar,
hon har inte gjort de på ett tag nu.. hon kanske har kommit över de..?
Iallafall så var det en trevlig ritt. När vi skulle rida hem så red Malou och Deddan med oss, det var jätte trevligt!
När vi var i stallet och fixade med Lutfina så kommer Tasse i full fart och han hade varit uppe vid jaktstugan och rullat sig i en uppskuren älg.. Han var helt pisse blöt -.-'  Åh, ibland är han lite jobbig ;)

Nya bilder är på G!!!!! :D

Vattenmetoden.. (L)

Nu har jag väckt Sara med vettenmedtoden! xD Åh, va hon älskar mig!
Hahahaha! Hon gick för sig att jag var bella och Maja, väggen var sonny.. Hon putta till sonny och ''skrek'' på honom X) Och sen var bella med henne i stallet, sen så gick bella. Men då blev jag Nelson. Hennes första kommentar var ''galoppera inte över mig!'', ''Ja, jag vet att jag rammlade av''. Sen kommer jag med vattenmedtoden... ''Oj, Det regnar in... Mysigt att rida i regnet....'' Sen så gick dom upp till stallet och då fick jag väckt henne x)

Idag behöver jag inte stressa endå! :D Men Lutfina för Amanda kan passa Leah längre!

Nu blir det...

Väckning av sara... Eh, jag går upp så vaknar hon!

lite stressigt..

Idagen idag blir lite stressig :( Ska åla till Lutfina så fort som möjligt, rida och sen hem igen. Amanda
ska åka iväg så jag måste passa Leah, jag har inte all tid i världen! Det regnar och är mulet idag.. Så
viderna kanske inte blir dom bästa, hoppades på solsken.. Men man kan inte få allt! Då länge det är upprhåll
är jag nöjd! Vi ska antagligen rida bort till en annan paddock och rida på gummiflis, spännande!
Har inte ridit på gummi innan men det är bra träning för Lutfina! Och mig :P

-Gammalbild!

Utkörd

Nu sitter jag och sara i soffan med våra datorer :3
Har lite att lite saker att göra på datorn... Har lite att kolla sen blir det sova eftersom det
kommer bli en rolig dag imorgon! Jag ska ju rida Lutfina och kanske träffa Malou.
Sara följer med och hon ska roa sig med att fota mig och Lutfina!
Lite halv trött så hej så bloggen, hörs!

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Leah är jätte glat över att vi är hemma. Jag tog med mig Sara hem från hålta också :)
Nu sitter hon och spelar mitt älskade Springdale, tror att hon också gillar de ;)
Snart blir det salldsärning by me, vet inte om Sara vill sallad...? hmmmm.. Men de ska jag ha iallafall!
Var ''hos'' mina släcktingar, jag gick hem till Sara och vi gick ut med hundarna en sväng.. Sen tog vi massa kort
tillsammans! :) Hehe, några '' seriösa'' och några lite mer mindre seriösa :P
Nu ska jag vara lite social och äta lite sallad!

Sorry bloggen!

Men nu sticker jag och jag vet inte när jag kommer tillbaka!

Just de ja! Jag har ju er!

Helllo alla min kära läsare!
Jag är lite små sur på mig själv att jag inte har gjort så mycket inlägg på senaste, men det är på G, men jag är jätte glad över att min statistik ser bra ut. Jag förstår att jag inte har så många läsare, liksom vad gör min blogg så speciell utan att jag bloggar här? Men till er som läser min blogg, som tycker att min vardag är rolig att läsa om, jag älskar när ni besöker och läser det jag skriver och slänger in kommentarer lite då och då :P Ju fler som besöker och kommeterar, ju mer blogglust får jag och då blir det många lite ''bättre''  inlägg eftersom då får jag energi och idéer till inlägg! Kanske kan köra lite ''önskeinlägg'', några är väll nya och har missat en del?
Nu måste jag ut och rasta hunden... Puss och Kram, ''Sarawhbby''.

Sjukt gott!!

Gör så här, blanda de grönsaker du gillar med olivolja och örtsalt. Klart! :P
Jag käkade alltid de under den månaden jag hade bruten fot och bara spelade Wii heeela tiden!

I like it!

Leah.. xD

Jag och Leah busar nu innnan jag ska börja städa mitt rum... ''Kul'', men det är gött när man är klar!
Ah ni ser ju på bilderna att de e stökigt och jag vill inte visa resten x)  Har inte städat på ett tag nu..
Måste dammsuga också! Leah kan inte äta upp all damm. Och jo, hon går och letar upp dammtussar och äter dom..
Hon e som hon e! Hon är så liten bara, jag är ju van vid Bonito :P


5 Days!

Kvar tills skolan börjar!
Kul att träffa folk man gillar och folk man tycker mindre om!

God morgon!

Inatt har jag haft en hund sovade under mitt täcke, Hon ska alltid ligga under täcket x)
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Justin Bieber, GILLA, och sak snart gå ut med Leah lite. Sen bir det äta och spela lite Wii, får ju passa på att spela nu när jag har det inkopplat. Innan det blir Wii spelade ska jag kolla Glossip Girl med Syrran! :)

Over and out!

Nu är det dags för mig och Leah att sova, imorgon är det en ny dag!
''Glöm bort dina bekymmer, imorgon kommer nya''

Jag dör! Buster är så söööt!


Kvällsrubrik

Nu ligger jag  sängen och funderar på om man ska gå in till systern och kolla på Glossip Girl.. Hmmm? Värt? Nu har jga instalerat Leah på sin sovplats iallafall! Hon är redan trött och vill sova men lite till får hon allt vara vaken ;) Hon är värsta sömntutan, sover till typ 2. Exakt som sin ägare.. Jag tror att Leah saknar Andrea och Hani lite men imorgon ska vi ut och leka, om det är bra väder då, så hon får tankarna på något annat! Hon är nog för trött för att tänka på dom nu ;)

God natt, xoxo Prinsessan Leah!


Hundvakt.

Nu är jag hundvakt, nu igen! Har lilla råttan Leah här hemma! :P

Känslan när man bara har nördat hästsprl hela dagen...

Nu har jag vaknat ur min koma... Springdale- koma....
Jag har seriös inte gjort något annat än spelat xD Lite halv nörd!
Jag har varvat alla uppdrag, har inga uppdrag kvar nu, så allt som finns kvar att göra är att tävla hoppning! Jag vill klara alla hopptävlingar, jag ska ha guld på alla banor. Kan ju slå gammla rekord i terrängen också :) Jag bara älakar detta spelet! Det är roligt, man tröttnar inte, väl gjort, bra hästraser med bland annat Svenskt halvblod, Lusitano, Andaluser mm. Grymt spel! Alla borde testa de! Kan vara lite svårt innan man lär sig styra men när man kan det så är det underbart! ;P

Åh jag bara måste ha dom andra också!!!!!! :DD

Full storm!

Assåh shiit vad det blåser ute! Det trycker på en hel del. Inatt var det ju inte bättre direkt... Våren är på väg fast än det snöade igår!  Det har ju stormat en hel del den senaste tiden... 2 stormar.. Lite  mysigt är det men inte när det blåser så att huset skakar dock.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på för något...?  Ska nog lägga ifrån mig datorn och sova en stund till tills värkligheten springer ikapp mig :)
- 6 dagar kvar till skolan!!

Så uttråkad.

Ligger och kollar på tv för jag har inget bättre för mig! :)
Tänkt gå och lägga mig... Har ju endå inget för mig direkt och jag gillar ju att sova :3
Imorgon blir det.. eh.. vi får se! Om det passar blir det Bio då! :D

Snart ska jag passa Leah igen... ! :D

Inga platser och bajs väder...

Åh! Vi fick inga platser på Alvin och gänget... :( När dom skulle boka gick det inte och sen var alla platser upptagna, så typiskt! Och sen blåste det och regna så vi red inte med vi fixade men hästarna som var genom blöta och leriga. Efter en stunds fixande var hästarna varma och rena! Då blev dom jätte glada! Resten av dagen var vi hemma och busat :P

Minnen... <3


Sitter hemma..

Nu sitter jag hemma och stressar upp mig själv, jag ska vara hos Ann Mari om en kvart!! Jag skulle cyklat dit eftersom ingen kunde köra och jag fick inte tag i Ann Mari men det började så klart blåsa storm och spöregna.. OFC! Annars hade jag cyklat 8km till stallet. Men nu är farfar på väg iallafall. Men jag kommer komma senare än 2 så jag stressar mig själv :( Vet inte varför jag gör så! Hatar de! Men niu måste jag göra mig klar! Hejdå!

Lutfina igår :)

Igår var Lutfina jätte mysig att rida!
Jag gick ju bort till tjejerna som var och red i paddocken, skrittade runt och pratade lite med dom. I paddocken var en stor vattenpöl som jag tränade ''vallgrav'' i, gick jätte bra! Matilda som red på glimmer travade genom vattenpölen och gjorde Figo fläckig (a' Skit va kul man kan ha med en vattenpöl, en Klumpig fjording och en vit ponny!

Lutfina lyssnade bra som vanligt men hon var mycket lugnare idag än vad hon brukar.. Och det var jätte skönt! Jag red henne på det tredelade bettet som nu är mitt favoritbett :) Vi red runt lite och arebetade volter och vallgrav, vallgraven var i skritt och trav. Det var för blött i sandgropen för att jag skulle galoppera där med Lurfina, så när dom andra gick hem så red jag ut en sväng och galopperade! Lutfina bråkade inte på heela ridpasset (Y)
= Kärlek!

Rolig dag på G!

Idag ska jag upp till Stall Antonsson igen (Y)
Först blir det nog rida, tror jag, eller fixa lite i stallet. Tror att jag skulle ta Lutfina en liten sväng.. ? Vi får se! Efter vi har fixat med hästarna så ska vi gå in och äta sen bär det av till bergarkungen, så tagga Avlin och gänget 3 men tjejerna!! Kommer bli sjukt kul! Vi ska gå med deras kuiner också så lite spänt är det också! :P

Mysig dag hos ''The Antonssons''

Nu har jag kommit hem från en underbar dag med ''The Antonssons''.
Först när jag kom så pratade jag med Ann Mari medans jag fixade med Lutfina. Sen red jag bort till paddocken för tjejerna var där och red så jag joina dom i paddocken :)  Lutfina känndes jätte bra idag! (Mer om de senare) Efter att vi hade ridit alla hästar så släppte vi ut dom i hagen, käkade, busade lite osv. Sen var det dags att göra klart allt och sally var med så åktde vi  till Jennylund! På Jennylund busade ponnyerna jätte mycket! Jag fick gå lite med Sally eftersom hon var lite spänd när inte Figo var med, men det gick bra!
När vi kom hem så tog vi in alla hästarna och gav dom mat sen gicm vi in och käkde semlor! Så gott! Efter änu mera bus så läste jag saga för Rebecka och sen åkte jag hem igen. Sjukt rolig dag med mycket bus, imorgon blir det minst lika kul igen!!! :D
- Rebecka och Figo!

Det var ju ''tidigt'' man vaknade :)

Nu är jag vaken. Tänkte att jag skulle börja rida kl.11 men ni ser ju hur det gick med de x)
Tänkte hoppa upp ur sängen och äta sen slänga mig iväg till stallet! Får se hur det blir med hoppningen idag eftersom det regnade rätt mycket inatt när jag snackade på FB.. Jag får iallafall tur med vädret för tillfället! Skulle regna en del idag men vi får se hur det blir ned den saken ;)

Måste ut och mata kaninen också !

Kärlek till min älskade Tender Care Chocolate! ♥


första kvällen 2012.

Ligger hemma framför tv:n och kollar. Ska slänga i mig något sen ska jag sova! Imorgon ska jag åka till stall Antonsson och rida Lutfina, Känner för hoppning! Så det blir nog hoppning imorgon! :D Har typ inte hoppat på ett tag nu så de kommer bli kul :)  Får se vad jag vill imorgon..
Så såg jag ut i natt :3

Så är det med Bunny..

Nu har jag varit ute hos kaninen och kollat till honom och undersökt honom lite mera. Jag hittade ett litet sår på underläppen. Jag kollade på hur han åt och såg att med största sannolikhet  är det där problemet ligger. Jag ska hålla koll på såret och hjälpa honom att äta några dagar och sen får vi bara hoppas att det blir bra. Skönt att jag hittade problemet! :D

I have your back Baby!

1/1- 2012, kaninen äter inte..

Bra start på året!
Kaninen kan inte äta själv, han försöker men det går inte så bra.. Nu har jag fått i honom lite knäckebröd. Lagt in genar och massa mat till honom i förhoppning att han ska kunna gnaga. Han blev överlycklig när han fick slicka i sig lite bulle. ''Lite'' orolig för honom vill jag säga! Ska ringa smådjursakuten om han inte kan äta snart!

Kom igen nu min älskling!!!

DM



RSS 2.0