Eox goes unghäst..

Idag var Eox jätte jobbig och han skulle vara rädd för allt och alla.. Han var unghäst med stora bokstäver!
Imellanåt var han jätte fin och mysig. Galoppen var jätte trevlig idag! Det blev en ritt ner till havet i stormen. Go dag!

Min pojkvän

Anonym:
Har du skaffat kille?
Vem är han? :D :D
 
Svar: Hey ''Anonym''! Ja, jag har skaffat kille.  Vi har faktiskt varit tillsammans i snart fyra månader :) Han är en underbar kille, lite störig, men underbar! Han heter Johan, har jag även skrivit i bloggen tror jag(?) Jag är jätte lycklig med honom!
Kram :)
 

Rida i regn, jajjamän!

Idag ska jag och Lina ut i  regnet med Eox och Mulle :)
Vi tar en ritt ner till havet och chillar på livet, kommer bli kul!

I Love You

Hello!

Ligger och chillar i hjärtats säng och myser för mig själv. Ett tips, skaffa inte en ''Gamer'' till pojkvän... Just say'in! Jag har lite kvällsmys med Macbooken, alltid mysigt! Men snart får jag hitta på något annat eftersom hon måste ladda en stund. Ska väll försöka få kontakt med killen, man vet aldrig hur de går.
 
Åh, vill ha tillbaka de håret!

Dampet Lutfina Lenson, 15/10

Oherre, hur ska jag börja?

Jag tog och red Lutfina i paddocken, våran lilla mysiga paddock som är 15x25. Ja den är liten. Redfram henne först ordentligt, innan jag tog in hinderna. Hon kändes riktigt fin efter en stunds ridning, lyssnade bra och var fin i gångarterna. Efter att jag hade ridit fram henne i 20-30minuter så började jag bära in hinder, hela Lutfina bara lyste upp... Vi har ju inte hoppat på ett tag så hon var helt överlycklig! När jag hoppade upp på henne igen så ville hon galoppera direkt för att hoppa. Jag hade ett rättuppstående på ena långsidan och en oxen på den andra. Hade även ett litet fint hinder på en fin båge över medellinijen.
När Lutfina fick hoppa blev hon helt i från sig och helt övertaggad, damphäst måste jag säga! Hon blev galen och hon skulle hoppa alla hinder samtidigt och åt alla håll. Eh ja. Fick lite bättre koll på henne till slutet och det blev riktigt bra måste jag säga, slutade med hinder på ca.85cm. Duktig travhäst!

Lycka till tjejen!!

Håller tummarna, loppet går om 10 minuter!
Foto: Anna Wingårdh

Oh so random !

Nämen hallå där!
Hur har ni det? Jag har det gött. Chillar på livet med älsklingen och datorn, HEH. Vet ni vad jag har börjat göra nu
igen, jag kollar om Gossip girl och det är lika bra som alltid! Jag kan typ hela serien men endå blir jag helt
exalterad! Så jag börjar bli lite smått beroende av den serien igen...
 
Idag händer inge speciellt, but you never know!
Sommar....

Hon kan gå framåt, den saknen är säker.

Nu har jag varit och ridit Lutfina. Det gick framåt, bokstavligt. Jag red bort till mina älskade galoppbackar och galopperade och hoppade. Red Lutfina på hackamore idag och det gick jätte bra. Hon svarade mycket framåt så det gick fort vissa stunder, men hon svarade även på mina ändra hjälper. Mycket nöjd med dagens ridpass! Imorgon ska hon gå provlopp den lilla cheyen, hoppas att det går bra!
 
Foto: Anna

Sova länge på måndagar, love!

Imorgon är det måndag, men ingen ångest söndag idag eftersom det inte är skola imorgon och då kan jag sova länge! Men jag upp någon gång eftersom jag ska åka och rida Lutfina samt gå igenom allt innan jag ska passa hästarna. Kommer passa dom på fredag och antagligen lördag, mys!
 
Har ingen aning om vad som händer ikväll, you never know!

Söndag morgon

Godmorgon bloggen!

Idag är det söndag, och det är första söndagen på länge som jag inte så ångest för att jag ska upp dagen efter, för imorgon är det LOV! Detta lovet kunde inte komma bättre, nu behövdes det. Men jag har ju fullt upp som vanligt, att jag aldrig lär mig att inte boka upp mig som fan. Men detta lovet är bättre, jag har bara saker på måndag, fredag och lördag, resten av dagarna ska jag vara med min pojkvän :) Vad jag vet än så länge då, man vet ju aldrig vad jag hittar på!
 
Detta blir ett lugnt lov, det behövs!

Prao på Kongahälla ridsällskap

Har nu varit på prao en vecka på KRS. Det har varit jätte kul att vara där även om det har varit tungt, träningsvärken kom snabbt! Jag har mockat, sopat, fodrat, flyttat hästar, ridit, städat, rensat säkerhetsvästar med mera! Jag har jobbat från 08.00 till 16.30 varje dag. Det har varit spännande att jobba där, mycket kul!

Klippt mig!

De har jag glömt av att visa!

Tillbaka efter en död dator

Jag försvann ett tag eftersom jag hade glömt min laddare så de tog fyra timmar sen  var datorn död...
Men nu är den fulladdad och glad igen! Åh va jag har saknat den. Det är ju min lilla bäbis.
Idag ska ag mest bara chilla på läget, vet inte vad som händer, det vet man aldrig ;) Kvällen igår blev mysig, men lite kall. Hoppas på en lika go kväll igen!
 
asg.

Mycket motor men ingen broms..

Idag kände jag redan i travet att Eox hade motor för dagen. Men jag hade ingen aning om hur mycket.. Vi red ner en mysig tur till havet och vi travade mycket samt galopperade. Eox brukar inte vilja galoppera, han tycker att de e jobbigt, men idag så bara drog han i galoppen och gjorde bockserier men jag fick inte stopp. Jag kunde stoppa bockningarna men jag kunde inte bryta av från galoppen... Överpigg häst? Men det var kul att han bjöd framåt iallfall! Ett bocksprång gjorde att jag nästa tappade balansen, det var nog de högsta bocksprång jag har sett, shit va skoj han e!
 
Mycket mysig uteritt måste jag säga! Bild från idag!

Trött som fan, MEN det går bra nu!

Känslan när allt rullar på och går bra, sjukt underbart! Är dock rätt trött eftersom att dagarna är långa, upp kl.06.00 och hemma vid 21-22.00... Mellan där har jag jobbat på KRS hela dagen och sen ridit på de. Nu är jag sjukt trött så jag ska gå och dö i min säng, ha de!

Känslan när larmet ringer 06.00...

Ingen bra känsla alls måste jag säga. Jag är helt slut i kroppen och jag e skit trött, men det är bara att gå upp. Ska till KRS på prao, rätt kul måste jag säga, men jag gillar inte att behöva gå upp tidigt och sen komm hem senare än vad jag brukar... Men men, den smällen får man ta! Idag ska jag först jobba hela dagen och sen ska jag rida Lutfina. En bra dag även om jag är trött.

Liniment, LOVE!

Nu ligger jag i sängen helt slut efter en heldag på KRS och sen stall Antonsson. Är mest trött efter jobbet på KRS... Har nu ont i mitt slatter och ont i foten som jag bröt för snart två år sedan. Så jag ligger med Liniment på alla onda ställen, föruton ryggen som ligger gött på en spikmatta. Jag har varit borta ett tag pga att min pojkvänn ville låna mig lite, kan ju inte sitta vid datorn när jag är med han, plus att vi inte har varit inne så mycket. Försöker hålla igång nu när jag jobbar, blir lite svårare men de kan gå! Två inlägg om dagen kan jag nog fixa iallafall.
 
Imorgon kommer bilder från idag och de rena hästar jag nu mera jobbar med, hehe. Hörs imorgon!

FREDAG, FUCK YEAH!

Godmorgon bloggen!

Det är en glad chey som skriver tidigt på fredags morgonen! Har varit vaken en stund pga läskiga mardrömmar... Usch hatar dom så groft! Men nu är jag vaken och slipper alla mardrömmar, skönt. Men istället måste jag gå upp. Dagen idag är rätt chill, Matte-Lyssna på någon gymnasium som ska snacka lite- Lunch- Film och sen slutar vi! Känslan när man slutar på en fredag =grym!
 
Idag ska jag till KRS och rida ibåda grupperna. Först ska jag rida i fyran och sen ska jag även rida hoppspecialen. Vet inte vem jag ska ha i fyran, får väll 700kg dumbom (Jupiter) och i hoppspecialen har jag nog Lady. Fin blandning av måste jag säga!
 
Ne, ska amn gå upp då...?

Dags att sova efter en bra dag.

Denna dagen har varit mycket bra måste jag säga. Det har dock varit skitväder men det spelar inte så stor roll för mig. Jag har inget emot att ta mig en ridtur i regnet, kan rida hur länge som helst! Så länge man hittar på något att göra då dvs.
 
Denna dagen har varit bra. Först var jag i skolan där det var mycket spring och tjat, de presenterade ju ''Storyline''. Jag behövde inte ta den av den paniken eftersom jag inte ska vara med. Efter skolan drog jag upp till stallet (antonsson) och mockade alla boxarna plus tog in hästar. Käkade med Antonsson när de kom hem och sen drog vi ut på en ridtur i spöregnet, GÖTT!

Ingen mer skola för min del fram till lovet!

SCORE!

Vart jag än går

Godmorgon!

Nu är jag uppe igen, om jag hade fått som jag ville så skulle jag fortfarande sova... Idag ska dom dra igång Storyline och då ska jag nog bara jobba ikapp med allt, och lite till. Jag ska ju inte vara med på storyline, ska antagligen ha prao.Snart drar jag till bussen, ha det bra!
 
Sminkfri vecka, oh yes!

Mysritt till havet på unghästen

Idag så blev det en mysritt med Eox ner till havet.
Det blåste litegrann och han brukar vara mycket jobbig när det gäller blåst för då låter det mycket mer ute, då är livet läskigare än vanligt... Idag slängde jag på ''mitt'' träns med det raka eggbettet plus martingal, jag gjorde helt rätt val!  Efter bara en liten stund så ryckte han upp huvudet och var jätte nära att nocka mig. Lite damp har den allt! Men jag var bara tvungen att hoppa av två gånger, en gång när vi mötte de läskiga havet och en gång när det var ett arabätande rör som det rann vatten ur... Han försökte bara slänga av mig två gånger, rekord !! Lite söt är den allt.
 
Idag fick han gå och kolla på allt farligt om lurade överallt, men han fick inte stanna och få panik som han kan få för ingenting... Han fick titta helt enkelt för omväxlingsskull! Det tyckte han var jätte mysigt. När vi kom till havet så hoppade jag av och ledde honom lite närmare, men det var jätte läskigt och då sökte han skydd hos mig, lite gulligt. Satt sen upp och red längst havet en liten bit innan vi vände. Red tillbaka till havet senare på turen men då behövde jag inte sitta av :)

I Need You Like a Heart Needs a Beat, But It's Nothing New.


Dagen är snart slut, YEAH!

Hello!

Nu sitter jag och chillar samt jobbar på svenska lektionen. Det är bara detta passet kvar på dagen två pass till, mycket chill måste jag säga. Denna dagen har gått fort, tack gode gud, mycket fort när jag tänker efter. Som sagt, två pass kvar, sen drar jag till stallet och rider Eox gubben. Efter att jag har varit i stallet ska jag hem, duscha, plugga och sen sova. Vilket liv jag har då! Full ös OFC!

Storm, jajjamän!

Ligger och lyssnar på stormen som pågår utanför mitt hus.
Usch, ingen lust alls att gå upp men vad har man för val? Måste ju upp till skolan.. Efter skolan idag ska jag dra
och rida Eox själv, rider nog i paddocken eller så tränar jag på vägen. Vet inte än. I skolan idag ska vi ha vanliga
lektioner, för imorgon börja de ökända ''Storyline''! Som jag inte ska vara med på, vardagslyx!
 

Lutfina, mycket att göra

Red Lutfina i paddocken idag och insåg hur mycket jag har att göra med henne. Jo, det är sjukt mycket jobb med henne men det är så värt de! Hon är så go min lilla tjej! Ridpasset idag var mycket svettigt för min del eftersom Lutfina inte alls var på humör för dressyr. Hon gick väll fint men fort. Hon har tappat de där med att trava långsamt... Inte kul alls! Hennes över gångar till skritt har också blivit sämre, så nästa sak vi ska nöta i paddocken är övergångar. Det måste göras! Jag är mycket nöjd med dagens skänkelvikningar och framdelsvändningar måste jag säga.

Jag är en soldat för dig.

Tjjjoho! Då var det över, terminens utskällningssamtal! Det är bland de tråkigaste jag vet, tar bara tid men de måste göras i vilket fall. Jag har TVUNGEN att rida Lutfina innan, heheh, så jag fick sticka lite tidigare från skolan förut så att jag kunde rida henne innan samtalet. Drog en sväng i paddocken, skriver om de sen, samt fixade mycket annat. Jag kom ut i stallet klockan 15.00 innan 16.20 hade jag mockat, tagit in hästar, ridit, fodrat med mera! Rätt bra endå måste jag säga.
 
Nu ska jag äta middag, BYE!
GE MIG DE HÅRET TILLBAKA!

Så ska dom tas!

Hallo där alla läsare!

Sitter och chillar i klassrummet med några och lyssnar på random musik. Bara softar på livet för tillfället, chill! Ska bara glida igenom mindre än två timmars skola till, eller nej, jag menar, jag ska jobba järnet de sista timmarna!! HEH. Sticker lite tidigare eftersom jag måste rida Lutfina innan jag ska ha utvecklingssamtal klockan 16.30. Blir lite stressigt men de funkar, kommer ju hem tidigt iallafall!

Svar

Hon har verkligen blivit jätte fin! :D
 
Svar: Tack så mycket! Jag har jobbat en hel del :)
 
 
 

Kan man inte få sova länge någon gång?

 Nu är jag dock vaken igen. Kan man inte få sova tills klockan ringer iallfall, jag vet inte varför men jag har börjat att vakna innan klockan ringer, det är fett störande måste jag säga. Idag är jag jätte trött, plus att det regnar ute = Ingen lust alls att gå upp! Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen och mysa, inte behöva gå upp alls.
 
Vet inte vad som händer i skolan idag eftersom vi ska ha ''Story line'', Det är typ rollspel.

Dissar er

Sorry mina kära bloggläsare! Men jag måste gå och lägga mig nu, jag har varit i skolan hela dagen och sen ridit plus att jag har varit på Jennylund. Så jag dissar er och säger godnatt! Inlägget om dagens hoppning med Lutfina kommer imorgon, en sak att säga, hästen är galen.


Some times

Hello!
Lunchrast. Bästa rasten på hela dagen, det är inte början av dagen utan slutet av dagen. Bästa känslan är (när man sitter här i klassrummet bredvid albin och bara åååååh gå in och följ på instagram albinwulfsberg och sandraliljeblad) när man har slutat skolan och är i stallet, de kommer jag uppleva idag. Jag ska rida Lutfina idag! Ska ''småhoppa'' med henne idag, mysigt!
De som står innanför parantes (så här) är Albin som gick lös som vanligt på min blogg, så skön!
 
 

Måndag morgon!

Det är måndag morgon och jag har ingen lust alls att vara i skolan. Det var kaos i hela kungälv imorse, är det fortfarande, så bussen var jätte sen och när jag fick veta hur det var i kungälv så gick jag hem till Johan igen, sov hos honom i natt. Älsklingen körde mig en stund senare till skolan och här är jag! Nästa lektion är engelska, själv har jag ingen lust alls att vara i skolan. Jag vill bara till stallet, rida och sen åka hem och sova igen. Får dock sova själv i natt, hatar när de händer! 
Men man ska vara glad för de man har, Hörs!
 

Sista timmarna

Det är nu två pass kvar på denna dagen, sen drar jag till KRS och efter de ska jag, Amanda, Rasmus och ''J'' till småland för att träffa mamma. Ska vara hos mamma hela helgen, GÖTT!

Vi sitter är i väntan och spelar DotA

Nu sitter jag och julia i köket och värmer oss från kylan som är på utsidan.
Rätt chill att spela data på morgonen samt käka vit choklad :) Go morgon eller vad?
 
Efter skolan idag ska jag till KRS och rida lektion för Lotta. Jag fruktar att jag får Jupiter igen....
 

Bus ritt på Lutfina

Idag så skulle jag ta med Rebecka som red Figo ut på en tur, träning och bus! blev det! Jag lade mycket jobb på att Lutfina inte fick köra upp huvudet och leka travhäst, med andra ord, springa på fort man kan leken som hon gärna kör med allt som rör sig.. Tex. När vi skrittade så kom det en bil bakom som vi snällt släppte före, men då fick Lutfina för sig att hon skulle köra race mot bilen.. Jag är ju van så jag stoppade henne innan hon han sticka. Jag red på mitt lilla fina raka eggbett idag, så bromsen funkade inte så bra men hon gick rätt bra annars måste jag säga. MEN det märks tydligt att jag inte har hållt igång henne som jag brukar, skärpning på de! På måndag börjar hårdarbetet igen!
När vi var ute och skulle busa lite så mötte vi Malou och Nina så vi stannade och snacka en stund, mysigt!

SSU?

Sista passet nu då. På de sista passet för dagen så sitter vi och lyssnar på Anna och julia som snackar fackförbund och politik. De e från SSU så en del sosse snack blir det. Efter detta ska jag dra till Lutfina och sen ska jag hem. Hörs senare!
 

För dig ska jag göra de tusen gånger om....!


Hon vill vara du

Godmorgon!
Ligger fortfarande i sängen och tjockar mig.  Idag kan man nog kalla mig tjock eftersom jag startar morgonen med sovmorgon och vit choklad i sängen... Love life! Dagen hade varit perfect om inte skolan skulle komma imellan sängen och ridningen. Ska dra upp till Lutfina efter skolan och rida. Tar mig ett pass i paddocken idag eftersom hon gick snabbt igår(trav), blir mycket lösgörande idag.
Så enu en dag med paddock arbete!
 
 

Svettigt ridpass på unghästen.

Idag var ett Eox som stog på schemat, en ritt i paddocken blev de.
Tänkte först ta en liten uteritt men sen ångrade jag mig och tog en sväng i paddocken istället. Jag tänkte att idag ska jag sätta honom på plats lite, och skit va bra det blev! Jag red lite fritt och tränade på lite av allt. Men han kändes jätte fin idag, lite unghäst grejer som man får bortse ifrån. Efter att jag hade ridit en stund så tog jag av sadeln och red en sväng barbacka, jätte mysigt! På vägen hem bråkade han lite så jag hoppade av och tog en jogging tur med honom hem :)

Bild

Nu ska vi vara kraktiva! Kanske ska säga att de är ett av mina favorit ämnen? Ne, vi skippar de.  Bild är väll kul, iallafall när man är på humör. Det är ett lätt sätt att sammla poäng. Om en stund går jag bort till lunchen, snacka om att jag är hungrig idag! Vet dock inte vad vi mer ska göra idag, har inte lärt mig schemat än, hehe...
 

Jag och Lutfina för ett år sedan...

Lite skillnad...?

''2011
 
"2012
 

Hejhopp!

Onsdag morgon och ingen lust alls att gå upp... okey det finns ingen dag som jag vill gå upp men endå!
Ligger och myser lite i sängen innan jag måste gå upp. Larmet ringde fem över sju imorse men jag vaknade inte förän kvart över, inte alls lat eller döv, nejnej. Men nu har jag morgonmys  med macbooken som dock inte varar så länge idag. Jag hade kunnat ligga kvar i sängen hela dagen, men man måste ju till skolan och jobba lite. Efter skolan idag ska jag rida Eox, vet inte vad vi hittar på...
Foto: Anna Wingårdh

Lilla travhästen.

Lutfina fick ju en hovböld för ett tag sedan som efter några dagar var över, hon blev helt åter ställd och motionerades lite lugnt med mycket uppmärksamhet på höger fram, om hon markerade eller inte. När jag var hos henne var hon helt 100, tillbaka på spåret, men fredag kväll var hon halt igen.Lördag var hon fit for fight igen! Det var hon också idag! Tog mig en liten uteritt för att känna på henne och sätta lillan på plats. Träffade en som jag känner när jag var uppe i skogen. Vi hoppade ett hinder, galopperade lite tillsammans, jag skulle trava bakom henne en bit men då tyckte Lutfina att vi låg för långt bakom så hon tryckte i väg i full trav... Så brukar hon vara! HAHA! Fick dock inte stop därav den snabba traven...
 
Det är en mycket speciell häst som jag har att göra med :)

Hey där !

Den underbara känslan när man ligger i sängen, i tid för en gångsskull!
 
That feeling... Inlägget fortsätter. Ligger nu i sängen, i tid, tro det eller ej men jag har lagt mig tidigt idag! Jag ÄLSKAR att lägga mig tidigt på vardagar, finns inget bättre. Imorgon är det skola iallfall, det finns mycket bättre. Vanlig skola vad jag vet iallafall, man vet ju aldrig med friskolan... Efter jag har suttit vid skolbänken en hel dag så ska jag och Lina dra till stallet och rida. Jag ska rida Eox men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på än bara, det löser sig! Hoppas på att komma tidigt i säng imorgon med!

Packar ihop, going home.

Hey! Nu är jag tillbaka hos älsklingen efter en dag på svenska mässan. Har varit och kollar gymnasium hela dagen, eller ja, från 10 till 12... käkade vi donken och sen drog vi hem, bra dag om ni frågar mig! Nu är jag hos J och försöker vara social med honom, men då har vi ju de med spel.... Hm, konkurent? Jajjamän.
Packar nu ihop mina saker eftersom jag snart ska ta tåget till ytterby och sen bussen till kärna för att jag ska rida Lutfina. Imorgon är det skola igen som vanligt, yeeeey...

Ingen skola för min del idag.

Idag blir det ingen skola men jag hade tänkt att jobba lite endå. Mycket mer än de händer inte idag utan imorgon ska jag till göteborg med skolan, vi ska gå på mässa, hela dagen. Rätt chill endå. Ska antagligen rida Lutfina imorgon också, mer uppdatering om henne sen. Blogg.se dampar så ingen bild...

Älsklingen

Är hos min älskling och chillar på livet. Helt underbart!

FREDAG!


Jajjamän!

Nu taggar vi So som står nästa på schemat. Har precis haft NO och jag fattade ALLT! Sjukt underbart! Nu på SOn har jag en hel del att göra, not fun! Men det är bara att jobba så att man blir klar någon gång... Önska mig lycka till!

Morgon trött

Ser ni hur morgontrött jag ser ut eller, usch!
Ska iallfall till skolan om en stund. Idag har vi NO, SO? Lunch, teknik och sist mentorstid. Rätt chill dag, men jag kommer vara död ikväll :(

Lutfina, det var ett tag sen!

Kändes lite nostalgi aktigt när jag hoppade upp på Lutfina idag,har ju inte ridit henne på ett tag pga en hovböld. Men nu är hon bra igen och hon går att rida och köra fullt ut! Men det kändes på henne att inte jag hade ridit henne på ett tag, kändes en hel del! Så nu blir det uppfostringsridning de närmaste, så jag får tillbaka min bäbis igen! Red även barbacka idag bara för att jag kunde:) A-M hade kört fort med henne igår som tur var eftersom hon tydligen hade varit en riktig jävel som bara drog, hihi, aldirg ha Lutfina på boxvila! hehe...  Hoppade ett litet hinder som avslut, shit va glad hon blev! Känns jätte skönt att Lutfina är bra igen! Taggar sönder inför hoppträning!

Ute ritt, Eox

Igår red jag ut på Eox med Bosse, Lina och Maria. Vi red upp på grusvägarna i skogen i veneröd. Eox är rätt jobbig att rida, man måste underhålla honom heeeela tiden annars flyger han bara mer än vad han brukar. När man rider ut på honom får man vara med på att han bockar, sparkar, slänger sig osv. Han är ju trotts allt unghäst! Ute ritten gick bra, jag jobbade honom och höll koll på honom hela tiden. Han slängde med huvudet och blev sur när jag rättade honom, lite sto i honom endå ;) En runda fick jag mig en riktig rodeohäst att sitta på, men jag satt kvar!
Efter att vi hade ridit ut så red jag och Bosse en sväng i paddocken då Eox gick jätte fint efter lite ridning, skönt måste jag säga! Under hela ritten spöregnade de dock på oss, men man kan ju inte få allt.
Lill killen!

Seg dator

Har lite små damp på min dator efter den helt plötsligt har blivit jätte seg! Den blir det ibland, börjar bli gammal nu, men det brukar laga sig själv. Duktig dator! Nu sitter jag bara hemma med tränings värk och en trött kropp. Denna veckan har varit rätt jobbig och det känns i kroppen. Är till exempel sjukt stel i axlarna.. Drog och red Lutfina förut, kändes sjukt gött! Tänkte skriva två till inlägg innan jag käkar lite och sen lägger jag mig för kvällen, sjukt trött så jag måste sova lite. Imorgon är en ny dag!

Chillar med Holger

Sitter och inväntar matte lektion, vi ska börja med något nytt idag..
hmmm, har för de var algebra, hyfsat kul. Sen blir det Bild och efter de SO. Efter skolan drar jag och rider Lutfina och sen rider jag Eox, så det blir en sen stallkväll nu igen :) 

Torsdag

Nu sitter vi och skrattar på svenskan, alltid lika kul! Igår glömde jag min dator så därför har jag inte kunnat skriva något allt till er, plus att jag kom hem sent. Var och red Eox igår, skirver mer om de sen. Idag ska jag rida båda pollarna, Lutfina och Eox, kommer bli kul! Men fatta att jag kommer vara trött när jag kommer hem... Men det är de värt!

Död dator

Min dator har två procent batteri kvar så den dör snart. Om 20 minuter ska jag ha matte prov och sen drar jag och Lina till stallet där vi ska träffa Bosse :) Skriver när jag kommer hem!
 
Petronella lekte med mitt hår igår :)

Jag idag !


Tagga matte prov!

Känner att detta kommer bli en plugg dag.
Nu sitter hela högstadiet i ''stora salen'' och vi ska lyssna på någon präst som ska besvara massor med frågor om evulotion, jo jag vet, jätte kul. Efter detta/under tiden ska jag skirva klart Evulotionsuppgiften, måste bli klar med den asså! Sen ska jag ta och plugga lite matte eftersom vi ska ha matteprov klockan 2, och sen får vi gå hem.

Så här står det till med Lutfina

Som ni kanske har läst/hört så har Lutfina varit halt så jag har inte kunnat rida henne, det var ju därför jag inte tävlade henne i söndags. Det visade sig efter lite om och men att hon hade en hovböld som vi har kämpat med att få bort. Men nu är den borta och Lutfina är frisk! Allt som fattas är en sko på hoven och sen är hon fit for fight igen, då kan jag börja träna som vanligt. Så klart så har jag koll nu i början. Jag var jätte rädd först när dom inte hittade något, det var inte alls kul!
Känns skönt att hon är frisk och kry igen!

Känns så tomt...

Nu har min älskling åkt hem och jag har inget kul alls för mig... Jag är bara trött och lite smått depp nu, men de löser sig! Ska hjälpa till med matkassarna innan jag somnar helt uttråkad i sängen. Imorgon är det skola igen, men vi ska ha matteprov så det är lite pirrigt, kommer ju vara as svårt ofc. Efter skolan ska jag dra till Veneröd och rida Eox som står där tillfälligt. Jag ska rida med Bosse och Lina, kommer nog bli kul!
 
Händer inte mycket mer idag så jag har inget mer att säga, BYE!

Tävlar

Jag är med och tävlar hos Team Oveson!

HEJ :D

Albin är bäst, spana in hans blogg
FEEEET LÄNK www.albin.se
 
Skön lärare i bakgrunden

Glad chey!

Godmorgon !
Idag är jag rätt glad måste jag säga. Det var skönt att kunna rida Lutfina igår, woopwoop! Ni får höra mer sen. Idag ska jag till skolan men jag ska hem direkt efter skolan idag, ingen häst idag inte. Skönt att få vila ibland eftersom jag ska rida lillpojken imorgon så behöver jag lite vila.
 
Dagen igår såg ut så här: Skolan, upp till Lutfina, passa barnen, rida Lutfina och sen drog vi till Jennylund. Rätt chill dagen även om jag var fett trött på skolan, men idag blir det ett nytt försök! Ingen lust alls att dra till skolan eftersom jag jobbar bättre hemma, men vad har man för val? Man måste ju ha närvaro!

Over and out bloggen!

irriterad

Åh. Jag försöker vara på bra humör idag men jag är bara supermegajätte irriterad på allt och alla men jag vet inte varför, så fett irriterande! Har en sån dag då man bara inte orkar göra någonting, vill bara hem och sova, det hade varit underbart! Men jag ska gå runt här i skolan och vara irriterad till 14.10 sen ska jag ta med mig tjejerna upp till stallet och passa dom. Kommer bli kul!

RSS 2.0