Lutfina, EGOBOOST!

Lilla fröken lenson är en lugn och snäll häst, så har jag inte sett det innan.
Idag så red jag över till Veneröd och hämtade sara (Bosse) som skulle rida sin sköthäst. LL's bakskor är super dåliga så jag fick låna Glimmer för att rida ut med men sen när vi kom tillbaka till staby så bytte jag till Lutfina och så gick vi upp och klättrade i skogen. Sara trodde att det skulle ta 10 minuter för mig att byta häst med det tog bara 4 minuter, snabb jag är va?

Vi red i skogen bort mot galoppbackarna och sen tillbaka. Lutfina gick som en ängel i paddocken, super nöjd! Vi tog även att hoppade lite, och där kom Lutfinas ego fram.... Vi hoppade ett hinder som Lutfina tyckte var jätte läskigt, så hon vägrade. Sara hoppade framför mig så LL vågade hoppa. Vi kom igen och så sprang Sara's häst förbi men den underbart duktiga fröken Lenson hoppade endå! Sen blev hon helt ifrån sig och tyckte att hon var bäst... Hon är så fin lilla gumman!


Ingen Macbook för min del...

Min bäbis sover i skolan inatt, saknar den så!
Går inte att skriva på en efterbliven PC som jag nu sitter vid...
Det är fett tråkigt att sitta vid denna datorn för allt går så sjukt långsamt.
Och den går inte bara långsamt, den är tråkig ockdå!
Nu ska jag sluta klaga och istället skriva ett inlägg om dagens ridning ;)

Ska man/ska man inte...?

Har en till nöt att knäcka.. Nu sitter jag hemma och är lagom trött, men jag har endå lite skolarbete jag vill ta tag i. Då funderar jag, ska man göra klart det idag och småchilla imorgon eller ska man fixa det imorgon...? Eh, jag tar en dusch och sen får jag se vad jag gör.  Jag kan ju lägga mig i sängen och läsa ut ett litet häfte vi fick idag som skulle läsas, så är det gjort!

Stallet! Lilla fröken Lenson

Efter skolan åkte jag så klart till stallet och red Lutfina med barnen.
Lutfina var mycket trevlig idag, hon har varit det de senaste nu, känns super! Men nu när skritten och traven går super så går inte galoppen alls bra... Det känns som att hon galopperar i korsgalopp men jag kan ju inte se det när jag sitter på, eller så kommer hon lite i otakt. Vissa delar av galoppen gick super bra idag! From och bra galopp. Men när vi hoppade så landade hon nästan hela tiden i korsgalopp, hmmmm... Då kommer frågan, ska jag skita i galoppen ett tag som jag gjorde med traven eller ska jag träna massa på galopp...? Min hjärna går varm tänkandes på den frågan.
Traven som vi tidigare har haft problem med är nu helt underbar! Hon kan trava lugnt i form och bara chilla vila på steget. Något går åt rätt håll iallafall!  ;)

Lilla fröken Lenson

Det går bra nu !

Idag har jag pratat av mig, mycket, så det går bra nu!
Jag är snart klar med återvinnings arbetet nu, det jag skulle göra idag iallafall. Som grädden på moset så slutar vi tidigt idag också, gött or what?! Ska åka till Antonsson och rida, fett gött asså! Det blev en rätt bra dag endå ;)

Idag rider jag själv i paddocken, det blir dressyr för hela slanten!

Jobbar sönder!

Nu sitter jag och jobbar sönder om återvinning, waaaaah.
Resten av dagen ska jag bara fördjupa  mig i återvinnens värld, kul eller något...?
Efter skolan och all denna återvinningen ska jag åka upp till stallet och rida med Lina. Lina ska komma upp till antonsson med lilla Sigrid. Jag ska rida min lilla bäbis Lutfina! Hoppas att ni har det bra, jag hinner dock inte blogga mer innan jag kommer hem eftersom jag jobbar så mycket och sen är det fullt ös i stalllet, hörs!

haha gammal!

Går till skolan

Godmorgon bloggen!
Nu gör jag mig klar för att cykla bort till bussen och sen gå till skolan. Jag har lite huvudvärk som kommer hålla sig kvar hela dagen, inte kul! Efter skolan, jag har ett annat ord för de, åker jag till dagen avslappning och rehab, stallet. Kommer bli skönt att rida idag, men vad ska jag hitta på....?

Tänker...

Ligger hemma och softar på sängen och förbereder mig metalt inför skola imorgon.
Har en liten ''tänktid'' nu, mycket som behöver reflexteras... Det sköna med djur är att de reflekterar inte, de bara lever. Livet går alltid upp och ner och upp ingen, sånt är livet! Imorgon är det skola ingen, fy skam, får väll hoppas att det går bra. Efter jag har varit i skolan ska jag antagligen till dagen avslappning, stallet! Får hoppas att det blir så annars lär jag gå in i väggen snart!

Nu ska jag sluta tänka, kommer bara på jobbiga saker som vill tänkas på, får
väll kolla in någon serie eller likanande. Kanske få upp humöret igen med lite
William från ''Lillabloggen''.

Vi under täcket...

Hemma idag

Idag är jag hemma från skolan och inget stall idag heller..
Jag funderar på att ta ett ryck i rummet och rensa ut de lite, kommer bli galen om jag ligger still mer än vad jag har gjort. Jag saknar Lutfina hur mycket som helst, det är fan galet! Jag var och red henne igår och nu vill jag bara åka och träffa henne... Hon betyder mer än vad ni kan tro.

Fina cheyen, utan dig är jag inget.


Svettigt ridpass

Idag så red jag Lutfina efter att hon hade haft en lång vilan. När jag skulle hämta henne i hagen bara rusade jag ner till hästarna! Jag hade saknat henne så grovt! Hon hade inte blivit riden riktigt på nästan en vecka så hon var lite stel till en början och hon var också rätt springig ibland.
Jag red inga direkta övningar, blandade rätt mycket och bara tänkte på att börja igenom henne. Jag tänkte bara på tempot och sen ställningen, det funkade jätte bra! Jag red många volter, bytte varv ofta, många övergångar med mera. Det funkade mycket bra på Lutfina. För min del så bara jag tränade på att hålla om benen för kung och fosterland, shit va bra det blev till slut!

I slutet var både jag och Lutfina genom svett men vi var nöjda med ridpasset. Hon var helt lösgjord.  Jag kunde till och med få plats att trava tre serpentiner, tror det eller ej men det är sant!
Mycket nöjd med hästen idag!

Just nu...

... Sitter jag hemma hos Antonssons och äter en macka och dricker saft, chill!
Snart ska jag ta in Lutfina och sen ska jag ut och rida i värmen. Idag blir det arbete i paddocken, fatta att det kommer bli varmt?! Fast det är inte så farligt för tillfället :)

Lilla fröken lenson

Gormorgon!
Efter en helg i forsheda är det dags att komma tillbaka till värkligheten.
Idag och det skola och ridning! Jag ska rida Lutfina bäbis! :D

Jag igår...


Jag idag...

Snart kommer jag hem från Forsheda!

Om typ en timma bär det av mot göteborg och sen hem till kärna!
Vet inte vad jag ska göra nu det sista med det blir väll bara att chilla med familjen. Ska krama mamma en extra gång eftersom det är morsdag. När jag kommer hem idag blir det väll bara förberedelser inför morgondagen.... Måndag, kort dag och ridning! Kan det bli bättre....?


Nya stallskor!

Och ridskor för tillfället !


-Jacson

Mors dag !

Godmorgon bloggen!
Idag är det morsdag som jag i år ska fira. Vi ska åka in till värnamo och kolla på lite ridsaker, hihi kärlek! Sen så ska vi väll ha lite morsdagfika innan vi tar och åker hem till kärna igen. Ska man rida idag..? hmmm, beror på när jag kommer hem. Vill gärna rida idag, jag saknar min lilla mupp jätte mycket! Det var liksom två dagar sedan jag red henne sist och jag länktar sönder efter att få trffa henne.


Så pigg och glad ser jag inte ut på morgonen, den saken är säker!

Jag hoppas att ni firar morsdag med era mammor och att ni har det bra!          / Sarah

Älskar låten !

Jag kan inte vänta tills den släpps, vill höra hela nu!


Lyssna!

Filmdags!


Nallefarfar von Flodhäst




Terräng hoppning, Lilla Lady

Fan va kul det var! Igår så gick vi bort till terrängbanan med ridgruppen och hoppade.
Vissa hästar blev helt crazy! Det var hur kul som helst! Redan på uppvärmningen blev Lady helt ifrån sig, då var hon inte lätt att rida, men jag satt kvar! Vi hoppade lite stockar, det älskade Lady, hon bara flög. Vi hoppade två stockar på raken och efter sista stocken bara klippte hon till och skenade iväg, hahahha! Lite taggad :)
Känslan att bara släppa allt och flyga fram i full galopp.

Alltid lika loss... ;)

suck it up and move on.

Jag hatar när saker som jag inte vill ska hända händer.. Men det är bara att ta nya tag och börja om igen.

Gormorgon bloggen!
Nu har jag vaknat i forsheda efter en gonattssömn. Gårdagen var mycket rolig så jag skriver mer inlägg om det snart, eller om några timmar^^ Nu ska jag leka lite med Leah och sen gå upp kanske...? Tiden ger svar!

De håret....

Svar:




cecilia :D ([email protected]) om Bilder på stall Antonsson:
Haha, oj va lite spån hon har :oo

25 Maj, 14:01
Svar: Ja, just då eftersom boxen var ny gjord så jag hade inte lagt in något och eftersom hästarna står ute så lägger vi inte in så mycket underlag :)
Kram!

Bilder på stall Antonsson

Som jag lovade för typ ett halvår sedan så kommer bilderna!
Bilderna är taga med datorn, och det var inte så rent i stallet... ;)

Boxar, stallgång, dörren till sadelkammaren och massor av täcken!


Sadlar och lite annat krams (Shir va stökigt!!!)


Träns, kan ni gissa vilket jag har på Lutfina? kanske det med massa extra
bett som hänger...? Det med ordning på betten?


Skydd ! Klart att vi hr mer skydd!


Selar och överblivna grimmor samt linor


Lutfinas box! :)

Helt död

Jag kan inte komma ihåg sist jag var så här trött, så här trött har jag inte varit på länge!
Det känns som om jag kan somna sittandes och sen sova bort resten av mitt liv... Men om en halvtimma åker jag till skolan, hur kommer de gå?, efter skolan ska jag åka till KRS och rida. Det kommer bli kul om jag inte är så här trött som jag är ju. Vi får hoppas att jag kan rycka upp mig.

Ha en trevlig dag i skolskenet!

Sorry

Vet att jag sa att bilderna på stallet kommer idag med de kommer imorgon istället för nu måste jag bara sova och tänka på meningen med livet, fast ne, sova ska jag göra! Den saken är säker! :)


Glimmer idag!

Chillar i stallet :)

Nu sitter jag och chillar i stallet, jag har liksom solat i en timma nu! Innan de fixade jag allt i stallet sen så kände jag att jag skulle känna lite på vädret, bara en timma ;) Sen så laddar jag upp bilder på stallet!

Läser på NO :)

Nu sitter jag och nördar naturvetenskap, hållbar utvecling, det är rätt chill endå :)
Det vi gör är att vi ''bygger'' ett hållbart samhälle, heheh, jag är med två smarta tjejer som typ löser allt och dom har idéer om allt så vi har det chill. Livet leker!

trött och solbränd

Trött och solbränd, men vaken iallafall! Idag blir det skola som vanligt och stall som vanligt. Ska dock inte rida Lutfina eftersom hon fortfarande är halt... Vissa yrarar om att vi ska bada med klassen idag, men det ska inte jag göra. Då får jag så ont i min kropp och jag vill inte riskera det. Ni får ha en bra dag i skolskenet så hör jag av mig :)

Slutet på denna varma dag.

Shit.. Första dagen jag solar och jag är redan helt röd med värsta linjerna, är man häst tjej så har man linjer efter kläderna! Det har varit en lång, varm, svettig, rolig, minnesfull, chill, bra, tråkig, konstig dag. Jag har solat, det gör jag aldrig annars. Vet inte varför det blev så, kanske för att jag kom hem innan solen gick ner, hehehehehe.. Imorgon ska jag antagligen upp till Antonsson för att kolla till min lilla älskling lite, och vad ska jag göra hemma liksom? Har inget liv utan den hästen...
Jag taggar morgondagen, det händer inte speciellt men jag känner mig endå sjukt taggad!
Nu känns det som att det är sommar igen, allt som saknas är ledighet!

Saknar den headern...

Det jag gjorde idag, lite speciellt ;)

Nu är jag hemma igen efter en lång varm dag i skolan.. Fett gött endå!

Efter skolan åkte jag till ett stall där jag mötte Emma och Alice. Jag skulle kolla lite på en shettis som heter Prinsen, super mysig. De har haft lite småproblem med honom men jag synade honom rätt fort, han var jätte duktig! Jag fick ju lite tur med vädret iallfall, varmt och då lite jobbigt för honom hehe. Men det gick jätte bra iallafall! Det var super kul att hålla på med en shettis igen!

Första shettisen, här började det

Några emellan detta ;)

Lorenzo


Vill ni se mer shettisar jag har fixat med...? Lämna en kommentar!

I'm going !

I efter middag blir det ingen LL men jag hittar alltid på något endå!
Idag ska jag åka till ett annat ställe och leka lite, vi hörs efter de :D

Svar

Mimmsan om Varit vaken ett tag:
Gud, jag ÄLSKAR din header! Vart har du gjort den?!
Hoppas du har haft en bra dag, det har jag! Kram, Mimmsan!

20 Maj, 11:55

Svar: Tack så mycket! Jag gör inte mina designer själv, jag kan inte sånt xD Men min grymma bästis har gjort min design, henne hittar du på hoppsmurfen.blogg.se :) Ha det bra, Kram Sarah




Snuttan!

Fan då. Nu har jag dåliga nyheter att ge er... Lutfina har nu blivit halt på höger fram men A-M hittar inget som kan vara orsaken. Hovslagaren kan bara komma på torsdag morgon och då kan inte hon vara hemma, för han vill antagligen börja igenom henne och då måste någon springa med henne så att han kan kolla vad som är fel. Men vi får se, hon vill inte ens stå på benet.. Om han kommer på torsdag så får jag vara hemma med LL på morgonen.
Så ingen ridning för mig på ett tag... Jag kan ju rida på Glimmer men han behöver också nya skor för han slår i sig och snubblar hela tiden. Samt jag vill ju rida Lutfina...

KRYA PÅ DIG SNUTTAN!

JA! Solsken!

Nu när solen håller sig uppe och vinden blåser samt att trädens bland slår ur så torkar det upp backen hur mycket som helst, hur underbart är inte de?! Om det håller sig så här så kan man snart rida överallt i staby, gött or what! Idag blir det först skola och efter skolan är det ridning med Lina som står på schemat. Vi ska ta och rida ut på en äng tror jag, Nej då, Lutfina kommer inte alls bli super pigg och sticka, inte sigrid heller.... fast jo...

Ni får önska oss lycka till så ska jag gå upp ;)

Denna dagen avslutas med....

.... Kvällsmat, mitt täcke, chokladpudding och Big Brother ute i solnedgången :)
En sak jag hatar med sommaren är alla flugor, getingar och skit som flyger rund och är allmänt irriterande. Nu ska jag äta upp min macka och sen ska jag lägga mig under mitt täcke, hmmmmmm, gött!

Ibland undrar man...

Då har vi detta älskade Troll jag brukar vara med... Ibland undrar man hur hon lyckas!
Ibland Lutfina, blir man galen på dig. LL har lite problem med sin vänster framhov, så hon måste alltid ha sko på den. Så Lutfina har ju travskor, hon är ju travhäst, och just dom skona som hon har ska hon inte kunna ta av sig men tror ni att det hindrar henne från att ta av sig vänster fram sko typ hela tiden?! NEJ! Så häromdagen (lördags)  så hade hon tagit av sig den skon då och det var inte mycket hov kvar.. Hon har dragit sönder sin hov rätt bra asså, som hon brukar göra. Nu när de väl fick koll på hoven så ska hon förstöra den igen, dumma sto...

A-M har lappat ihop hoven för tillfället men hovslagaren kommer snart!

Mina fötter!

Shit. Efter vi hade varit på Mimers hus så tog jag bussen till kärna där jag käkade en glass innan jag tog bussen hem. Så dum som jag är så hade jag klackskor, ingen cykel vid vägen så jag gick 1km hem barfota på den stekande marken, mina fötter är sönder brända.. Ajaj! Not good!

Nu ska jag ringa A-M och se hur morgondagen ser ut, blir det någon ridning?, när kommer hovslagaren? osv.

- S O M M A R . . .

Idag blir det Mimers hus :)

God morgon!
Idag ska vi åka med klassen till Mimers hus för att kolla på någon sak, minns inte helt...
Idag har jag även försovit mig, lyckat eller?, åskade igår så jag sov jätte dåligt!  Idag blir
det dock ingen ridning.. Men antagligen både onsdag ocg torsdag blir det ridning! Wiiiie!
Jag saknar Lutfina redan, seriöst, jag red henne igår...

Big Brother och Facebook, mina älsklingar.

När jag väl kollar på Big Brother eller när jag kollar in på FB så kan jag inte sluta titta, jag har snart kollat på fyra BB avsnitt och tiden bara rinner iväg... Skulle ha städat klart mitt rum nu och jag skulle ha duschat, men ikke, då kom big brother och Facebook ivägen som vanligt. Men nu ÄR det sista avsnittet sen måste jag duscha och städa klart, sen sova !

Rida i värmen

Förut när jag skulle rida var jag helt borta asså! Det var så varmt och uppe hos Antonsson så steker solen en, bokstavligt. Jag tog mig endå ut på en tur. Jag red med rakt eggbett, utan nosgrimma = MYS! Vi red upp och klättrade i skogen, det var så sjukt mysigt så ni anar inte. Det var perfect väder där uppe i skogen, sol, vind och skugga. Jag red runt i skogen och myste sönder, efter ridning i skogen var det dags för att rida en sväng i paddocken, blev ''lekridning'', den ni inte får veta om än... WOOOPWOOOOP! Hade en jätte rolig ridtur med LL med hon tänkte ''Måste jag?!'' men det släppte rätt snabbt :)

Skit vilken gammal bild... Det har hänt en hel del i ridningen sen dess!

Hållbar utvecking

Åh, värme.. På ett sätt hatar jag värme men endå inte. Jag mår jätte dåligt nu när vädret ändras så fort. Jag blir trött och jag kan inte tänka, alls. Men nu kan jag vara ute i skuggan iallafall, men shit jag döör när jag kommer i solskenet typ, vampyr..? Nu har nästa arbete i skolan börjat, vi arbetar med ''Hållbar utveckling'' i olika former. Just nu ska vi göra ett eget land och designa de miljövänligt.Sen när det är klart ska vi redovisa vårat land med våra lösningar :)

Sol

Varit vaken ett tag

Nu är jag här igen! Sorry att jag bara dog igår men jag var på stallet och jobbade med Sara och Molly. Vi hade jätte kul och allt gick super, det var jätte mysigt att knällsfodra med dom! Vi skulle ha sovit i hyddan men vi fick aldrig tag i någon nyckel så det sket sig. Idag ska jag till Stall Antonssson så jag kommer försvinna mer från er... Ska måla och rida hela dagen, allt som vädret tillåter!
- BJUDER!
Imorgon är det skola då... Kommer bli kul att träffa alla igen (vissa)!

Detta händer idag, planer, TAGGA DAGEN!

JA EN LEDIG DAG! Vad händer då om jag inte åker till Antosson?!
Nu ska jag lägga mig jätte skönt i min säng innan jag flyger upp och åker till Antonsson, he he he.
Kommer bli en typ hel dag eftersom jag inte vet när jag ska träffa folk på KRS. Kväll är det den årliga Kungälvs Crusingen som jag och Bosse inte ska vara med på, för vi ska jobba! Vi blev upp raggade av våran ridlärare igår^^ Jah och Bosse ska kvällsfodra på KRS så kanske Molly joinar, kommer bli kul!

TAGGA DAGEN!

Det var en galen kväll igår!

Åkte ju till KRS där jag hoppade Lilla Lady två gånger, först i våran grupp (3:an) och sen i hoppning svår. Det som är lite jobbigt med Lady är att hon har så sjukt dåligt självförtroende! lilla hästen asså.. När man kommer upp till 80 cm tycker hon att det är läskigt för att hon inte kan tro på sig själv, men det gick jätte bra igår! I 3:an tror jag att hon inte vägrade alls..? Inte vad jag kommer ihåg. Men det gjorde hon i hoppning svår för att det är svårare. Lady hoppar inte oxer, plank, räcke, hon hoppar bara kryss utan problem. Men igår hoppade vi en oxer som var 70 cm hög och 1 meter bred, jätte duktig tjej! Vi hoppade även plank (som hon aldrig vägrade på) och vattenmatta.

Det gick jätte bra igår för att vara Lady, som Lotta säger, Hon är svår plus att hon har jätte dåligt självförtroende. Men det blir bara bättre och bättre ju mer jag rider henne, jag lär mig hur jag ska göra och det känns bra!


Efter ridningen, då spårade det ur...
När vi hade ridit klart så gick vi ner till paddocken och hoppade, sen gick vi in i manegen och hoppade. Där jag även slog mitt rekord! Nu har jag hoppat 1,25m själv! Wiiiiiie!  Åkte dock hem från KRS kl. 21.45... Jag vill tacka alla som var med och gjorde den kvällen galen! Tack Bosse, Molly, Anna, Selina och Linnea!

Sitter hemma och deppar..

Som rubriken säger så sitter jag hemma och deppar. Harde inget bättre för mig och ingen energi att ens bry mig.. Så jag tycker upp mig med lite Bigbrother här på kvällskvisten !

Totalt död.

Snart ska jag upp och ta på mig ridkläder och sen åka till stallet.
Idag är det Pay 'n jump på KRS och dit ska jag! :) Så klart! Men jag ska dock inte vara med på LL, smart val, kolla vädret liksom... Ska endå på ridläger där i sommar och jag tänkte ta en hoppkurs istället för att vara med idag. Låter inte de mysigt...? Jag hoppas att ni har en bra dag och att jag träffar några av er där iallafall!

Saknar håret...

Ridning av LL, två timmar :)

Red på älsklingen idag!
När jag tog in Lutfina idag var hon full med blöt lera som sen torkade fram medan jag red, hehe lite kul var det allt! Jag red ut en sväng med Lina och Sigrid. Vi red bort till galoppbackarna och tog en vända sen så red vi och lämnade Lina och Sigrid. Efter det hade jag massor av ridlust även och det små regnade och var blött i marken så att man bara kan rida i paddocken eller på vägen.. Så jag red bort till galoppbackarna igen men denna gången körde jag lite wb-jockey. Jag kortade 6 hål från mina ''rida ut läder'' och körde två vändor, sen så tyckte jag att det var bra för den gången. Då bytte jag och istället red och lekte lite i paddocken, ni får än inte veta om mitt lek med det gick bra trotts vädret :)

Dampet ;)

Ja! Jag lärde mig något idag!

Det får jag inte glömma att säga! Idag på musiken hade vi Anders och han delade upp klassen i två band, i mitt band är det jag, Julia, Johanna och Ebba. Det jag lärde mig var typ hela låten på bas, grymt va?!

Stall tid: ca. 6timmar Rid tid: ca. 2timmar och 20 minuter Longertid: 45 minuter

NU är jag hemma igen bloggen!
Jag har först varit i skolan och sen så drog jag upp till stallet och där han jag med en del. Tog in Sally och longerade henne men då så ringde Lina och sa att hon var redo att rida så jag fick gå tillbaka med Sally och sadla LL som jag redan hade tagit in. Jag red Lutfina  i två timmar, snacka om chill!  Efter ridningen på Lutfina så tog jag in Figo men så blev jag erbjuden lunch så jag fick in och käkade innan jag tog ut honom en sväng också, red/longerade i 40 minuter.
Då fick jag plötsligt tid över så jag tänkte att jag skulle ta ut sally igen eftersom det inte regnade så kunde jag träna henne på att ha svanskappa, som hon innan varit mycket rädd för. Det gick jätte bra även om hon var lite tveksam så litade hon på mig och sprang snällt med öronen framåt. Lyckad träning!

Sen så har jag och A-M också badat både Sally och Figo efter som det ska iväg imorgon.
Så imorgon är det bara att gå upp tidigt och åka till ''The Antonssons'', Awsome!

Fun.

Wiiiiiie rida idag!

JA! Idag står det ridning på schemat, kommer bli kul!
Då kommer den stora frågan, vad ska jag hitta på...? Jag ska leka lite efter att jag har ridit. Kanske rider seriöst och sen leker, hmmmm, svårt att bestämma! Får hoppas på bra väder, uppehåll iallafall!

Hyfsat pigg

Måste säga att jag är rätt så pigg endå för att vara uppe denna tiden, det lär försvinna under dagen..
Försov mig dock lite idag men det sätter hela morgonen i stress så istället för att ta bussen som går om 15 minuter kommer farmor om 40 minuter, nu slipper jag stressa sönder! :D Jag stressar rätt mycket fast jag hatar de.


Men det är bara att rycka upp dig och ta denna dagen med storm och sen göra kaos av den!


American pie: the love book

Chillar genom kvällen med film, hörs imorgon!

Ridning, Torbo

Efter att jag hade ridit Lutfina åkte jag med till Jennylund. När jag kom dit så fråga Emma, ridläraren, om jag hade lust att rida Turbo. Klart hade jag de! Jag gick in till honom som inte hade gått på två dagar så jag trodde att han skulle vara pigg men han var jätte deppig att rida. Han var inte framåt eller arbetsvillig så jag tog och red lite skänkelvikningar och framdelsvändningar med mera. Det var kul att rida honom igen, det var dock ett tag sedan. Lilla Turbo :)

Måndagen då, lerbad....

Skola som vanlig då på morgonen....
Vi kör på det roliga direkt, efter skolan så åkte jag upp till stall antonsson. Jag bytte om och gick ut i stallet där jag mockade alla boxarna och fixade iordning. Sen så tog jag in de genom blöta ponnyerna så att de kunde torka lite innan vi åkte till Jennylund. Ponnyerna rullade sig så klart så de blev helt gula av underlaget, hahah!

När jag skulle ta in Lutfina
så snubblade hon i leran, eller hon fastnade och ramlade till lite så jag fick en våg av lera på mig... Först blev jag lite sur.. När jag kom in så skulle jag borsta av henne så var hon jätte öm. Hon kan vara öm efter att hon har gått fort på banan men detta var för mycket. Jag fick lite små panik och ringer A-M, min tanke var ''Shit har hon skadat sig nu?!'' Men jag tog ut henne endå och longerade henne för att de hur hon rörde sig, men när jag skulle ta på denna jorden så visade hon inga tecken alls att hon hade ont eller att hon hade skadat sig.
När vi kom till paddocken så ville hon inte skritta bara trava i arbetstrav, så jag klämmde lite på ryggen, satte upp och kände lite på henne. Hon var lite små stel men jag mjukade upp henne lite så var det borta. Jag tränade lite bus! Mer om det en annan gång! Haha ni får inte veta de än :3

Fina tjejen!

Fullt ös

Wiiiiiiiiieeeeeee! Nu är det fullt ös och massor med arbete i skolan, känns rätt bra att vara tillbaka endå, fast vi får massa arbeten nu på samma gång. Just nu sitter jag och skriver en insädare på engelska, eh kul, och sen ska jag försöka börja på min novell som ska handla om vänskap på ca.9000 tecken...

Efter skolan ska jag ha kul iallafall! Idag är det tråk-tisdag och då gör jag dagen rolig genom att träffa Bosse efter skolan. Vet dock inte vad vi ska hitta på men vi kommer alltid på något :)

Vill bara somna om igen...

NOOOO! Idag är det då tråk-tisdag.. Usch jag orkar inte, vill bara somna om i min varma och goa säng. Det känns knappt som att jag har sovit, lite segt måste jag säga. Jag får väll ta och kämpa mig igenom denna dagen också, vill dock inte lämna sängen! Idag ska jag gå och lägga mig kl. 20, så jag får sova lite mer :)

Lutfina gav mig ett lerbad...

Har varit upptagen heeela dagen så jag har inte skrivit något till er alls, förutom mitt lilla morgon inlägg som var kaos eftersom jag ''sov'' när jag skrev det. Men nu är jag hemma och det har varit en jätte rolig dag med mycket händelser! bland annat: Ridning x2, Horsemanchip (woopwoop), Lerbad i hagen, JennyLund, regn och plöta ponnyer. Låter inte de spännande eller..? Skriver ett långinlägg imorgon för nu vill jag inget mer än att sova!

Hörs imorgon med bättre uppdatering på tråktisdagen!


Go bas på No:n.

Nu sitter jag på No lektion och skriver om Hållbar utveckling med go musik i öronen, Love!

Nej inte nu igen!

Då var det dags igen för storm, usch!
Det blåster sänder ute och utanför min sovrumsdörr är det något som låter, fett rädd, check!
Jag hatar när det blåser så här mycket, bättre än regn iallafall!

Rida i 4 timmar, jappjapp!

Ojojoj, heldag hos Antonsson, UNDERBART!
Åkte ju dir tidigt imorse bara för att vara där längre :) När jag kom dit så började vi som vanligt med att äta frukost och snacka om allt. Efter den trevliga frukosten bytte jag om och gick ut i stallet, vi fixade hästarna och sen så började våran lilla ridsväng. Vi red i paddocken där jag höll lite lektion och sen longerade jag lite  när tjejerna fick göra lite voltige. Vi körde med alla hästarna och det gick jätte bra!

Sen så red vi bort till en hage där vi körde massor av race. Lutfina var mycket pigg idag och väldigt igång, cp hästen^^ När vi hade ridit i hagen en stund så red vi i skogen och hoppade lite över ett dike, lite natur hinder och så, sen gick vi bort till paddocken igen och hoppade ett litet hinder. A-M hade 'Blitzat' benen på LL för att kolla om hon hade ont någonstans, så vi skulle rida rätt länge. Utan att tänka på det red vi i fyra timmar... När vi kom hem var inte hästarna svettiga eller liknande, för vi hade inte kört lika hårt som vanligt. Hästarna var posetiva hela tiden, det var glada att vi lekte lite med dom :)

- Lorenzo i vintras

Glad när larmet ringer

Det är dagar som denna då man blir glad när larmet ringer på morgonen, dagar man ställer larmet tidigt så att man kan komma till ''The Antonssons'' så fort som möjligt... :) Som ni fattar (hoppas jag;)) så ska jag uppa upp ur sängen och åka till ''The Antonssons''. Ni anar inte hur mycket jag har saknat de stället för att jag inte har varit där så mycket som jag brukar, plus det är bra väder idag och då vill man bara åka dit!

Jag hoppas på en lång dag med massor av bus, hör av mig när jag kommer hem igen!

Känner ni igen mig....?

Jag tycker själv att det är sjukt olikt mig ^^

Mamma Mia!

Nu ligger jag och kollar på Mamma Mia, chill! Jag har inte kollat på den på as länge! Sommaren 2009 kollade jag och min syster alltid på Mamma Mia, vi hade det sjukt kul! Men nu ska jag kolla vidare, Puss puss hörs imorgon!

Vad ska jag hitta på...?

Ligger hemma i sängen och känner mig lite bortglömd.
Ska nog gå ut snart och städa undan efter min älskade Bunny, jag har inte ens resat bort hans bur än... Saknar den lilla krabaten jätte mycket! Ska städa ur hela det rummet men får börja med buren.  Imorgon ska jag förhoppningsvis till Antonssons! Tiden ger svar xoxo Sarah


Sjukt trött

God morgon bloggen!
Det känns som att jag precis har somnat och vaknat igen, minus all blåst då, för nu är det vind stilla och fint bara för jag inte ska rida idag.. Idag ska jag på min kusins konfirmation istället, kunde ju haft en heldag hos Antonssons :/ Aja, det får väll bli imorgon.. Kommer nog bli kass uppdatering idag men det får ni leva med :)

Ha det bra så länge !

Blåser bort asså!

Eh, det är storm ute och mitt hus blåser blort..? Jag hatar när det blåser för jag är jätte rädd.. stormar asså, det är fett läskigt!

Kom hem för en stund sedan. Slutade tidigt idag i skolan  så jag åkte upp till Antonsson och red på dampet med kroppskontroll, hon är la go!
Först så red jag ut en lite sväng, hon blev körd i onsdags så jag ville inte ta backarna med henne, så jag tänkte bara rida närstan ända bort till backarna och sen vända. När jag kom i en kurva i galopp så svängde jag lite och då bytte hon galopp med frambenen, bara så där,  kroppskontroll.

Sen så red jag till paddocken men eftersom LL inte hade någon koll alls på vad hon gjorde så gick det inte att rida där för att paddocken är så liten. Så jag red helt enkelt ut igen, denna gången barbacka, lite halvt seriöst. Lutfina var ju så pigg så jag red bort till backarna. Kommer i en kurva i galopp då hästen helt random stannar, hon bara låste bakbenen. Jag kollade mig runt för att se om något hade skrämt henne, men ne, så jag red bort och tog galoppbackarna i långsam galopp så att hon fick arbeta lite :)

Sen åkte jag till KRS och hoppade Lady, skriver mer om det imorgon. Nu ska jag sova!

Vill bara sova vidare, men inget snack om saken...

Ingen lust alls att gå upp till detta skit väder, sen städa skolan och sen åka till KRS. Får iallafall träffa bosse så något är ju posetivt med denna dagen...

Bara att tvätta bort sminket..

Nu är jag hemma igen efter den sista föreställningen av dirty dancing.
Det har varit grymt kul att dansa och att få vara med alla, alla har varit mer tillsammans än vad de brukar vara. Vi har haft mycket jobb och det har varit svårt och jobbigt med det var så värt de! Denna månaden har varit mycket snurrig men samtidigt bra.
Nu är det bara att tvätta bort sminket och vänta till nästa år då vi ska ha cabarén! Kommer bli grymt kul!


Taggad!


Today




Kan det sluta storma...?

Asså shit, det har inte ens blivit sommar och hemma hos mig är det redan sommaroväder.. Värsta blåsten. Jag hatar blåst och regn, usch asså! Jag hör liksom hur saker på utsidan flyttar på sig, läskigt or what?!

The last show..

Idag är det den sista dagen på cabarén... Kommer sakna att ha sov morgon varje dag!
Detta är nog första gången i mitt liv som jag har sovmorgon asså, jag vet, efterblivet. Men min förra skola var mycket efterbliven, mer än min nya. Gillar min nya skola mycket mer! ''The last show'' idag då, sen är det ett år kvar till våran cabaré, jag undrar vad vi kommer hitta på asså. spännande! Första cabarén man är med på är en skräckupplevelse, med lite skräckblandadförtjusning.

Från fösta kvällen :)

Dampet asså...

Lutfina, det ligger något bakom dina namn.. :D

Ja, det är en galoppfattning...





Foto: anna wingård

Lutfina Lenson, älsklingen, mongo, cp hästen, bäbisen.....

...Trollet, LL, dampet, dampis, snuttan, travar'N, Lilla baby, pucko, kärt barn har många namn!

Från senaste trävlingen :)









Foto: Anna Wingårdh

Chillar och hatar vädret.

Jag är fett trött på vädret efter bara två dagar, jag vill åka och rida lilla trollet men jag har ingen energi i detta väder. Om jag åker och rider i detta vädret så kommer jag lukta sjukt mycket häst, och jag kan ju inte lukta häst under cabarén..

Nu ligger jag i min varma säng och lyssnar på regnet som bara faller mot taket. usch. Lite mysigt med regn men inte när man ligger ensam hemma och man vill rida.. Hmmm, tar bussen samma tid som igår och jag hoppas att regnet lugnar sig. Nu ska jag fortsätta att kolla på Big Brother, ha det gött!

Gammal bild på mig och syster :)

Fet dator..

Inte alls tjock asså! Jag fick en city gross kasse med popcorn i, har delat ut en del men mycket kvar! Sitter vid fatorn samtidigt också så min datorn är fett fet asså! Stackarn! Får tvätta honom när jag kommer hem eller liknande, haha! En del kvar innan jag kommer hem bara, näst sista föreställningen :(

Saknar trollet...

Idag så bara det regnar mega mycket och A-M är endå hemma så då så kör hon Lutfina, jag rider nog imorgon, fast det kommer regna då med! :( Rider beroende på hur trött jag är ;)

Saknar dig Trollet!

Sovmorgon!

SOLSKEN! Fast ne... Nu när det har varit så sjukt gött väder så kommer regnet och bryter det mönstret.. Det var ju mycket synd om ni frågar mig eftersom jag och lina hade planerat att rida över till veneröd imorgon och hoppa en liten runda små hinder i skogen, men nu är det har regnat är inte underlaget så bra, varken vägen dit eller banan. Synd tycker jag!
Det spöregnar, asså as mycket! Jag ligger då kvar i sängen och chillar, hihi, inte alls lat! Jag tar bussen till skolan 14.36 och sen så åker jag hem med snällaste Ida vid 10.
Nu ska jag slänga mig upp och göra frukost och kolla in regnet, mysigt eller vad?




Hemma

okeey jag har varit hemma mer än en timme men nu ligger jag i sängen och kollar på Big Brother. Jag funderar på att bara stänga av och gå och lägg mig, vill sova nu! Så hej då bloggen, facebook och snart BB :)

Innan föreställningen

Nu springer alla runt och snackar, mest bara chillar.
Vi ska börja om kanske 40 minuter, då kör det igång. Jag kommer kanske in om 50 minuter eller något. Vi får se! Jag hör av mig under kvällen, kram!

Red till skolan med Lina :)

Som rubriken avslöjar så red jag och Lina till skolan, mest för skojs skull. Jag vaknade tidigt så jag åkte till stallet och mockade sen så tog jag in Lutfina. Efter de så började jag rida ner för att möta Lina och Sigrid. Vi tog och red bort till skolan, bra miljöträning för Lutfina asså! Det var rätt många som vinkade massor, haha så gulliga!
Vi red bort till skolan och hälsade på Lisa sen så red vi hem igen. På hemvägen så gick det som det fick, hahah! Sigrid var lite galen och Lina fick inte stop ibland men det var kul. Sen så hoppade jag över ett dike, Sigrid sprang lite till och sen så tog vi en galopp också.

Efter denna roliga uteritt så red vi tillbaka till de stall vi hörde hemma. Jag fixade lite och sen så gick jag hem till Lina, sen tog vi bussen till skolan :)   Och här är vi nu!

(när jag, Anna och Linnea red till Kärna)

Hos Lina

Nu har vi ridit fädigt, men Lina var utelåst så vi kommer bli sena endå.
vi red bort till skolan, fett kul, berättar mer sen. Nu ska vi bort till skolan!

Chill låt


Trött chey.


Det ä en trött chey som har städat efter sin stökiga syster.
Nu sitter jag och ska äta lite innan jag ska ringa farmor sen drar jag till stallet. Gött att rida på morgonen asså, LL kommer vara såå sur på mig när jag ska ta in henne :3 Vankande aningen tidigare än vad jag hade planerat, he he he. Bara typ två timmar, vaknade inte ens av larm idag och jag gick upp samma tid.. Usch! Nu ska jag tänka bort att det är morgon och fortsätta med min dag!

Nu vaknade jag...

Usch! Jag är jätte trött men jag kan inte sova längre nu, dumt jag vet!
Nu ligger jag i sängen och myser, ska försöka somna om endå, iallafall få vila lite. När jag kommer upp ska jag packa iordning för dagen och sen åka till stallet och där efter skolan. Chill, right? Förutom skolan då.

Jag tar med mig datorn, så jag hör av mig så fort jag får internet ;)
Sweet dreams!

Hemma efter allt !

Nu är jag hemma igen efter en jätte bra premiär ! Mentorerna sa att det var den bästa premiären på länge, så det var väll posetivt. Det var rätt kul asså, lite svårt att hålla koll på allt och komma ihog allt men det gick endå bra :) Nu ska jag äta lite och förbereda morgondagen.. Godnatt bloggen!

Nu kör vi!

Tagga nu, om en halv timme drar det igång asså.. Kommer bli as kul!
Lite långtråkigt kommer det bli eftersom jag är med i början och i slutet, vad ska man hitta på mellan då? Får väll springa runt och vara social samt kolla på. Kommer komma hem rätt sent idag... Åker med Ida hem så det blir kul endå, go kväll, gött folk och massor att göra, så ser min dag ut.

Lets GO!

Inget att göra..

Nu har jag varit i skolan mer än 4 timmar och jag har inte gjort ett skit. Jag, Lina, Johanna och Bea gick ut och gick 6km, vi gick hem till  Lina och hämtade hennes mobil och sen gick vi tillbaka. De sa: kom till skolan som vanligt så ska vi träna hela dagen. Vad har vi gjort? Inget.

Fett trött på att vara här nu... Kommer hem typ 22.30 ikväll, skola i 14 timmar, kul va?

Från när vi gick i skolan

I skolan

Nu sitter vi i skolan och väntar på min mentor som ligger och sover, stackarn.. Hade gärna också legat och sovit nu asså, fett trött! Men ni får väll önska mig lycka till så hör vi :)

Fullt ös!

Nej! Morgon igen... Hade inte tackat nej till att sova några timmar/dagar/år till. Jag är fett trött men det är bara att rycka upp sig och ta nya tag. Idag är det premiär på Dirty Dancing också, spännande va? Kommer bli kul endå, måste bara få ihop min eftermiddag idag, den är lite splittrad. Nu ska jag till skolan, sen stallet(?) och sen till skolan.. Not fun.

Ingen mer sömn för min del tyvärr, för nu ska jag upp! :)

Ingen skrivlust.

Hej nu är jag hemma iallafall, men jag hör av mig imorgon eftersom jag måste sova och jag måste äta ''lite'' ;) Hörs!

Dagen idag, en lugn söndag...

Nu är det full fart igen! Om en stund åker jag till stallet där jag och A-M ska måla stallet. Efter de ska jag åka till skolan en sväng, vid 1 skulle vi vara där (förstör en hel dag bara!). Jag har ingen aning om jag ens behöver vara där men troligen.  Efter jag har varit i skolan så hämtar A-M mig igen och då ska vi till stallet och rida! Vet inte om vi rider i paddocken idag eller om vi rider ut, vi får se!

Känner att hela dagen är enormt uppbokad och rätt stressig. Imorgon är det även
första uppvisningen av våran cabaré.

Lutfina, skit sto.

Lutfina har fått en ny sk för sig, som är hur jobbig som helst... Hon går inte att hämta i hagen längre?! Detta är enu en fix idé som hon har fått för sig asså, STON SÄGER JAG BARA! När jag kommer i hagen så springer hon, mycket. Sally tycker ju att det är ju att springa så de två ungstona springer runt i hagen och visar upp sig medan jag bara står och väntar.. Ända sättet att få henne är att hämta henne är med en krubba med pellets, eller(funkar typ) om man hämtar Glimmer så följer de andra med men jag kan ju inte hämta honom hela tiden.

Får se om detta går över, tills dess, bärbarkrubba med pellets!

Foto: Anna Wingårdh

Hästfest!

Idag var jag på hästfest på stall MJ i veneröd. Det var mycket väl angagerat med bra gäster, roliga raser och lärorik information. Jag träffade även en gammal klasskamrat samt andra som jag har tappat kontakten med. Mycket lyckad dag iallafall!

Jag fick se många inspererande hästar, många hingstar! Det var två ston, två valacker och resten var hingstar. Roligt att komma ut och träffa lite annat hästfolk också. Mcyket fina hästar fick jag se idag! :)

Vi hade rätt tur med vädret, sol men dock kall blåst...

Kidnappad..

fredag efter att jag hade ridit Lady två gånger så blev jag lite smått kidnappad av Anna och Linnea. Den kvällen hade vi lite tjejkväll och horseshow i vardagsrummet sen så sov jag där. Vi hade en mysig kväll men jag hade dock inte med mig min datorn och de var inne i sina, men vi hade det trevligt även om vi var lite trötta.

Det var min fredag! ;)

Lägger ner bloggen under dagen..

Ibland bara orkar man inte mer, typ nu, så då bara släpper man allt.
Hör av mig i eftermiddag...

Dagens sak: Mocka barfota

När jag kom till stallet var jag helt slut efter den långa och varma promenaden,
så jag var så smart att springa ner i stallet för att svalka mig och mocka lite. Jag bytte om till kortbyxor och tog av mig skorna, och sockarna. Jag mockade alla boxarna, barfota, och det var UNDERBART! Jätte go känsla att stå där och mocka för mig själv.

Detta måste ni bara testa!! :)

Obs. Ja. jag är lite konstig och det är inte så bra att vara barfota när man håller på men hästarna, de är ju lite klumpiga ibland, gör det är hästarna inte är inne. Bäst känsla då :P

Underbara skit häst !

Lutfina Lenson... Du är lite speciell.
Idag var det hoppning på schemat! Så vi tog in hästarna och fixade de iordning för hoppning i solskenet. LL var mycket som hon brukar vara, speciell. Hon fick för sig att, ne, jag tänker inte hoppa den kombinationen, det är både en tunna och ett högt kryss. Åh, man blir ju galen! Men vi började hoppa en liten kombination som var på ett typ böjtspår. Ett hinder på spåret(de andra i kombinationen) och de första hindret lite snett innanför spåret, man svängde in lite innan A. Hoppas att ni fattar!

Sen bytte vi om lite och hoppade i andra varvet mm.
Lutfina kändes mycket trevlig dag måste jag säga, jag är mycket nöjd med henne. Några av hennes ''insattser'' var mindre bra dock.... Men man får nöja sig med det lilla! :)

Från förra året...

Dagen i dag.

Idag jagade jag mig upp ur sängen och åkte till skolan.
Det har varit en konstig dag i skolan... Heeela förmiddagen chillade vi bara ute i solen och käkade lite muffins, men på eftermiddagen så vände hela dagen. vid 2 fick vi veta att vi var tvunga att stanna till 15.20, för vi skulle vänta in sista dansen som vi skulle träna.
Men lärarna blev ju aldrig nöjda, och de ändrade, körde om, avbröt osv. Så vi fick springa fram och tillbaka hela tiden, fett jobbigt, och alla var sura/irriterande och då klagar lärarna på att vi inte ser glada ut när vi dansar... Suck.

När vi väl slutade så skyndade alla sig till bussarna och sen åkte jag till stallet, eller ja, gick 2 km.
När jag kom fram så sprang jag ner i stallet, det är ju kallt där jue^^, och mockade. Jag han att mocka alla boxar innan A-M kom hem :)

Så har jag känt mig idag, mesta dels, Glad.

Outfit of the day


Flyger upp ur sängen av glädje!

Eller snarare kryper upp ur sängen... Idag är det ''sista'' dagen av fint väder och ofc ska jag ta vara på de! Efter skolan idag så drar jag upp till stallet och rider Lutfina i paddocken, kanske rider ut en sväng också, men hon måste gå i paddocken lite iallafall. Ska även passa på att ha på sig sommarkläder!

Nu måste jag gå upp, see yeah!

Mongo häst asså....!

Lutfina Lenson, den hästen asså! Ibland undrar man vad hon har för sig!
När vi skulle gå upp från stallet och sitta upp såg jag har konstigt hon gick, jag kollade skona, och vad har hon inte gjort då..? Jo. Hon har ju sulor och då hade hon lyckas få ut en bit av sulan och vränkt den över skon så hon hade jätte ont, A-M fick då gå in och sko om henne, igen...

Ser ni, hon kan se ut som en ängel ;)

Det är något med Lutfina och hennes skor asså. Bakskorna sliter hon ut eftersom hon går med tån först/hela hoven samtidigt och fram så drar hon av/vränger/gör sänder skona, aja, den hästen säger jag bara!

Grym dag hos ''The Antonssons'', älskar den familjen asså!

Nu är jag hemma efter en underbar dag i stallet!
Efter skolan stack jag upp till stall Antonssons. chillade, tog en macka, bytte om, gick ut och fixade stallet, tog in hästarna, hade rykttävling, sen red vi ut! Vi red rakt upp i skogen på en superduper mysig väg som jag kommer rida mycket på i sommar! Lite jobbig på vissa ställen med det funkade. Efter vi hade ridit så slängde vi ut hästarna i hagen sen så var det middag på schemat. Sen fixade vi lite i stallet innan vi gick in. Sen så sa jag godnatt till tjejerna innan A-M körde mig hem.
Det är inte mycket, men det lilla gör dagen underbar!

Nu ska jag ta ett mega ryck på mitt rum innan jag äter lite och sen går och lägger mig, god natt bloggen!

Uppe iallafall...

Nu är jag iallfall uppe, vi får se vad denna dagen ger!

Skola, somnar om snart...

Dags att gå upp, en mycket fin morgon är det! Jag ligger kvar i sängen och sover några minuter extra, fett otaggad att gå till skolan asså, vill bara ligga kvar i sängen idag! Usch, skola, någon rädda mig?

Idag är det underbart väder också, men jag vill inte gå upp!

Inte på humör, alls.

Hejhej!
Nu har jag kommit hem efter en helt perfect dag hos 'the Antonssons', då var det så klart någon som skulle förstöra denna dag för mig...! Inte alls på humör asså, så jag går och lägger mig och inväntar en ny dag. God Natt!

Dagen tog en vändning!

Ligger i sängen och kollar på Bigbrother lite oskyldigt, då ringer min mobil och dagen tar en vändning. A-M ringde mig och sa att hon kommer och hämtar mig så nu ska jag gå och möte henne så ska jag till stall Antonsson och rida, älskar när dagen ändrar sig ibland :)

Ligger i sängen och myser med träningsvärk..

Godmorgon!
Någon som redan har gått upp..? Det hoppas jag så att ni inte slösar bort en hel ledig dag genom att sova. Jag ligger hemma i min säng och slösar bort en ledig dag genom att ligga kvar i sängen. Rätt mysigt men jag har träningsvärk från i förrgår... Not goood! Ska nog gå upp och hämta lite frukost och sen gå upp till sängen igen och kolla på Big Brother, låter inte det bara underbart?

RSS 2.0