Just nu, film med lite familj


Noooooooo!

Nu har nästan alla åkt hem. Och jag mår illa pga att jag inte har ätit mer än ''godis'' :(!  Usch, inte kul! Mamma kommen om en stund och hämtar mig och Amanda sen ska vi till Göta, asg har inte varit där på jätte länge!


Snart börjar de

Om typ en halv timma kommer alla hit och jag sitter här ny duschad, osminkad osv. Ska nog fixa till mig ;)

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos www.jylicesjolander.blogg.se


Grattis Syster!

Jag är så trött va :( vid 12 tiden kommen hela tjocka släckten för Amanda fyller 16 år idag :) I eftermiddag kommer Mamma och hämtar oss för då ska vi till henne, och kommer vara där hela veckan. Så kommer nog inte bli så många inlägg på bloggen.... Hur kan jag fylla upp de så att det inte står helt stilla??? Hjälp mig!


Svar till frågestund

Postat av:

hur många läsare har du ?:)

2011-07-24 @ 20:08:36
Svar: Säger inte ;) Typiska förstafrågan av en anonym!
Postat av: Lisa

Vilken är din favorit häst på KRS ?

2011-07-24 @ 21:43:44 
URL: http://haastsmurfarna.blogg.se/
Svar: Jag har mina favoriter ;) Winston & Mynta, kanske någon mer...?

Postat av: Emma

Tycker inte du att du är förstor för b-ponnys? :)

2011-07-27 @ 14:26:40
Svar; Tycker och tycker, jag är förstor för b-ponnyer!

Dålig uppdaterning idag

jajaja, dåligt med inlägg idag ;( Men har ju varit borta hela dagen så...
När det inte är något nytt att läsa kan man ju passa på att kommentera, ställa frågor osv ;)

Hemma igen

Har varit en underbar dag idag! Jätte kul och trevligt ;) Först var jag hos Annika och åt glass sen gick jag, Erika och Emil till smygpremiären och de var as kul! Erika är nog den skönaste person jag nånsin träffat ;D Det har varit en lyckad dag/kväll iallafall. Efter gick jag, Erika och Emil hem till Erika, lyssna på musik och flumma runt! :D
Sessan
Imorgon fyller min syster Amanda år

Hos Erika

Är hemma hos erika, lyssnar på musik och flummar ;)

opening event

Idag ska jag på smygpremiär för Trailer Träsh :D Ska bli jätte kul!
Min farster har öppnat en webbshop med 50-talskläder, skjortor från De Palma och ascoola klänningar till tjejerna ;)


09:00

Sarah? Gå upp nu!

Trevligt i hamnen!

Hehe, var ute med båten och fikade med pappa. Vi var tillbaka i hamnen vid 7 tiden och kom hem nu... Var massa trevligt folk i hamnen så vi blev kvar en stund (a)


Nytt från Only <3

Grön långklänning 299:-
+ Random linne 25:-
blid kommer när webben vill funka!

Ut med båten

Snart ska jag och pappa ut med båten för att fika ;)



Tillbaka snart!

Kommer hem så snart jag kan! Har lite saker att göra ;)

Ensam idag :(

LG's knä har hoppat ur led så hon kommer inte till stallet idag :( Vi som hade så mycket planderat... Menmen, pappa får vara där med min en stund ska bara rida en snabbis på Lutina Lenson. Sen ska vi slänga skräp och hitta prisent till min syster som fyller år på söndag. Sen får vi se vad som händer mer idag!
.
.
.
Blev ingen ridning hos Johanna för hon slulle iväg....

Upp imorgon igen...

Imorgon ska jag och LG till (privat)stallet igen. Vi ska träffas där kl. 09, rida och fixa osv. sen stall Hagen kl. 16 och rida ut ;D

Random!

okeey, seriöst, fin rubrik! Har inget att göra :/ Ska nog kolla runt på lite bloggar och se vad man hittar...

..

Rebecka () om Rida och träffa LowLow:
Söta bilder! :)
IP:
Svar: Tack så mycket! :)

Glömde nämna de xD

Haha, tränade lite ''WE'' med figo idag och de var jätte kul! ;)


Svar om Figo

Julia W ( T E A M R Y T T A R N A ) () om Svart och Rosa?:
Fin häst! Vad är det för ras? :D
IP:


Svar: Det är en welsh mountain ;)

Svart och Rosa?

Hade på min min ''Pink 'n' black'' outfit idag, Snygg?? ;D



Imorgon

Planer för imorgon! Smygtitt!
Mocka osv.... Men! (jag och LG) Rida på Lutina Lenson och ta kort till bloggen ;) LG, handarbeta Sally igen. Jag, rida Figo lite på banan och sen lite terräng ;)

As rolig dag i stallet med LowLow!!

Nu är jag hemma igen! :) Har varit i privatstallet, ridit och fixat lite ;) Först tog vi ut Glimmer och tog in Sigrid och Lutina Lenson, fixade dom innan ridpasset. Jag red på Sigrid och LowLow red på Lutina, vi red ut en sväng och lite i paddocken. Jag galopperade lite på Sigrid sen red jag lite på Lutina.

Vi ställde in hästarna tog lite mat och drack lite, släppte ut dom och hämtade nästa gäng(Figo och Sally). Jag Mockade medans LG borstade och sedan gick vi bort till paddocken.
Jag red på Figo och LG ''handarbetade'' Sally. När jag var klar med Figo ''handarbetade'' jag också Sally lite. På vägen he tog jag och Figo ett terräng hinder två gånger :D

Bilder kommer!

08:00

Gäääsp! Gick upp för 15 minuter sen.. Och 08:40 kommmer LG och hämtar mig för så ska vi till hästarna. Hyfsat trött idag :/

Promenad

Var ute och guck med pappa och annika i 47 minuter ;)

Orkar inte!

Ska man hitta på något att göra eller ska man bara sitta här och chilla? Jag har hyfsat tråkigt och typ ingen energi :/ Har nyss ätit grillat med familjen, gottgott! Ska jag kolla tv, hoppträna kaninen eller vad ska jag göra?? Haha, tränade Bunny igår..han fick hoppa över en badbalja med vatten! :) de tyckte han var jätte kul ;)
Ska man ta en promenad? Aa, de tror ni va? Funderar seriöst på att gå bort till stallet och tillbaka, i min jump in ;) Hehe, får se lite vad som händer. Inte kul att gå själv....
.
.
Jag kom och tänka på en sak, jag har typ inte träffat några kompisar alls på lovet...? Eller jo, Bosse, LowLow, Elin och typ någon en snabbis?
.
.
.
Blir nog en promenad med musik (a)

Mumms!

Sitter här och äter glass med hemmagjord körsbärssylt som farmor har gjort. JÄTTE GOTT!

Så trött...

Bu har jag varit i (privat)stallet och ridit Sigrid, vi red ut lite och red lite på banan. Vi löshoppade Figo och Sally också.
Jag är bara såå trött! jag vet inte varför :( Pappa och Annika är borta och handlar så blir ensam hemma en stund till. Sitter här i ridkläderna ska snart byta om..

Men de e sol idag!!


Blir nog borta hela dagen.. NOT

...

Rida och träffa LowLow

Godmorgon!
Fick sovmorgon idag efter som jag inte behöver åka till stall Hagen på morgonen. Om typ 30 minuter kommer LowLow och hämtar mig sen åker vi till Hagen för att hämta min hjälm och en tröja, sen bär det av till privat stallet i staby för att jag ska rida Sigrid och kanske Figo, LowLow ska nog löshoppa Sally.
Ringde nyss en tjej som jag ska rida med, spännande! Vi ska träffas där vid 12 ;)


Figo och Sigrid imorgon

Imorgon kommer LowLow hit vid 11:30 för att hämta mig sen åker vi till hem till Figo eller jag till alla hästarna! :D Jag ska rida Sigrid(som stog på jennylund,28 år, islandshäst/fjording) med en annan tjej som ska rida på ''traveren'' och sen ska jag rida Figo tror jag, vi ska nog löshoppa Figo lite och Sally.
Hörs!

Haha, gårdagens skratt

Omg, igår när jag hade visat upp Figo för ägaren och dottern hade fått rida lite så åkte vi hem till dom för att grilla hamburgare och rida en sväng. Jag och Lasse/LG/Lars Gunnar/Lowlow/Lollo var uppe på höloftet och skulle ställa några balar hö på en lastpall, och hon kastar en höbal typ mot mig(jag stogd vid väggen) så säger jag ''kasta inte på mig bara'' och då håller hon kvar i balen men hon bara flyger efter den och jag trodde att jag skulle döö av skratt! XD

Bilder från igår

Hehe, här kommer bilder på mig och Figo från ''uppvisningen''



Hoppning:





Hehe plockade undan sockerbitarna



Red Figo på en hand ;D







Figo på stångbett



Favorit bilder med Figo.

Kommer snart nya bilder på mig och Figo. Bland annat hoppar vi ovh jag rider honom på en hand :O




LG har åkt hem nu

Nu har lilla Lowlow åkt hem... Men kommer ju träffa henne i morgon! ;)

Ute ritt med LG & Johanna

Nu var jag hemma igen efter en dag i stallet. Vi red och jag jag red Elena, LG red Lusan och Johanna red Violino. De var jätte kul! Vi skrittade, travade och galopperade ;) Efter de putsade vi 4 sadlar och 15 träns... Nu ska vi äta lite och sen får vi se :D

Rida nu igen

Nu ska bara ridkläderna på och sen åker jag och LG till stallet och då ska vi rida ut en sväng :) De var ju så länge sen! Jag hade det jätte kul igår, asså as kul! Fick ju rida en massa! :D sammanlagt red jag ca. 2 timmar och 10 minuter igår ;D   Hihi, snart kommer det mer!

Ridit hela dagen! <3

Hallo!
Har inte uppdaterat pga. att jag har ridit HELA dagen ;) Först visade jag upp Figo och ägaren var jätte nöjd. Sen åkte vi hem till dom när vi körde hem hästarna, så då red vi och jag fick rida Sigrid som stog på Jennylund förut. Först red vi ut och körde lite race på vägen, jag vann med Sigrid Ofc! Sen red vi lite i paddocken och jag fick hoppa lite och Lars Gunnar fick rida på ''travaren''. Sen red jag Figo lite till ;)
När vi red tillbaka skulle vi hoppa lite i terängen och jag red Figo. Alla red före mig så när jag skulle rida ikapp skenade Figo och jag glömmde att bromsa, men träden kom bara närmare och närmare... DÅ kommer jag på att jag skulle bromsa! xD


15 inägg igår

Omg, jag gjorde 15 inlägg igår?! De e bara att hänga med!
Idag ska jag till stallet och Ann Marie ska kolla när jag rider. Vet inte när bara :/ Sen så åker pojkarna hem.. :( De har varit så kul att ha dom här! Efter stallet idag har jag inget planerat så vi får se vad som händer! ;)

Imorgon tror jag att de blir..

.. som Figo åker hem igen. Johanna behöver boxplatsen, annars hade jag nig haft honom en vecka till..
Imorgon ska jag också ''visa upp'' mig och Figo och cad Figo har lärt sig :)
Lilla Prinsen, jag kommer sakna honom jätte mycket!

Frågestund

Märker att alla inte är helt uppdaterade eller ja, inte hänger med. Har också gäng nya läsare som har joinat, så jag slänger in en ''frågestund'' så ni kan fråga de ni vill och de ni undrar över.

Ni får självklart fråga saker annars också! ;D
Svar kommer den 29.

Svar till LG

LG om ''Hur jag gör med Figo'':
underbart!!!<3
IP: 

svar: Ofc! Jag vet ju vad jag gör! :D

upplysning by LG

LG om Svar till Ida --------:
BTW jag stod brevid och sarah använde sig av den bakdrivande metoden på figo (vilket han VÄRKLIGEN behöver!!)och hon använde inte spöt PÅ(slog på hästen) hästen utan drev i rörelse med den så du behöver inte vara rädd för att hon bara tog ett spö och använde det :)<3
''BTW jag stod brevid och sarah använde sig av den bakdrivande metoden på figo (vilket han VÄRKLIGEN behöver!!)och hon använde inte spöt PÅ(slog på hästen) hästen utan drev i rörelse med den så du behöver inte vara rädd för att hon bara tog ett spö och använde det :)<3''

Väst eller inte? :/

Såg att haastsmurfarna.blogg.se hade tagit upp det med väst... Så de kan jag också göra!


Jag gillar inte att ha väst när jag rider, för då känner jag mig klumpig. Utan väst får jag mer känsla och jag blir mjukare och följsammare. Jag är en sån ryttare som typ aldrig rammlar av hästen, jag har typ rammlat av 3-4 gånger och jag har ridit länge :/ Jag rider med mycket följsamhet.
När vi har hoppning på KRS har jag alltid väst på mig.
Ni som brukar rammla av och dom som gillar att ha väst så ha de tycker jag. Känner man sig osäker ha en väst för säkerhets skull. Jag tycker inte att man ör feg eller något om man inte har, ridning är ingen ''fegis lek''.
Jag vill ha en sån här väst om jag ska ha någon ;)


Svar till Ida -------

anonym ridchey  () om Sarah och Figo a la LG:
inget illa menat , men jag tycker verkligen inte det är okej att rida med en longeringspiska!? 
Och sen är du på tok för lång för ponnyn..
Visst den kanske orkar bära dig men det ser inte så bra ut när man är för lång för en ponny.
Hoppas du inte tar illa upp men jag ville bara skriva vad jag tycker.
IP:

Svar: Jag tar inte illa upp, de e bra att du säger vad du tycker! You don't know whay I have that (asså longgerningsspö). Jag tränade honom, som sagt, på olika sätt. Hur vet du hur jag använde den??
OMG! Jag visste inte att jag är för lång?:O Ne, men seriöst. Jag har honom på TILLRIDNING och rider honom för
hans eget bästa.
Tack för att du hörde av dig! :D

Om man inte ser allt:
inget illa menat , men jag tycker verkligen inte det är okej att rida med en longeringspiska!? 
Och sen är du på tok för lång för ponnyn..
Visst den kanske orkar bära dig men det ser inte så bra ut när man är för lång för en ponny.
Hoppas du inte tar illa upp men jag ville bara skriva vad jag tycker.

Kommentarer

Vill bara säga till er underbara läsare att jag älskar när ni kommenterar!
Och frågar saker, om de e något så fråga om hjälp jag kan mer än vad ni tror ;)
Problem med hästen? fråga på bara!


''Hur jag gör med Figo''

Lilla Figo hästen. Han är jätte snäll och jätte söt, men han har lite svår för vissa saker. Som Boxen, när man går in lägger han bak öronen men han gör inget och jag tror att han är så snäll mot barnen som har honom så dom visar inte så mycket respect mot honom. Han har svårt för galopp och hoppning, hoppning kan han nu hyfsat bra och galoppen har han visat framsteg i idag.

Jag försöker att variera träningen för honom så det ska bli så kul och spännande som möjligt. Som i bland rider vi ut och tränar.
Andra rider honom lite för att se utväklingen och se hur han reagerar när andra rider honom.


Vi har tränat hoppning för han var ''avståndsblind'', men de e bättre nu.


Ibland vill han inte galoppera, och då får man anpassa efter honom och släppa tyglarna och gasa ;)


Vi har byggt upp muskler så allt blir aningen lättare ;)

Perfekta ''stall kakan''


Sarah och Figo a la LG


LG bilder

Här kommer lite bilder från dagen jag var med Lars Gunnar ;)

Lite löshoppning:











Smyg bilder ;)




Bytte bett

Idag när jag red Figo testade jag att byta bett. Han har ett vanligt tvådelat men jag tycker att det nyper honom för mycket.. Så jag testade ett rakt gummibett med en typ''D-ring''(muffbett). Han gick jätte fint och mjukt, jag tror att han gillade de.




Jag red också med ett stångbett, Min favorit måste jag säga. Han gick underbart med stångbettet och han var jätte fin i galoppen med stångbett. Med stångbettet kunde jag få jätte bra galopp, göra framdelsvändningar, flytta i sidled mm. Jätte nöjd!

Figo blev konstigt nog piggare när jag bytte bett :/

Ingen ''visning'' idag

Idag blev det ingen ''uppvisning'' för Ann marie(ägaren)
var tvungen att fixasaker hemma inför nästa vecka, för dom ska åka bort..
Så imorgon ska jag visa vad jag har läst Figo under våra två veckor tillsammans :)
Ska inte bli kul att lämna tillbaka honom för han e ju så go!

Inte bra uppdatering

Igår var det inte så bra uppdatering pga. storm..

Snart är de slut..

.. på tillridnings veckorna :( Nu har jag haft Figo i två veckor och jag skulle bara ha honom så länge. Han åker nog hem imorgon :( Jag kommer sakna min lilla prins!! Vi har haft det jätte kul dom här senaste veckorna och han har lärt sig så mycket! Förut gick det knappt att svänga från fyrkantsspåret, men nu går det :D När jag ska få honom i form klämer jag bara med knäna ;)
Ska äta sen åka till stallet och ''visa upp mig'' för ägaren, var snäll Figo!



En dag imorgon

Får väll ta och äta lite sen gå och lägga mig, de kommer ju en dag imorgon!

Figo's framsteg

Figo gör jätte stora framsteg! Han har byggt massa muskler och har fått en stor nackmuskel ;) Han går mer framåt och är lättare att rida. Han hoppar mycket bättre nu. Figo går ner på tygeln utan att bråka och stannar med huvudet nere.
Imorgon kommer ägaren och kollar när jag rider honom, Spännande!!


Figo och Elena

Nu har det äntligen slutat att åska och blixtra. Idag åkte jag till stallet och träffade Lars Gunnar, var sen med henne hela dagen ;) Vi red ut idag och de var as kul! Johanna red Violino, Karin red Iriz, LG red Lusan och jag red Elena :D Sen tränade jag Figo lite, när vi red hörde jag åska, jätte mysigt!! Lars Gunnar tog jätte fina bilder på oss när vi tränade!
När jag hade ridit och tagit ut Figo i hagen så blåste det upp till oväder.. Spöregnade, åskade och blixtrade!


LG

Åh, väntar på att pappa ska komma hem så jag kan åka så snabbt som möjligt!
Skulle ha varit där nu....


Uppe och kollar på scooby-Do

Då var man vaken igen... Idag ska jag träffa Lars Gunnar i stallet, sen kommer vi nog vara där hela dagen ;) Ska bli jätte kul att träffa henne igen! De var så länge sen :D


Ska man sova?

Ska man gå och lägga sig kanske? Ska ju upp kl. 08 imorgon.. Ska till stallet och sköta hästarna ;)


Nu då


Svar till Elin x2

Elin om Iller:
Hur gamla är dina marsvin ??
IP:
22 Juli, 19:22





Svar: Micke och Kiwi är typ 3½.
---------------------------------------------------------------------------
Elin om Klara:
Har du klara filmen ??
IP:
22 Juli, 19:23

Svar: Ja, klart att jag har! Du får komma hit och kolla någon dag ;D

Galopperade till mig

Åh, jag har glömt att berätta om att Figo var så gullig i hagen häromdagen :) Jag tror att det var i onsdags så skulle jag ta in Figo och rida lite, och han står i ''träsket'' och ''de övervuxna gräset''. Min första tanke: ''Jag tänker inte gå dit!'' Så jag chansar och ropar ''FIGO! Kom pojken'' Han rycker upp huvudet ur gräset och tittar snabbt på mig... kommer fram i full galopp rakt mot mig med öronen framåt :D Han e såå söööt lilla prinsen!


Kommer snart nya bilder med mig och Figo <3

Iller

Ååh, jag vill ha en iller! Så sööta och mysiga djur :D Men ska nog skaffa en iller efter mina marsvin har gått bort, så om några år! ;)


Mer film?

Har inget att göra-.-' Kanske kolla lite mer film eller är det något bra på tv? Några film tips??

Två ridpass

Igår red jag på Dagen med Pernilla, Pernilla red Delina ofc. Det blev bara lite dressyr i solskenet. På efter
middagen hoppade jag lite med Figo och det gick jätte bra! Jag red två pass för att det skulle bli sämre väder än vad de e nu. Så jag funderar och funderar om jag ska åka och rida....

Klara

Jag tycker att Klara var en jätte bra och mysig film ;)
För den som gillar hästar ofc!


Just nu


Lugnet efter stormen?

Nu väraker det vara lungt, eller är det bara en ''pause''? Det blåser ute och regnar litegran. Nu har jag ätit frukost iallafall och det är lungt och skönt här hemma, lite ensamt men men. Om 30minuter kommer det börja ösregna och åska kanske blixtra enligt klart.se, så vi får se hur det blir!

Storm -.-

Sitter ensam hemma och det åskade en gång(livrädd!) Usch, jag hatar att var ensam när de e dåligt väder... Tror inte att det koller att åska mer så ska nog kolla tv och försöka äta lite. Ringde Johanna och sa att jag inte kom nu på morgonen så jag får åka och lunchfodra.
Jag var smart och red en gång på dagen igår och en gång på kvällen, för då kan figo få ledigt några dagar när de är dåligt väder....
:(

Strömavbrått

Asg! Vi fick strömavbrått i 2sekunder förut xD

Kom hem från Thea nu

Då var man hemma efter en dag i stallet. Efter stallet åkte jag hem till Thea och jag kom hem nu....
Ska äta och kolla film (L)

Favorit bilder med Figo

Mina favorit bilder med Figo, en sålänge! Vet ej hur bilderna blev som vi tog igår ;)




Ska snart åka till ''vildhästen''

Då var man vaken igen! Lite lagom trött men de får gå. Snart åker jag till ''vildhästen'' och tränar honom lite.. Tror att vi tar dressyr idag ohc bygger lite muskler ;) Han har fått en jätte fin nacke nu när han rids i form och han har fått snäppet mera frammåtbjudning. Figo är jätte snabb men JÄTTE LAT! Han har börjat lyssna mer på mig och han har blivit lite kvickare och smidigare, nu kan jag rida en ridväg utan att svänga två meter i förväg.
Figo har fått ett smek namn av mig, Figo von latmask :D

Så fin liten ponny!

2 fast 2 furious

Just nu!


Stall dag med tjejerna ;)

Idag har jag, Elin och Bosse varit i stallet, sen cyklade vi hem till mig :) Haha, vi hittade en hund som var vid stallet när jag red, jag känner ägaren så vi gick upp och lämna tillbaka den ;) När Elin skulle hem så skulle jag och Bosse fälja henne en bit och det slutade med att vi cykla hem till henne :D Hemma hos Elin åt vi kladdkaka med glass och hoppade stutsmatta ;D
Nu har dock Bosse åkt hem... Men de e en dag imorgon också!
Får väll rida ensam imorgon om ingen annan ska rida..

Satt ute med ''grisarna'' på gräset förut :D

Elin & Bosse

Då var man hemma efter en dag i stallet. Idag har vi ridit Figo och han var jätte duktig! Vi har ridit lite dressyr och hoppade lite också :)
Nu är Elin och Bosse här och vi ska väll äta lite osv. Bosse åker hem idag :(

Ojoj

Måste rusha till stallet nu!!!!

Lång stall dag

Nu är vi helt klara i stallet. Jag har varit där sen 09.30 imorse ;) Vi red på figo och det gick bra! Han var lite sur idag bara, men alla har sina dåliga dagar! :) Vi ''linade'' honom mest och gjorde balansövningar.

Bosse blir överlycklig

När bosse läser min blogg, när som helst nu, får hon veta att jag inte har ridit idag och att vi ska till stallet föratt fixa lite och senare rida ;D


...

Hemma från stallet nu. Har bara jobbat hela morgonen... Hjälper till att mocka ur lösdriften, de ehur mycket som helst!! Nu är Bosse här så vi ska bara äta lite osv :D

Åskade inatt :(

Godmorgon!
Hörde ni åskan inatt?? De gjorde jag... Jag jätte rädd för blix, åska och storm. Men nu har jag kommit på ett sätt som hjälper, man ska ju göra något man gillar eller tänka på något. Ja, jag har ridit när det åskade på KRS och de var jätte kul! Men jag kunde ju inte rida igår :( Så jag tänkte på en.. ;D
Snart åker jag till stallet sen kommer Bosse hit så jag får åka hem och hämta henne :)
Ha en trevling dag så länge!

Inget att göra

Har inget för mig. så det blir nog att sätta sig framför tv hela kvällen....
Ha de bra så hörs vi imorgon eller senare!

Omg!

Omg, kolla in bosse's blogg! Seriöst vilken fin bloggdesign! Jag vill också ha en sån!!!! <3

http://hoppsmurfen.blogg.se/

B o s s e !

Yeeeees! Bosse kommer hit imorgon!:) Ska bli jätte kul som vanligt! Vi ska nog rida lite och fixa med figo och Glimmer. Får se vad vi mer hittar på ;)

Bus med Figo idag

Kom hem från stallet nu, har varit där i ca. 6timmar ;) Gått runt och fixat med allt möjligt och ofc ridit. Figo var jätte duktig idag, först ''linade'' jag honom satte senare dit ett hinder av två sockerbitar och bommar och sist hoppade han lös! ;)

Red honom lite också, vi tränade på avstånd. Figo är ''avstånds blind'', han vet inte när han ska hoppa... Så jag red lite barbacka för att hjälpa honom. Han gick finare än sist. Figo blir bara finare och finare för varje dag jag rider honom! Hoppa lite med långa tyglar, de tyckte han var jätte kul!

Så såg han ut sist, mycket finare nu!!!

Regn, idag igen?!

Godmorgon!
Usch, det regnar idag igen :( Men de e ju bara skurar... Får se om jag rider nu på morgonen eller eftermiddagen. Har inte så mycket att göra idag, nu på morgonen ska jag till stallet iallafall. Vi får se vad som händer sen.... Ensam hemma idag :(
???

Figo bilder. by Bosse!

Liten bilder från när Bosse var här <3
Bosse & Figo
Jag & Figo
Fler bilder på http://hoppsmurfen.blogg.se/ <3

Regniga söndagar

Usch! inte kul när det regnar och speciellt inte på en söndag! Vad ska man hitta på?
Kom nyss hem från stallet. Har gjort mina sysslor och ingenting. Figo får vila idag igen, han har varit så duktig och de e inte kul att rida när det spöregnar! Brände mig i ansiktet igår, ajaj!



Varberg igår

Godmorgon!
Var ju i varberg igår och det var as kul ;)
Kan inte skriva nu "/, kommer inte på något....
Men det blev mysigt ;D

Varberg

Snart åker vi till Varberg!;D
Måste svänga förbi stallet och smörja in Figo med solkräm ;)

Inget för mig

Har tyvärr inget för mig nu, kollar på Adam & Eva på tv 4. Imorgon blir det Varberg! ;D

Stallet idag

Kom hem från stallet för en stund sen. Hade stalltjänst idag igen sen red jag i regnet med Alice som red Desoto och Thea som red Victor ;D Figo gick jätte fint idag och hans galopp var utmärkt idag! :) Red barbacka ofc. Han tjurade ihop en gång och gjorde ett bocksprång men ingen big deal, de e de enda han har gjort. Imorgon blir det nog vilodag för prinsen <3

Svar igen

anna om Svar ang. Figo:
han kanske bär upp dig men jag tycker endå det är taskigt bara för att han kan bära upp dig han kan endå få dåliga lederna kan slitas och mer en de.
IP: 46.194.166.247

Svar:  Det är inte taskigt, Jag vet vad jag gör. Jag vet hur man rider en häst så det inte sliter på den ;D

Svar till anonym

Anonym om ''Visste du att?'':
ja du glömde ngt!
att du inte har ngt liv ;)
IP: 62.20.230.4715 Juli, 14:57


Svar: Fuck, jag glömde! Tack för att du påminde mig! ;)

''Försovit mig''

Hellu!
Kunde inte sova i natt pga. storm. Så jag låg uppe och smsade med ******* ;D
Nu ska jag äta snabbt sen åka till stallet och börja min stalltjänst :)

Måste upp imorgon igen...

Har ''morgon''tjänsten tills söndag, men då måste jag komma kl.9 endå.... På morgontjänsten när jag är själv så mockar jag alla 8 boxar, fyller på vatten inne och ute, tar in lusan på lunchen, tar in Ramasini på lunchen och tar ut ponnyerna :)
Mycket att göra, men de e kul!

''Visste du att?''

Har inget att göra så jag slänger in en ''Visste du att?''
Visste du att..... ?:
...Mina föräldrar är skilda och mamma är ny gift.
...Jag har en tillridnings ponny i två veckor.
...Jag är mörkrädd.
...Jag har fotfobi.
...Jag har en bästis som heter Sara aka. Bosse.
...Jag bor på ''landet''.
...Jag rider på stall Hagen och Kongahälla ridsällskap.
...Jag går i en trea på KRS med Bosse.
...Jag tycker jätte mycket om Johanna, mer än hon tror,Tror jag?
...I am in love.
...Jag har 199 vänner på facebook.
...Jag hatar sura och dryga mäniskor.


Glömt något???

Kolla in

Hahah, min bästis sara leker lite ''Visste du?''  på hennes blogg! http://hoppsmurfen.blogg.se/



Fina Figo!

Jag red Prinsen idag, jag ''linade'' honom först sen lite frihetsdressyr, sist red jag lite och han var underbar idag! Han gick jätte fint och lyssnade på mig, han gick i form i galoppen!! :O
Gör nog samma saker imorgon också för det gick såå bra och det var jätte kul!!


Stalltjänst

Nu är Johanna i Danmark med sin familj. Så alla i stallet får hjälpas åt(Karin, jag och Hildegun). Jag har sena morgontjänsten som börjar kl.9 varje dag ;D Idag har jag jobbat i ca. 3 timmar.
Men de e kul endå!!
M å s t e t r ä f f a B o s s e s n a r t ! !


Hjälpte pernilla med Delina idag, sen gick Delina jätte fint!

Mamma har gift sig!

God morgon bloggen!
Har inte hunnit blogga något alls för jag, amanda och andrea åkte till småland förmig mamma skulle gifta sig! :D De hade bara ett litet bröllop, kort vigsel osv. Jätte fint och jätte mysigt! Dom gifte sig i ''Apladalen'' i småland.
Så mycket random saker har hänt mig och Andrea, jag skrattar vid tanken xD



Eftermiddag

Väntar på att vi ska flytta shettisarna till Thea, då ska jag även ta in figo och ge Glimmer mat och fixa kvällsmat. Ska blötlägga Glimmers hö.. Får se, tror att jag åker dit nu :)

Figo idag

Idag red jag och Bosse ner till havet med figo :) As kul utan att han nockade mig så jag fick ett litet jack i tungan.. men vi hade jätte kul och figo tyckte nog också de ;) Han e sååå söööt! Idag tog vi mara bilder, men idag tog vi nere vid havet (Y)! I eftermiddag ska vi flytta shettisarna hem till Thea där dom ska ha sommarbete, så Figo och Desoto ska gå i deras hage.
Btw, idag släppte vi ut Figo och Desoto tillsamans och det fick jätte bra! ;D
Såå gulligt, Figo måste ha solkräm på mulen annars bränner han sig och får solexem ;D

Svar ang. Figo

anna om Bosse+ Figo=♥:
Rider du på den stackars häst den är ju så liten !!!
IP:
Svar: Jo jag rider den. Men han bär upp mig jätte fint och inga problem med mig. Jag har honom på tillridning så jag kommer rida honom en del.

Första dagen med Figo

Pust! Då var man hemma efter en kväll i stallet. Fick ju hem Figo ock Glimmer idag, såå fina prinsar! Eftersom Glimmer står inne och har fång, Figo är inne på natten och ute på dagen. Imorgon ska vi släppa ihop ''Otto'',''Pippi'' och Figo, Får  se hur det går!! Med Glimmer inne och figo 50/50 får jag se hur det är att ha häst!
Idag red vi ut lite, sen hoppade lite och sen ut igen! :D

Figo to DAY!

YEEES!! Lilla prinsen Figo kommer idag vid 17:30! :D Ska bli sååå kul, Glimmer kommer också :)

Vill ha!

Kolla vad jag hitta på XXL! (L)


Bosse kommer hit :D

Morgondusch!
Haha, tog en ''morgondusch'' idag för jag behövde piggna till lite, men är typ lika trött ;D Om typ 2½ timme kommer Bosse hit, vad ska vi hitta på?? Eller, Bosse kommer så fort hon kan <3 Undrar om Figo och Glimmer kommer idag?? Hoppas de!!

SAKNAR!!

Bosse+ Figo=♥

Är såå glad! Imorgon kommer Bosse hit :) och imorgon eller på söndag kommer figo och Glimmer(hästerna jag ska ''passa'', do you remember??) Glimmer är en fjording som har fått fång nyligen(igen) så kan kommer stå inne. Han ska jag pyssla lite med bara så får vi se senare. Figo bäbisen kommer ju också! :D med han ska jag rida, trick träna(om det går), frihetsdressyr, rida ut mm.

Figo♥

The bitch is back!

Hello alla där ute!!
Nu är jag tillbaka efter en ''semerter'' i småland. Vi hade det väll kul :) Har inte gjort något speciellt eller ''spännande''..... Händer nog inte mycket mer idag men imorgon!!! ;D (uppdate kommer)

Mobilblogg

Regna de hos er igår? Det gjorde de hos mig iallafall. När det var som typ värst var jag ute med bonito och de var awsome! Jag blev helt genom våt och bonito också, Men det var uppfriskande! Nu är jag på väg till kungälv för vi ska fika^^

God morgon btw...

... Har varit uppe och kollat runt på lite blggar och kollat FB osv. Idag ska jag hem till mamma och jag kommer hem på söndag igen. Har inget planerat i veckan.

Chaaao!

Hiss & hiss!

Hallo!
Nu ska jag hissa två skvallerbloggar! :D Jag har sett andra skriva rubriker som ''Seriöst?'', ''Inget liv'' osv. Men jag hissar dom stort!! Jag älska att läsa de ;D

Ponnysanning: http://ponnysanning.blogspot.com/

Gangsterponnyn: http://gangsterponnyn.blogspot.com/

Åka och hälsa på Sessan

Nu ska jag och familjen åka hem till Tina för att dricka kaffe och träffa Sessan :D


Figo♥

Jag ska ju ha Figo och en fjording som heter glimmer i två veckor, v.28-29. Det ska bli hur kul som helst! Jag ska rida Figo typ varje dag och rida ut glimmer ibland, Bosse ska också vara med! :D
Här kommer bilder på mig och figo från i onsdags, Bilder tagna av Sara båstedt/hoppsmurfen.blogg.se




Bunny hoppar!

Bilder från hoppsmurfen.blogg.se

Rida Blondi

Jag har fått rida Blondi några gånger. I fredags fick jag hoppa henne oc hon var jätte duktig! Igår fick jag rida till henne lite, här kommer bilder på henne och mig! :D
Bosse och Blondi
Bilderna är snattade från http://hoppsmurfen.blogg.se

orka...

Så himmla seeg dag! Jag är helt slö i kroppen men det får funka. Idag ska vi ha en ''familjedag'', så vi åker väll och handlar lite.

Amigo barbacka

Amigo är så duktig när man rider barbacka!


Bilder från Ridlägret 2011, Stall Hagen!

Jag & Riopele
Jag & Bosse
Bosse & Violino
Ella & Undra/Pepita
Alice & Otto
Elin & Pelle
Övriga flumm bilder! xD
Min glass!

Väntar på bilder

Sitter vid datorn och väntar på att Bosse ska ladda upp bilder som jag sen kan visa! :) Sen kommer hon maila bilder på mig och figo! :D
Myyyyys!


Stilla dag

Shiit vilket väder det e ute! Men det var jätte kul att rida idag endå. Idag var jag lite seeg när jag skulle gå upp, så jag sov lite längre. Sen fick jag ett ryck och slängde iväg mig till stallet :) Var på stallet och hjäpte till en stund, efteråt fick jag rida till Blondi och det gick jätte bra fast det var VARMT!
Händer inget mer idag...

Vänta tills imorgon

Imorgon händer det ''mycket''. Jag ska upp och jobba kanske rida:) och imorgon skickar Bosse bilder till mig!! :D Det är bara att vänta^^

sista dagen

Idag var det sista dagen på ridlägret, TYVÄRR!! Men vi hade det jätte kul! :D På morgonen red vi långritt, jag på Amigo sen barbacka i padocken. Jag var nära att rammla av en gång ;D Nästa pass skulle vi ha lite uppvisning och jag hade Amigo ofc! Efter ridlägret passade jag en bäbis i typ 30minuter medans en tjej skodde sin häst och tjänade 100kr ;D
Sen efter ridlägret, ridskolan och allt fick jag hoppa Blondi och det var jätte kul!! Bilder kommer snart med Bosse, hon står för bilderna <3 Jag kommer lägga upp smått&gott från ridlägret, bilder på mig och Figo och mig och blondi.

Sista dagen på ridlägret idag

Snart cyklar jag och Bosse till stallet. Idag är det sista dagen på ridlägret :( Vi ska göra massa roliga saker idag! Jag hoppas att jag får Amigo idag igen ;) Jag vill rida barbacka idag för Amigo är jätte fin när man rider honom barbacka. Han lyssnar bätte och man kan ge bättre hjälper ;d
Chaaao!

RSS 2.0