Packat och klart!

Nu har jag packat klart inför ridlägret! Sakerna ligger i väskor, en för cevilkläder och en för ridkläder. Jag kommer ha med mig två sportlife väskor med kläder... Känns ju bra! De är full packade också... Kommer bli skönt att åka på läger med min älskade häst och bästa kompisen Bosse så att man bara kan chilla på livet och skita i allt och alla andra. Kommer bli gött på måndag och hela v.27!

Så blev våra hår!


Vad håller vi på med?

Vi får se hur det blir! :)

Chill!

nu är jag hemma igen efter en deldag med hästar. Kag har börjat packa inför ridlägret, allt är snart klart. Jag har packat ner bett, brösta, tyglar och andra småsaker. Sadel och tränsen packar jag samma dag som jag hämtar allt. Nu ska jag bara chilla på livet så hörs vi imorgon!

Ska man köpa denna....?

Kollade och provsatt den igår, lite halv kär...
 

Up all night

Usch, sov dåligt inatt, kunde inte sova... Hatar när det händer! Så, imorse när jag väl kunde sova då kommer A-M och väcker mig sen så åkte vi till åby. Jag kan inte göra något inlägg imorse eftersom min dator var död, hehe. Men nu ska jag sätta igång med de arbeten jag har att göra, hörs!

Full fart!

Nu är jag tillbaka igen efter en liten tripp till Åby. Vi var inne och körde Lutfina men jag åkte bara med och höll i Tasse som sprang brevid. Vi åkte uppvärmnings rundan i skogen, den vara bara super mysig! Lutfina blev lite pigg och stark med det gick bra endå, tasse fick ta i lite sen när vi körde fort på banan. Lutfina gick 4 intervaller +skogsrundan idag så det blev en del träning.
Nu när familjen är iväg och jag är ensam hemma hos dom så ska jag göra lite efterarbete, städa transporten och fixa lite inför ridlägret. Kommer bli kul att gå på ridläger med Lutfina!
 
Trött Tasse chillar i en vattenpöl...
 
 
 
 

Resultat av hästshoppning!

Idag har vi shoppat hästsaker hela dagen, sjut gött! Jag hittade lite fina saker som jag köpte, mycket nöjd med dagen måste jag säga. Nu när vi kom tillbaka till Antonsson så tog jag in Lutfina, testade lite er och sen så red jag bort till paddocken en sväng :) Visar lite saker imorgon, godnatt!
 

Hästshoppning på schemat!

Idag bär det av till börjes, Hööks och myone med fler om vi hinner det.
Jag ska hänga med och kollar lite sadlar till sally samt köpa hästgodis. Har det mesta så jag behöver inget direkt :) Men vi får se vad jag hittar när jag väl är där. Vi ska åka kl 11 men A-M har ännu inte hört av sig men jag tänkte gå upp endå.
Idag ska jag mest gå runt och kolla in lite hästsaker och se om jag får lite insperation och köpa hästgodis då :) 

Jag och Bosse ska bli mer lika varandra...

Hur tror ni att vi kan bli det...?

Det blev en bra dag endå

Vi hade planerat en underbart rolig dag och allt gick som det skulle tills Emilia såg att Figo hade tappat en sko.. Jag skulle ta av den andra skon med det gick f*n inte, den satt som berget, så vi lämnade honom i stallet och drog iväg med stona. Vi skulle träna vänster varv idag eftersom Lutfina inte alls klarar vänster, så vi var tvugna att träna! Vi hoppade runt på dom en stund och sen gick vi hem och fixade inför hovslagaren. När vi satt och käkade så kom han så vi gick ner i stallet och pratade med honom lite. Efter de så tog vi bort valackerna till paddocken och då kom även Bosse med Pride!
De red lite halvt seriöst dressyrpass som sen blev ett hoppass. Glimmer var så duktig liten pojke, han hoppade jätte fint! Sjukt nöjd med honom. Figo hoppade även på bra, super fin äver oxern. Pride, eh, vad ska man säga..? Hon hoppade. Nej, men hon är lite knepig, men Bosse löste henne bra. Jag fick även hoppa upp en sväng på Pride och hoppade barbacka, hoppade högst ett 50cm hinder, sjukt kul! Hon försökte bocka i varje steg, lite speciell!
 
fint.
 

I stallet tidigt idag

Idag är måste jag vara i stallet tidigt och rida eftersom hovslagaren kommer kl 14. Så innan dess ska vihoppa! Så vi börjar borsta senast kl 11, så att vi har lite tid att borsta och sen att vi har lång tid på oss att hoppa. Tänkte fortsätta där vi slutade igår, det blir bra! Efter ridningen och hovslagaren så ska vi nog fortsätta städa hela stallet, det är jätte kul men det är välldigt mycket.
 
Taggar dagen! ¨
Saknar det håret.... :/

Helt död...

OMG! Mina ben är helt döda, jag orkar knappt lyfta dom... Var det så längesen jag hoppade barbacka så att jag får ont i benen? Tydligen. Snart ska jag sluta 'prata' med Sara och istället sova :) Imorgon blir det gå upp tidigt, åka till stallet, rida, hjälpa till när Lutfina blir skodd och sally blir värkad. Så ser morgondagen ut. På torsdag då blir det gött häng med Antonsson och sen ska jag sova där och på fredag ska Lutfina in och köras eftersom det händer en mycket spännande sak på måndag! Fett spänd!

Två timmars barbacka hoppning :)

Åh va kul! Idag var det barbacka hoppaning som stog på schemat. Jag hoppade Lutfina med schabrak eftersom hon nu är i tävlingsfrom och då är hon rätt smal men det går inte att lägga på henne, tro mig, hon går i en gräs hage som är full med gräs och och får mycket kraft foder men hon ska se ut så eftersom hon går på travet. Hoppningen idag gick bra. Hon blev lite stark ibland och ville gärna springa iväg lite, fett taggad häst! Vi hoppade ett snett hinder på volten och sen red vi en ''slinga'', tre hinder som stog på spåret. Ett innan hörnet, ett på kortsidan och ett efter hörnet.

Jag är mycket nöjd med Lutfina idag. Hon landar i korsgalopp rätt ofta, lite jobbigt, så nu ska vi hoppa mycket på volter! Imorgon är det hoppning igen, är det tänkt, men då ska jag hoppa med sadel eftersom mina ben är helt döda nu.....

Nu sticker jag till stallet!

Jag ligger och kollar på Desperate housewives och då ringer A-M. Så jag ska bara hoppa upp och slänga på mig kläder... Sen är det bara att börja gå och möta henne. Idag ska jag rida min älskade bäbis! Kommer bli en kul dag!

Godnatt!

Nu sitter jag och snackar med Sara och Emma, chill or what?
Snart ska jag ta och hoppa i säng, för imorgon ska jag åka och rida LL, SJUKT GÖTT! Ska ta och finslipa henne lite inför ridlägret :) Är nästan klar med allt nu, alla förberedelser!

Fixar inför v.27 !

Nu har jag lagt mina ''outfits'' för ridlägret i högar, allt för att vara klar i tid så att man kan slappa in i sista sekund. Imorgon ska jag ta med lite saker hem från stallet som ska tvättas innan ridlägret. Bland annat de vita damaskerna... Haha! Jag ska även tvätta mina schabrak, ridbyxor, en luva osv. Jag är jätte taggad, kommer bli sjukt kul! Jag och Bosse, kommer med våra varmblodsston från staby/veneröds trakten :))
 
This is going to be crazy !

46 avsnitt...

OMG! Jag kan knappt tro det själv. På bara några dagar har jag kollat på 46 avsnitt av desperate housewives, jag älskar det!

Nu sitter jag och snackar med Sara. Ska snart börja städa ur ett gammalt skräprum där man lägger saker man inte orkar bry sig om och nu måste jag städa ur det.. Det är hur mycket saker som helst så jag ska rensa ut det jag vill ha kvar och sen är det amandas tur, sen slänger vi det som blir över. Låter rätt lätt men det tar en massa tid och det är inte så underhållande.
Men det är bara att börja!
Happyface!

Never say never

Nu sitter jag och kollar på Justin biebers Never say never. Den filmen är bra, det är kul att se hans historia så som han ser den. Jag har bara kolla desperate housewives och städat rummet idag, snacka om grymt! Jag har nu sett 42 avsnitt... Inte alls besatt.
Dagen forstsätter med Desperate housewives och städning :)

Långt inlägg, med allt!

Jag har ju varit borta ett tag och jag har inte skivit något så här kommer de senaste dagarna, förkortat så klart! Om ni vill veta mer om något, säg till!

21, Torsdag

Vi hade ju varit inne på Åby och kört Lutfina på banan, det gick jätte bra! Så jag skulle rida henne en sväng och bara börja och känna igenom henne. Vi red ett pass i paddocken och det gick mycket bra! Hon var lite ''travhästig'' men det red jag bort rätt fort. Jag jobbade mycket med att rida henne med benen och det gick bra! Kommer inte ihåg så mycket från torsdagen. Tror att det var då vi avmaskade stona och släppte dom i ''avmaskningshagen''.
 
 
22, midsommarafton

Jag vaknade upp hos ''The Antonsson'', käkade frukost och gick ut i stallet för att rida Lutfina. Jag red i paddocken och fortsatte där jag slutade på torsdagen, rida igenom henne och rida med benen. Jag blev mycket nöjd med det ridpasset och då kom jag på en sak... Jag har inte ridit midsommarritt?! Så jag och Lutfina plockade på oss några blommor som jag satte i sadeln och sen så galopperade jag iväg på vägen. Det var awsome.
Sen så gick vi upp till ''Starken'' där alla från staby träffas och firar midsommmar med lekar och fika. Efter de så var vi bjuda ner till några grannar där vi var hela kvällen, det var jätte mysigt! Där fick jag en fin kontakt med en tjej som heter Linnea och är en sjukt go tjej!
 
23, midsommardagen
 
På midsommar dagen är det den årliga brännbollen! Men innan dess så skulle vi rida. Jag red Glimmer i paddocken eftersom han behövde ridas och jag behövde träna. Jag och Glimmer tränade på traven, ökad, balanserad, tempo, takt, sammlad, you name it! Det gick jätte bra!
Efter ridningen så käkade vi och sen så tog vi vägen genom hagen ner till brännbollen. Jag pratade mest med Linnea och sandra medan vi kollade på. Efter brännbollen så åkte vi bort till Logen där jag blev kvar enda tills pappa hämtade mig, sen åkte jag hem första gången på några dagar ;)
Foto: Sara båstedt
 

Kollar travhästar

Nu sitter vi uppe och kolla gammla filmer från italien där Lenson hade travhästar. Imorgon blir det upp tidigt och rida Lutfina! :)

Just chilling

Sitter och steker i skyggan, palla bli varm ^^
Vet inte vad vi ska hitta på, ska hämta tjejerna snart där vi lämnade dom igår, får se om det blir ett dopp i poolen. Man kan ju hoppas ;)

Som alla borde veta, hon är en trav häst !

Nu har jag och A-M varit innne på åby travbana och kört Lutfina. Vi var där vi kl 12 och sen så körde vi. Jag satt brevid och höll i tasse som snällt sprang på sidan av vagnen :) Snäll hund! Men det var så klart inte när hon gick på banan. Det är skillnad på att rida en ridtravare och att rida Lutfina, eftersom Lutfina har inte gått på travet hon går på travet! Hon kanske ska kvala om exakt två veckor, vi får se!
 
Ser man att det är samma häst....?
 

Galen ridning barbacka, plus poolbadning

Dagens ridning blev en skojig uteritt barbacka. Vi red ut på några ängar och sen upp i skog och mark. Hittade ett fint ställe att bygga skogshinder på, så det ska vi roa oss med någon dag samt leta nya ridvägar. Jag red då barbacka på Lutfina idag och det var jätte kul. Eftersom vi red ett hårdpass i paddocken igår så var hon överladdad och hon var hur pigg som helst och hon ville bara springa! Konstig häst asså... Även om jag älskar henne blir jag lite lack på henne ibland.
 
Efter den roliga ritten så fick vi skynda oss ner till några grannar där barnen skulle på ''pool/pjamasparty''. Jag och A-M blev bjudna på poolbadning och vem kan säga nej till det? Klart att vi åkte dit för sol och bad!

Nya bilder från Bosse, Dressyr

Foto: Sara båstedt
l

Rida älsklingen idag

Snart kommer A-M och hämtar mig och då ska jag till stallet och rida min älskade LL! Vi ska antagligen rida ut idag och jag funderar på att rida barbacka men kanske med jorden och ett schabrak eftersom hon har blivit så smal , men vi lägger på henne. Big time!
Kommer några nya bilder idag på mig och Lutfina också!

Vaken nu, jupp!

Jag är redan uppe, tidigt jag vet, men igår vaknade jag första gången vid 7 så detta blev sovmorgon. Men idag blir det ridning på stall
Antonsson, ska nog rida ut med alla idag.

Nu ligger jag i sängen och jag är inne på andra avsnittet desperate housewives, heheh.... Slänger upp lite nya bilder idag också!
 
Smakprov:

Första ridturen :)

Idag var det första gången jag red i mina nya ridstövlar. Underbart stöd och mycket bekväma, jätte bra att rida i. Jag är inte van vid att rida i stövlar så det var lite konstigt för mig men jag tänkte förbi det rätt snabbt. När jag red ner till Petras paddock (2,5km dit) så var hon mycket skumpig så då var det jobbigt att ha stövlar. Men jag kommer inte ha dom när jag när jag rider ut med Antonsson eftersom vi brukar gå där det inte alltid går att gå ;)

Ett stort tips! Bocaj stövlarna är grymma! Sjukt nöjd, än så länge ;)


Dags att sova igen

Nu snackar jag med Anna på FB men jag ska snart hoppa ner i min älskade säng och sova. Imorgon blir det ridning! Sjukt kul kommer det bli! Jag har två planer för imorgon, antingen hoppar jag i våran paddock eller så rider jag ner till petras paddock och rider dressyr... Kan inte helt bestämma mig så det får avgöras imorgon. Taggar ridläger om två veckor!!!!!

Foto: Sara båstedt

Ny film på mig och Lutfina !


Fina bäbis!!
Hon kändes inte helt 100 men 75 iallfall ;)

Lala LOVE !

Mina nya älskllingar!!! ÄLSKAR DOM!

Godmorgon!

Morgonen tillbringas i sängen med desperate housewives. Dagen tillbringas i stallet, ska lyfta på rumpan och gå upp. Jag måste iallafall äta innan jag åker iväg till stallet. Jag ska rida Lutfina och kanske rida Glimmer också. Jag kommer nog ha en bra dag, ha det ni också!


Sova redan? Ja tack!

Hemma igen efter en helg i skogen, småland.
Imorgon blir det ridning för hela slanten, troligen beror på hur mycket det regnar :3 Inte bekväm alls! Nej men om det regnar har jag ingen lust att ta bussen från mig för att ut och rida i spöregn, Eller det kanske jag får... HEH. Får se vad som händer imorgon. Nu dampar mitt internet så jag får väll gå och lägga mig, vad ska man annars göra..? ;)

Bosse står för bilden idag!

Goda nyheter!

Nu på morgonen var vi och shoppade lite. Vi åkte till ett ställe där det finns lite alltmöjligt men framför allt, en underbar hästavdelning ! Det mesta är från kända märken. Det som är så bra är att idag har jag köpt mig ett par ridstövlar! Det blev ett par svarta Bocaj! Jag är helt förälskad i dom. Kommer bli kul att provrida i dom imorgon :)

Lilla hjärtat....

Vad ska man hitta på när man är lat och uttråkad?
Nu ligger jag och lyssnar lite gammal låtar och degar i sängen, funderar på att göra något vettigt som typ kolla på desperate housewives :3 Eh, leka på FB is the shit!

Eh.. bosse?

Vaken iallafall.

Nu har jag vaknat igen, familjen har ju varit vaken i timmar innan jag ens har öppnat ögonen...
Jag är har dock ont i halsen, tät i näsan och jag är hungrig. vilka problem asså!
Jag ska försöka komma upp ur sängen och äta lite, hehe, kommer jag lyckas?

Jag ska gå bort och prata med bäbisen också :)

Vermir x2 !

Ny favorit måste jag säga, jag kan nog lära mig en del av honom.
Idag var det hoppning som gällde och det var även sista gången för denna terminen. Jag fick Vermir som jag hade önskat sen innan, hade även honom förra veckan. Jag tycker om honom och jag tror att jag har en del jag kan lära mig utav honom. Han är en 'stoig' valack, han beter sig som ett sto ibland, lite så han är. Om man lägger på spöt för att han vägrar gå fram så sparkar han mot spöt. En mycket rolig häst måste jag säga!

hoppningen idag gick jätte bra! Jag red honom både i ridgruppen och hoppning svår. Vi hoppade samma bana i både grupperna. Vi började med en mycket klurig övning då vi skulle gå in på en volt, hoppa ett kryss, svänga 90°, hoppa ett kryss, vidare på volten, hoppa första krysset igen och sen ut på en linije och då hoppa ett studs. Om man bortser från alla bockningar, surigheter och annat jobbigt med roligt så gick ridningen utan problem. Jag är dock inte nöjd med min sits som jag nu supermegajättemycket jobbar på.
Fick hoppa ett trippelbar på 1.10m, gött!

Foto: Anna wingårdh !

De tre paren och jag....

Hey bloggen!
Nu har jag både internet och tid att skiva.
Jag har nyss landat i forsheda (småland) där min mamma bor. Jag kommer vara borta över helgen då jag ska vara här och chilla, samt bygga upp saknaden av Lutfina.. Alltid när jag är borta saknar jag henne.  Om jag inte kan rida henne på några dagar så saknar jag henne hur mycket som helst! Lite kär i den hästen....?
Iallafall, helgen i småland. Det händer väll inte så mycket ''speciellt'' vad jag vet, men som sagt innan, man vet aldrig med mig! Ni får ha det så bra, inlägg kommer om riningen idag! :)

Emma och Sara fick låna min dator förut, ojojojoj....

''godmorgon inlägg''

GODMORGON BLOGGEN !
Nu är jag hos Antonsson och mest väntar in tiden. Jag ska ta bussen till ytterby där jag ska möta upp Bosse. Ikväll ska vi till sommarstart och kolla på grymma Hani som ska uppträda och sen så åker vi hem till henne och sover där. Kommer bli en kul kväll med Bosse ! :)

Råkade rida i tre timmar...

Jag åkte till stallet det första jag gjorde imorse. När jag kommer till stallet så var ingen hemma men jag skulle ju rida så jag gick ner i hagen och hämtade Lutfina, då ringde A-M så vi snackade en stund. Jag tog in LL och borstade henne och sen gick jag bort till paddocken där jag bara var i 15 minuter sen så beslöt jag mig för att inte vara så lat och rida ner till Petras paddock (som är större). Jag red i paddocken och Lutfina var jätte fin och mysig att rida. Hon var dock lite stel med det gick att rida till lite. Jag red lite olika övningar på frihand tex. Kringlan, 8:an och massor på frihand. Sen ringde Lina så sa jag att jag var i hennes stall så då kom hon jätte fort och sen så red jag och lina ut.

Det blev en galen ritt! Först så red vi runt en äng och galopperade över ängen lite och sen så övertalade Lina mig att rida upp i skogen... Skogen var jätte fin och mysig men sen så skulle vi vidare. Hon ledde mig genom sumpmark och sen kom en kohage. Vi red igenom ett torrt träsk och sen ut ur skogen. Det var en rolig ritt men Lutfina undrade vad vi tänkte med....

SOMMARLOV!

Så här såg jag ut på avslutningen, lite udda kanske ;)



Ska man få tid nu...?

Ikväll blir det sommarlov för Glidarskolan. När det är sommarlov kommer jag ha tid med mycket mer eller kommer jag boka upp mig värre än vanligt? Jag hoppas att jag kommer ha tid att träffa lite mer folk och ha tid med typ allt annat. Jag hoppas att jag får tid med allt jag vill!


Svar: ''R.I.P....''


A-K  () om R.I.P...:
Är Gul borta nu?

12 Juni, 17:46


Svar: Ja det är han..

Never say never

Har helt random fått för mig att lyssna på justin bieber.. Haha!  Kärlek!
Nu sitter jag och trycker i mig en macka i lite halv stress samt dricker ett glas citronvatten. Det med citronvattnet fick jag också bara för mig lite random.. Idag är det sista dagen i skolan! Hell Yeah! Kommer bli jätte kul men endå tråkigt, fatta vad mycket jag har tid att göra nu?! Åh, överelyclig!
Nu ska jag till skolan, bara i några timmar, och sen ska jag hem och byta om och sen till skolan igen då det ska vara avslutning. Chillar på läget hela dagen!




R.I.P...


TAGGA v.27 !!!!


+
<p>Hhaah bjuder</p>
= BÄST!

I skolan

Vad ska man hitta på...? Är nu i skolan fast vet dock inte vad jag ska hitta på. Vi ska spela brännboll eller något liknande. Jag vill då inte vara med eftersom jag antagligen får ont i knäna och sen så börjar jag bli förkyld. Jag hade tänkt att städa skåpet (ska göras imorgon annars) och ha betygsnack med lärarna.

Dagen då, efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på.. Om jag ska med Bosse till KRS, om jag ska hem och sova, om jag ska till en kompis osvosv.. Man vet aldrig med mig, haha!

Sista dagen i skolan

Nu är jag tillbaka efter mitt lilla uppehåll. Jag har sovit hos Antonsson hela helgen så jag har inte haft tid att uppdetera, tyvärr. Men nu är jag tillbaka igen! Jag vet att ni har saknat mig ;)
Skola då, vi är inne på mina sista dagar i åttan, sen kör vi fullt ös i nian! tagga sönder. Kommer bli skönt med sommarlov, känns att det behövs nu asså. Men jag måste stå ut med dessa dagar som är kvar!

Ha det bra, hörs underdagen!

Tre timmars ridning !

Nu är jag inne igen efter att tre timmars långt ridpass. Jag kände att både jag och Lutfina behövde ett långt ridpass. Det var jätte skönt att rida, ville inte sluta asså! Ridpasset började i paddocken då jag bara började igenom henne sen så gick vi ut i hagen och hoppade lite terräng hinder, sjukt kul! Sen så blev det arbete i paddocken igen. Jag har bara en sak att säga, Det går bra nu!! :) Jag kan inte sluta älskade den hästen... Efter paddocken så red vi ut en sväng i skogen, mysigt!
När vi kom tillbaka så fick Lutfina massa betfor och sen betade jag henne i 10 minuter, det var hon värd!

Kommer inte hem ikväll :))

Nu åker jag till Antonsson, eller jag åker om en halvtimma.
Jag ska idag rida Lutfina i paddocken och arbeta henne en del. Kommer bli kul! Tagga dagen denna helgen!

vaken igen

Vad har denna dagen att erbjuda..? Igår låg jag och smsade, men nu hittar inte jag min mobil.. Den borde ligga någonstans i min säng, men var? När jag har hittat den ska jag ringa A-M och kolla hur denna dagen blir. Jag hoppas på ridning, inte regn och skoj.
Nu ska jag försöka somna om och om inte det går så letar jag upp min mobil :)

Rolig ridning !

Skit va det har regnat, tack gode gud för manegen ;)
Det har regnat sönder idag under ridlektionen, men som tur är betämde vi oss för att rida inne i ridhuset idag. Vi red Jocky och jag red på Vermir, det var sjukt kul! Vi fick även hoppa två sockerbitehinder och det var bara kul! En lektion med mycket skratt och träning. Skrattade sönder den lektionen!

Det har regnat hur mycket som helst idag, då kan man inte rida på ängarna på ett tag... Men det finns annat ätt göra! Hoppas att det inte regnar imorgon och jag hoppas att det kan bli mörkt snart så att man kan sova. Här sätter jag punkt för idag, godnatt bloggen...
- så var dagens ridlektion för vissa :)

Jag måste sova MER!

Nu har min kropp sagt ifrån, jag kan inte sova så lite som jag gör eftersom jag håller på med så mycket. När första larmet ringde imorse så bara jag somnade om, när andra larmet ringde så mådde jag illa så fort jag rörde mig. Lite innan 11 var jag uppe och snurrade runt, shit va jag var borta. Det var hur äckligt som helst, så fort jag rörde mig blev jag snurrig och blev illamående. Så jag gick och la mig i sängen igen, vaknade nu.
Nu ska jag ta och somna om igen, hur skönt som helst att sova jue! :)

Sommar bilder !



Mysdag!

Åkte hem till Antonsson efter skolan och satt där ett tag. Det regnade rätt mycket ute så jag hade ingen lust att gå ut och rida, så jag inväntade familjen. Jag satt vid datorn innan jag bestämde mig att sluta chatta på facebook och istället ta på mig ridkläder och gå ut i stallet. Jag tog in alla hästarna och då var Sally tvungen att få sig en stöt och då springa i panik genom hagen med grimma och grimskaft.. Skramlade lite med foderhinken och ropade på henne så lugnade hon sig. När jag hade fått in alla så kom familjen hem så borstade vi länge och noggrant. Jag och Matilda red ut på Lutfina och Figo en sväng innan maten. Efter maten red jag och rebecka ut och busade med Glimmer och Sally.

När vi kom tillbaka från alla ridturer så gick vi in och jag sa godnatt till tjejerna och sen åkte jag hem. Super mysig dag asså!

Redan slut på denna skoldagen?

Denna skoldagen tog slut fort. På förmiddagen kollade jag på lite redovisningar och efter lunch hade vi spanska (betygsnack) och sen så slutade vi visst. resten av dagen tillbringas på Lutfinas rygg och sen i duschen. Ska sova tidigt idag, det är ju fredag imorgon och då behöver man energi!

Skola nu igen?

Jappjapp, nu är det skola idag igen. Ingen lust alls att gå till skolan asså, hade ingen lust att lämna sängen imorse ;) Jag är rätt trött idag, hoppas att det släpper under dagen. Nu ska jag till bussen, ha det bra så länge!

Stallet nu

Nu sticker jag till stallet och jag ska rida Glimmer idag eftersom
Lutfina ska bli körd. Så idag ska jag jobba Glimmer lite i paddocken.

Onsdag morgon, mammas nya jycke !

Ligger hemma och chillar på denna lediga dagen mitt i veckan, underbart!
Man tackar väll aldrig nej till en ledig dag från skolan eller? Då kan man ju vara i stallet hur mycket man vill! Idag hade jag tänkt att åka till Antonsson, kanske åka med A-M in till åby när hon ska köra Lutfina..? hmmm... Annars stannar jag i stallet och rider Glimmer. På en ledig dag vet man aldrig vad jag hittar på, hehe.

Ska man gå upp eller ska man ligga kvar, det är frågan.

Mammas nya jycke !

Ridning och myskväll

Jag hittar runt i staby asså. Efter att jag och sara hade ridit i två timmar och 40 minuter så tog jag, Rebecka och 'Farmor' och kolla på film och åt lite gott. Efter filmen så tog jag och rebecka en tur ut för att rasta tasse och för att hämta cyklarna. Det slutade med att jag cyklade på en halvmeter hög cykel runt i staby xD Vi cyklade hem till Emilia där det var massa roligt folk, så där blev jag kvar och jag kom inte hem förens nu.
Jag har haft en jätte mysig kväll ! Hoppas att sommaren blir full av dessa kvällar :)

Planering, v. 23

Måndag: Rida i paddocken samt Race mot Madde, Moppe vs. Havremoppe
tisdag: Rida ut med Sara
onsdag: Köras på travbanan
torsdag: Rida ut med Amanda..:?
fredag: Kanske vila
lördag: Köras på travbanan
söndag: Paddocken, arbeta :)

Filmvisning

Nu är jag i skolan och hur kan man starta en dag bättre än att kolla på en film?
Alla 8:or ska nu kolla på... eh... Billy elliot tror jag att den hette.. Chill endå att kolla film på tisdagsmorgonen, ingen lust att ha vanliga lektioner än. Hehehe.. 
Känner mig på något konstigt sett glad idag, då kommer någon komma och förstöra mitt humör. som vanligt. Det är tråk-tisdag men denna tisdagen kommer endå bli jätte rolig! Tänkte skriva ridschemat för LL idag, så ni får se vad som väntar :)


Rolig tisdag, what?!

Finns det roliga tisdagar, jo en iallafall, och den sker imorgon !
Jag hatar tisdagar, vet inte varför, har alltid gjort de. Men imorgon blir det en rolig tisdag så Bosse kommer över från Veneröd till staby och då ska vi rida tillsammans, snacka om kul. Får se lite vad vi hittar på, det beror sjukt mycket på vädret. Jag hoppas inte att det regnar inatt/imorgon för då blir det så blött överallt igen, jag vill ha sol! Komer nog bli en trevlig ridtur imorgon, vet dock inte helt vad vi ska hitta på än, hehe, det kommer !

Sara ska rida sin medryttarhäst pride och jag ska ha LL

Måndag

Ojoj, Mina måndagar asså.. Jag har nog mest att göra på måndagar men detär endå den dagen jag gillar mest! Idag har jag varit i skolan, Ridit, åkt till Jenny Lund med mera.

Lutfina idag då.. Idag så red jag Lutfina i paddocken och jobbade henne lite. Hon gick jätte fint, var dock lite motvillig i munnen (dags att byta bett iegn) men annars mycket bra! Efter att jag hade ridit så red jag med en kompis ner en bit då vi körde lite race :) Kan ni gissa vem som vann och hur fort det gick..? Jag la varken på spöt eller skänklarna, bara en galoppskänkel. Kul om någon får rätt ;)

Bildbrist, De kommer!!

Tillbaka i skolan

Godmorgon bloggen!
Denna helgen har jag haft fullt upp, jag har bland annat ridit ca. 6-7 timmar, kvällsfodrat, sovit hos Bosse med mera. Så jag har varken haft datorn eller haft tid att skriva till er. Men  nu är jag i skolan och jag har iallafall med mig datorn, men jag har dock inte mycket tid alls. Skolan är snart slut för denna terminen, tack för de, men sen kommer ju 9:an.. Bara att tagga!

Idag gäller det att plugga sönder på återvinningen som jag ska redovisa om, Let's do this!

Tre timmars ridning +fotografering !

Sov hos Bosse inatt, där av ingen uppdatering.

Jag och Bosse tog bussen till Staby och sen så gick vi upp till stallet.
Vi hämtade in hästarna, borstade utanför stallet och sen drog vi iväg. Jag tog en galopp fram och tillbaka på en äng då Sara Fotade mig, men sen så när vi skulle gå vidare så tog vi en tur till över ängen. Kunde inte hålla mig!!  Sen så gick vi till en annan äng och jag fotade Sara och Glimmer.

Vi red en as mysig runda på en äng och sen rakt upp i skogen, upp för en galoppbacke och sen så tog vi skogsvägen hem igen, eller ja, vi red i paddocken också ! Hoppade även ett hinder med Lutfina, hon var super taggad och ville bara hoppa mer! Vi hoppade upp till 90cm sen så slutade vi hoppa och red ut en sväng. Råkade ta den mysiga ängsritten igen och en skogsväg :)
Grymt ridpass asså! Bäst!

Så, nya bilder kommer!!!!

Sarah goes Lenson !



Jag och syrran. Amanda är ny klippt då jag klippte av hennes hår nyss!
OBS,  Lenson keps ;)

God morgon !

Sol och blåst...? trevlig kombo!
Inatt har jag inte kunnat sova, alls typ, jag har kanske sovit i ca. 7 timmar. Så nu är jag fett trött men jag är helt klarvaken och det har jag varit hela netten. Jag ska försöka sova lite till innan jag går upp och gör mig klar för att åka till stallet. Idag ska jag rida Lutfina och efter de ska jag åka till KRS och kvällsfodra med Selina, kommer bli kul!

Idag ska jag böja igenom Lutfina eftersom hon blev körd igår. Har stora förväntningar inför denna dagen!


Hoppning svår, Lilla Lady

JA! På hoppspecialen så hade jag Lady ofc och vi hoppade borta i ester's hage, terräng banan.
Lady älskar att hoppa på terräng banan och det gör jag med. Vi fick värma upp själva i hagen men vi skulle hålla oss två och två då ingen skulle bli ensam. Vi hoppade fram lite och då kändes Lady pigg och framåt. Vi fick hoppa alla ginder som finns i hagen, bland annat stockar, ett hinder, bank och ''nässel hindret''(en stock med brännässlor som häck bakom). Jag gillar att hoppa alla hinder, de är typ lika roliga :)
Efter att vi hade hoppat ett tag då började Lady bli trött då hon hade gått lektioner innan, men det var bara att kämpa. I sista backen då vi skulle hoppa en stock i slutet av uppförsbacken så tog och i lite extra i galoppen, man får ju ta nytta av att vi hoppat terräng, eller hur? ;)

Sjukt nöjd med det ridpasset!

Gammal bild på oss !
Hade nästan samma outfit idag som jag hade på bilden :)

Dressyr, Nelson

Idag i min ridgrupp skulle vi ha dressyr och då fick jag Nelson....
Den hästen går mig på nerverna, jag klarar inte av honom! Enligt Lotta såg det trevligt ut men jag tyckte att det var skit jobbigt. Han bara ville springa, lyssnade inte få mina små förhållningar och då när jag tog lite större förhållningar så blev han istället sur och vifta med huvudet. Det gick lite halv bra idag, rätt nöjd endå, det får duga!

Foto: Linnea Antonsson

Sova kanske...?

Eh, jag har sovit i tre timmar och sen bara vaknar jag, helt klar vaken, och kan inte somna om. Har mycket att tänka på just för tillfället, där av är jag lite snurrig ibland.  Dagen igår var fett rolig asså! Dressyr på Nelson och terräng hoppning med Lady. Att rida Nelson tycker jag inte alls om, den hästen är helt random. Hoppningen på Lady var jätte rolig! Shit asså, det var frisk galopp hela tiden! Skriver enskilda inlägg om ridningen, så det ska ni också få!
Imorgon (lördag) ska jag rida Lutfina på eftermiddagen och sen på kvällen ska jag fodra och Selina och förhoppningsvis kommer Molly också att vara med.

Ska jag skriva dom nu eller ska jag kanske sova....? Bra fråga!

RSS 2.0