Hoppning med Lutfina

Igår hoppade vi i paddocken, det gick bra men det MÄRKS att jag inte har hopptränat på ett bra tag. Vi hoppade en kombination, ett två-skutt, sockerbitshinder och ett kryss/oxer. Lutfinas dagsform var inte den bästa heller så vi tog det bara lite lugnt. Jag och tjejerna gjorde en tävling av det, det gick inte bra för någon av oss... Matilda och figo fick ca 12 fel men Matilda ramlade av så hon blev utesluten, rebecka och sally fick ca. 40fel så dom blev uteslutna och då kommer jag och Lutfina som fick 38fel och då blev uteslutna. Men skit va kul vi hade!

To day .

Dagen började med ett roligt NOpass, för en gång skull, och nu står So på tur, Let's GO!

Super glad idag!!


FREDAG!

Fyfan snablans va gött!  Jag har väntat hela veckan på att kunna säga att det är fredag och idag är det de! Nu är jag så sjukt glad, jag taggar sista dagen innan helgen! kommer bli grymt att vara ledig lite. Idag är det skolfoto också! Vi kommer ha foto med klassen, profilfoto och sen spexfoto. Det är väll typ de vi kommer göra i skolan idag, tror jag. Efter skolan ska jag till KRS och rida lektion. Vi ska ha dressyr idag, men vet inte vad vi hittar på då. Kommer att uppdatera under dagen, over and out.




Sötpolle.se


Godmorgon!

Nu bär det av till skolan. Inte jätte taggad idag men det kommer väll kan man ju hoppas. Efter skolan blir det stallet och idag ska vi hoppa, hoppas inte att det regnar i eftermiddag, inte kul att hoppa i regnet..
Men först är det skolan jag ska lägga allt fokus på, Let's go!

Slutade på 85cm.

Nu är jag hemma igen efter att ha varit först i skolan och sen i stallet. Dagens ridning blev en liten uteritt med Antonssons och sen så red vi i paddocken också. Uteritten blev en liten trevlig runda med mycket flummridning men även mycket jobb. Trava lugnt och fint i form kan Lutfina, stundvis. Jo, men hon var väll trevlig idag! Vi red även gymkana i paddocken, det gick jätte bra! Lutfina var super duktig! Slutade med att jag hoppade ett hinder på 85cm ca.6 gånger sen så travade jag och Rebecka av våra ston, super bra avslutning på dagen!
När vi kom till stallet så fettade jag in hela sadeln och gjorde rent mina stigbyglar samt putsade mina stövlar. *NÖJD*

Ridning idag!

Efter skolan idag ska jag rida Lutfina. Funderar på att rida ut barbacka idag eller om jag rider barbacka i vår paddock. Om det inte blir hoppning idag då, det funkar ju också  ;)

 

Dagen börjar bra.

Nu sitter jag i skolan och vi har typ planering inför matlagningsveckorna samt hur vi ska kunna nå de betyg vi vill ha. Vi snackar mest om hem- och kunsumentkunskap, musik och idrott. Dagen börjar chill eftersom vi ska göra detta hela förmiddagen. Sen ska vi ha Svenska och typ engelska tror jag. Vi har inte fått ett exakt schema än eftersom vi är för många elever på för liten yta, men det kommer!
 
This is how i roll today!


Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter

Imorgon, onsdag. Först blir det ju skolan då men efter vet jag inte om jag ska till stallet och rida eller om jag ska åka hem. Drar antagligen till stallet och rider Lutfina en sväng. Blir nog uteritt eller arbete i våran paddock. Har ingen aning om vad vi har för ämnen i skolan imorgon, man vet sldrig med den skolan asså..
 
Nu ska jag sova för det har varit en jobbig dag måste jag säga, Godnatt bloggen!

Senaste inköpet

Ska provrida dom om ca. 1 timme :)

Bilder suger, iknow.


Dom ska alltid vara lite jobbiga...

 dra av sig skor. Det är vardag i hemmastallet..
Den som är proffs på att ta av sig/vrida sina skor är Lutfina. Hon är mycket öm i sina framhovar därför måste hon ha skor. Glimmer tar andra plats efter Lutfina, men han kan inte gå utan sina skor eftersom han har haft fång två gånger. Men trotts detta ska de endå ta av sig sina skor. Så igår när jag kom till stallet så tog jag in Lutfina och fixade allt, då kollar jag vänsterfram och så klart hade hela inne sidan av skon släppt, så jag kunde inte rida.
Men jag fick en jätte mysig dag i stallet med mycket pyssel!
 
Lutfina igår:

Dagen och bortförklaningar

Goddag!

Jag har varit borta en hel den eftersom jag har varit hos Mamma med pojkvännen och både systrarna samt desas killar. Vi har haft det as chill. Vi var på H.C, Värnamo dagarna och kollade skräckfilm, HÖG MYSFAKTOR! Så blogga har inte varit de viktigaste. Har även inte haft blogg lust, tyvärr. 
 
Nu är jag i skolan och har lektioner för full gång!

Hoppning, Vermir

 I fredags red jag på KRS och vi hade hoppning. Vi hoppade i paddocken, det var jätte kul! Vi tränade mycket på att länga, korta och hitta bra galopper. Jag fick in lite galoppombyten också. Vi hoppade en bana där alla linjer skulle ha samma antal galoppsprång, det gick bra, jag fick in 5 jämna galoppsprång. Fick dock en lite sämre runda de sista men jag kommer bara ihop den som var bra ;) 

I forsheda

Nu sitter jag uppe och kollar på film. Lite halv uttråkad men det funkar.
Vi jag kollar på tintin, lite kul för mig själv så här. Vi kom hit för några timmar sen, vi har mest bara sagt hej, ätit och sen gått och lagt oss. Om jag fick välja skulle jag också sova  nu men jag kan dock inte det, vet ej varför jag inte kan sova.. Men nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova, vi hörs!

Grattis till mig och mig själv!

Hahah Godmorgon bloggen!

Hade helt glömt av att jag fyllde år idag. Så imorse när alla började skriva i min logg så undrade jag varför, men ögonblicket efter kommer pappa och Amanda in och sjöng ''jag mår hon leva..' och då slog det mig! Känner mig så super smart, ibland lyckas man! Jag kommer fira min födelsedag med att gå till skolan, rida hopplektion och sen åka med pojkvännen och syrran samt Rasmus till småland och där träffa mamma, janne, Andrea, Hani mm. I skolan ska jag och Emma käka tårta eftersom hon ramlade av igår, det var ju passande!
Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och klä på mig, har inte kommit så långt med min dag.. Ligger och lyssnar på musik, hihi.

Barbacka ridning

Idag följde Emma med till stallet och red med en sväng.Jag red Lutfina och vi red barbacka,  vi red först ut en sväng och sen i paddocken. Lutfina var superjättemega-pigg när vi red ut men i paddocken jobbade hon jätte fint. Hon gick fram till bettet och svarade på mina hjälper :) Duktig flicka!

Off to school...

 

Upp och hoppa!

Idag blir det en latdag i skolan men jag får väll göra det bästa av det. Efter skolan ska jag och Emma rida en sväng sen ska jag hem igen. Just nu är jag jätte trött och jag halvt svälter så jag ska ner och göra frukost och sen dra till skolan :)
Hörs!
 

Åh, jag orkar inte!

 Jag nämnde ju att jag hade ont i min fot igår, ont i samma fot idag, den foten jag bröt för ett år sedan. Så idag blir det bara att ta det lugnt, inte gå onödiga sträckor eller liknande. Måste ju gå upp till stallet men lite måste jag nog röra foten. Jag kommer ha bandage när jag ska gå upp till stallet så kommer lägga på det under dagen och sen när jag kommer till stallet så lägger jag på lite liniment. Jag har ju haft promblem men just den foten efter jag bröt den så jag hoppas verkligen inte att det kommer tillbaka!!!
 
jag för 1,5 år sedan..

Dagen försvann tack vare...

Denna eftermiddagen bara försvann, timmarna sprang iväg, och allt detta tack vare Desperate housewives.. Jag kan inte sluta kolla på dom asså! Men nu har jag inte mer avsnitt så jag får väll invänta nya. Så sjukt spännande!

imorgon kommer det bli spännande....!

Imorse när vi skulle spela basket så började det spöregna och eftersom jag redan börjar bli sjuk så gick jag och Emma in och gömde oss för regnet. Idag har det inte hänt mycket alls i skolan, vi har ju idrott hela dagarna, med ALLA klasser, från ALLA årskurser... Har träningsvärk från igår samt lite ont i foten så jag vågade inte idrotta idag. Har ont i foten jag bröt förra året så jag är lite extra rädd om den foten, som ni kanske förstår!
Så jag och Emma har chillat oss igenom dagen. Imorgon är det torsdag och då ska Emma med mig till stallet och rida Glimmer, kommer bli kul! Imorgon ska vi kasta spjut och skjuta luftgevär, spännande!
-gammal bild!

Trött med träningvärk

Ååååååh, ingen lust alls att vakna imorse. När larmet på mobilen började ringa så fattade jag först inte varför, hade glömt att jag gick i skolan... Fast gå i skolan, vi har bara idrott hela första veckan, random, jag vet. Men det är lite halv chill endå även om jag fick träningsvärk efter första idrottsdagen.
Kula, basket, handboll, spjut, skytte och kanske mer händer idag, kommer vara fullt ös! Jag är bara trött med träningvärk. Vet inte om jag ska rida Lutfina i eftermiddagen eller inte, imorgon ska jag rida henne iallafall! Hon gick ju inne på Åby igår så om jag rider idag ska jag bara böja igenom henne.
 
Nu ska jag äta sen åka till skolan, kulkul!
 

Inget Åby idag..

Skippade att åka till Åby eftersom jag mådde så illa så jag hade ingen lust alls. Idag i skolan så hade vi ''OS'', det var väll kul men mycket segt! När man väl höll igång var det as kul men sen blev man sittandes ett bra tag och då försvann all glädje.. I höjdhopp klarade jag 1,40m sen var jag nörjd så jag sattsade inte högre. Vann även mitt hit i häcklöpning. Efter allt idrottande så drog jag och Emma till donken, träffade även Andrea där lite senare :)
Resten av eftermiddagen chillade vi på donken, träffade fler folk och sen tog jag bussen till stallet och sen hämtade Hurtig mig där. Nu är jag hemma och har lätt huvudvärk. Får väll chilla hela kvällen och kolla depserate houseiwives eller något, Chao!

Lutfina, WE #1

Red Lutfina på Maria Johanssons WE bana borta i Veneröd. Bra med lite udda träning! Värmde upp lite i paddocken och sen så red jag och Bosse på banan och tränade olika hinder. Fick även lite tips av Maria, som hjälpte! Ska försöka fortsätta att träna WE för jag tycker ju att det är kul, har bara inte tränat på de. Lutfina var dock mycket irriterad på alla bliningar, bronsar osvosv så hon hade lite svårt att konsentrera sig ibland, hon visade att hon hade humör... Vi klarade tjuren i skritt och galopp, klockan, flytta muggen och hindret så klart! Lutfina blev dock lite över taggad när det var ett hinder där.. Hon bara älskar att hoppa! Min favorit är ju så klart tjuren, så sjukt kul!
Älskade tjur...
Så gör man. Bosse visar så fint! Bilderna är från DENNA bloggen :)

Kom nyss hem!

Hallo bloggen!
Kom precis hem efter en rolig dag! Först åkte jag till skolan och vi chillade mest bara på livet då, åkte sen till stallet och tränade WE med Lutfina och sen åkte jag med Antonsson till Jennylund. Både roliga och tråkiga saker har hänt idag. jag kommer skiva mer om dagen, fast inte nu, nu måste jag äta lite och sen lägga mig i sängen och varva mer, kanske skriver då....?
Imorgon ska vi ha ''OS'' i skolan, fast på en idrottsplatts i kungälv. Jag kom med Laget USA men dock inte med Emma.. Jag klarar mig genom dagen med Emmi istället! Inte helt taggad men men.. Efter ''skolan'' sticker jag med A-M till Åby med Lutfina och kör banjobb, göttgött!
 
Hörs!
 

Första dagen med skola..

Tog inte med mig datorn idag så detta är tidsinställt.
 

Idag var det första dagen i skolan efter sommarlovet, skriver om den när jag kommer hem, förhoppningsvis har det inte hänt så mycket första dagen! Efter jag har varit i skolan så ska jag rida Lutfina och om allt går som det är tänkt så ska jag rida över till veneröd och rida tillsammans med Bosse. Efter jag har ridit Lutfina ska jag antagligen ta ut Glimmer en sväng också. Får se om jag kanske åker med till JennyLund på kvällen, you never know! Så jag har ingen aning om när jag kommer hem.
 
Vi hörs, Byebye!

Tillbaka till verkligheten!

Godmorgon! Idag är det tillbaka till verkligheten igen.... Mycket blandade känslor!
Saknar min Emma som jag ska träffa inom en timme, längtar! Sista året i grundskolan börjar idag... OMG!!! ;)
Det som suger mest med att börja skolan igen är att jag inte har lika mycket tid till det jag vill göra, som är träffa pojkvännen, träffa vänner rida med mera! Men men, får väll klara mig... Utan Emma i skolan hade jag dock inte klarat mig, LOVE U!
Ska vara lite mer seriös denna terminen, nu ska jag höja mina betyg!

Jag kom upp!


Då var det slut på friheten..

Då var sista dagen på sommarlovet över.. Nu är hela sommarlovet slut, känns inte bra! 
Nu är det även slut på friheten för nu börjar skolan igen. Nedräkningen till nästa lov börjar imorgon, bara 10 veckor kvar till en veckas ledighet. Godnatt bloggen, hör imorgon!
 

Så seriös... (bildbomd!)

Här kommer ett gäng bilder som kanske inte är så seriösa, ta de med en nypa salt!

Känner mig stressad

Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att Anna ska duscha klart. Det känns som att jag har glömt något, bara det att det har jag inte.. Allt är klart för imorgon, kläder ligger framme, ridsakerna packade, väskan packad, ny duschad osv. Jag får väll städa lite på rummet så kanske jag känner mig nöjd ;)
Min katt, supersmart!

Förbereder morgondagen..

Imorgon är det skola igen, efter detta UNDERBARA sommarlov! Lite halv depp att det är skola igen men jag får väll överleva. Inte kul att börja i skolan igen efter att jag har varit ledig så länge och då kunnat göra det jag vill, all the time. Imorgon ska jag tillbaka till verkligheten igen. Det posetiva med att börja skolan är att jag måste få in lite rutiner i mitt liv igen, detta har varit ett tidlöst sommarlov. Jag har inte varit med så mycket kompisar men jag önskar att jag hade träffat Bosse, Anna, Emma, LG och dani mer, och så klart många fler!
Sommarlovet har varit fullt med kompisar, hästar, glädje, skratt, tårar, ridläger, överlevnadsläger med Anna, kärlek, streetrace, sena kvällar i stallet, kräftskiva, mysiga middagar med mycket mer!
 
En till bra sak med skolan är att jag kommer få träffa min underbara vänn Emma Rehnberg varje dag! :)
Det har varit en rolig sommar, måste jag säga!

Cyklon, på allans äng

Jag - Dani - Bosse
Bilden är hämtad ifrån Dani's blogg :)
Igår var det första gången på terminen på KRS. Vi är nu mera bara 4 stycken i gruppen, rätt skönt. Vi red på Allans äng och tränade på allt möjligt och det var jätte kul! Jag fick Cyklon och det gick väll bra. Han var mycket seg och han ville inte gå först! Han hängde sig i högertygeln mer än vanligt eftersom vi var på ängen, lite jobbigt men jag fick koll på det tillslut. Nästa gång är det hoppning och jag kan inte bärja mig!
 

Halvt uttråkad.

Åh, jag hatar att vänta, speciellt när man väntar på någon som ska höra av sig som är mega seg på att höra av sig.. Så man får hitta på något halv kul som man kan göra undertiden. Nu ligger jag i sängen och kollar runt lite på datorn, just nu kollar jag på Fråga Olle. Idag vet jag inte vad som händer, det är väll bara vänta och se!
Men jag får väll fortsätta vänta och hitta på halvroliga saker...
 

Ridning Lutfina, framsteg

Red Lutfina ett snabbpass idag men det gick jätte bra. Hon visar att hon har lärt sig det jag har försökt lära henne. Jag måste säga att jag är stolt över henne, hon är så duktig och hon vill verkligen lära sig allt jag har att erbjuda. Hon tycker att det kan vara svårt och jobbigt men jag har MYCKET kvar att lära henne :)
Dagens ridpass började med en snabb uteritt och sen red jag i paddocken, red även barbacka. Jag red skänkelvikningar på både rakt och på böjt spår, öppnor, form, fram till bettet, böjda spår, djupa hörn osvosv.
-Bilder från v.27 på KRS

Bästa gruppen, nästan.

I vår grupp på KRS är vi 4 stycken, helt underbart! Gruppen är perfect fast jag saknar dock att ha Bosse och Emmski... Men det är jätte skönt att vara så lite i gruppen endå, men dom två, är så roliga!
 

Nästa vecka är det hoppning och då hoppas jag på att få Vermir så klart! 

Denna dagen slutade underbart!

Har hänt en del idag, både bra och dåliga. Älskade Glimmer har fått bölder igen, sånna bölder som han får när han håller på/har fång.. Jag hoppas att han INTE får fång igen, tror inte att han skulle klara en tredje omgång.
Jag fick kasta iväg mig till stallet för att kolla till Glimmer samt rida Lutfina. Glimmer hade tre stycken bölder när jag kollade, hoppas inte att han får mer!  Jag fick ta ett ''power-pass'' med Lutfina också eftersom hon ska gå travjobb imorgon. Efter att jag hade varit på Stall Antonsson stack jag till KRS för att inviga denna terminen! Red Cyklon ute i en hage, det gick bra.
Men efter all ridning så åkte jag hem till Bosses mamma där vi gick ut med hundarna, spelade mario-kart och käkade jätte god middag, sen åkte jag hem. Jag och Bosse spelar allt super mario, vår grej ;)
 
Denna dagen slutade mycket bra! Skriver mer om dagens ridning senare.
Kära Emma kom även och fotade!
 

Killen är i duschen och jag trycker i mig godis :)

Godmorgon! Dagen igår blev rätt bra endå, mycket tårar så klart. Kommer sakna mormor jätte mycket! Begravningen var jätte fin, ett bra sett att säga ''hejdå'', eller ''vi ses''. Efter begravningen så åkte vi och badade i svartedalen och där tog jag mitt första dopp för i år, hoppade även i först! Nu ska jag och min älskling kolla ''Fråga olle'', grym start på dagen!
Är man sig lik?
 

Begravning idag

Kommer vara borta hela dagen idag tror jag eftersom vi ska åka upp till Uddevalla och säga hejdå till mormor.. Kommer sakna henne jätte mycket!
 

Sticker väll till stallet snart

Nu har jag städat hela morgonen så jag tänkte ta och åka till stallet om  en stund. Jag har städat samt gjort om lite på mitt rum, men det finns mycket kvar att göra! Var så duktig att jag gjorde fattiga riddare idag till frukost, klapp på huvudet! Idag blir det paddock arbete för Lutfina, delvis, blir ju lite uteritt också :)
På fredag är det KRS också, taggar sönder asså! Vet att många har slutat i gruppen men det är skönt att inte vara så många, hoppas inte att det har börjat några nya... Ska försöka ta med Lutfina denna teminen, nu när vi inte är så många går det ju att rida utan att folk är i vägen, fast jag har inte haft så ont av det. Tänk hopplektionerna, vi kommer ha kul!
 

Sommartjock !

Lutfina har blivit så sommar/gräs tjock, ingen tävlings from på henne inte!
Nu på sommaren har Lutfina blivit en sån godis gris, hon äter så fort så får chansen!
Ser dock smal ut på bilderna, men man kan ana den gräsmagen... Lilla klumpiga bäbisen

Börja städa igen!

Mitt nya beroende, städa rummet...

Godmorgon.

Åh, vill bara somna om, finns inget att vakna till så här tidigt... Men at somna om är nog omöjligt nu eftersom pappa är på taket och grejar, han sitter precis ovanför mitt huvud.. Är väll inte på bästa humöret idag men jag ska åka till stallet och rida så det kommer bättre sig! Idag blir det hård träning med tjockisen, hon har gått lätt de senaste, hon har ju inte haft skor till mer.
 
Men idag ska jag rida i någon paddock, har inte bestämmt vilken än, och rida igenom henne i dressyren. Kanske rider barbacka när jag endå håller på :)
Kanske rider Glimmer eller tömkör Sally idag också :)

Får väll fortsätta städa imorgon...

En ny sak som jag har fått för mig... Varje gång jag är hemma så börja jag alltid städa på kvällen/natten, jag vet inte varför jag gör bara det... Helt normalt, jo jag vet!
 

Ska försöka slita mig från städningen snart och gå ner och ta en macka innan det är dags för mig att sova. Kommer kanske mer inlägg idag eller om jag sparar de till imorgon eftersom jag antagligen är upptagen hela dagen med städning eller ridning !
 

Ridning, Lutfina och Glimmer

Idag blev det visst två ridpass, eller inte ridpass direkt, mest latmask ridning :)
Med Lutfina red jag ut en sväng, har inte kunnat rida ut eftersom hennes skor har varit katastrof. Så idag med jag ut i skogen och klättrade! Blev även galopper över ängar, terränghoppning i skogar, intervaller osv.. Hehe, kunde inte hålla mig! Lutfina var lite klumpig, så kan man nog sammanfatta de. Men hon hade även helt perfecta stunder.
 
Blev tillfrågad om jag kunde rida Glimmer också!
 
Eftersom Glimmer har haft fång två gånger, någon fästing sjukdom och något mer så måste han röra på sig om han ska stå på gräs. Så jag tog en ''power uteritt'' med honom, så han fick springa av sig. Han tyckte att jag var lite jobbig men han gick mycket bra idag. Han blev dock rädd för en del saker, han blir aldrig rädd annars.... Jag skrittade på halvlång tygel och då bara han stack i fullgalopp, jag reagerar snabbt så jag fick stop på honom efter bara några språng.

Damp mobil..

Nu är jag i stallet, eller ja huset, och mest bara chillar på läget. Idag har jag ridit två hästar, skriver mer om det sen. Jag har varit hemma hos min älskling hela helgen så jag har inte ridit på ett tag, kändes på Lutfina! Kommer nog vara kvar här en stund innan jag åker hem.
Min mobil har lite damp ibland, bland annat stänger den av sig, sen är batteriet slut eller så slutar toutchen funka, lite störade.
Bäbis.
 

Chillar på livet med älsklingen

Jo, jag vet att jag har varit borta ett tag men det blev fullt ös hela dagen!
Vi var ute på havet, kräftskiva och sen åkte vi i väg på kvällen och kollade street race. Så det blev inte mycket tid till bloggen. Nu är jag hos min älskling och vi ska precis äta frukost och sen ska vi väll lägga oss i solen och steka. Jag har fett ont idag eftersom jag brände mig igår när vi var på havet, lyckat, jo jag vet! 
På tisdag ska jag rida Lutfina igen, kommer bli kul då hon har nya skor så jag kan rida ner till en större paddock och träna! Tagga!
Sommartjock, jajjamän!
 
 
 

Hon blir bara bättre och bättre!

Min träning har gett resultat! Idag när jag red Lutfina så gjorde jag allt de som hon inte kunde när jag började rida henne. Fast det var ju inte mycket hon kunde. Ridpasset idag blev barbacka ridning igen, i paddocken. Jag kunde rida skänkelvikning på både rakt och på böjt spår samt jag kunde rida öppa i skirtt, det är de nya vi tränar på! Red i vår lilla paddock och tro det eller ej men det gick att göra skänkelvikning i traven också. Jag är jätte nöjd med Lutfina efter dagens ridpass!
-Go manke jag har framför mig plus travrygg, JAJJAMÄN!

Rida Lutfina barbacka

Idag är det ridning i våran paddock på schemat eftersom Lutfinas hovar är hel kass, men idag kommer jens, vår hovslagare! Känns skönt att Lutfinas hovar blir fixade, det är på tiden. Ska rida ett sista pass på de dåliga hovarna, måste rida innan han kommer idag eftersom jag ska iväg. Idag blir det ett pass barbacka i paddocken :)

Helt slut och träningsvärk på de!

Godmorgon!
Igår försvann jag lite eftresom dagen inte blev som jag hade tänkt. Jag och tjejerna sov i stallet och hade det as mysigt! Fick en del att göra igår bara, vi skulle äta, rida alla hästar, ducha, packa, åka och köpa kattungar mm. Så igår när jag kom hem var jag helt slut så jag bara gick och la mig. Nu ska jag försöka ta mig upp och iväg till stallet då jag ska rida barbacka på Lutfina. Har börjat arbeta henne i paddocken barbacka på senaste, jätte bra träning och jätte mycket träningsvärk! Gött!

Snart rullar vi !

Om en stund kommer A-M och hämtar mig så ska vi åka och handla, chill! Kommer bli skrattfyllt! Efter de så åker vi hem till dom så ska väll jag rida med tjejerna samt pyssla i stallet. Kommer nog fortsätta med den städningen jag började igår. Jag är FETT TAGGAD att rida Lutfina idag, kommer bli jätte kul!

Bästa rukriken ever.

Godmorgon! Nu ligger jag i sängen och lyssnar sönder på JB, har blivit lite beroende av honom, hehe. Igår skickade Bosse bilder från ridlägret, bilder när jag rider Lutfina i ridhuset. Slänger upp dom snart! Jag ÄLSKAR den outfiten jag har på dom bilderna! Idag ska jag rida Lutfina så jag taggar sönder för de också, har inte ridit henne på as länge och jag saknar henne mega mycket!
 
Smakprov

SOVA!

Ja, jag typ älskar att sova.. Nu är det dags att lägga sig i sängen och sova efter denna långa dag, gick upp innan 8 imorse och efter det har det bara varit fullt ös. Nu sitter jag och snackar med L-G samt rensar bilder på datorn. Imorgon ska jag rida Lutfina, det var nästan en vecka sen jag red henne senast.. Men imorgon ska jag rida henne i paddocken och arbeta henne mycket, det behövs!
Nu är jag jätte trött så jag sitter och halvsover, Godnatt!

En av mina favorit hästar !

Värsta Blomman, valack, 6år, jätte söt!

Lutfina kommer först in i mål!

Lutfina gick ett lopp idag på Åby, det var bara ett provlopp men med rätt bra hästar. Bland annat en häst som har dragit in över 100 000kr, som Lutfina vann över! Vi är mycket nöjda med henne idag eftersom vi inte har tränat så mycket på senaste. Våran kusk för dagen var Bo Falstig som kör på v75. Lutfina såg jätte fin ut hela loppet och hon tyckte att det var kul!

Så nu ska vi träna styrka några veckor sen blir det lopp igen!

As long as you love me.

Hemma!  Nu är jag hemma igen och jag har precis lagt över bilder till datorn från mobilen, så ni får lite blider från idag. Idag var Lutfina inne på Åbytravbana och gick ett lopp, mer om det i ett enskilt inlägg. När vi kom tillbaka från Åby så fick jag fixa med Lutfinas hovar som är hemska, usch, känns inte alls bra. Kan inte hovslagaren bara komma?! Jag kommer inte säga vad som är fel eftersom jag blir så ledsen/arg när jag tänker på det. När hon var ute i hagen igen så började jag städa lite i stallet som sen blev stor städning. Kändes jätte skönt att röja i stallet lite, det var lite kaos, hehe.
Imorgon ska jag även sova i stallet med tjejerna!
exakt sån är jag xD

Fyra avsnitt idag och de bara fortsätter.... :)


Minnen...

Fart, spänning, teknik, galenskap, passion, vänskap, gemenskap, frihet, kärlek, sporten med allt..

Nu får jag ha min dator i fred!

Godmorgon!
Jo jag vet att jag har varit borta hela helgen men jag har haft lite svårt att göra inläg eftersom jag aldrig får ha min dator ifred.. Men men, nu är jag tillbaka igen med mitt eviga skrivade om desperate housewives, ska kolla två avsnitt om en stund! Imorgon ska Lutfina gå provlopp eller så ska jag rida henne, vet inte än. Ska iallafall rida henne på onsdag. Jag skulle ju komma igång och träna nu, så jag får väll bara fortsätta med det. 
 
Idag ska jag bara chilla på livet!
 

Kollar OS :)

Nu sitter jag och chillar i solen samt kollar på OS i dressyr. Var inne på Åby förut med Lutfina och det gick jätte bra och vi hade skit kul! Jag åkte med på 4st jobb, jag var heltäckt med sand/grus efter de.. Men nu är jag ny duschad och grus fri igen!

Hatar att gå upp tidigt..

Idag, när jag väl kan sova då ska jag gå upp tidigt eftersom jag och A-M ska in till Åby med Lutfina, så idag ska jag åka travhäst! Kommer bli as kul. På vägen hem så dumpar A-M mig i kungälv så ska jag åka till min andra älskling. Så jag kommer vara borta i helgen, men jag kommer klart uppdatera.
Dags att dra sig upp ur sängen nu, Byebye!

Svettig och go !

Herregud vilken dag! Idag har jag haft det as kul, minns inte när jag hade så kul senast.. Morgonen var ingen höjdare eftersom jag cyklade 8 km i motvind på 30 minuter, fatta att jag var död sen! Stog och borstade i typ två timmar, jag tog sammanlagt 730 ryckttag på Lutfina idag! Dagens ridning blev en uteritt med ''The Antonssons'', helt galen uteritt ofc. Vi red över till Veneröd och hoppade på en terrängslinga som vi också byggde upp så att den blev bättre, ur kul! Red även barbacka och Lutfina var över taggad, som vanligt. Nu sitter jag hemma helt genom svett, har en del Lutfina svett på mig också, och väntar på att det ska sluta blixtra så att jag kan duscha någon gång...
Imorgon kommer det också bli kul, jag och A-M ska in till Åby med Lutfina och köra, TAGGA!

Försöker vakna

Godmorgon bloggen!
Sitter nu i sängen och har precis kollat ett avsnitt av Desperate Housewive, AWESOME! Försöker komma upp ur sängen också, inte alltid så lätt, det är ju så skönt att ligga kvar men jag ska ju till stallet så jag måste upp. Idag är det uteritt med Antonssons som gäller, kul kul! Är dock blött överallt så vi kommer väll bara rida på vägen idag... Jag vill ju rida den nya ridvägen som jag och Bosse hittade :)

Nu är vi i gång igen!

Nu har jag och Lutfina kommit igång igen, eller ja, vi har ridit ett riktigt pass. Vi red ner till Petras paddock och jag red igenom henne. Hon var inte helt 100 men det blev jätte bra till slut. I början av ridpasset så var hon mest bara jobbig, sen snackade jag med Petra lite och sedan började jag rida igen och då var hon jätte fin! Jag kunde rida skänkelvikning i trav, så duktig flicka!

Jag har blivit så lat!

Nu de senaste när jag har varit i stallet och ridit så har jag nästan bara ridit ut och chillat på läget, slut med de nu! Jag kan ju inte vara så lat, jag har ju en häst att utbilda! Idag ska jag rida ner till en lite större paddock och rida igenom Lutfina, Big time. Hon har fått gå och lata sig lite på senaste så det är bara att sätta igång, får väll se hur hon går idag. Jag vill ju rida mycket i paddock nu så att jag kan komma vidare lite nu, för de jag tränar för tillfället de kan hon. Hon är så duktig! Älskade häst!

Kan man vara så här trött?

God morgon bloggen!
Nu är jag vaken igen, men jag är jätte trött! Inte sovit bra alls idag, har knappt sovit.
Igår känndes det som att jag hade massa att tänka på men det har jag inte och då kände jag mig stressad så jag kunde inte somna. Imorse ringde jag och väckte min älskling, kunde dock inte somna efter de.. Lyckat!
 
Dagens planer:
Först nu då ska jag försöka ta mig upp ur sängen, kommer ta ett tag, måste också ringa A-M och se om hon kan hämta mig. Idag blir det stallet heela dagen, har mycket att göra där så det passar ju bra! Vet inte om jag tar med mig datorn eller om jag lämnar den hemma. Jag ska försöka att inte somna nu, då kommer jag aldrig vakna igen...

RSS 2.0