Kvällspromenad på G !

Nu har jag och Anna släck ner hela hennes lägenhet, hahah!
Godkväll alla!
Jag hoppas att ni har det minst lika bra som jag har. Jag och Anna går runt här inne i mörkret, men snart ska vi ut och kolla runt i kungälv. Kvällspromenad på G! Jag, Anna och våra promenader asså. Så ut och gå en stund då!

Jag hade tänkt att lägga upp ''så här tycker jag'' inlägg, så ni får veta lite om vad jag tycker och så att vi får lite liv på denna bloggen också! Jag ska även fixa nu design, mycket på G som vanligt!


Tävlar


Horze hemsida

Nya planer !

Nu kom jag och Anna hem igen!
Nu sitter jag och Anna ensamma hemma hos Anna. Snart blir det film, vet dock inte vilken enu, vi får väll leta upp någon bra. Kvällen är enu oplanerad, kanske blir det en kvällspromenad ikväll igen...?

Idag har jag och Anna smidigt planer inför framtiden också.....

Vi hörs senare!

nu har jag koll !

God morgon bloggen!
Nu har jag vaknat hemma hos Anna men jag känner mig fortfarande jätte trött.
Idag blir det US-möte, vet inte vad vi ska snacka om men det kommer väll. Har dock ingen motivation med mig denna gången men jag brukar komma på något när jag väl sitter på mötet. Efter mötet får vi se vad jag hittar på !

På påskhoppningen ska jag låna Annas stövlar och annas väst, så jag kommer vara shit snygg!

senaste dressyrpassen.

Har inte skrivit om de senaste dressyrpassen så jag kommer samanfatta lite.
I söndags och i måndags red jag dressyr i paddocken, barbacka på eggbett.
Jag red bara lite allmänt, ställde, formade, fick med benen osv. Det gick jättebra måste jag säga! Hon formade sig jätte fint och hon fick med sig alla benen under sig. Jag fick, fyra steg i taget, en helt underbar trav där hon gick i form och trampade undersig så jag lyfte ingenting från hästryggen, jag satt helt stilla fyra steg i taget! HELT UNDERBART!  När jag började rida henne så flög jag en halvmeter över henne och hon hade huvudet uppe i skyn, snacka om framsteg!

Ridning, Zebra

Ojoj! Fick Zebra lite otippat på ridningen.
Zebra går nästan bara nybörjarlektioner så han är inte så lätt eftersom han inte går så höga grupper så ofta med det gick rätt bra endå. Zebra var mycket jobbig till en början.... I höger galoppen fattade han bara korsgalopp eller omvänd galopp och jag visste inte vad jag skulle göra, så jag frågade lotta. Hon gav mig instruktioner som hon sa var mycket svåra att få ihop eftersom man behövde bra kodination, men jag klarade de och löste problemet. Efter de gick det super bra, han gick i form i alla gångarter! Lotta var jätte nöjd med galoppen och det var jag med!

Mycket nöjd med Zebra idag!
- Zebra

Hemma från KRS

Nu har jag och Anna våra planer klara! ni får veta om kanske en månad ;)

Hallo där bloggen!!
Nu sitter jag här igen och skriver framför datorn, jag sitter hemma hos Anna och väntar på att duschen ska bli ledig. Vi ska snart äta sen blir det myspys hela kvällen! Imorgon är det US-möte så det blir ingen lång sovmorgon... Efter ridningen frågade Anna mig om jag ville sova här ,so here I am! Åh, vad det kommer bli mysigt ikväll! Men nu ska vi fokusera på morgondagen, US-möte, kl 11. Jag har ingen direkt motivation jag ska ta fram men jag kanske kommer på någon under kvällen.

Jag önskar alla mina läsare en trevlig fredagkväll med massor med mys!

- old pic

Skola skola skola....

Hej hej bloggen!
Nu sitter jag på arbetspass och jag tänkte jobba med matte eller svenska eftersom vi ska ha de i prov. Vi har massor att göra nu... Nästa vecka är det engelska inlämnning, svenska prov, matte prov, NO prov and that´s it. Jag känner mig inte så jätte förberädd.. Hatar prov!

Godmorgon!

Nu planerar jag för fullt inför påskhoppningen!
Jag har ingen väst för mig har gått sönder, jag har inga shaps(mina är för små typ) och jag har inga stövlar.... GAD?! Snacka om att jag har lite att få ihop. Jag fick låna Annas väst på hoppningen, så nu behöver jag bara stövlar eller shaps.

Tack...! Fortsätt så!

Måste bara säga tack till er som har börjat peppa mig till påskhoppningen, går mer år ''ska tävla'' hållet nu.. TACK!
Nu sitter jag på spanska lektion med några, inte så jätte kul med spanska asså...
Men jag överlever nog. Det är bara spanska nu och sen arbetspass resten av dagen.
Rätt tråkig dag men dagen avslutas med hoppträning!

I skolan

Nu sitter jag i skolan och inväntar våra mentorer...
Har inte mycket att säga för tillfället så jag skriver mer senare!

helt off...

Jag känner mig helt off och bara trött. Jag har ingen lust att tänka på att ens lämna huset. Jag hatar när det blir så här.. Nu ska jag stänga ner datorn en stund och bara planera morgondagen, ska hoppträna LL, sen blir det nog att krypa ner i sängen och glömma omvärlden för några timmar.

Shit!!

OMG! jag kollade igenom min ICAL precis... och gissa vad som händer om 9 dagar?! Påskhoppningen! Jag har inte tränat någon hoppning alls enu, ah! jag får väll träna så mycket jag kan innan dess, imorgon, hoppträning. Men vi får se om jag ens är med.... :/

Känner mig lite off nu så vi får se, peppa mig någon..?


Måste det alltid blåsa...?!

hej bloggen.... Lite depp, vissa saker orkar jag bara inte med asså..! (folk)
Men de bryr jag mig inte så mycket om, man kan inte låsa sig på allt man måste släppa saker ibland.
Nu ska jag ta och kolla igen lite serier som jag kollar på, just nu BigBrother!

Anna Nilsson

Asså denna tjejen! xP

Eh, glömde något...?

Igår bytte jag till min systers gammla mobil, men jag visste inte att larmet inte funkar...
Glömde någon säga..?

Iallafall så ligger jag nu i sängen och utnytjar min sovmorgon, jag får ta 10 bussen till kärna. Det dumma är att det är onsdag och då kommer jag inte hem efter skolan, går ingen buss  för att det är bara 8:orna på våran skola som slutar sent i kärna.. Jag ska försöka åka med tidiga bussen så att jag kan åka hem och jobba istället.


Så upptagen....

med Gossip girl...! ;)
Shit asså man blir helt beroende av den serien, den är sjukt bra så man kan inte sluta kolla på den(både bra och mindre bra). Men jag har fixat hemma innan jag nördade Gossip Girl, bland annat plockat in i diskmaskinen och tagit upp min tvätt. Nu ska jag försöka hitta på något att äta innan jag typ svälter, jag har inte orkat äta enu, nej då, jag e inte lat!

*Nördar JB's nya låt*

Snart -lunch

Hej bloggen!
Det var ett littet tag sedan jag skrev till er, men nu är jag här igen!
Snart är det lunch som står på schemat, efter de är det spanska och SO. Nu sitter jag och chillar med musik och jag läser även på om ''den katolsk - romerska kyrkan'' shit va kul!

Mer inlägg kommer idag! Säg till om det är något ni saknar ;)

Justin beiber- Boyfriend

Asså kärlek till JB!
Grymt skön låt!

UNDERBAR!

Foto: Daniela Nilsson

Anna, alltid lika pigg och glad!


Tisdag morgon...

Jag älskar ju tisdagar och jag älskar morgonar....

God morgon iallafall!
Nu sitter jag i skolan och bara väntar på att skolan ska börja och sluta igen, ingen lust allt att vara i skolan idag. Dagen lektioner är SV-JAY-Lunch-SP-SO..... Roliga lektioner...
Imorgon är en ny dag! Jag får väll göra de bästa med denna dagen!

- Min Londontröja!

tillbaka i mitt hus

Godkväll!
Nu ligger jag hemma i min älskade säng igen! Gud va skönt att vara hemma igen asså!
Jag har nu varit uppe i stallet och ridit, super mysigt delvis för att min kära mamma hämtade mig efter skolan och då körde mig till stallet och då tittade hon på när jag skötte stallet och när jag red. Skriver om Lutfina lite senare, nu ska vi fokus på kvällen. Okey, ikväll ska jag inte göra så mycket... Jag ska kolla på GG...? och plugga!

Inte mycket mer att säga nu, hörs!

London.....

Shit!

Nu har jag SO och jag har massor att göra asså!
Nu jobbar jag sönder om den katolska kyrkan eftersom jag ska redovisa den imorgon!
Man behöver inte ha med så mycket men man ska lära de andra i klassen om den relionen...
Går rätt bra för mig endå!


Sen blir det Lutfina!

Måndag

Nu var första lektionen avklarad!
Första lektionen på två vekor så har vi NO... Men det var helt okey! Fick lite att jobba med hemma, men det går fort, hyfsat iallafall.. Nu är det engelska som står på schemat! Det har jag ju tränat i London så jag klarar mig väll bra där ;)
- jag igår!

Hoppning, KRS, Lilla Lady

Hoppningen i fredags.
Jag fick lite random hoppa Lady, blev rätt förvånad!
Vi hoppade ute i paddocken. Vi hoppade en bana med några små hinder, en oxer och ett plank. Lady's svårigheter är oxer och plank, ibland går det knappt att få över henne! Men jag konsentrerade mig mycket på att hålla om även om jag hade världens dåligaste riddag. Jag är nöjd med de ridpasset endå!


Foto: Nellie Kleist/Anna Wingårdh

Hemma igen efter en långdag hos Antonssons!

Nu är jag hemma igen efter en heldag i stallet, jag har haft det underbart kul asså!
Imorse åkte jag till stallet typ när jag vaknade.
När jag kom fram så sprang jag ner till Lutfina i hagen, kramade henne och sen började jag gråta glädjetårar! När jag tog armarna omkring henne och hon kramade mig tillbaka så insåg jag hur mycket jag hade saknat henne... Skriver ett inlägg om ridningen senare, imorgon kanske ;)

Just nu snackar jag med Anna (Y)


Undertiden...

Under tiden jag var i London hade jag ju några tidsinställda, men det var inte någon direkt bra uppdatering. Men nu när jag kommer tillbaka och statistiken bara blir högre och högre kommer blogglusten springade!

Min räddning...

Familjen Antonsson...! Jag kan inte förstå vad mitt liv var utan dom..

Godmorgon bloggen och alla bloggläsare!
Ni kan inte förstå hur mycket jag har saknat att skriva till er asså! Det har varit sjukt tomt och mycket tid över ;) Men nu är jag hemma igen och jag har en massa blogglust, gött va?

Idag blir det att åka till ''The Antonssons'' för att rida och vara med barnen, har saknat dom enormt! Kommer bli skönt att få rida Luttsan/LL/Lutfina igen, var typ jätte längesen. Att få prata med A-M igen kommer också bli en lättnad.
Åh, jag vill bara åka dit direkt! :P

Saknar dig...!

Hemma igen !

Nu har jag kommit hem igen, as rolig kväll asså. Men en rolig dag tar på krafterna, sängen nästa!
Imorgon blir det antagligen Luttsan, det var ett tag sadan ;)


Skönaste Anna Nilsson och Sandra Liljeblad kom på detta skämt !

Idag blir det kalas i hålta

Cha cha bloggen! Fast ne...
Hej iallafall! Idag blir det kalas hos mina släckingar i håla så jag ska vara där, blev visst något idag då. Jag har inte fått något annat gjort än att kolla på BB, så nu ska jag kolla på ett GG avsnitt medan jag städar, byter om och fixar mig!

Var ska man ha på sig idag....? Jag vet!

London: Måndag

Kl. 09.15 gick planet till London, jag visste inte vad som väntade!

När våran flygresa var över för den gången så var vi på en flygplats i London, vi tog tåget till de Hostelet där vi bodde. Det var ett helt okey boende, vi var ju nästan aldrig där så vi tänkte inte mycket på de. Första dagen hade vi inget speciellt vi skulle göra, så det blev shopping hela dagen! vi slängde in våra väskor på våra rum, bytte om och sen fick vi tunnelbanekort och vi fick fria händer. Jag lärde mig tunnelbanorna fort, det var inte så svårt.

Vi åkte till Hyde park, det var jätte stort och jätte fint! Hyde park är en stor park mitt i London som ligger nära Oxford street. Vi gick och shoppade på Oxford street hela dagen men vi skulle var tillbaka på Earl's Cort, där vi bodde, vid 9. Vi bodde in oss på våra rum och låg och snacka på kvällen.
- Hyde park- Oxford street

Så här skriver jag om London

Hejhej kära läsare!
Nu har jag bestämmt mig hur jag ska skriva  om resan till London, Jag skriver ett inlägg om varje dag som jag var där. Jag kanske lägger ihop några dagar men alla dagar kommer upp tydligt så att ni inte missar något :P  Första inlägget försöker jag få upp idag!

Tillbaka med inlägg

Godmorgon!
Ligger i sängen och chillar med BigBrother. Kvällen igår blev lite sen fast endå inte, är dock rätt trött eftersom jag blev väckt imorse ;)  Idag har jag massor fast endå inget att göra. Jag ska börja på ett inlägg om min resa till London, jag fick ett önskemål att skriva om hela resan så det kommer ta ett tag att skriva! Måste ju ha tiden som jag inte har, en blogg tar rätt mycket tid endå... Nu ska jag börja på de iallafall!

Sexy and I know it!


Köpt i London!

Hej då underbara London, hej Sverige......

Jag måste bara först säga att det är skönt att vara hemma men jag hade gärna stannat i London ett tag till om man säger så ;)
Jag har haft grymmt kul! Vi har bland MYCKET annat gjort detta: Shoppat (varje dag), kollat gammla tråkiga saker, haft tävlingar (mitt lag vann en tävling), snackat med random personer, chillat, käkat oss tjocka, suttit på ett tåg som körde på en som tog sitt liv, varit överallt och ingenstans, varit ute på kvällen, tappat bort klassen, hittat överallt och mycket mer! Om ni vill så kan jag göra inlägg om de ni vill se, kommentera bara de ni vill höra om!

Både hemska och as roliga saker har hänt asså, GRYM RESA!

Typiskt mig

'' Jag är bra på att säga till andra vad dom ska göra, men jag är dålig på att göra de själv ''



Saknade sommartider!





Häst sannningar

1. Jag faller ofta för lite konstiga hästar.
2. Jag rider nästan bara tillridningshästar
3. Jag ät alltid jätte trött efter att jag har varit i stallet
4. Jag gillar att hitta på konstiga saker med LL
5. Mina favorit raser är Lusitano, PRE och Andaluzier. Gillar även Shettisar, Adenner och varmblod.


Häst sannningar

1. Jag älskar hoppning
2. Jag förstår mig inte på western
3. Jag gillar att träna gymkana hemma
4. Jag har bara ridit i ca. 4 år
5. Jag älskar att rida barbacka på LL

...

1. Jag är mycket ''off'' vissa dagar
2. Jag är rätt ''off'' att åka till London
3. Jag är nervös inför London
4. Jag hatar att inte vara i skolan när man ska
5. Jag är glad att jag bytte skola, nu har jag tid för LL !

Detta kanske du inte viste om mig

1. Jag älskar mina vänner!
2. Jag gillar att städa
3. Jag älskar vitchoklad!
4. Jag tycker om att mocka
5. Jag är ofta trött

bloggar

Bloggar jag kollar: kollar in på några fler men jag dessa kollar jag oftast.
1. Ponnysanning.se
2. awp.blogg.se
3. fantasias.blogg.se
4. mig egen blogg 20 gånger per dag... xD
5. Hoppsmurfen.blogg.se

Oj, det blev vist en långdag! Jag slog mina hopprekord!! :D

Dagen började tidigt med att åka till KRS och äta mackor.
Jag kom till KRS 08.30 och då gick vi och hade morgonmöte sen rullade vi upp till stallet och fixade iordning hästarna. Jag borstade samt knoppade Dominique. När vårat jobb i stallet var klart så gick vi bort till hoppborgen och hoppade tills det kom barn som skulle hoppa. Vi som jobbade vid hoppborgen hoppade nog 3 timmar på hela dagen!

Efter att alla gick...
När allt kvar klart och alla hade åkt hem så var det dags att plocka undan allt som var framtaget. Vi packade ihop hoppborgen och tryckte in den i bilen, sen var det fotodags!!! HAHAHAH vi har tagit så mycket foton idag, över 1000!

Sista timmarna av bus...
När det bara var jag, Anna, Simone och Linnea kvar så gick vi in i ridhuset och hoppade. Vi hoppade nog i två timmar, fatta att vi var trötta efteråt. Jag slog mina record! På två ben (normalt) hoppade jag hela 1,15 meter högt och på fyra ben (inte lika normalt) hoppade jag hela 1m högt! *Stolt tjej*

Bild från FB, Ida larssons!

Sista inlägget....

Nu är detta de sista inlägget på ett tag... Kommer några tidsinställda under resan till London, så jag håller rätt bra uppatering endå. Men, jag kommer sakna att skriva till er...

Jag hoppas att ni har det jätte bra undertiden jag är borta och jag hoppas att ni klarar er utan mig, är ju inte borta så länge ;)  Ni får ha det bra här hemma i sverige för nu sticker jag till London!

I know you love me, xoxo Sarawhbby

Trött morgon

Godmorgon alla mina morgon pigga läsare!
Nu är jag lita halv vaken, okey, jag  e as trött. Har inte kunnat sova så bra eftersom jag har tänkt så mycket på London...jag är lite nervös... Men nu får jag glömma de en stund! För jag ska bara klä på mig och sen ska jag åka till KRS och stå vid hoppborgen. Efter KRS ska jag nog ta mig till stall antonsson och rida LL en sväng innan jag åker till London. Super spänd!

Vi har allt kul tillsammans !


+ Linnea !

Länge sen va?

Nu är jag tillbaka och skriver lite snabbt till er igen, redan saknat mig?
Jag och papap kollar tv med vi ska snart sova innan vi somnar i soffan ^^
Vi kollar lite tråkiga filmer på tv och jag ska endå upp imorgon så det är väll bäst om jag får lite sömn. Jag ska ju vara på KRS hela dagen imorgon och jobba, jag och några kompisar ska stå vid en hoppborg! 

Dominique, det var ett tag sedan !

Igår var det KRS då, mycket skojj!
Vi red en rolig övning som jag har ridit innan, typ bästa övningen ever? Jag gillar övningar som är ''evighetsövningar'' bra för både häst och ryttare!

Jag fick Dominique konstigt nog, Lotta visste nog inte att jag gillar att rida henne även om jag inte gör de ofta så tycker jag mycket om henne. Dominique var min första favorit häst på KRS, de visste ni inte ^^
Dominique är en fin dam med stora rörelser och lite egen vilja, men de löste jag rätt bra. Jag gillar att jag nu kan få sitta och arbeta lite mer själv, så att jag får jobba lite också. Gött träningspass tycker jag, hon accepterade tygeln bättre och bättre.

Skönt med utmaningar!

Svar på kommentarer!

Louisa om Lördag morgon.:
Vad heter du på howrse? :D <3

17 Mars, 11:53

Svar: Hej!
Jag spelar dock inte Howrse längre, tröttande rätt fort, det var inte min grej.
Men om du vill lägga till mig så heter jag ''Sarawhbby'' ofc ;)
Kram!


L-G om Lördag morgon.:
Skriv om gårdagens ridning din prutt<3

17 Mars, 11:57
Svar: Jaja, jag ska! Tar de som ett önskeinlägg då x'P


Philippa om Packa inför London !:
Fin blogg! Du som gjort designen?
Följa varandra via bloglovin?

17 Mars, 14:08
Svar: Tack så mycket! Nej jag gör inte mina designs själv, lite lat för de.
Men Sara (hoppsmurfen.blogg.se) och Anna (awp.blogg.se) brukar stå för den delen ;)
Jag har dock inte bloglovin!

Annika om Sticker till skolan!:
Fin blogg :)

16 Mars, 11:33
Svar: Tack så mycket, desamma!


Tack för alla tipsen för ont i halsen!!





Klar packad! Detta kommer jag sakna...

Nu är väskan packad och jag sitter framför datorn och snackar med Anna som vanligt, bara bra ! Känns lite bättre och jag känner mig lite mer taggad nu när väskan är packad och allt är klart för att åka.
Jag kommer sakna mina vänner enormt samt LL, min blogg och min facebook. Hur ska jag klara mig?? Jag har inlägg klara för att publiceras, har tidsinställda inför hela veckan. Kommer ju hem på fredags morgonen så jag slänger nog in ett inlägg  :)

Under dagen kommer ju fler inlägg så klart! Bland annat hur ridningen gick igår och vem jag red.
Tills dess, jag vet att ni älskar mig, Sarah

Lutfina Lenson, bilder från ritten till Kärna

Jag älskar dig för den du är, även och vi har våra ''up and downs''.




Packa inför London !

Ojoj! Lite efter schemat eftersom jag ska ha packat klart idag och jag har inte ens börjat.... Klockan är 1 och jag vill vara klar packad innan 3, jag bara måste hitta en väska. Vi får dock bara ha med oss handbagage och jag ska försöka få med mig så lite som möjligt!

Aja, bara börja leta efter en väska!

Lördag morgon.

Nu är jag vaken igen och kollar på Gossip Girl, allt är chill!
Jag ska gå upp om någon timme och äta sen ska jag packa, resten av dagen tar jag som den kommer!
Har inte mycket mer att komma med för tillfället ;)

God natt!

As trött nu asså! Jag har legat och kollat sönder på Glossip Girl hela kvällen!
Nu ska jag bara gå ner och ta något att dricka sen ska jag sova, de var på tiden! Jag har varit vaken i 17 timmar detta dygnet. Vi får väll se hur länge jag sover ;)

Kram Sarah

sjukt trött asså!

Nu ligger jag och kollar på GG, uppdaterar senare!

Chill dag med glass !

Dagen började med Teknik då jag hjälpte en klasskamrat med hennes projekt, sen blev jag inropad på hemkunskapen. AS GÖTT!
Jag har bara glidit genom hela dagen! Snart sticker jag bort till bussen och åker till stallet, ridning idag!

Sticker till skolan!

Nu blir det skola andra dagen på denna veckan !

Dags att säga godnatt

Nu är det dag att säga god natt och sen gå och lägga sig.
Nu på kvällen ska jag packa ridväskan, packa dataväskan, lägga fram kläder eftersom jag inte kommer vara så pigg imorgon mm. Mycket att göra fast endå ingenting. Men det är lika bra att jag sätter igång!

Inlåst...

Jag har varit hemma tre dagar från skolan, tre dagar och det känns som minst en vecka ! Jag älskar att vara hemma och chilla med jag gillar änu mer att vara i stallet med den underbara häst jag rider.
Tre dagar... Känns som minst en vecka... åh va jag saknar ridningen!!! Det är galet!
Anna Lade upp bilder från en fotoshoot på KRS och jag kände bara hur jag ville komma hemifrån!




Jag ha varit helt fast!

Gaaaaad! jag fastnade framför datorn och mitt älskade Glossip Girl.
Men, jag ska nog inte kolla på fler avsnitt nu.... Nu ska jag äta en Thai-Kube och kolla tv, vilken omväxling va? Imorgon blir det skola, ridning och mer kul! Kvällen kommer tillbringas till att planera de närmaste dagarna :)

God dag!

Usch, ingen ridning idag heller.... Men massor med Gossip Girl! ¨
Inte jötte kul att vara hemma... Jag har ju glass att äta och massor med GG, klarar mig en stund till.

Nu har jag kollat film, up next Gossip Girl !

Jag har ett litet Gossip Girl maraton, gött va?
Nu blir det frukost och mer gossip girl!
- Chuck Bass

God morgon bloggen! Snart sticker jag!

Snart sticker jag med skolan till London, kommer bli kul nu när jag blir lite taggad!
Nu harjag precis vaknat och jag har redan satt på en film. Idag blir de mycket film och mycket vila.
Imorgon blir det skola och ridning , så nu blir det vila och tillfriskning på hög nivå!

Jag har inte mycket mer att säga, ska kolla vidare på filmen nu :P

Snart blir det utonlands igen! Fast inte till teneriffa...

Sarah goes dressyrryttare!

Haha vad tycker ni?

Vad kan man mer göra?

ingen skola imorgon.... Nu vill jag bli frisk asså! trött på detta nu!
Nu sitter jag hemma och kollar på Chuck, mycket trevligt!
Jag är dock fortfarande sjuk=inte kul alls!  Idag blev det ingen ridning, imorgon blir det ingen ridning, asså shiit! Jag saknar lilla plutten jätte mycket nu, lilla LL!

På fredag blir det skola ivilket fall!

Bridesmaids


Nu har jag kollat film, kollade på Bridesmaides, hyfsat bra och mycket tänkvärd!
Jag funderar nu på om jag ska kolla in någon annan film... Men då kommer frågan, vilken?
Jag får väll googla lite och se vad jag hittar för filmer som värkar bra, eller så tänker jag bara
ut någon jag vill se....? Smart jag e!

Svar- LG


L-G om Påskhoppningen:
Jag hoppas verkligen inte på att det är samma väder…kamerorna blev överhettade ju:(( Men skall man vara med tycker du? Vilket datum är det?<3

14 Mars, 13:29
Svar: Hehe! Det får vara lite svalare då dåh! Klart att du ska vara med, de e ju as kul! Det är på långfredagen, 6 mars ;)

Xoxo Sarah K

Nytt om Påskhoppningen!

För lektionryttare kommer det kosta 200:-
Men priset kommer sänkas för privatryttare!

Så, det kanske blir två starter för min del om det blir ett lågt pris :)

Jag och Istira, 2011

Varm dusch på G

Nu ska jag ta mig en varm dusch så att jag vaknar till och för hoppningsvis tillfrisknar!

Detta kanske du inte viste om mig

1. Jag har flyttat 8 gånger.
2. De huset som jag växte upp i som 1 till 3-åring ligger någon kilometer från de huset jag bor i nu.
3. Jag är rätt lat av mig.
4. Jag älskar berömm!
5. Jag har bara tre katter, utekatter.

Påskhoppningen

Nu sitter jag och lägger upp ett schema för hur jag ska hopp träna LL inför Påskhoppningen vi ska vara med på! Kommer bli sjukt kul iallafall. Den kostar 200:- och om den inte hade varit så dyr hade jag startat två gånger. Jag funderar också på vilken höjd jag vill ha.... Hmmmmm...

Jag ska antagligen hoppa 60 eller 70 tror jag... Beror på hur mycket jag hinner träna innan dess. Jag ska starta 60, men kanske tar 70 om vi hinner träna mycket. Har ju inte hoppat på hela vintern, tyvärr! Men jag har ca. 11 ridtillfällen på mig att träna, men får se hur långt jag kommer. Nästa gång jag rider henne, beror också på paddocken, ska ajg testa hur mycket hon kommer ihåg, hur mycket styrka hon har osv. Åh va det kommer bli kul!

Måste ju planera outfit också!

Från förra påskhoppningen med Istira
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic'


Hoppas för samma väder i år!!!!

Det är hur fint väder ute somhelst, men jag ligger inne och hostar....

JAG VILL INTE LIGGA INNE NU, JAG VILL VARA UTE OCH RIDA I SOLEN!
Ååååååååååh! Jag vill inget annat än att åka och rida Lutfina i detta underbara väder!
Men jag är fortfarande tät och har ont i halsen... Tack för tipsen, de hjälpte mycket.

Jag mår bättre men det är inte bra änu och jag åker ju till London på måndag så jag måste vara frisk. Inte kul att vara sjuk i London... Jag har massor att förbereda inför London, jag måste framför allt provpacka! Åh, jag är inte helt taggad änu!

Jag gör ett försök att sova....

Nu ligger jag i sängen och känner hur kapaciteten att andas minskar långsamt.. När jag ligger ner eller bara på natten blir jag ofta tät i näsan och att jag är det dagtid lär ju inte hjälpa,.... Natt vaknade jag några gånger av att jag inte kunde andas, lite läskigt, men de funkar. Så jag har sovit super dåligt inatt så nu blir det ett nytt försök!

Imorgon blir det ingen skola, lika bra att vila ur allt de sjuka. Jag ville gå till skolan men pappa ville att jag skulle vara hemma en dag till, så jag får väll stanna hemma!

Jag är snart back om track igen!

Jag tycker att Sista dokusåpan är läskig...!

Usch! Jag blir jätte rädd när jag ser den och den är ju inte direkt bra, jag är inte övertygad enu.
Mitt tips är än så länge: Om du inte har sett den, kolla inte på den!


Tack för tipsen!


Elin om Knep för ont i halsen??:
varm mjölk och honung

13 Mars, 21:09
Ella  () om Knep för ont i halsen??:
Drick varmt vatten med honung!

13 Mars, 20:24
Elin om Knep för ont i halsen??:
Äta apelsin eller äta glass

13 Mars, 20:06



svar om London



Elin om God natt bloggen!:
Vf åker inte alla ??

13 Mars, 19:50


Svar: Alla åker till London, bara i olika omgångar, det går inte att resa 45 elever samtidigt ;)

Knep för ont i halsen??

Usch, jag vill inte ligga hemma en dag till!
Men jag har fortfarande ont i halsen och jag hostar ibland. Har även ont i huvudet, lite ont i örat och jag är tät i näsan.... Inte kul alls! Så har någon ett/några bra tips så jag kan bli av med de onda i halsen iallafall?? Tacksam för svar!

Ingen bild för min webb fungerar inte...

Kollar in tv och dricker te

Hejhej bloggen!
Nu ligger jag i soffan och jag äter godis, kollar tv och dricker te.
Sjukt gött! Jag känner mig mycket bättre efter en dag med vila, behövdes!
Imorgon är det skola igen och stallet tror jag, får se vad jag hittar på. Det går ju ingen buss hem så det blir nog stallet. Jag får hoppas att jag mår minst lika bra imorgon!

Ikväll blir det väll inget planerat, har inget att göra, inget jag direkt behöver göra. Jag ska väll förbereda för imorgon, ska antagligen gå till skolan.

Detta kanske du inte viste om mig

1. Jag saknar mina gammla djur...
2. Jag tyker att LL är sjukt jobbig ibland.
3. Jag är inte sjuk så ofta
4. Jag tycker inte att mitt rum är fint. Men det är 'hemma' liksom.
5. Om jag inte gillar något hos någon klagar om inte om de, den andra är ju sig själv och de ska inte jag hindra.

Nu är jag här

God dag bloggen!
Hur är det med mina läsare? Har inte hört så mycket av er de senaste... Synd tycker jag!
Nu lyssnar jag musik. Jag har kollat igen alla serier som jag har missat, så nu är jag med igen!
Resten av dagen ska jag bara vara hemma och dricka te, gött!  Idag kommer lite mer på bloggen, ett långt inlägg om igår,  sanningar/deb viste du kanske inte om mig mm.

Jag funderar lite för mig själv, vill ni ha långa eller korta inlägg?
Svara gärna så kan jag göra mitt bästa!


Sjuk flicka här...

Godmorgon bloggen!
Jag ligger hemma och mår inte alls bra.. Jag har ont, illamående, trött osv. Har inte kunnat sova inatt heller eftersom jag har varit så tät i näsan. Så idag stannar jag hemma och försöker tillfriskna, mår så dåligt så jag hoppas att de hjälper och går över snart.


Jag hoppas att mina läsare mår bra och har det kul!
Vi hörs underdagen!


Sjukt trött.

Kommer tillbaka imorgon!

Just nu, Supersize me !



Värd att se!

I kaoset igen

Nu är jag i skolan och jag har fått veta vad vi ska göra. Jag har då hemkunskap de närmaste dagarna, kul kul! Vi snackar mat, näringsinnehåll mm.

Gaad, har typ inget att säga för tillfället. Säger skriver mer sen!

Överaskning!

Bäbisen!
Detta är från den helgen när Lollo och
(by)Dani var med på Stall Antonsson!



God natt bloggen!

Snart kommer en överaskning!

Nu är det dags för mig att krypa ner i min underbara säng och sova, ja jag lägger mig tidigt, men jag gillar att sova! Imorgon är vi inte så många 8:or eftersom hälften åker till London imorgon, kommer sakna vissa grymt mycket! Aja, vi ska inte ha så många ''vanliga'' lektioner, vi ska ha teknik och hemkunskap! I like it!

Men et kommer vara tomt utan visst folk.... :(

Vi tog havrehopparna till kärna!

Jag, Linnea och Anna tog oss upp till stall Antonsson, där började våran resa....
När vi kom fram till stallet så hade A-M precis släppt ut hästarna så vi gjorde lite stall-göra i två timmar innan vi tog in dem igen. Vi borstade, massor!!! Lutfina såg ut som en, eh, ja, lerklump...? Jag fick jobba lite på henne eftersom hon tycker mycket om att rulla sig... Men hon blev hyfsat ren iallafall.

Vi red barbacka in till kärna, super mysig tur måste jag säga. Vi turades om lite med hästarna på vägen och vi skrattade en del. Vi tog även mycket kort samt filmade, de kommer väll bli kul att se? När vi red in i kärna cetrum fick vi många glada miner mot oss. Vi träffade två ridlärare från KRS, våran ridlärare då, lite småkul!
Lutfina och Glimmer tyckte att det var jätt kul att rida in till kärna, eftersom vi köpte äpple till dom...!  Till oss köpte vi en påse bilar.
Glimmer var dock rätt nere så vi tog det mest lugnt. Detta är inte sista gången vi rider in till kärna! :P

Grymma AWP står för denna bild'!
Vi påväg in till kärna!

Hemma igen efter en skojjig dag!

God eftermiddag bloggen! Det var ett tag sedan...
Nu har jag kommit hem iallafall och jag sitter med mina fina ridkläder på rummet, bara för att skriva till er! Jag har varit i stallet med Anna och Linnea, vi hade det awsome! Mer om det senare. Nu ska vi konsentrera oss på framtiden (de närmaste timmarna) och då ska jag Duscha, äta, göra allt klart för imorgon (skola och ridning), blogga och mycket mera. Jag sitter här hemma och redan halvsover, not goood... Men jag måste vakna till i någon timme så att jag kan få allt gjort.

Jag har bara en sak att säga om denna dagen, Den måste göras om!

Vilken natt!

HAAHAHAHA! Nu är vi vakna igen efter en skrattfylld natt!
Igår kväll kollade vi på film, skratttade en del när Anna somnade, sen ''vaknade'' och sa ''Så nu är jag sugen på film igen'' sedan så somnar hon om.... Imorse så låg linnea med en kudde som hon tryckte över anisktet, Anna låg och ryckte XD Skit va jag skratta!
Så åker vi till stallet, Stall Antonsson då, och vi ska rida in till Kärna och köpa godis! Bara för att vi kan!

Kolla film

Nu ligger jag, Anna och Linnea i amandas säng och vi kollar på en as rolig film, sen ska vi sova. Jag är typ trött nu så jag kommer somna efter filmen, hehe.
Har inte så mycket att säga för tillfället, hörs!

Digression, bästa ridlektionen på länge!!

I fredags red jag Digression och vi tränade på volter, skänkelvikningar, galoppfattningar mm!
Kom till stallet vanlig tid typ, bytte om och snackade med Andrea sen gick jag upp till stallet och träffa min underbara ridgrupp. Jag fick Digression som tur var! Jag knoppade även Jupiters man och lugg, lovisa ville ha knoppar när vi red dressyr. Gruppen innan hade tiori så vi kunde gå ner i tid och börja i tid, känndes grymt.

Digession var lite lat av sig och han ville inte bjuda på någonting, jag fick arbeta en del! Vi red i 30 minuter sen så lade vi upp stigläderna och red utan dom resten av lektionen. Vi arbetade mycket med traven och allt mellan himmel och jord. Grymt bra lektion eftersom det var svårt, mycket ut manande och man kunde liksom arbeta på sin nivå och det älskar jag! Plus att jag älskar att rida Digression också så det blev dubbelt bra. Linnea fotade lite så bilder kommer upp senare, på finfina hästen och mig!


Bilden är länk! Kolla in och kolla var ni kommer.... ;)

Hemma med Linnea och Anna

Nu sitter jag ensam i min säng eftersom Linnea och Anna är iväg och köper godis, ojoj, hur ska detta gå...? Jag sitter iallafall hemma och väntar in dom, kommer bli myskväll i kväll! Film, godis och grymt sällskap!

Idag var jag på US-möte och det gick mycket bra, jag fick fram det jag ville iallafall.
Jag tänkte att jag skulle rida på KRS när jag endå var där men vi åkte hem istället ;)

Saknar dom redan :'(

Gud va jag ser ut.... :(

Nu sticker jag iväg!

Ska försöka få ihop dagen medan jag åker till US möte :)'

God morgon, idag blir en rolig dag!

Nu har ja nyss vaknat och den lilla råttan är redan igång.
Jag är fortfarande trött men jag typ måste gå upp snart, tyvärr. Idag är det mycket på G, US möte, Ridning, över nattning mm. Detta kommer bli mycket kul om vi kan göra de jag vill göra, annars kommer vi väll ha kul endå men den ridgrejen vi ska göra kommer vo bara asgarva åt!

Nepp nu ska jag gå upp och förbereda dagen!

God natt min blogg

nu är det dags för Sarah att sova, och då dags att säga hejdå samt god natt till min älskade blogg. Nu kollar jag på någon film som värkar vara jätte bra, men jag känner att jag behöver sova lite!

Lutfina, dressyr i snöig paddock

Igår var det då snö på backen igen... Delade meningar om de.. Paddocken var då täckt av snö och LL fick styltor, stora om man skrittade länge. Men det gick super bra att trava samt galoppera!

Efter skolan i torsdags så gick jag hela vägen upp till stall Antonsson. När jag kom fram fick jag många kramar och varma mackor. Efter en stund gick jag och Mathilda ut i stallet, mockade, städade, hämtade hästar mm.  Det skulle inte vara så typiskt Lutfina att hoppa över till en avskärning av hagen och sen gå in i ett tag snår...? Det var exakt de hon gjorde.. Jag blev sjukt sur på henne efter som när jag skulle hämta henne så vägrade hon backa och hon slängde sig framåt, jag blev så sur så hon fick ta och vända på en femma, inte lätt med den kroppen, men de fick hon göra. Hon ville ju slänga sig framåt, vidare i snåret, smarthäst..

När vi väl kom iväg bort till paddocken hade jag den nyasadeln och ett tvådelat. Ska rida på lite delade bett nu när jag har använt eggbettet så mycket. Vi red dressyr i paddocken och det gick mycket bra. Vi använde oss av fyrkantsspåret, tre stora volter och lite till. LL var hyfsat lugn, så sjukt skönt! Hon lyssnade bra på mina hjälper. Jag fick till bra trav på henne många gånger, grymt bra! Har dock en dålig nyhet, eftersom vi inte har arbetat i paddocken så mycket under vintern, i galopp då, så har hennes galopp blivit kass :/ De får vi jobba upp igen!

Så, nu fick du ditt inlägg Linnea! ;P

Hemma igen, ensam hemma med en Råtta...

Jag sitter ensam hemma i soffan och käkar.. Blev ensam hemma med Lilla Råttan Leah.
Rätt chill endå, kommer väll gå och lägga mig snart eftersom jag är så sjukt trött och jag har redan börjat få träningsvärk efter ridningen, hahaha! Jag var rätt trött men jag hade klarat en halvtimma till ;) Ridningen idag var mycket rolig, jag ska skriva inlägg om de senaste ridningarna. Jag har blivit lite slarvig när det gäller inlägg, eller vad säger ni? Ska bättra mig"

@Annas

Hejhej!
Nu sitter jag hemm hos Anna men ska sticka nu typ :(
Jag blev trampad förut så jag ska halta iväg i natten... Hör av mig när jag kommer hem!

Live my life

Kom iväg för sent så jag orkade inte stressa så jag ringde farmor.
Så nu lyssnar jag på ''Live my life'' med bland annat Justin Bieber! älskar den låten asså!
Men snart bär det av till skolan iallafall, FREDAG IDAG!!!! Fatta va gött!
Dagens lektioner är Matte-arbetspass-Lunch-Svenska-Mentorstid, chill dag endå.

Efter skolan är det KRS då... Vill väll rida... eh... samma som förra veckan !
Digression vill jag rida men jag kan tänka mig Dominique, Zebra, Digidoo också.
Hoppas att vi får göra något svårt! Jag tycker att det är välldigt lät på KRS, så hoppas på svårare.



Skyndar mig!

Nu slänger jag i min mat innan det är dag att skynda sig till bussen.
Skriver mer när jag kommer till skolan !

Home again !

Shiiit va dåligt med inlägg det blev idag! Kommer bli bättre imorgon.
Jag kom nyss hem från stallet, har bara hinnit duscha. Jag är jätte trött och då tänker jag ''Fredag imorgon, KRS, Åh jag orkar inte!''. Nu vill jag bara äta upp och sen gå och lägga mig. Tänkte äta nu och sen lägga mig i sängen och kolla på BB, låter inte de bara underbart?! De planera för kvällen håller grymt bra!
Godnatt bloggen, Kommer upp en del på bloggen imorgon, så håll er uppdaterade!

Allt kan inte hålla förevigt..... :(

Snö, seriöst?!

Då var man i skolan igen då. Har matte just nu men väntar på hjälp.

God morgon bloggen!
Nu är jag vaken fast det känns som om jag sover... Är sjukt trött idag, som typ alltid, men jag vaknar så smått. Dagens första lektion är matte sen kommer Bild-Lunch-Spanska-Idrott x2. Rätt chill dag endå! Slipper NO iallafall. Resten är bara långtråkigt.

Efter skolan idag blir det Lutfina! Idag ska jag rida henne och sköta stallet eftersom A-M kommer hem sent. Får se vad jag hittar på i snön ;)

Skriver mer senare!


5 saker

Här kommer 5 bra saker samt 5 mindre bra saker om Lutfina.

5 mindre bra saker
1. Hon stressar sig själv i transborten
2. Hon blir lätt svettig
(mest störande)
3. Hon är ibland överdrivet pigg
4. Hon tappar konsentrationen ofta
5. Hon rullar sig mer än gärna i den största lerpöl so hon kan hitta

5 Bra saker
1. Hon är mycket snäll
2. Hon har ''tacksam'' päls
3. Hon gillar att lära sig saker
4. Hon gillar att göra nya/konstiga/galna saker
5. Hon kan lära sig
(det tar mycket jobb med många motgångar bara)

Vill ni ha mer? kommentera bara!

You Learn

Nu ligger sarah hemma i soffan och pluggar, tro det eller ej!
Skriver lite om syror och baser på ett papper som vi fick på NOn.
Är helt ensam hemma och jag har inte en enda lampa tänd, lite forever alone varning...
Det blåser typ asa mycket ute :< Det är mega läskigt!

Funderar på att jobba klar NOn så kan jag redigera lite bilder sen, låter inte de bra?
Jag är fortfarande mätt efter hemkunskapen... Shit va gått de var!

Tävlar!


NO och snacka med Anna

Kan livet bli bättre?
Nu sitter jag hemma, det var på tiden va? Tycker jag iallafall! De sista passet mellan 12.30 och 15.20 var det hemkunskap. Jag och 'Holger' jobbade tillsammans idag igen och vi gjorde trerätters, grymma vi e va?! Jag har ingen större koll på vad det var men jag tog bilder på de. Vi lade ihop varmrätten och förrätten på bilden, snyggast så ;) Jag är själv sjukt nöjd med min insats!


Gymkana med Lutfina !

Lutfina, Gymkanaponnyn hästen!

Igår åkte jag tidigt till ''The Antonsson'', var där 09.30. När jag kom dit så mockade jag boxarna och städade i stallet, sen gick jag in och var med barnen, käkade frukost mm. Sen gick vi ut och tog in lerhögarna aka. hästarna... LL såg ut som en stor lerklump... Vi borstade hästarna i 1,5 timme, sen orkade vi inte mer! Det var dock lite lera kvar men de fick hon leva med.

Vi gick bort till paddocken och jag ställde fram materialet som vi skulle ha när vi körde gymkana. Alla fick värma upp själva och testa hinderna innan vi körde tävlingar. Det var jätte kul! Lutfina var sjukt duktig! Hon fattade inte helt vad vi gjorde men hon gillade de. Jag tyckte att flytta konor från hinderstöd var roligast eftersom vi gick mest flyt där, tog de i galopp! Att plocka upp ''pusselbitar'' och lägga dom i en tunna var också kul! Jag var så duktig en gång när jag skulle hoppa upp med en ''pusselbit'' från marken, jag fastade i sadel, la mig på ''pusselbiten'' och ramlade ner på andra sidan. HAHAH! Lyckat!  Annars gick det bara bra! Matilda ville köra lite med LL också så jag fick köra med Glimmer.  Jag är jätte nöjd med Lutfinas insatts!  Jag fick bra respons av barnen ''Du ser ut som ett proffs!'' sa de, lite att ta i med jag blev glad iallafall!

Vi tog och hoppade över en liggande tunna innan vi gick hem igen, jag red 5 minuter efter att jag hade skickat hem barnen så att jag kunde känna lite på LL och så att hon fick galoppera lite rent.




Musik upp next!

Nu sitter vi och taggar för musik. Haha, jag har typ lärt mig stegen i ''sean den förste banan'' nu xD
Känner mig rätt sur idag eftersoma alla retar upp mig idag, fett jobbigt?!
Fösta dagen efter långhelg, sjukt glad att vara tillbaka. Om jag hade varit ledig nu så hade jag precis gått upp och gör mig ordning för att åka till LL, men var är jag? i skolan.. Men de blir väll bra!

Kolla vilken tuffing!


R.I.P

Bunny Rubbit

R.I.P



Salvador Antonio Bonito



Åker om en halv timma

God morgon!
Vaknade precis och då ringer farfar och sänger att han hämtar mig om en halvtimma, han skulle kolla halv 10... Så nu blir det flyga upp ur sängen och packa ihop det jag ska ha med mig, bland annat lite skolarbete och en blåtunna. Tunnan ska jag använda i ridningen, hiihi, nu blir det spännande! Jag hoppas att paddocken är slät och torr så att jag kan hoppa sen. Först så ska barnen rida och jag ska hålla i ridningen, efter dom ska jag rida Lutfina.

Eftersom jag kommer dit så tidigt så kommer jag börja med att göra boxarna
innan jag går in och umgås med resten.

Turbo von luddhuvud

Lilla turbo, vad ska man säga? Jo, du e underbar!!
Igår så åkte jag till Jennylund för att kag skulle rida Turbo killen! Åh, det var så kul!
När jag kom dit så pratade jag lite med Moa och sen träffade jag en annan tjej som sen red spenser samtidigt som jag red Turbo. Vi red först i lilla ridhuset, vi red där ca.25 minuter. Sen så skulle dom ha lektion där så vi gick bort till de stora ridhuset där vi fick vänta en stund innan vi kunde gå in så vi smet iväg till paddockarna och skrittade upp och ner för en kulle. Sen gick vi in i ridhuset och fortsatte arbeta.

Turbo var som han alltid är. Jag fick reda på att Turbo typ aldrig går i form och han är jätte svår att få i form. I lilla ridhuset gick det jätte bra. Han lyssnade bra på mig och mina hjälper, jag hade ett dressyrspö till hjälp. Turbo har sina svårigheter men jag klarar av honom rätt bra. Han hittade formen några gånger, han hade ett bra tempo, lyssnade på hjälperna mm. Jag fick jobba jätte mycket med honom, av honom får man ingenting gratis!!

När vi gick in i stora ridhuset fortsatte jag arbeta på typ samma sett, men en av hans svårigheter var där, två till hästar. Men det gick rätt bra endå, han var mycket latare så det var bara att börja jobba igen... Fick honom till att lyssna igen, denna gången var han mycket segare och han gjorde ett litet bocksprång i protest, jag ignogerade de lilla bocksprånget och red vidare. Han kunde slappna av igen efter mycket ridande!

Jag tycker sjukt mycket om den ponnyn!

Hemma efter rolig dag!

Nu är jag hemma igen efter en dag med Turbo ridning!
Nu har jag varit och ridit Turbo, snackat, chillat mm. När jag kom hem så fixade jag
lite med allt möjligt efter de hoppade jag in i duschen och sen käkade jag lite. Nu ligger
jag i sängen och skriver till er där ute. Nu ör det sovdags, en lång dag imorgon!

Detta händer idag

Tidsinställt.

Nu är jag på väg till Jennylund. By bil, buss och sen bil igen.
Jag ska åka till jennylund och rida Luddhuvudet (turbo) i stora manegen i lektionsuppehållet, kommer bli as kul! Hoppas att jag kan få tag på ett par sporrar bara eftersom han inte svarar alls på skänkeln. Jobbig väg dit och sen ska pappa hämta mig när jag har ridit klart, då ska jag hem och sova samt ladda upp inför en heldag på stall antonsson. Åh, va jag längtar!

Nu ska jag lägga fram en ridoutfit som jag ska ha senare ;)
- Random bild, rebecka lekte med min dator..

Live you're life !


Älskar mina ögonfransar ibland!

Asså, ibland älskar jag bara mina ögonfransar!
Jag brukar bli nöjd med dom men idag är dom bara bäst!

Utan smink                      Med smink


Klar!

All in

God dag alla på era studiedagar! och er som inte har studiedagar.
Nu sitter jag hemma och ''degar''. Idagen idag kommer bli rolig men lite kompiserad, inlägg kommer sen. eftermiddagen/kvällen kommer bli sjukt mysig! Tagga för mig själv. Är dock lite forever alone här hemma, bara syrran och kusinen hemma, vill ju ha mina kompanjoner här :<

Dagar so denna saknar man sin kanin...

vaken igen.

Nu kollar jag på ''huset som gud glömde'' med andra ord BigBrother. Jag är hyfsat trött fast jag kan inte somna om för tillfället. Dagen idag är planerad fast lite sönderhackad, jag kan inte bestömma mig om Lutfina ska få vilodag idag....?   Jag måste iallafall duscha idag innan jag åker iväg på äventyr, hihi. Kommer bli mega kul och lite nervöst. Åh, va jag e spännd!

Jag ska nog ge LL vilodag idag eftersom jag endå ska rida henne imorgon och hon blev riden igår. Funderar på att hoppa imorgon med LL, fatta va kul! Jag saknar hoppningen jätte mycket... Men vi har haft en rolig vinter iallfall! Men vem vill inte ha sommar?


Tillbaka i kärna.

Nu har jag kommit hem till kärna. Saknar redan forsheda men jag kommer tillbaka snart igen!
Nu så ska jag väll göra mig klar för att sova, är sjukt trött. Imorgon ska jag plugga, ojoj! och sen ska jag hitta på en kul sak på eftermiddagen. Håll er uppdaterade för jag ''avslöjar'' det nog snart, eller....?

Nu rullar tåget

Nu sitter jag och min syster på tåget hem, kommer tillbaka till göteborg!
Kommer sakna forsheda... :(

Kommer sakna dig min stora kärlek



Dagens planer

Planerna för dagen är väll inte så många.
Nu har jag ridit men jag ska gå bort till stallet en gång till sen för jag lovade rejje att han skulle få ett äpple. Ska ju äta middag med familjen och mysa lite extra med mamma efter som jag åker hem idag.
Packa ihop datorn och åka till värnamo och ta tåget där ifrån och tillbaka till göteborg.

Nu ska jag kolla lite BB innan jag ringer pappa och meddelar honom när jag kommer till göteborg.

God morgon, en stressig men bra morgon.

Godmorgon mina undrbara läsare!
Nu sitter jag hemma i sängen igen efter en fartfylld morgon.
Jag vaknade kl. 09.43 och då såg jag att jag hade fått ett sms, på de stog det att jag skulle vara i stallet 09.30 om jag ville rida. Så det var bara att slänga sig iväg och springa bort till stallet! Som tur var så visste hon att jag skulle komma, även om det var lite senare, så hon hade börjat borsta den hästen jag skulle rida. Vi var tre stycken som skulle rida ut så vi hoppade upp i sadlarna och red iväg. Jag hade på mig tunna leggins, linne och en sommarjacka, KALLT! Men jag klarade mig rätt bra. Valacken jag red var mycket pigg plus att det var en unghäst på 5år, lite busig.

Att rida shettis adenner!
När vi kom tillbaka till stallet så gjorde vi ordning hästarna och släppte ut dom.
Och då tog jag in Rejje, finahästen! Jag borstade honom, myste lite och la på sadeln. Sen var det bara att hoppa upp och rida iväg. Jag fick rida ut en runda själv som jag red två gånger. Rejje var underbar att rida, sjukt rolig! Han var mycket pigg och ville trava hela tiden. Vi travade litegrann och hans trav var mjuk och sittvänlig. Skit go häst!




Turbo

I måndags fick jag rida lilla turbo! Sjukt kul!
Jag fick rida Turbo på mathildas lektion. Jag red med de andra fast jag ställde lite mera krav på Turbo. Han var jätte rolig att rida! Lite busig bara men jag satt kvar båda gånerna. När vi skulle fatta första galoppen skulle han bråka, som han alltid gör, men jag bara satt djupt i sadeln och red framåt.

Sen när vi red jockey i slutet av lektionen så hände det något. När jag kortade upp läderna 6 hål så blev han tittigare, han trodde att det var en ny ryttare, en mindre. När vi travade, vi stog upp, så gjorde han ett bocksprång samtidigt som han skulle vända... Jag bara satte honom på plats igen och travade vidare.

Fina polle!

Mumms.... bilar

Nu sitter jag och tjockar mig med bilar. Men jag gör konst samtidigt.
Kolla in min snygga fjärill!!!


Nu blir det kaffe och godis med la familla!

Bloggar jag kollar

Ponnysanning.se

awp.blogg.se

hoppsmurfen.blogg.se

fantasias.blogg.se

Mer bloggar kan jag kolla, om jag kommer ihåg då xP
Har inte tid att kolla så mycket bloggar, så jag följer bara få bloggar.

Masken Leah

Nu måste jag röra lite på mig!
Nu ska jag ta en liten snabb promenad bort till stallet med Leah.
Nu har jag lekt med henne hela morgonen och hon är inte trött än.

Leah är en ilsken liten jycke, fast dock så söt!

Ne nu ska jag göra iordning ett inlägg sen skynda sig ut med hunden!

Naw, är sängen för hög..?^^


Nepp, hon kom upp


Tomt.

Nu är alla vakna och hemma igen!
Fullt hus som vanligt, fast det kommer aldrig vara så fullt som det brukade..
Har inte så jätte mycket för mig nu när jag inte har honom vid min sida, men de ordnar sig snart!
Jag får väll gå ut med leah...

Jag har inte ens varit borta i stallet enu, tänkte äta lite mer sen gå bort tid och hälsa på
den underbar Rejje. Hsn är så vacker! Ska även hälsa på resten av hästarna som står där!

Saknar

Åh, saknar min lilla älsklins LL! Känns som en evighet till måndag då jag ska rida henne igen !

Uppdatering från Forsheda!

Nu ligger jag i min säng borta i forsheda.
 
Igår tog jag och andrea tåget ner hit. Det tog inte så lång tid som jag hade tänk, när vi väl var på tåget så kändes det inte så farligt långtråkigt. Fick dock stå ute i minusgrader och vänta på ett tåg, lite kallt med bara leggins då... Men stog bara där i två minuter, kändes längre!

Nu tänkte jag klä på mig och sen gå ner och äta, är typ as hungrig!
Det är så tomt utan dig.... :'(


Här glider kingen in

God morgon!
Nu lyssnar jag på sean banans nya album och räknar matte, gött!
Jag har fått ''boxningshänder'', mina händer skakar typ hela tiden. Lite irriterande...
Nu ska jag fortsätta jobba, har inte mycket mer att säga för tillfället ;)

Hemma och skakar...

Nu är jag hemma efter en lång dag.
Först skola då med ett styrke/uthållighets pass på två timmar är man lite trött och skakig. Efter gympan gick jag till LL(två km uppförsbackar) och sen rida LL. Fatta att jag är trött nu eller?! Vi slutade gympan 15.10 och jag skakar fortfarande... usch, vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon och framför allt, va seg jag kommer vara!

Nu ligger jag i sängen och kollar på BB. Snart går jag ner och äter sen så ska jag sova :)

I våra tankar

Lutfina ''Så kolla, jag är jätte fin. Nu vill jag ju springa och hoppa som en älg!!!!''

Jag '' Ja, jag vet att de e jobbigt/tråkigt men du behöver arbeta lite också.
Men snart blir underlaget bra
så då kan vi ha kul!!! ;D''


Svar


Anna om Nya bilder på snyggingen:
Ni är så fina tsm ! :)

29 Februari, 15:08


Svar:  Tack så mycket!! :)



Ändrade morgonplaner

När jag kollade ut så såg jag att pappa inte hade tagit hem den cykel som står framme vid vägen, och den cykeln går lite snabbare eftersom den är stor. Alla andra av våra cyklar är så himmla små :( Så nu är jag hemma en stund till (Y) Hinner jag lite mer än vad jag tänkte, kan ju börja arbeta... Eh, jag måste... bara att bita ihop.

Funderar på vad jag ska göra med Lutfina idag... Min räddning <3
För du som fick min fallskärm att väcklas ut..

inlägg på 4 minuter

God morgon!!
Nu sitter jag vid köksbordet och ska snart slänga mig iväg till bussen.
Nu ligger jag bra till i tidsschemat, tänkte åka om 4 minuter typ. Så jag skriver till er och sen ska jag sticka, skola idag igen... Ska till LL efteråt så det blir dagens räddning! Längtar tills vi slutar så att jag kan åka till LL och rida. Idag blir det  30 minuter skrittning eller arbete i paddocken, får se om jag rider ensam eller inte.  Men nu ska jag göra det sista innan jag cyklar fram till bussen som alltid är lika försenad.

Hejdå mina bloggläsare!


RSS 2.0