Ingen tävling

Igår kväll strök jag mig från tävlingen, inte kul alls! Att hon skulle timea  att få en hovböld några dagar innan hoppningen... Jag hade taggat sönder för att tävla men de sket ju sig. Jag och Bosse skulle dit med ''våra'' varmblodsston och leka lite team, men men, får bli en annan gång.
Jag är inte alls på humör idag asså, men jag och J ska dra till kode och träffa mamma sen iallafall, det kommer bli mysigt!
 
Översta bilden, Daniela Nilsson
Resten, Anna Wingårdh
 

Allt går inte alltid som planerat

Ett bevis på att jag är lat.. Jag skulle ju plugga tills mitt datorbatteri tog slut och sen skulle jag sova. Jag skrev en mening om mutation sen lade jag undan datorn för jag tänkte vila lite, somnar och vaknar två timmar senare. Hur gött var inte de? Fick till och med middagsmat till frukost, love life!

Just chilling

Gormorgon!
Nu ligger jag i älsklingens säng och chillar. Tänkte göra klart århundrades helvetes skoluppgift, en bit kvar. Eftersom ämnet är enormt och uppgiften ska innehålla lika mycket som en hel termins arbete så är det lite press. Men det är bara att skiva för fullt! Ska försöka bli klar idag, om det nu är möjligt att skiva klart. När datorns batteri är slut så ska jag ta och äta frukost, nej, jag har inte kommit längre med min dag.. HEH!
Lite små lat är jag, det måste jag säga!

Grattis Emma!!!!!

Grattis bästa Emma som fyller år idag!

I skolan

Pressen är hög, ett arbete som motsvarar en hel termins arbete ska in idag... Och jag är lång ifrån klar. Pressen och stressen är hög nu,  det känns. Jag har inte kommit så långt som jag borde men man fastnar lätt på vissa ställen. Idag är det bara att skriva för kung och fosterland som att ens liv hänger på de, känns så ibland måste jag säga. Bara att se glad ut och skriva tills fingrarna blöder. Hoppas att ni har det bra där ute och förhoppningsvis har ni mindre press på er.
 
Nu blir det skriva igen och sen skriva lite mer, kram på er!

Blåsig morgon

Tänk att få ligga kvar i sängen hela dagen, hur underbart hade inte det varit?
Men nu ska jag slänga mig upp och gå till skolan. Inte så kul.
Me efter skolan ska jag dra till KRS och rida, något gött iallfall! Vi ska ha dressyr idag, jag vill ha Vermir, Lady eller kanske spöket Lester.. Man vet aldrig med Lotta! Efter ridningen ska jag hem till älsklingen och vara där hela helgen, underbart! 
Men först, mot skolan!

Halt häst

Hello bloggen !

Jag är inte jätte glad eftersom lilla Lutfina har lyckas bli halt... Vi har ingen aning om vad de kan vara, hovslagaren var där idag och drog av skon så idag ska A-M linda hoven tror jag.. Jag hängde inte riktigt med där, men det var något travknep. Det finns en liten chans att jag kan tävla på söndag men jag är inställd på att stryka mig, men vi får se! Jag hatar när Lutfina inte är helt 100, usch inte alls kul. Jag tycker så synd om min bäbis... Vill bara att hon ska må bra!
Hon var på bra humör iallfall, min älskade bäbis!

Händer inte mycket

Nu sitter jag i skolan och kollar på redovisningar. Vi gör inte så mycket idag, men det är ju massa kvar att skriva. Men ska kolla på lite redovisningar först. Nu ska jag dra, ses!
Igår

Mot skolan!

Godmorgon!
Nu drar jag till skolan, inte helt glad idag men det löser sig.... Ingen ridning idag men jag ska upp till stallet en stund endå. Men först ska jag till skolan och kolla på redovisningar och plugga. Måste få klart denna uppgiften, den tar ju aldirg slut ju, jag kan ju skriva i en evighet om jag vill. Skulle vara skönt att jobba hemifrån men måste dock till skolan eftersom man behöver närvaron.
Hörs senare!

Godnatt bloggen!

Så sjukt trött på blogg.se. Jag har gjort två inlägg till idag som aldrig fick att publicera... Så det skulle inte bli så lite inlägg idag, jag skrev rätt flitigt på de andra inläggen, så lite trött blit man.. Men nu ska jag iallafall sova, jag är jättesupermega trött! Godnatt bloggen, hörs imorgon!

Unghästen gick bra i regnet

Hello! Idag blev det en ritt i paddocken på en timma och 20 minuter i ös regn, men det var värt de! Eox gick rätt bra idag, jag fick rida och kempa lite men han släppte till jätte bra ibland. Han fick även frispel några gånger och slog lite bockserier på stället samt slängde sig, helt normal unghäst! Men som sagt så gick han riktigt fin vissa stunder och det kändes gött!
Fick rida idag men de blev resultat! fick lite svar av honom :)
 
Lilla fisgris!

Lägga sig nu? Jajjamän!

Herregud. Idag åkte jag inte och red efter skolan, lite pga vädret. Skulle ridit Eox idag men det gör jag imorgon istället! Idag åkte jag hem direkt efter skolan, känns konstigt att göra det måste jag säga.. Men då får jag lite extra tid som jag kan lägga på att plugga lite, och kolla film så klart!Vet inte när jag var så uttråkard senast, jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, jag har ätit, fixat ridkläder till imorgon och städat. Nu blir det skriva lite skolsaker och sen kolla F&F, chill dag!
 
Dagarna går i ett i skolan nu, vi arbetar med samma sak heeela dagarna så det blir lite segt. Men det ska vara klart senast fredag. Så det är bara att se glad ut och jobba. Vi jobbar med Evelution och jag tycker personligen att det är jätte tråkigt och jobbigt så jag har ingen lust alls att lägga energi på de arbetet men vad har man för val? Bara att göra.

Ska lägga mig i sängen och skriva lite sen ska jag belöna mig med en film och efter de hade jag tänkt sova. Jag är jätte trött och det känns som att jag har lite vila att ta igen och det har jag ju inget emot!
 
 

Nu går provloppet...

Nu springer Lutfina ett provlopp, hon behövde komma ut lite, hejja min tjej!
Foto: Anna Wingårdh

Lutfina, markarbete och hoppning

Jag och Lutfina har inte tränat så mycket hoppning de senaste så jag passade på lite idag att köra markarbete (så vi kommer vidare lite i hoppningen) och sen så skuttade vi ett hinder. Det har bara inte blivit att vi har hoppat så mycket, tyvärr, nu när jag hoppar lite då och då känner jag att hon tappar ''stinget'' men efter dagens markarbete kan jag säga att det är tillbaka! När jag provred sadeln så hoppade jag också ett hinder och de flög hon fint. Känns jätte bra nu när både jag och Lutfina har fått tillbaka vårt ''sting'' och intresse för hoppning, LOVE THAT FEELING!
 

Idag hoppade vi över en bom som låg på x, hoppade den från voltern. Bytte varv mycket och försökte hålla samma fina balans hela tiden, inte lätt alss på den hästen! Men det gick rätt bra till slut e då. Jag fick ut de jag ville av den övningen. På slutet hoppade jag ett hinder för jag kände att jag behövde provflyga henne lite, har inte gjort de på ett tag.. Nu har jag lite att rida på, underbart!
Foto: Anna Wingårdh

Söndag och Måndag

Var med pojkvännen hela dagen igår så jag glömde/hade inte tid att blogga. Men nu är jag hemma igen och ingen kille här så nu blir det bloggning! Igår var vi bara hemma och chillade på livet, älskar när de händer! Imorse var han så gullig så han körde mig till skolan och sen har jag varit i skolan hela dagen, yeaaaah! Usch och fy!
Efter skolan blev det iallafall ridning. Skirver om ridningen. Åkte hem från stallet tidigt, duchade, käkade och sen blev jag uttråkad så jag gick och la mig. Här ligger jag och myser med min Macbook... Jag vill att min älskling ska värma mig ist för Macen, men man kan inte få allt!

Mariokart

Min och bosses andra hobby, MARIOKART!
Play like a pro!

Hoppning, Rikki

Igår var det hoppning på KRS. Jag fick Rikki, snacka om att jag blev förvånad! 

Rikki är rätt lat men skit vilken fart de blev! Vi hoppade någon konstig bana men lite blandade hinder som Lotta kommit på. I banan hade vi rättuppstående, kryss och studs. Jag fick lära mig en den när jag red Rikki. Vi tränade på att ha koll på yttersidan och det slutade med att vi fick hoppa omhoppningssvängar i banan, SKIT KUL!  Rikki blev så het vid ett tillfälle att jag knappt fick stop 
På tal om små hästar, skit va jag saknar Rufus!

Lata sig idag..?

Godmorgon!

Nu ligger jag och myser i älsklingens säng, nej jag har inte gått upp än, HEH. ''J'' är borta och tävlar, jag ligger och myser i hans säng men jag har dock ingen plan för dagen... Jag kan dra och rida, träffa kompisar, röra mig osv. Men jag funderar skarpt på att ta en latis dag och bara ligga i sängen, kolla film och plugga. Ja, ni ser rätt, jag plugga på en lördag... Men får se hur det blir med den saken! Hörs!

Eox, flyga av liten unghäst

Igår var jag och red Eox, Snutte hästen! Vi tog och red ut en sväng men det blev rätt mörkt så vi red inte så långt eftersom vi inte hade jätte mycket reflexer på oss. Eox är lite speciell att rida eftersom han är så osäker och blir rädd för mycket som har hänt. Som om det stog en läskig grävmaskin på ett ställe blir han fortfarande rädd där.. Jag red med GPS-klocka vilket jag tyckte var super kul! Vi travade i 15km i timmen och han går knappt fram annars, lite små kul :) 
 
Eox försöker slänga av en typ hela tiden, vilket jag tycker är kul, lite att jobba med! Men han lyckades. Vi red över vägen och 5meter in på en grus väg drar han ner huvudet, upp igen, skarkade, hoppade bakåt och allt på en gång, jag hade ingen chans att sitta kvar så han slängde ner mig på grusvägen. Jag landade mjukt, eller ja, underlaget var stenhårt med hyfsat stora stenar, men jag landade iallfall på rumpan!
Eox springer ut i vägen och sladdar runt, sen vände han och trampa iväg. Ägaren visslade på honom och stopade traffiken på en sida, jag flyger upp fort som f*n och kastar mig ut i vägen och flaxar som f*n för bilarna som kom. Vi fick tag i honom fort eftersom han är för feg för att springa iväg, så sjukt matcho! Haha!
Jag var snabbt uppe på hästryggen igen så red vi vidare. Han försökte få av mig 15 gånger på den ritten och lyckades en, det kommer han inte göra igen, hoppas jag... Jag har inget emot att ramla av men jag skulle vilja ha lite mer kamp, jag kunde ju inte sitta kvar eftersom hästen försvann.
 
När vi nästan var tillbaka i stallet så skulle jag trava en sväng, då red vi förbi ett par hästar så han skulle visa upp sig, inte lite heller, jag håller ihop honom i nästan piaff och ökar stegen. När han fattar vad jag gör försökte han få av mig igen, men denna gången fick jag lite kamp och satt kvar!

Älska arabunghästar!
 

Lutfina, bästa hästen, nytt bett och ny sadel

Fick mig en syntetsadel häromdagen som jag då testade på Lutfina. Jag red på mitt nya bett i paddocken och Lutfina har nog inte gått så bra på länge asså! Hade på den nya sadeln också och den låg jätte bra, lite små trång i maknen men ska lägga en padd under så att vi får upp den lite. Lutfina gillade också sadeln, hon brukar bli sur när man testar nya sadlar men denna gillade hon :)
Jag red och bara red igenom henne, lite olika vägar, rörelser osv. Hon arbetade jätte fint! Jag börjar på upp arbetsglöden i henne igen, GLADCHEY! Tog även och hoppade ett hinder, måste ju provhoppa lite också, och hon har varit lite off i hoppningen men igår.... Hon taggade sönder så groft! Sjukt härlig känsla!
 
Mitt nya bett!

Bästa vänn!

När alla andra sviker, står du kvar
Love U sis!

Flög jag av...?

Idag är jag hemma och jobbar hemifrån för lite olika skäl. Men inget att oroa sig för! Jag ska försöka komma vidare med mitt evolutions arbete, rätt segt måste jag säga. Inlägg kommer om ridningen igår, heheh ni kommer nog skratta lite... HEH. Men som sagt, kommer sen så håll koll!

Chillar

Nu sitter jag i skolan och kollar film, snart sticker jag till stallet! :)

Vilken natt...

Inatt så regnade som vissa kanske märkte.... jag jag sover på övervåningen och vi har plåttak så regnet lät så mycket att jag fick huvudvärk, inte kul alls! För nu är jag jätte trött och jag ska förska palla mig iväg till skolan. Förtillfället springer jag runt i hela huset och spelar musik, åååh, vilket liv man har!
 
Idag ska jag till skolan och sen efter de ska jag dra och rida Lutfina, efter de ska jag till Eox och rida honom. kul dag! Bortsett från skolan då ;)

Godnatt!

Denna dagen blev bra tillslut! Kom hem för en liten stund sedan, idag har jag varit i skolan,
åkt på häst shopping och ridit. Det har varit fullt ös hela tiden men nu ska jag sova, over and out!

WE tävling, Lutfina

Drog över till Veneröd med Lutfina där Bosse mötte upp mig. Vi skulle rida WE hos Maria och det var jätte kul! Hinderna som var med var  Grinden, klockan, vatten''grav'', hinder, tjuren mm. Vi gick felfria genom banan och då fick vi rosett! Körde bara tekniken med Lutfina eftersom vi bara skulle ta det lugnt och jag blev så nöjd med fösta rundan så det blev bra för oss. Blev mycket nöjd med Lutfina, hon skötte sig finfint!

Provridning, Eox

Igår kväll var jag och provred en liten arab valack på 4 år inför eventuell hjälp och tillridning. Eox är en försiktig liten pojke som inte är så jätte säker i sig själv, om man jämnför med Lutfina som har jordens största ego. Dom började rida in Eox när han var tre år och dom har tagit det mycket långsamt med honom så han har inte kommit så långt, han kan skritt, trav och galoppskänkeln samt lite sidförande. Han testar en hel del i ridningen eftersom han blir lätt uttråkad och ofokuserad, så det är mycket att rida på! Han har en jätte gullig personlighet men han är rätt mycket unghäst. Vilket jag bara tycker är kul!

Jag red honom i paddocken en sväng. Han var lite ovillig i början men efter lite ridning så blev han rätt trevlig i slutet :) Jag kommer börja rida Eox minst en gång i veckan men annars så mycket jag  hinner. Detta blir spännande!
Bild från FB

Onsdag

Godmorgon! Aja, då var man vaken igen då, inte lika trött som igår men jag vill enså bara ligga kvar i sängen... Det regnar som fan ute och jag har ingen lust alls att gå upp. Kom på igårkväll att jag inte hade skrivit om tävlingen så det gör jag idag, kommer också ett inlägg om provridningen igår :)
Spännande! 
saknar....
 

Detta händer idag, provrida

Idag ska jag efter skolan dra upp till stallet och longera Lutfina samt leka lite. Efter de ska vi antagligen dra till Tre hästar och shoppa lite hästsaker. Sen ska jag åka och provrida en liten polle, woopwoop! Berättar mer när jag kommer hem! ;)

STOLTCHEY.SE

Tja bloggen!

Nu är jag i skolan  och jobbar med evolution, inte så kul, men det funkar. Det är mycket eget arbete så det är rätt chill. Vi har inga direkt lektioner och vi kommer inte ha det så två veckor, eftersom vi jobbar själva. Vi har ett evolutionsarbete att göra, SO att skiriva och svenskan som ska vara klart. MEN jag är KLAR med svenskan, och jag lämnade in först, STOLTCHEY.SE
 
Läraren skrev till och med de på tavlan!


mysoutfit och rosa hår :)





Inte alls taggad

Godmorgon bloggen!
Idag är det världens skitväder ute, USCH! Inte kil alls att lämna sängen för att åka till skolan.
Idag skulle jag kunna ligga kvar i sängen heeeela dagen, fatta va skönt de skulle vara!
Får se om jag kanske är hemma imorogn eftersom jag börjar bli förkyld och jag har ingen lust att de ska bli värre.. Idag kör jag nog på mjukiskläder, det är så sjukt kallt! Men nu måste jag gå upp för att åak till skolan, sjukt trött och lite små förkyld men det är bara att kämpa!
 
Åh, tänk att ist spela mariokart hela dagen...

Måndagar..

Herregud! Nu ligger jag i min säng ingen, tur det!

Kommer inte ha någon lust alls att gå upp imorgon men jag kommer inte behöva lämna någon i sängen iallfall. Idag har det varit rätt mycket stress i skolan och sen drog jag till stallet och red på monster maskinen. Följde även med till Jennylund, kulkul! Jobbigt var på hemvägen när det regnade så groft så att man inte såg vägen plus att det var mörkt, man såg i en halv sekund i taget, med hästarna bakom... Men vi klarade oss hem iallafall! När jag kom till stallet fixade jag kvällsmat till hästarna och sen drog jag hem :)
Go dag men nu ska jag sova!

Snyggast ever!



När vi var på top! Bara att kämpa för att komma dit igen...
Bilder från awp.blogg.se
 

Måndag

Måndag.... Är lite depp idag eftersom jag inte har någon lust alls att vara i skolan. Men efter skolan jag ska iallafall till stallet, lite mindre deppigt. Ska ta ut lutfina en sväng sen antgligen åka hem, eller om jag följer med till Jennylund. Det vet jag inte än. Kommer antagligen inte göra så mycket inlägg idag pga mitt depp humör, då blir det inget annat än klagomål från mitt håll, ha de gött!

Skola igen... depp inlägg

Imorse hade jag ingen lust alls att åka till skolan. Ville bara ligga kvar i sängen med min älskade.
Men jag är i skolan och vårat två veckors långa arbete om evolution...... yeaaaaaaaaaaayh.... Eller inte. Men det kommer väll bli bra endå. Vi ska arbeta med evonution varje lektion utan språkvalen, språk kommer man inte undan.
Lite halv deppig nu eftersom jag är i skolan och inte där jag var för 7 timmar sen, saknar det redan.
- Jag på väg till skolan..

Ny vaken utan smink, jajjamän!




Let's go pink!

 




 

Säger godnatt och rensar ur photo booth









Koopa troopa

Nu har jag Bosse spelat i 4-5timmar, hur kul som helst!
Jag kör alltid med Koopa troopa, så sjukt söt! Vi kommer nog köra några timmar till, sen blir det sova!


Vi nördar vidare....

Vi har bara spelat i lite mer än en timme, har även duschat och käkat. Skriver om tävlingen om en stund eftersom vi snart sk börja trycka i oss godis och spela vidare. Mer inlägg kommer idag!



NÖRDAR.SE

Nu kör vi Mariokart hela kvällen! TAGGA!



Hos Bosse

Nu är jag hos Bosse och vi ska snart börja spela martiokart som vi kommer fortsätta med hela kvällen, NÖRD.SE!

WE

Jag och Lutfina , Bosse och Nosic (Snoosic)
Från senaste tävlingen :)
 

Mycket att göra på kort tid!

Hey bloggen!
Idag ska jag dra och tävla lite WE i Veneröd och sen ska jag hem till Bosse där vi ska nörda Mariokart hela natten. Vilka liv vi har asså! Så jag måste packa ihop ridkläder som jag inte har gjort än, packa cevilkläder, äta och åka.  Först kanske jag ska lämna sängen...? Taggar dagen som fan asså!
Kommer dock inte köra full ös idag eftersom Lutfina blev vaccinerad i veckan, emn det kommer bli kul endå. Men nästa gång, då kör vi! Kommer bli kul idag eftersom jag inte har tränat WE så mycket, jag har tränat tre gånger med Lutfina och fem gånger de senaste 2 åren. Hihih. Men det ska vi ändra på! 
 
Idag kommer bli AWESOME!



 

Fredags mys med bäbisen

Nu ligger jag och min älskling i sängen och myser. Fredags mys, kärlek till de asså.
Ett bra sätt att avsluta veckan är att ligga och mysa i sängen med Macbooken, hiihi  

Jobbigaste ridpasset på länge, Lester

Idag red jag Lester och shit va jag fick arbeta! Jag börjar redan känna av det, hoppas inte att jag har världens träningvärk imorgon bara. Inte kul! Jag fick lite mot min vilja rida Lester, jag tycker att han är läskig och jobbig att rida men jag hade ju inte ridit honom på typ två terminer. Jag måste säga att ridpasset idag gick bra, jag lärde mig mycket endå, det var hur jobbigt som helst! Men jag fick många kommentarer som ''ser trevligt ut blondi'', ''helt rätt'', ''fint där'' osv. Så jag är lite smånöjd med ridningen endå :)

Gammla gruppen... Lester är skimmeln till vänster :)
 

KRS idag

Idag är det KRS som gäller, jag vill så klart ha Vermir eller Lady :)
Idag är det dressyr som gäller!



Känslan när det går bra!

Allt faller på rätt plats nu, den känslan in my heart!




HENRIK HÄLSAR!


Red med Bosse igår, över två timmar barbackaridning...

Igår red jag en sväng med Bosse. Bosse red på Coockie och jag red barbacka på Lutfina. Vi red och fotade massor! OFC! Så snart kommer lite nya bilder på mig och Bäbisen. Jag tog det lugnt med Lutfina eftersom hon fortfarande var lite sjuk. Men hon jobba på bra endå!
 
Lite rolig bild från igår :)
 
När Bosse skulle tillbaka till veneröd igen så tog jag ut Glimmer en sväng barbacka, sen var jag helt död...  :)

Dagarna bara går..

Dags att gå upp igen då.. Idag regnar det hur mycket som helst, inget lust alls att gå upp. Tänk att bara kunna ligga i sängen heeeela dagen, hur underbart hade inte det varit..? Men välkommen till värkligheten, om 40 minuter ska jag ut i detta skit väder. Inte taggad alls att gå till skolan idag, vill inte lämna min varma säng..
Har lite att göra så måcte tyvärr gå upp nu, BYE!

Stallet idag

Idag ska jag dra till stallet och rida Lutfina en sväng. Får se vad jag gör med henne idag eftersom hon kan ha feber, vet inte det än. Måste ta ut henne en sväng annars kommer hon vara enu mer damp pigg än vad hon redan kommer vara på lördag ;)

Denna lördagen, kommer bli den bästa på LÄNGE!

JAAAAA, idag är det torsdag, imorgon fredag och sen är det helg! Denna lördagen som kommer kommer nog bli den bästa på mycket länge. Först ska jag tävla WE med Lutfina och sen ska jag sova hos Bosse, fast vi kommer inte sova så mycket eftersom vi ska ha sitta uppe och spela en massor med Mariokart. Man blir helt beroende av de spelet... Fast det var mycket längesen vi spelade nu så kommer inte gå bra alls till en början ;)
Sist jag och Bosse satt och spelade så spelade vi konstant i 6 timmar, utan att end tänka på de. Plus vi skulle upp dagen efter. På söndag ska jag hem till min syster med min andra syster och hennes kille, där ska vi fira min största syster som blir 22 år! STORT GRATTIS!


Mot stallet!


Skriva som fan

Nu är det en halvtimme kvar av denna skoldagen och det är bara att jobba in i det sista. Jag kommer skriva som fan på svenska hemtentan eftersom den snart är klar, vilka bra att göra klart den så att jag kan sätta igång med nästa sak som redan ska vara igång... Vi har mycket just nu i skolan, det är mycket att skriva och komma ihåg/kolla upp/fråga efter/leta efter/ tänka själv saker så det tar lite på kroppen.
Men jag bara kör på tills jag går in i väggen, BYE!

Ingen bra dag alls idag.

Denna dagen asså... Börjar inte bra och fortsätter i samma spår. Nu är det snart bild och jag sitter med huvudvärk och helt utan insperation samt lite lätt illamående. Blev sur imorse och då kommer så klart någon som retar upp mig mer så att jag tappar all arbetsvilja, hatar när det händer!
Får väll försöka rycka upp mig och klara mig igenom bilden iallafall, sen får vi se!

Godnatt bloggen!

Ja, jag ska seriöst sova nu. Jag är så trött så att jag håller på att somna här och nu framför datorn.. Så jag ska bara äta lite glass och sen ska jag hoppa i säng! Godnatt bloggen, hörs imorgon!


Tokyo drift, tröttnar aldrig på den filmen !

Känner mig jätte lat idag eftersom jag bara har legat hemma i soffan, kollat film och mummsat på marabou. Bara lite smått lat av mig! Men, jag har tagit spruta idag också så lite får jag väll skämma bort mig själv ;)  Blir antagligen en till Fast and Furious, love it! Har legat i min ensamhet och kollat Tokyo drift, aldrig fel! Men jag är även jätte trött idag så jag går väll och lägger mig snart eller liknande. Har fett mycket skolarbete att göra men måste även sova...

Flummdag

HAHAHA! ååååååh, jag orkar inte med mig själv idag asså, jag är super flummig! Rätt kul men det är endå jobbigt eftersom jag skrattar typ åt allt. Jag går ju i flummklassen också så det passar ju bra!
Nu ska vi ha engelska iallfall, jag har ingen aning om vad vi ska hitta på denna gången. Sen är det lunch- Arbetspass(idrott, men glömde kläder) och till sist har vi nog...eh... hm... antingen arbetspass eller sexualkunskap men har ingen aning eftersom läraren är borta. Men vet aldrig med Friskolan asså!
 
Kommer antagligen bli jätte trött om 30 minuter eller likande, tyvärr!



Sjukt trött..

Allt gick inte enligt mina planer igår.. Jag hade tänkt att åka hem tidigt men då ville barnen så gärna att jag skulle med till Jennylund, så jag släppte mina planer om att åka hem tidigt och sova kl 8. När vi kom tilbaka till stallet vid 21.20 så ställde vi oss och vaccinerade hästarna också, hehe. Nu är jag jätte trött och bara ligger och gäspar, fett kallt var det inatt också, det gjorde inte saken bättre. Jag har  värme i rummet, två täcken 5 kuddar och en filt, hur kan jag frysa då?! Bara jag som lyckas med de asså.
 
Idag SKA  jag åka hem tidigt, kolla på en film och sen somna vid 8. Har några sovtimmar att ta igen.
Men nu, UPP OCH HOPPA, DET ÄR SKOLDAGS!
Tagga helgen!

Dagens ridoutfit


Sjut trött idag..

Var mycket trött idag när jag skulle upp men jag kom upp endå!

Imorse var jag jätte smart! Hade en ''smartmorgon'' idag. Först hade vi NO idag med min mentor eftersom min No-lärare var borta. Vi håller på med densitet och jag bara fattade ALLT! Jag blev hur glad som helst! Kände mig som en liten pluggis :)
På lunchen svängde mitt humör helt om och jag tappade all energi och nu sitter jag bara och är jätte trött, inte alls kul! Funderar på att åka upp till Antonsson tidigare så att jag kan lägga mig ner och vila en stund innan jag ska rida. Eller om jag ska hålla ut och lite smått sitta ut den sista timmen...? Värt.
 
Får väll försöka rycka upp mig och sen belöna mig själv med lite marabou sen...hmm... så blir det!
tröttchey.se

Söndags mys med macen

Ligger och myser i sängen men min älskade macbook.
Älskar att ligga i min varma säng efter en mysig helg med de bästa vännerna! Nu är det bara jag och min dator, as mysigt ju! Plus pojkvännen i fb chatten.
Nu ska jag sova, jag är hur trött som helst, vad har hänt med mig? Imorgon blir det ridning iallafall, känns gött.

Tagga nästa helg, kommer bli as kul!
 

Denna helgen asså!

Shit asså, denna helgen, ALLT har fan hänt ju.. Det har varit mycket glädje och skratt men också en del tårar, tyvärr. Men sånt e livet! Man får hålla fokus på det som betyder något och det posetiva.
Nu är jag hemma igen. Har lite att fixa inför imorgon innan jag ska äta och sen ska jag sova. Imorgon är de skola, tagga deppig.

KRS

Snart drar jag och Bosse ner till KRS för att hjälpa till en liten stund och sen ska vi dra vidare till Veneröd. Efter att jag har varit med Bosse typ hela dagen så ska jag hem igen och sova efter denna händelserika dag. Imorgon är det skola igen, oh fuck..

Lutfina Lenson, ja det är samma häst.

Lutfina, hon har många talanger!
 
Trav:

 
Dressyr:


 
Hoppning:

 
WE:

 
Skogsmulle:


 Med mer!

Fan va vi e AWESOME!

 Jag och bosse asså, helt slut är vi! Observera min och Lutfinas utväckling :)
 
 

Anna Wingårdh, all I'm say'in...

Godmorgon!

Jag och Anna sov rätt länge idag, inte alls lata eller så.. Men nu är vi pigga och glada! Vi ska bara chilla på livet idag eftersom Anna ska iväg och jag funderar på att också på att dra hemifrån. Dagen är oplanerad och då vet man inte var jag tar vägen i slutet :)





Chillar på livet med Anna!

 



Lutfina, hoppning i regnet

Jag och bosse tog och hoppade i regnet. Vi hoppade lite skutt, kombination osv.
Vi klarade oss hyfsat ifrån regnet. När vi stog och snackade under några träd så började det spöregna.
Lutfina är inte helt 100 i hoppningen men vi får börja träna mer. Nu när hon går trav så blir det lite svårt att få in och jag kan inte hoppträna så intensivt. Tyvärr. Men det kommer! Vi får ta det lugnt och stilla, och inte hoppa så högt. 
Men dressyren går bara bra!



Rida i regn utan regnkläder över en timma...

Igår skulle jag och tjejerna följa Bosse och Pride till Veneröd överfaten. Vi tog omvägen, runt typ hela staby.. Det spöregnade heeeeela tiden, mycket mysigt måste jag säga! Vi galopperade runt i staby i ösregn, mysigt!! När vi hade följt Bosse så skulle vi ta samma väg tillbaka. Vi stannade och snackade med Ida en sväng och sen red vi vidare. Rebecka lyckdes tappa sitt spö så vi fick rida och leta efter de, hittade de efter några minuter bara. Red även barbacka, mysigt men kallt när man åkte bak...
Det var en mysig men mycket blöt ritt :)
Jag och Glimmer var ute och gled en dag :)

Ridning med Bosse och nosic

I onsdags red jag och bosse tillsammans! AS kul!

Lutfina hade dock gått på banan dagen innan så vi skulle ta det lite lugnt, det slutade med att vi var ute och red i 2,5 timmar. Men det var ett jätte mysigt pass! Jag red över till Veneröd där vi möttes. Vi red lite på WE-banan innan vi drog upp i skogen där vi hade picknik på en liten bänk mitt i skogen. Sen gick vi ner till WE-banan igen och red lite sen stog vi och snackade med Maria en stund, sen red vi vidare på WE-banan. Det fick jätte bra! Vi klarade äntligen grinden, vi galopperade över bron och mycket mer! 
 
Bilder och filmer kommer med Bosse!
 

Fredag, WOOPWOOP!

Seriösbild osv..

Taggad inför skolan

Ja, ni ser rätt, idag är jag mycket taggad att gå till skolan! Min motivation kommer någon så klart ta ifrån mig som alltid men jag kan ju njuta av den så länge som det går. Den kommer nog skena iväg när jag ser dagens schema, har ingen aning om vad jag har för lektioner idag. Det kan man aldrig veta! Hade tänk att skriva om de två senasre ridpassen idag iallfall, har blivit lite segt de senaste.
Men nu ska jag rucha till bussen, HÖRS!



Långdejte..

Då var man hemma igen, klockan är inte mycket men jag är supermega jätte trött! Det har varit en lååååååång dag, skriver imorgon. Nu ska jag ska en långdejte med sängen tills klockan ringer.... Over and out!

Stallarbete

Jappjapp, bara att börja!

That bitch!

OMG, all i'm sayi'n. Jag trodde inte att hon kunde bete sig så här, jag kommer bli galen. Jag snackar så klart om Lutfina, min bäbis, som inte är en bäbis längre.. Nu är hon i tävlingskondition, så hon är en BITCH med STORA bokstäver. Nu är hon mycket stark och snabb, så hon blir bara kaxigare för varje dag som går. Hon äter nu mera 4-5 kg kraftfoder, gräs och hö får hon hela tiden, nästan fri tillgång, och endå får hon inte nog.
 
Nu när hon tränar så bra som hon gör så växer hennes ego mer än vad det redan är, om det går att få större ego. Mot mig har hon varit snäll en så länge, hon har en del respect för mig eftersom jag har en fasthand och det jag som bestämer. Men de andra hästarna i hagen får en del stryk om dom inte lyssar på henne, lite trött blir man på henne. A-M har varnat mig att Lutfina är jätte jobbig nu och hon kommer inte bli något snällare. Hon kommer gå rätt hårt de närmaste, nu får lilla tjejen jobba, BIG TIME!
 
Nu när jag är med Lutifna måste jag vara mer uppmärksam eftersom hon nu är tävlingshäst och inte bara min bäbis, men klart att hon är min bäbis endå!


Bilder fån igår :)

Skola igen!

Nu sitter jag här och skriver på min hemtenta igen, hyfsat kul måste jag säga!

Dagen drog igång snabbt, hann inte ens vakna innan jag var på bussen. Fick super damp på min mobil eftersom toutchen slutande fungera så jag kunde inte stänga av mitt larm, så jag passade på att sova lite till, HEH! Dagen idag: svenska-språk-lunch-matte-bild-SO.. Dagen suger utan svenskan och bilden, usch! Ingen kul dag idag asså, slutar sent också. Men efter skolan ska jag hoppa Lutfina och Bosse ska hoppa Pride, sen ska jag rida ut med Antonssons :)
 

Bäbis!


Skola idag då..

Då bär det av till skolan, inte alls taggad. Efter skolan ska jag iallafall ha lite kul, ska åka till stallet och chilla på livet. Idag blir det antagligen uteritt med  A-M och barnen, SKOJ!! Ska rida Lutfina iallafall, får se vad vi hittar på.
Får väll hoppas att denna dagen blir bra i vilket fall...

Godnatt.

Jag ger upp att skriva hemtenta om massa antika Grekland saker och går och lägger mig, Hörs imorgon, då ska jag till skolan och bara fortsätta skriva som en galning!


Känner mig blåst..

Det här behövdes. Men det blev lite jobbigt eftersom jag nu har ont i öronen av denna stormen som blåser utanför mitt hus. Tro det eller ej men jag har varit ute och gått i ca. 40minuter, as mysigt! Jag har väll gått kanske tre kilometer eller något men jag sprang upp för ett berg och sen satt jag där en stund och bara njöt av att bo vid havet :)
Nu är jag rätt trött så jag ska äta och sen sova, skola imorgon ju! Usch påmin mig inte...
Men efter regn kommer solsken, efter skolan kommer stallet!
Utan roliga vänner i skolan hade man ju dött

Baksmällan, part 2

Jag älskar baksmällan, den filmen är as grym!
Nu sitter jag och kollar in baksmällan del 2, awesome! 

Dör åt bilden !

Melanie... ;D

Hemma från skolan idag

Igår när jag var i skolan var det ingen hit. Jag mådde inte alls bra och det håller sig kvar än idag.. Så jag är hemma ifrån skolan idag, det sög ju eftersom det var en lektion jag ville ha :( Men idag är jag hemma så jag ska försöka jobba lite iallfall, inte mtcket jag fattar, men jag kan väll göra de jag kan. Imorgon ska jag försöka åka till skolan, hatar att vara borta, eller rättare sagt, jag hatar att missa saker.

Ridning LL, dressyr

Nu har jag börjat kräva lite mer av Lutfina när jag rider henne, för nu börjar hon kunna.
Lutfina är rätt lat i ridningen, hon gör inget gratis, eller jo, nu gör hon det eftersom jag har lärt henne de. Men hon småsmiter gärna om man inte har 100% koll på henne. Nu ökar jag sakta men säkert kraven inom just dressyren eftersom vi har kommit en bit nu.
Idag tränade vi på att hon måste arbeta själv, inte hänga sig i min hand bara för att slippa hålla huvudet själv, hennes koncentration och uppmärksamhet och mycket mer! Det jag har på börjat nu är att hon ska flytta från mina skänklar så att jag kan rida henne med sätet och med skänklarna, inte att jag ska behöva visa henne med ledande tygel. Så nu tar vi tag i ridningen lite. Imorgon ska hon in till Balltorp, onsdag ska jag nog rida/longera och på torsdag ska jag nog hoppa lite :)
 
Träna träna!

Ice age 4, jorden skakar loss

Åh va bra den var!!! Shit asså, as söt film. Lagom läskig passar mig :3


Film på G

Nu blir det Ice age :))

Så sant!


Dålig dag..

Dagen idag blev inte som jag hade tänkt... Dagen började jätte bra, jag var både pigg och glad. Men nu sitter jag i skolan, har huvudvärk och är lätt illamående, inte kul alls. Humöret är inte heller på topp. Men men, jag får väll stå ut.
Helgen har varit jätte mysig! synd bara att den var så kort, tog slut för fort. Jag har varit med min älskling, gått på US-möte, träffat Anna lite med mera. Men nu har det roliga tagit slut, spanska, nästa...

Färga håret snart...?

Långt till skolan idag...

Nu har jag lite tid över så jag skriver till er. Inatt sov jag hos pojkvännen så jag fick gå upp lite tidigare och sen blir det lite längre resväg till skolan men det är så värt de! Har haft en jätte mysig helg så jag hade helt glömt bort bloggen! kom på den när jag vaknade imorse, men min första tanke var '' ska jag upp, redan..?'' och därefter ''nej, inte måndag...'' 
Inte så pigg att komma tillbaka till verkligheten men jag har dock inget val..


Hos älsklingen igen

Nu ligger jag i sängen och kollar på ''Flicka 2''. Den har jag inte sett innan så det kommer bli kul. Senare ska jag kolla lite deperate housewives osv. Händer inte mycket mer idag, vad jag vet ;)


US-möte nästa!

Nu är jag vaken lite halvt emot min vilja. Igår hade vi ett grymt dressyrpass som känns i kroppen. Om jag inte behövde gå på US-möte hade jag nog sovit till klockan 2 eller något, men nu är jag uppe och ska iväg. Ikväll ska jag hem till pojkvännen igen, men först us-möte och sen vara med Anna! :)



RSS 2.0