Helt slut

Bara trött så jag ska sova.

Tomt på inlägg!

Nu sitter jag med Moa och Anna och väntar in tiden.. Vi har kollat på Flugornas herre och jag har svarat på alla frågor som jag skulle så jag ska bara sitta i 30 minuter, KUL! NEJ! Jaja, gilla läget!
Nu ska jag sticka till Ann Mari och rida med barnen!

Skola igen!

Yeeaah! Nu är de skola! Hehe skoja bara ;)
Men jag sitter i skolan och vi ska ha NO. Jag har ingen aning vad vi ska göra med de blir nog bra.
Orkade inte blogga i morse, laaaaaat! Men jag cylkade till bussen iallafall, i stormen.. När jag kom in i busskuren så började de spöregna och när väl bussen kom lite sent var den nära på att köra förbi mig och en till.. Sur busschaför.se! Men jag kom till skolan och jag håller nog humöret på top idag!


-inget att tillägga

Nu sitter vi och pratar i köket och fixar med våra datorer.
Inget mer att säga idag :P

hemma

Nu är jag hemma och de var på tiden! Jag är sjukt trött och sliten...
Ska nog försöka äta något men min hals gör så ont... har inte ätit så mycket idag så får väll göra de och se om huvudvärken släpper.
Ska planera hopplektionen imorgon också :)
Mycket att göra! Skulle behöva göra läxor ockås men om jag ska göra alla dom lär jag dö på kupen!

Ska äta en macka och göra nudlar tror jag :)

Fina Lutfina

*Slipat lite på den oslipade diamanten*

När jag kom till stallet med mina vardagskläder(ridkläderna var inlåsta hos farmor och farfar) fick jag ta in skräckslagna hästar som var rädda för en grävmaskin som grävde in avslopp. Lite fåniga eftersom dom inte är rädda dom ville bara ha en anledning att komma in :P Så jag fick ta in lite smått stressade hästar.

Lutfina;
Jag bytte till dressyrtyglarna(skätatyglar) med ett tredelat bett, Tog också  av bröstan :) Vill ha så lite som möjligt på henne. Nu när jag känner henne mycket bra vågar jag pressa gränserna lite. Vi skritta bort till paddocken som var full med nedfallna grenar. Jag satte fast tyglarna i ''stropparna'' från stigläderna så att hon inte skulle fastna i tyglarna, smacka på så att hon skritta rund. När hon sträckte ner huvudet för att äta så tog de e mot lite så hon fortsatte skritta rund och hon gick ner i form, la volter mm. Visst är hon underbar!
Vi hade dressyr träning och jag red i mina vardagskläder x) Lutfina känndes lugn och lyhörd, som hon brukar. När allt gick så bra så krävde jag lite mer av henne, jag red henne lite som att hon var bättre än vad hon är, ställde lite krav. När vi travade igång sprang hon inte iväg, hon tog en lugn och stilla trav med mycket balans, duktig tjej! Jag testa lite from i traven och de fick jag också! Hon gick i form, lite förstiktig var hon, jag kunde till och med styra henne, rida ridvägar!! :D Så sjukt nöjd!!!

Gammal bild.

Fendern

Nu har jag ''Jay'' men jag är nere med Fendern och har bild, LOOOOOVE IT! Vi har kanpanjarbete :)
Imorse försov jag mig och jag kunde endå inte gå till bussen eftersom jag har skit ont i min hals och de blåste storm när jag vaknade med de har lugnat sig nu. Idag är det tråkigtisdag.. Efter skolan ska jag hem och sova..
En dålig sak med Tisdagar är att de e tråkiga lektioner och jag är så jä**a trött efter skolan så att jag inte orkar rida. Jag har lite lust att rida Glimmer någon dag eftersom han inte har kommit ut på typ en vecka, men de e bra för gubben att vila lite länge ibland :P Så när jag kommer hem ska jag bara sova och fixa med Bunny :)

Helt död

Lever imorgon!

Lutfina idag

Efter skolan idag ska jag åka till Lutfina och rida. Efter jag har ridit ska jag följa med familjen Antonsson till Jennylund och kolla när dom har hopplektion :) Ska blir kul! Behöver lite inperation tills på onsdag vad jag kan ha för träning då.. Ska ha hoppträning för barnen och mig :3
Nu sitter jag och har SO, vi har en 5minuters uppgift. Vi ska leta upp något om ''vilka blir hemlösa''.


Lite taskigt väder idag.. De spöregnade för en stund sen.. Men de är bra väder nu!! :)

Solen lyser upp min vardag ^^

Hejhej!
Nu sitter jag i skolan och väntar på mentorerna som alltid är sena.. ''Solen lyser upp min vardag'' skrev jag eftersom när solan gick upp slutade de blåsa, hahah lite kul! Oc de var precis när jag skulle till bussen x) Gööööd!
Idag blir det ridning iallafall. Ska rida i paddocken hade jag tänkt, kanske måste städa lite då ;) Vet inte hur mycket de har blåst där men stall Antonsson ligger ju typ i en dal så de har inte varit så farligt. Hästarna var ute  igår kväll, så lite har de blåst. Så dressyr i paddocken blir det nog! Funderar på att hoppa av Tomtehoppningen... Det blir för mycket att pussla ihop.. Roligare att träna! :P


Storm.. :/

Aja, havet kryper mer och mer upp på land och blåsten håller i sig.. Jag ska då sen ut i detta oväder! Kommer jag blåsa bort? vi får väll se! Jag kanske ska upp till Ann Mari och då ska jag ju ha mig stora väska med mig och den väger ju en del, men då måste jag gå genom skogen och det är ju inte så bra nu.. :/ Det är inte heller en bra väg jag har till bussen... Känns lagom kul att ge sig ut i klass 3 vaning bara för att komma till skolan.. Är de värt de?
Åh jag hatar blixten på min dator!!!! Man ser helt likblek ut ju!!!!

Hemma, men de blåser värre nu..

Hallå där ute!!
Blåser ni bort? Hoppas jag inte! Det blåser ju otroligt mycket ute, jag och pappa åkte en sväng för vi hade lite saker att göra. Vi åkte till Hålta och hämtade min hjälm och hälsade på en släckting, i Hålta var det vidstilla om man jämför de med hos mig, Vi åkte till City Gross och handlade där de var lika lugnt. När vi kommer hem blåser det värre än vad de blåste när vi åkte... Ojoj, de kommer bli e lååång natt!
Om de blåser lika mycket imorgon blir det ingen ridning ;( Och kanske ingen skola.. Vill inte riskera mitt liv?
Nu chattar jag med Anna på FB om översvämingar... Och ska kolla över en analys från NOn ;)

Vatten

Tog lite kort för en timma sen.
, där de e mycket vitt på havet, där ska vattnet vara....

Och här ska de inte ens vara vatten;
De e mycket mer nu!

Bunny's Bur

Nu sitter jag nere hos mig kanin. Jag har släppt ner honom på golvet så att han får skutta av sig lite ;)
De blåser jätte mycket ute så att de rycker i dörren.. läskigt!! Men Bunny bryr sig inte så mycket x)
Bunny's Bur;




Bunny skuttar lös;
- älska hösäcken!

Selar och koppel;

Bunny har 4 selar och 5 koppel, måste ha lite att välja mellan!! ;)

Nu


Vampire Diaries

Bunny Boy

Nu har jag varit ute hos Bunny. Jag har städat i hanns rum och fixat lite i buren, han röjer runt lite :P
Bunny fick hoppa runt på golvet under tiden jag städade, Pricken och trille(katter) låg och kollade på honom och Bunny hoppar upp och sätter sig med dom. Trille får panik och springer därifrån medan Pricken ligger kvar på samma plats :3 Dom är så söta!
- Bunny när han var liten :)

Nu kan vi snacka om storm

Hej alla där ute!
Hos mig blåser det storm, vet ej hur mycket de blåser(i sekundmeter) men de blåser mycker iallafall!Och de regnar så att det står härliga till! Jag tror inte att jag åker och rider idag pga vädret, blir inte kul och det blir farligt att rida nu.
Jag tror inte att Lutfina skulle bli så glad heller ;) Men vem vet, de kanske är hyfsat bra väder hos dom, troligen blåser det lite mindre eftersom stallet ligger i skogen men de kommer ju regna och blåsa en del endå...
Vi får se! Annars blir det en mysig hemmadag med Bunny Boy!

''old pix''

Storm..

Nu blåser det typ storm ute.. :/ Usch! Jag sitter i soffan och äter polkagrisar, de gillar jag att göra på kvällarna!
Imoegon ska jag til Lutfina men om det blåser storm så åker jag nog en sväng till KRS istället, vi får se!
Ska nog sova nu, jag gillar ju att sova och de kommer jag på nu :P
Ha de gött!

Bunny i ett nötskal

När jag kommer hem lägger jag in mina väskor och hämtar en morot till Bunny. Nere hos Bunny släpper jag ner honom på golvet så han får sträcka på benen lite, då blir han glad! Men de första han gör är att käka kattmat. Bunny i ett nötskal! Jag vet inte varför, men Bunny har alltid gillat kattmat.. Men jag låter honom inte äta de, undviker de helst ;) Vet inte om det är så bra för honom att äta.
Men jag plockar bort kattmaten så han hoppar runt lite och kollar på allt som finns där inne medan jag fixar i hans bur. Han fick sin morot, jag hängde upp vattnet igen
(han är lite ''brötig''), hängde upp hans grenar, fixade pellets och la in hö.
Funderar på en sak... Om jag kanske ska visa hur Bunny och katterna bor...(?) Vill ni de?
- Jag tror att bunny vill ha sommar!

Bildbomb på Lorenzo!









Lorenzo Är en sjukt busig shettis valack med mycket hår på 6 år som älskar att vara med Sarah och Sara i skogen!

Lorenzo!

Nu är jag hemma hos Sara igen. Vi har varit hos Milano och Lorenzo, Sara red Milano och jag sprang med Lorenzo :) Han är ju såå söööt! Jag pratade med Lorenzos ägare om jag fick ta med honom ut när Sara skulle rida och de fick jag! Så jag lärde lorenzo att galoppera och hoppa lite, han har inte galopperat innan, va hon sa iallafall.(kanske i hagen då men you get my point) och hon har aldrig testat hoppa med honom heller. Så jag är jätte nöjd!
Lorenzo var lite galen, när man sprang före honom jagade han mig och skulle bita mig x) Så sjuk söööt!! Han bockade och hållde på också ;)



Fick testa Milano lite så att också skulle få galoppera lite ;) Så jag tod mig en sväng på ängen!

Sara.....

Sara NelsonLover Båstedt städar efter en liten olycka..
Igår krossade jag ett glas på golvet och vi städar upp de nu x)
Jag; Jag skrattar sänder om mopphinken välter.
Sara; hehe, jag meee...! *hinken välte*
HAHAHAHAHAHAHAHA!

De var ''INTE'' Jag!!!






Hos SaRa!

Godmorgon!
Nu ligger jag i sängen och latar mig, spelar lite på FB också. Har sovit hos SaRa natt och vi har haft de kul! Idag ska vi åka till SaRas medryttarhäst Milano och jag ska ta massa kort! :)
Nu ska vi äta! Hejdåååå!

Kung Louie

Assåh, jag får inte nog av honom!
Idag red jag på Kung Louie och vi red barbacka, AWSOME!  Vi tränade på att svänga med höfterna, kanske låter knepigt med det är väldigt lätt! Vi vände upp från A och C, vid X välj höger/vänster, vid B/E välj höger/vänster, I skritt, trav och galopp vid väggen :) SKiiiiit kul!
Louie var lite jobbig men jag ''vann'' över honom och sen gick han underbart!


Puss på honom!

Kyrkan..

Nu sitter jag med alla tjejer från fendern i stora salen och väntar in tiden. Jag, Lina och Ida sitter vid våra datorner och fixar. Sen ska vi till kyrkan, vet inte vad vi ska göra där men men! Vi ska dit iallafall! Jag har inte varit i den kyrkan förut, typ en gång eller så.



Nu blir det mer Tetirs!

Matte

Nu sitter vi i NO-salen och har matte. Jag latar mig lite och slänger in ett inlägg.
Idag har vi Matte-''NO''(Arbetspass) och sen skulle vi till kyrkan eller nåt.. ? Jag har ingen aning!
Hahaha allt är som vanligt! Men jag är mycket glad idag..  Har ju varit med Emmie nu på morgonen så det är inte så konstigt :P Efter skolan sticker jag direkt till KRS  :D
- jag och BOBO

KRS imorgon

Imorgon är de Kongahälla ridsällskap! :)
Fick veta för ett tag sen att min kära ridlärare ska sluta.. :( Jag kommer sakna Ulle jätte mycket!
Jag hade henne i när jag gick i nybörjaren, 1:an och nu i 3:an. Inte kul att hon ska sluta!
Men men! Andra ridlärare jag vill ha är Lotta, Anna eller Angelika. Vem kommer vi få?

Vad ska vi göra imorgon? ''Vanlig'' lektion så det blir väll WE.
Vem ska man rida då???

Stor saknad...

Saknar dig groft pojken!!
Jag vill hitta dig, var är du??


AP med fendern

Hejj!
Nu ska jag ha arbetspass med Fender, love it! Ska nog ta tag i matten :P Algebra är kul!
Detta ska jag ha tills 15.20, mmmmm!
När jag kommer hem ska jag greja med Bunny, sova och läxor..
- Sjukt seriösa!

Bild..

Nu ska man ha bild då... Ska väll måla(?) x)
Värsta lektionen idag är spanska, bra att man går i en rolig och social klass som kan lysa upp min dag. Depp..

SARAH!?

Men guuud! Har inte kunnat sova på heela natten. Var vaken ca. 4 timmar utan att ens kunna blunda... Och, idag igen, jag har försovit mig! Idag vaknade jag när bussen var där jag ska hoppa på men men! Jag vaknade, stängde av mina larm, somna, märkte inte att jag somna.... Åh!

Sarah = Trött

Nu har jag kommit hem och jag är rätt trött efter dagen..
Skriver hur det gick med ridningen sen! nu ska jag kolla Vampire Diaries ;)


Måndagens ridning

Tror inte att jag skrev om den.. ;)

Hoppning stog på schemat;
Vi hade små hinder, upphöjda bommar, vid E,H,C och en hinder lite efter M. Först fatta hon inte att hon skulle över alla på en gång, så söt! Jag fick ''tycka'' henne genom banan två gåner sen fatta hon allt! Jag kom i trav, hon fatta galopp själv efter första hindret och tog galopp över alla hinder :D Så stolt över henne! När vi hade klarat de några gånger hoppade vi 80 cm högt på hindret med ett för hinder och sen hoppade vi barbacka :3 Måste ju leka lite ibland!   Hon ville dock inte hoppa 80 cm ur vänster varv men de gick! Vi avslutade med en oxer på 30cm, sen var jag nöjd!
Hon klarar allt bara lite träning får tillsättas!

Ridplaner

Det blir ingen dressyr eller uteritt idag, det blir hopplektion med dom älskade barnen!
Hade först tänkt mig att rida dressyr och WE idag med dressyren tar vi någon annan
dag, hoppning och kanske lite WE också, kan ju ha WE när hästarna ska vila mellan hoppningarna.
Det är jätte bra för 5 åriga Sally som är lite rädd för allt och för 11 åringa Figo som är jätte lat.
För något år sen slängde Figo av matilda så att hon bröt armen, hon vågade inte rida förän
i våras. Så hon har inte vågat ens sitta på honom innan våren. När Figo travade blev hon jätte rädd.
Men nu hoppar hon honom, lägger på spöt när han inte går fram, rider ut och galopperar, rider
honom 2-5 gånger i veckan, Viken Vinnst till Matilda! Du är Grym och du klarar allt!

Matilda, Emilia och Astrid leker med min dator ;#

I skolan, de var på tiden!

Nu sitter jag i musik salen med min klass. Vi kanske ska ha en lärare
vi vet inte änu ;) Toni har matveckorna med 9:orna så Anders KANSKE kommer,
ingen vet! Alla övar på lite olika. Jag försöker få liv i mina fingrar igen, har gått från
bussen oh pratat med Ann Mari under tiden så jag blev lite kall om ringrarna.

Jag idag, har mina trasiga jeans också :P

ZZzzzzZZZzzzzZZZZzz.....

ojoj! Då har man försovit sig.. Jag vaknade när bussen jag skulle åka med var framme i kärna där jag hoppar av ;) Så nu är jag hemma och väntar på att nästa buss ska gå, den går 10.04.. kommer ''lite'' försent. Jag missar första lektionen som är NO men jag kommer i tid till musiken. Idag är scemat Mentorstid-NO-Musik-Lunch- slöjd.. Sen Lutfina! :D Ska rida dressyr eller rida ut idag med Lutfina, har inte bestämt mig änu ;)

Ny design!

Tack Sara!!

Ingen rubrik

Nu ligger jag i soffan och känner mig lite trött. Jag ska äta och sen ska jag sova. Har inget att göra vaken.. Finns inget kul att göra hemma på kvällen. imorgon är det onsdag iallafall, en ''kul'' dag! :)     
Tänkte sova lite längre i natt :P



..

Hejhej!
Nu har jag kollat på värsta pojkvänsakademin. Blev tårögt när Christian nämde Homar... Linneas gammla häst.. Åh saknar honom! Men eftersom han bara nämde Homar som jag visste var avlivad betyder det att Lupic lever! Saknar honom också!
hoppas att du har det bättre uppe i de blå..

Hemma!

Åh, va skönt!! Nu är jag hemma och jag har skämtbort min kanin lite :3 Jag har fixat lite med buren, kollat hans bädd(han gör en egen bädd, lite gulligt), lagt in kvällsmat, fyllt på nytt vatten, hängt in grenar och något ner kanske? ne det var nog allt! Jo! Tog ut bunny i ute buren också, då blev han glad :)
Tänkte gå ut lite ''Bunnywalk'' med de hinnder/orkar jag inte, han är nöjd med de jag har gjort. Jag är glad att jag valde att ha kvar honom som ensamt djur eftersom han är mycket sprciell och behöver mycket tid. Han han helt plötsligt få för sig att han aldrig har sett mig innan och då blir han rädd för mig istället.. Så, mer tid är nyckeln!
- Hos Sara
Åh, jag vill ha ett kanintäcke till Bunny!!

Krock..

Jag ska ju ta med mig Lutfina till KRS på Tomtehoppningen, men, Rebecka och Matilda ska ha med sina ponnyer till Jennylund och det är samma dag. Ann Mari kan köra dit mig men jag behöver låna någons transbort så jag kan köra några kilometer hem igen. Någon som har transbort man kan låna???

Lunch och tre timmar kvar...

Nu sitter jag i klassrummet och skämtar med Toni mm.
Dock är det tre timmar kvar i skolan... Men, på engelskan ska vi kolla klart på en film så de e rätt soft. Men, spanskan... USCH! En sak som är lite kul på denna skolan är att om de är många på ett ställe så helt random kan de stället blir tomt.. haha ! man rör sig mer än vad man märker x) Det är ju bra för mig men men :P
För nu är det helt dött i klassrummet.. Jag ska någ gå och bli lite social nu ;)

En till tävling


Tävlar :D


Tävlar!!!


Tävlar!!


Tävlar!




Sv

Nu ska man ha svenska men det blir väll eget arbete eftersom vi inte har fått någon ny uppgift. Idag märks det att de e en dommedag idag.. händer ingenting.. Men nu ska vi skriva en ''saga'' som heter ''Att inte kunna säga nej'' alla ska skriva de. Haha detta blir kul!

Vaken..

Blev en sen kväll igår jag orkde inte uppdatera. Jag kom men vid 22.30 och ska upp innan 7, måste sova också :P Idah är det dock skola och tråktisdag, men, på engelskan ska vi ha kul och kolla klart på en film :3 As grymt! Nu sitter jag iköket och dunkar ''Krossa alla fönster'' och äter macka :)




Lunchrast, sen so dubbelpass... :(

Nu sitter jag i klassrummet och spelar RCC med Johanna! :) Haha vilket liv!
Nu är det SO som gäller.. Heeela eftermiddagen..  Usch! Vill sluta nuuu! Jaja, jag får väll överleva skolan..


In school

Hejhej!
detta är en trött sarah som skriver några rader till er där ute. Har bara sovit 5 timmar i  natt, somnade kl.00 och blev upp dragen 05.10... Nu sitter jag och har NO och är lite snått irriterad på mina klasskamrater. Jag håller på att skriva om celler, som vi ska arbeta med nu. Just nu är det ''djurceller'' som jag letar information om olika delar i en sån osv.
Kort dag i dag, thank you gud! Sen ska jag åka till älsklingen! :)
- Bosse älskar min dator!

Hejdå Forsheda

Nu hoppar jag, mamma och Amanda in i bilden och rullar mot Kungälv :)
Uppdatering när jag kommer fram!

Nu är denna söndagen slut.

Nu är denna sköna lediga söndagen slut. Imorgon är det skola igen.. Jag är för lat för att gå i skolan x) Hahaha! Asså jag gillar skolan, men jag är bara för lat! Men det är kort dag iallafall och efter skolan ska jag åka upp till Lutfina och träna lite. Redan nämt. Jag ska ha markarbete och nog ta ett hinder, då blir hon glad! Det är höjdpunkten på hennes dag, att jag hoppar med henne!
Hur gör man för att inte tappa allt intresse i skolan?? Hmmm....

-Jag och Bosse i fredags-

vi ligger i topp!

1:a Rolf Göran Bengtsson


12:a Malin Baryard



Världscupen

Nu ligger jag i soffan och kollar på världscuphoppning .
Rolf göran bengtsson ligger 3:a, 0 fel 73 sekunder :) Hoppas att omhoppningen går bra också!!

Ut med hunden!

Ne, nu ska hunden gå ut och gå! Vi går bara bort till stallet för det är rätt mörkt ute nu :)
- från göta

Återsenende!

Aw, var borta hos ''min stora kärlek'' förut.. Han är så fin! Han är konstantskimmel typ och nu har han bytt färg! Jag ska ta med mig en borste sen och borsta av honom lite :P

Han är mycket brunare nu!!

God morgon!

Ligger och myser i sängen och kollar runt på datorn. Små pratar lite med mamma och amanda.
Jag har sovit i typ 12 timmar och jag måste äta snart! Haha! Jag sover jätte mycket när jag är i
småland/forsheda ;) Ska dra bort till hästarna sen också, det är de enda jag har planerat för dagen!
Saknar lilla Lutfina tjejen! Men ska rida henne imorgon och tänkte hoppträna, markarbete, och kanske
hoppa ett hinder i slutet om Lutfina vill... De vill hon alltid! :D På Onsdag tänkte jag kanske rida ut..?
Eh, tar de som de kommer!

Dåligt med inlägg + nya bilder

Det har blivit lite tomt på inlägg såg jag nu.. Men jag har så mycket att göra, oftast.
Jag rider ju Lutfina varannan dag typ och resten planerar jag mest vad vi ska göra.
Nu måste vi börja hoppträna typ varje gång jag rider henne. Med de säger jag inte att jag kommer just hoppa hinder varje gång, markarbete också. Lutfina har en del att träna på om man säger så, hon är inte lätt att hoppa för den som tror de! Hon är inte lätt att rida i överlag heller men jag gillar henne endå! ;)
Men som sagt, det är mycket kvar att träna på! Jag har ca. 11 ridtillfällen att träna på hoppningen och det är ju hoppning hon gillar :P Lilla bus tjejen ska hopptävla igen!! :D
Älskar dig min lilla tjej!







Bilder från halloweenhoppet som Anna har tagit!
Om 21 dagar är de tomtehoppning och då ska vi klä ut oss! :P

Natti

Nu kollar jag runt lite på FB, spelar spel osv. Ska sova snart...
Imorgon händer nog inte så mycket inget planerat iallafall.
Asså kommer inte på något alls att skriva, jobbigt! men men, skriver imorgon igen.
Internetet är mycket bra så allt funkar på datorn och snabbt gå de! :)

Nu blir det helig tetris!

Lutfina Lenson

Du är finast min lilla tjej!
Du är vacker, fin, outbildad, konstig, snäll, jobbig att rida, du är allt och lite till.
Det finns miljontals hästar på jorden och det var just dig jag fastnade för.. ♥

Mer bilder kommer snart!

I forsheda

Nu sitter jag hos mamma i forsheda med alla. Vi har ätit god fika  och pratat.
Nu springer barnen runt och är lite halvt sockerhöga... ;) Busungar!
Jag har matat Bonito med muffinspapper, fråga mig inte varför x) Han är inte som han ska.
Det är redan mörkt här ute i skogen aka småland, det blit mörkt jätte snabbt.
Vårat internet är jätte snabbt! HISS till Telia!

Åker till mamma

Vet inte hur uppdateringen kommer bli och jag har inte hunnit göra tidsinställda så ni får väll kolla gammla inlägg eller något. Vet inte heller hur många inlägg jag orkar göra med de seeega internetet... Men vänta lite! Mamma och Janne har ju köpt sån där Telia sak för hela huset! telefon, tv och internet i ett! Har bara glömt om de var segt eller inte... :/ Har för mig att de var rätt snabbt :) Aja, vi ses och hörs och jag kommer med mer uppdatering!

Nu sitter jag hemma hos Bosse och äter. Pappa och amanda vänter typ på mig men dom kom så tidigt utan att säga till så lite deras problem. Vi tar tåget 12.12 från GBG till Värnamo och där häntar mamma oss så kör hon oss till Forsheda :) Jag och Bosse går runt som två halv döda zombies :3

slut

nu sitter jag och pratar med Anna :) Är dock sjukt trött och lite slö efter veckan...
Imorgon tar jag och amanda tåget till värnamo för att träffa mamma :)
är hos mamma över helgen så får se hur många inlägg de blir :P

@Bosses place





Lilla Lady

Nu sitter jag hemma hos Bosse och jag ska soova häär! :D

Idag på ridningen hade jag Lady och vi tränade enhandsfattningar. Jag fick den ''spända'' hästen att slappna av, de tyckte Ulle om! Som sagt vi tränade galoppfattaningar på en hand. De var jätte kul! Dock inget nytt för mig. Ulle ville att vi skulle rida på en hand för att använda kroppen mer. men jag rider ju redan mycket med kroppen så de var inget sprciellt så, men de var kul!! Lilla Lady fick typ spel en gång nät vi galopperade alla runt på fyrkanten, hon bockade och grejade x) Hon var jätte pigg och drog iväg i galoppen, men jag är nöjd!
Glömde säga att vi red barbacka, Jag, Emma, Cissi och Anna red barback :3

..

Nu sitter jag i köket med lite folk och spänning ligger i luften. Åååååh, I LOVE IT! Jag är fan psyk! hahaha!! Nu är det 1 timma och 40minuter kvar av skoldagen :) Vi ska ha kampanj sak som jag och Holger inte har kommit någon vart på så vi har väll arbetspass.. Sen är det åka och rida, så ovanligt!
Hihi vi fick ''thaimat'' idag, MUMMS!!
Typ sån fick vi :D

No fast endå inte NO

Hejhej!
Hoppas att ni besöker bloggen även när ni är i skolan, jobbet eller var ni nu gör på dagarna. För jag försöker hålla bra uppdatering fast än jag är i skolan.
Nu har vi NO fast inte NO, NO-läraren är inte här på fredagar, andra lektionen är NO. Dom pysslar ihop de genom att vi är med Rodret, de e bara kul! ;) Matten var kul idag, räknade rätt mycket men mest så hjälpte jag alla andra.. Om en timma är det lunch och jag har en hel uppsats att skriva klart om I/U-länder, jag har Finland och Bulgarien. En hel del kvar och den ska vara inne idag, senast inlämnad 00.00 x) Jag har denna lektionen, arbetspass och lite mentor tid.

Min dator har blivit kidnappad två gånger nu, alla vill ha den! ;P

Försov mig..

Hahahaha! Idag sov jag en halv timma längre än vad jag brukar. Så jag är jätte seg och törstig... Jobbigt! De e as irriterande att vara törstig.. he he!
Ni sitter jag i skolan iallafall, mentorerna är senare än vanligt men de förvånar ingen. Första lektionen idag är matte,igen.. Men matten är hyfsat kul, vi har algebra :3 Vi har Matte-NO-Lunch-Arbetspass-Mentorstid. Sen slutar vi och då ska jag till KRS och rida. Vet inte vem jag vill ha idag, vi ska ha ''vanlig'' lektion idag, så hoppas på WE!!! :D
Ful bild på mig.

Lutfina gör framsteg!

Idag var jag och red Lutfina. När jag kom dit bytte jag bara om och hämtade Lutfina i hagen.
Visste inte hur länge jag kunde rida men de betyder inte att man kan slarva med borstningen! Jag är väldigt nogrann när det gäller att borsta av sin häst, ingen lera ska vara kvar! Jag har senskydd på Lutfina så jag måste alltid ha rena framben, hennes man traslar till sig väldigt lätt så jag brukar göra en inbakad fläta :3

Ridningen; Vi började som vanligt at skritta fram ;) Arbetade henne mycket i skritt med många volter i olika storlekar. En knapig sak när man rider Lutfina är att hon har inget ''glänsar varv''  hon har istället lite problem i båda.. I höger varv; Skritten, böjer och ställer fint men lite svårt med formen på samma gång.
I vänter; Formen är lätt att få men böjning och ställning är svårare x) Åh hon e lite speciell!
Tillbaka till idag. Efter arbete i skritt, lagom kul..., tog vi lite galopp. Inte bara släng galopp utan ''normal'' galopp. Lutfina lägger/slänger sig gärna i svängarna, MEN, idag fick hon inte de! :)
Jag kämpade hårt med att få henne att galoppera som hon ska och shiit va trött jag blev! Sen körde jag lite i vänster varv och jag blev änu tröttare i de varvet! Men jag fick henne i hyfsat bra tempo, hon fick arbeta utan att bryta av hela tiden, hon hade ryggen uppåt istället för lutande åt sidan och hon gjorde de bara en hundradelssekund med hon sökte sig ner med huvudet i galoppen!
-Annas bild

Här kommer de stora som hände idag;
Efter galopparbetet och en vilopause började vi arbeta i skritt igen. Vet ni vad den ''lilla' läromästaren gör? Hon går fram på tygeln!! Såå glad! Jag arbetade lite form i en vanlig kass tillridnings sits, tar ihop händerna, sätter mig på rumpan, rider som om det hade varit en PRE och hon bara tog emot. Hon hade kontakt med min hand och lyssnade på minsta lilla jag gjorde i tygeln. Jag testa svänga, lirkade lite i tygeln och tog ett liten ledande tygeltag, titta dit jag ville och hon bara går dit. UNDERBART!
Duktig flicka!!!!

En timma kvar

Nu är det en timma kvar i skolan, för dagen då ;)
Vi har arbetspass så jag passar på att skriva. Vi har typ ingen lärare, alla är överallt.
Allt är som det brukar vara :P En lite dum sak jag har gjort är.... slarvat bort min skåpsnyckel..
Känner mig jätte smart!

Efter skolan ska jag åka till Lutfina och rida henne lite.. Ska nog hoppträna lite, träna vägarna. Hon genar ju gärna och slänger sig till nästa hinder.. Men hon är duktig för att inte varit riden på två år och hon hade aldrig hoppat innan jag började hoppa henne. Så de e mycket kvar att träna på!


Hon ser så sur ut när man rider för hon lyssnar på en hela tiden, så hon har öronen lite bakåt.

@school

God morgon!
Pallade inte att göra inlägg hemma idag, lite lat som vanligt, hade lite annat att göra ;)
Nu sitter jag i mattesalen och ska ha matte snart. Vet inte riktigt vad vi ska arbeta med men de blir nog bra, hoppas jag! Och jag hoppas att de blir något lätt och kul så att jag inte blir så uttråkad.. Idag är det tråktorsdag och på ingår Matte-Bild-Spanska-arbetspass x2. Men jag ska sluta i spanskan för jag tycker att de e sjuukt tråååkigt! Men, vad ska man byta till? Franska, tyska eller extra engelska? Fast jag får inte gå i extra engelska för toni och dom i tyskan har kommit rätt långt... Vi får se!- gammal bild på mig och melanie.
Nu ska jag och melanie ha matte :P

Nu är jag hemma

Nu är jag hemma i mitt rum igen!
Skönt att vara hemma. Fick en god kvällsmat, donken! x) Mumms! Det har varit minst 5 olyckor nu på eftermiddagen när jag har varit med pappa. De har varit dimmigt och halt på vägen. Nu har jag lagt fram kläder till imorgon och packat de jag ska ha, kommer vara trött imorgon!!

I trollhättan

Nu sitter jag i bärgarbilen med pappa och vi är i trollhättan. Vi ska lämna av en Saab som har krachat ner i ett djupt dike, så here we are ;) De har varit massa krockar nu på eftermiddagen... Not good!

Hahah! pappa gick utanför bilen och han ba; ''Inte konstigt att folk krockar, de e ju halt ute!''
Så go! Vet inte när jag kommer hem idag bara, men slänger in ett inlägg om jag får internet ;)

Musik nu

Sitter inne på musiklektion med Toni. Spelar upp ''This is the life'' med min datorn så jag passar på att skriva lite :) ''Bara såå Sarah'' Haha! Nu har vi musik fram till lunch, sen 3 timmars syslöjd.. Men jag ska iväg en sväng så jag kommer gå vid 14.15 typ. Vet ej när jag kommer hem, men mer inlägg kommer idag!!

''Nyckelring'' Hahaa! XD

Då var man i skolan

Hehe, orkade inte göra något inlägg imorse :3 ''Lite'' lat.
Farmor körde mig till skolan så jag kunde sova 45 minuter längre, värt!
Nu sitter jag i skolan iallafall och vi har NO, konstigt nog gillar jag NO.
Nu har jag skickat in min första uppgift, en labbraport om tunntarmen.
Nu ska vi gå igenom andning(?) tror jag! ;)

Over and out

Nu blir det sova för lilla mig ;) Får sovmorgon imorgon så de ska jag utnyttja med en långnattssömn!

Träning ger fädighet


Dum katt



Min katt Pricken är rätt dum. Några saker han brukar göra;

  • Gå runt och ''skrika''/''mjaua'' utan anledning
  • Doppa tassen i vattnet och dricker från tassen
  • Slår till vattenskålen så de lägger sig typ 1ml på sidan av skålen och sen dricker de
  • Lägga sig i katonger
  • Gå på min datorn(han ÄLSKAR datorer!)
  • Lägga sig på just den plats jag ska sätta mig på
Han är ''lite'' dum X)

Saknar skolan...

Jupp! nu är jag hemma och skriver. Jag saknar skolan.. Jag åkte hem efter engelskan för jag mådde illa och var sjukt trött. Tänkte vila upp mig under spenskan och sen gå till SOn men jag kände att min kropp inte orkade..
Skriva uppsats och sova blir det hemma!

Kärlek!


Byta bett

Hade tänkt byta bett på Lutfina nu för jag har haft de bettet jag har nu rätt länge..
Dags att byta! Men, vad ska man ha för bett?
Jag vill ha ett lite skarpare bett men jag vill inte ha någon ''hävstångseffekt'' på de...
Så ett rakt, stömt bett tror jag blir bra.. Har dock inget sån bett hemma..
Har bara ponnystorlek :/ Jag vill testa ett eggbett, jag gillar dom betten.
Jag ska först ta de tredelade igen, hon går bra på de men hon stannar dock inte.
Det är hennes största problem, hon vill inte sluta springa/arbeta.. Man måste hålla tygeln typ hela tiden
för hon vill bara galoppera heeela tiden x) Så sööt lilla tjejen!
Eggbett:

Tredelat:


Aningen piggare

Nu sitter jag i skolan med massa folk som väntar på att börja. Våra mentorer är sena som vanligt ;)
Dom två lyckas alltid vara sena! Men ingen av oss har något emot de.
Idag blir det plugga, ska lägga ner mycket tid på min uppsats, den måste bli klar snart!
Har inte mycket kvar, jag behöver bara ett ryck och göra klart de sista ;)

''Fint''
Ha de gööd så länge!

''God''morgon

Aja morgon är det iallafall. Jag är dock skit trött som vanligt, vet inte vad de e med mig!
jätte störande! Man de trött, orkar inte gå till skolan och då som grädde på moset är de tisdag...
Värsta lektionen idag är spanska(språkval) och sen engelska, så tråkigt!
Är så trött så att jag inte orkar rida idag heller och på onsdag kan jag inte heller, får väll rida på torsdag då.
Lilla Lutfina måste ju röra på sig ;)
- Så känner jag mig idag.
Vill bara gå upp och lägga mig i sängen igen, denna dagen är bortkastad.

Lilla tjejen!!

Lutfina var jätte duktig idag!
Vi red i paddocken när det var jätte mörkt och dimmigt, men hade ju en lampa i paddocken. Jätte mysigt!
Vi tränade form som vanligt. Vi tränade också skänkelvikningar, lite framdelsvändning mm.
Försökte ha så samlad skritt som möjligt, hon blir ju lite hetsig efter att man har travat/galopperat.
Jag testade ''halsförlängare'' idag för Ann Mari brukar ha den när hon rider Lutfina, som ett stöd.
Men, när jag testade den blev hon skit sur! Så jag tog av den igen och vi fortsatte med vårat grymma arbete sen innan. När vi tog av sadlarna, ville rida lite barbacka, kom pappa och Amanda så dom fick kolla på lite när jag och Lina red runt barbacka :3

Finsate hästen!

Hemma och trött...

Nu är jag hemma och klar för att sova. Jag har ätit och duschat, ska bara fixa lite på datorn och sen SOVA!
Kollar nu på Waterwörld, kul namn, och se ska jag kolla på ett nytt avsnitt av två och en halv män :D
Skriver ett enskilt inlägg om Lutfina för jag och Lina har ju varit uppe hos Ann Mari och ridit! :)

När kommer jag hem då?

Ja du! Vet inte när nästa uppdatering kommer.. Detta är ett tidsinstält inlägg för att jämna ut tiden jag är borta med tiden då de kommer ett nytt inlägg. Är ju med Lina i stallet om allt går som planerat. När jag kommer hem ska jag släppa ut Bunny lite och sen kommer ett inlägg. Jag ska umgås lite med honom idag också, hade jag tänkt iallafall.
Vi ses och hörs alla goa blogg läsare! ;)

Shiit!

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha SO x2 sen slutar vi. Efter skolan ska jag och Lina busa i staby med Lutfina och Glimmer. Skojj!
Har inte gjort några inlägg för jag har inte haft tid.. Eller lust typ.. asså jag vill skriva men har inte hittat tid till de enu.. Imorse skämde jag bort Bunny ''lite'' ;)
- Foue!
Emmie e cp!

Beck nu igen!

Nu sitter jag och kollar på Beck, igen. Imorgon är det skola... och Toni är tillbaka, han har gift sig!!
Hahaha! Ska till Lutfina med Lina, Stall Antonsson! :D
Lite mer FB sen är det äta och sova som står på schemat, låter trevligt!

Bild tagen av miiig, ett tag sen! x)

Bortskämd kanin #1

Nu är Bunny är ''ensam'' så kommer jag få mer tid med honom så jag kan uppfylla alla hans behov. Bunny är en mycket speciell kanin, tro de eller ej men han är MYCKET ''mammig'' och det har han varit sedan första gången jag träffade honom. Bunny är en speciell kille med sina egna idéer x)
-
bunny för 1-2år sedan.

Bunny är lite kräsen när de gäller mat. Ett tag vägrade han äta gräs, han skulle ha maskrosblad! Haha! På en dag får han;
Gräs
Maskrosblad
Knäckebröd
Grönsaker
På vintern får han kaninpellets, mycket grönsaker, hö mm.
Bortskämd!!

Kaninägare

Så, då var man bara kaninägare. Micke åkte nyss iväg med sin nya familj :)
Först ringde någon som jag inte gillade alls, hon fattade inte ens vad jag sa :s
Men sen ringde en som lät jätte bra! Och hade ett marsvin hemma som behövde en kompis, och hon var nu hämtat lilla Micke. Jag känner mig jätte nöjd! Deras familj tänkte på samma sätt som jag med fodret, de gillar jag! Dom hade en bur som var 1,70m x någonting, den var stor iallafall! Med många hus, tunnlar, hyllor, våningar mm.
Så lycka till Micke!!

Död blogg

Har haft mycket att göra och tänka på idag, stressigt!

Latar mig!

Asså jag har bara suttit vid datorn hela dagen, GÖÖD! Hahaha, har inte orkat gör något annat :3
Nu ska jag kolla klart på Värsta pojkvänsakademin för internetet dampa förut så kollade inte klart.
Ikväll blir det bara chilla och imorgon ska jag till Lutfina! ;)

Barnen lånade min dator när vi åkte till Jennylund, kolla vad man hittar :P

Bara att vänta

Nu ligger jag och kollar på Värsta pojkvänsakademin :) Kul!
OMG! Jag känner Linnea som är med! Hennes häst tog på Stall Hagen förut, när jag red den!!! :O
Shit va jag saknar henne!!!!!!!

Lady, hoppning

Igår hade jag de lilla stoet Lady på hoppningen.
Blev väldigt förvånad att jag fick lilla Lady som bara är en c-ponny, jag tror att hon är c.ponny..
Lady var jätte pigg! Ulle hade aldrig sett henne så pigg innan, men, det är ett sto och det märktes.
När vi hoppade fram så hoppade vi en oxer som var 70cm, hon var taggad, bjöd mot hindret, taxa och tveka. Ulle la ner den bakre bommen, jag fick ''trycka'' henne över. Vi kom igen, Ulle höjde, för hon kan hoppa. Hon bjöd mot hindret, taxa och tveka. Så gorde hon några gånger och jag bara satt kvar och styrde ifrån hindret, kom igen och igen sen blev de bråk mellan mig och henne. Hon sparkade lite och försökte ställa sig upp osv. efter vårat bråk hoppade vi lätt över hindret :) Ulle berömde mig för mina väg val och min smarta ridning.
- Lady och Madde, snodde hennes profilbild :3

För trött

Skriver imorgon.

I stallet

Nu sitter jag i stallet, eller ja, sadelkammaren. Har inte ätit enu men de kommer.
Dom har fixat jätte fin här inne, nya namnlappar, schabrak, nytt ljus mm  :)
Ska rida om typ en timma, ska ha upprop då.. I idag är de hoppning.. Kanske kul(?)

Baka, alltid!

FREDAAAAAG!! :D
Haha, jag, Melanie, Calle, Chatcha och Holger är i köket och bakar. Jag och Melanie har bara bakat hela dagen x) Vi är inte lata, neeej då!
Igår ville Melanie ha choklad men den käkade jag upp xD Och idag hade vi vit choklad, men köpte för mycket så jag har ätit upp en hel sån kaka nu :3 GÖÖÖÖD! Efter skolan ska jag till KRS och riida.
Vem får man idag?

Papi

Då har man Papijump och Papiwall på datorn!! :D

Seg morgon!

Nu blir de inlägg! Har haft en lite seg morgon ;) Imorse låg jag och spelade lite länge och sen skulle jag packa ridkläder, äta, klä på mig, mata djuren osv. Liiite stressigt! Första lektionen var matteutvädering, med andra ord prov. Idag ska jag och melanie baka igen :3 haha! Hörs senare!
- bild från igår ;)

Helt glömt!

Shiiiit! hahaha! jag kom nyss på att jag ska rida på KRS imorgon x)
Morgondagen då; Skolan(matte''utvädering'', NO och konstig sak) sen tar jag bussen till Ytterby och går till stallet :) Jag tror att vi ska ha hoppning igen.. Har för mig de. Måste packa ridväskan med morgondagens outfit!

Hemma och helt slut

Nu är jag hemma igen, de var på tiden! Skit trött är jag också.
Orkar inte göra något eller :/ Hade tänkt åka till Lutfina men, jag var för trött helt enkelt.
Spelar lite på FB sen ska jag kolla på något/sova..
- Holgers hand, Ja, holger och Melanie baka (Y)

Jag idag då

Nu sitter jag med Rodret i bild salen och vi ska ''skapa''. Dom säger alltid så på min skola x)
Vi ska göra en kampanj, upplysning eller liknande. Jag är med ''Holger'' så det blir bra!
Ni fick inga bilder på mig från imorse, så dom kommer nu ;)



Goda nyheter!

Nu har jag varit ute hos djuren och dom var jätte glada att se mig! Micke ropade på mig när jag hämtade mat ;) Jag tog in dom igår och nu skämmer jag bort dom jätte mycket! De tycker dom om :3
- Bunny när han var 2-3(?)

Bara trött

Ligger i sängen och spelar på Fb..
Allt känns dåligt idag, eller snarare jobbigt. Så jag åker hem efter skolan och vilar upp mig lite.
En sak som är är orolig för är Micke... Jag vet inte hur länge han klarar sig utan en kompis..
Jag göt mitt bäta med att hitta ett nytt hem. Blir väll att jag lämnar in honom till Eragons om
jag inte hittar någon snart! Om dom ens kan ta emot honom vet jag inte heller :/


Lutfina älskar att hoppa + Voltige bilder!

Idag tänkte jag först löshoppa men sen så ändrade jag mig och ville träba skänkelvikningar ist. Lutfina var skit sur dom första minuterna av ridpasset för hon ville inte ha dressyr! Shit va sur hon blev! x) Jag slutade träna på skänkelvikningar och gick över till löshoppning. Hon var lite seg, men de funkade. Hon var uppmärksammare än vad hin brukar vara när hon är lös, så det var ju bra!
'
Jag hoppade upp, tog två/tre hopp, hoppade av och fortsatte med löshoppningen. När jag satt upp blev hon shiit glad och blev hur het som helst! Jag bara släppte tygeln lite och hon rusade iväg i full galopp! Haha såå söt! Hon var nära att gå omkull en gång, för hon fick inget feste med frambenen i en sväng. När man hoppar Lutfina på drar hon bara massa omhoppninssvängar hela tiden, hon vill bara hoppa hela tiden ;)

Bilder på Lutfina, Voltige;

De mörka är Lutfina ;)


Funderar, ska man rida imorgon?


Titti

Omg, kolla vad jag hitta! Bilder från när jag red Titti för två år sedan!!

Åh, lilla cheyen!

Nytt


Lutfina nästa!

Nu ska hela 8:an bada men jag ska dock inte med, jag ska ha arbetspass i typ 3 timmar :/
Sen ska jag till Lutfina och idag blir det löshoppa, jag ska hoppa upp någon gång och hoppa lite också.
Vi ska ''lekrida'' in hoppning, vi har gjort de med halter och nu kan hon ju stå still.. Så de funkar!
På henne iallafall :P

Anna och jag ska ha kul nu ieftermiddag ;) Vi ska nog vara med 9orna!

NO, Nästa musik.

Nu har vi haft NO, då vi har biologi. Vi idag gick vi igenom tunntarmen och hur den fungerar +en labbrapport. Jag jobbade med Albin och Johannna. Ska hem och renskriva min labbrapport, den ska in på måndag, Inte börjat med den är nästan klar ;)  om typ 10 minuter har vi musik, men våran lärare glömmer oss, har inte tid osv. så han kommer alltid sent :3 Sen är de lunch och hela eftermiddagen är det arbetspass... Vi ska prata lite med bildläraren och Jay, och jobba? x)


''våran fina tunntarm''

Onsdag

Godmorgon!
Nu ligger jag och spelar lite Tetris. Ska snart klä på mig och äta. Sen ska jag ut till djuren och skämma bort Micke lite så att han håller humöret uppe... Han har blivit lite hängig.. Men de kan jag förstå!
Han får lita sallad och två kneckebröd, då blir han glad.



Inget att tillägga

Ligger och latar mig i soffan. Pappa typ deckar hela tiden och jag kollar Family Guy.
Kommer kännas konstigt att inte ha marsvin längre.. Har haft de i 4-5 år nu..
Men det är lika bra! Jag har tröttnat på marsvin men endå inte :/ Finns fler djur jag skulle
vilja testa, jag är mycket sugen på en hamster.. :)
Men först ska jag hitta ett bra hem till Dumle's Micke!
- Vänster Timon och höger  Dumle :)
Några av mina första marsvin!

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen, skönt! Lång dag i skolan och tråkiga lektioner, men dom har varit helt ok idag.
Kom hem för en stund sedan, har städat marvinsburen och matat djuren.
Tänkte åka till Lutfina en extra dag men de får nog bli torsdag isf. Rätt skönt att vara hemma lite,
vädret ser inte så mysigt ut :/
Imorgon ska jag till Lutfina och då blir det lös hoppning :)
- Outfiten idag ;)

Voltige på Lutfina!

(igår)
Madde körde mig till Stall Antonsson. När vi kom dit bytte jag om och sen mockade jag.
Tog in Lutfina, borsta, myste, mata med godis mm. Vi testa lite voltige, ''lös voltige'', hon var jätte duktig! Hon har aldrig ens haft en voltigejord på sig och hon var grym! Körde mest voltige stillastående..
Hon är inte så balanserad i skritt, men lite gjordes i skritt också! :)
Släppte henne lös mitt i ridpasset och drev runt henne lite så hon fick springa av sig, men de gör hon bra med mig på ryggen också ;) Jag tog på sakerna igen och körde lite till. Då och då tog jag tyglarna ich galopperade en sväng sen tillbaka till voltigen. Vi red i en timma och 20 minuter, typ. Lutfina var glad när jag kom och hämtade henne i hagen, hon kom direkt! Så fin lilla cheyen! Jag stog på henne, satt i damsits
(i skritt), jag satt på rumpan, jag hoppade upp i farten,  stog på axeln mm.

Bilderna blir sena så ni får denna så länge!

Väntar

Hej!
Jag väntar på bilder från igår, lägger upp inlägget så fort jag får dom!
Kommer i eftermiddag :)

Funderar på att åka till Lutfina efter skolan... Löshoppa lite?

Man down....

Det är med tårar i ögonen jag skriver detta inlägg.

Imorse hittade jag mitt marsvin Kiwi dött. Han kan ha dött av skräck(hjärtattak) eller att han bara inte klarade av att vara ute....
R.I.P Kiwi!


Men, Jag har ju en kille kvar hemma som nu är ensam, Dumle's Micke.. Han är en tålig pojk på 3,5 år, han föddes hemma hos mig och han har en bra stamm. Han är nu utemarsvin men han kan bli innemarsvin om de önskas.
Jag vill att han ska komma till ett hem med en/flera kompisar, just de, jag har bestämmt mig att sälja honom... Har inte tid länge...
Om du är intresserad hör av dig! Kommentera och skriv in din mail, eller om jag har ditt nummer, så hör jag av mig! Han bor hos mig i kärna så man kan komma och kolla på honom om de önskas. Om det är något ni undrar så fråga! Tveka inte!
Jag hjälper till med; Hemkörning, foder, ihopsläpp mm.
(om det önskas!)


Nytt hem önskas, snabbt!

Tisdag

God morgon!
Sorry att jag inte uppdatera mer igår. Åkte med Ann Mari till Jennylund och jag kom hem
rätt sent. Men nu är det morgon och jag är vaken igen,''tyvärr''. Lite små trött efter igår
men inte så farligt. Nu är jag klar för att cykla bort till bussen, lite tidit bara. Sitter och
slöar i köket, lyssnar på musik och fixar med datorn.

Idag är det ''tråktisdag'', tråkiga lektioner i skolan, ingen ridning
(orkar inte idag) och
tråkigt schema... Men men, de kan vara värre! ;)

Hinner inte

Hinner inte blogga nu, måste soova!

SO x2, Sen älsklingen!!

Nu ska vi ha SO dubbelpass, sen slutar vii :) Då ska jag åka till Stall Antonsson och ta in hästarna med barnen, sen riiida Lutfina barbacka. Ska nog låta henne galoppera lös idag också... De e skönt för henne att springa av sig lite efter massa arbete. Ska nog lekrida lite idag, känns som att jag varit rätt tråkig på senaste :/ Ska man köra lite lös voltige? låter spännande! Hoppa över bäcken barbacka? låter också kul!!
Haha får se vad jag gör med älsklingen!

-Lutfina som 2/4 åring(?) Minns inte helt åldern på bilden ;)

Så ser jag ut idag.



Sovmorgon.

Åhh, jag älskar att få 45minuters sovmorgon!
Idag får jag de för att Madde kör mig till skolan sen! Sjukt snällt!
Nu spelar jag på FB och ska snart gå och packa ner ''stallmaten'' i väskan,
äta ska jag ju också göra innan jag åker ;)
Kom på att jag inte har någon outfit klar.. :/ Måsre fixa ihop någon!

Snälla madde som kör mig till skolan!

Beck

Åh, jag vill bara säga att jag älskar Beck, alla filmerna! HISS HISS!



Skola imorgon

Imorgon är de skola igen efter ett underbart lov! Har inte saknat skolan direkt ;)
Men men, de funkar! Imorgon ska jag åka till Ann Mari efter skolan och
hjälpa barnen med hästarna sen ska jag rida och mocka. Vad ska jag hitta på imorgon?
De jag har tänkt är barbacka, dressyr, släppa henne lite lös (träna galopp lös).

Danielas ur snygga bild på mig och Lutfina!
Har en rolig grej på G som jag ska träna till.... ;D

R.I.P Hickstead


''vila på uteritten''

Aaa jo tjena!
Haha! Lutfina tjejen är så söt! Vi tävlade igår så dagens ridpass tänkte jag att jag och Cissi bara skulle skritta ut en sväng. Gick bra till en början, men, när vi var på väg hem från Lina(red till henne men hon var dock inte hemma) så tröttnade Lutfina på att vänta in Figo.. Vi hade travat och galopperat lite på ''våran sida'' men de var för lite i Lutfinas ögon x) På hemvägen drog vi ifrån i full galopp, WIIIIII!! :D
Mörkret började falla och Cissi ba; ''Kan vi dra bort till galoppbackarna?'' Jag; ''Eh, vafan, de gör vi!!'' Hahaha så de blev en runda där också. Jag och Lutfina drog på i backarna och Cissi kom i galopp efter mig med Figo.


Nya saker idag; Släppte ner bettet ett snäpp, form i trav!!!=Sarah super lycklig!, from i galopp en halv sekund eller nåt ;)
Hon hade bra tempo idag, både traven och galoppen. Och hon lyssnade mycket på mina hjälper :D

Ridaut med Cissi

Anna ska inte med :'(

Nu ska jag och Cissi åka upp till Stall Antonsson och vi ska rida långritt :)
Jag ska rida Lutfina och Cissi ska ha Figo, hon blev as glad! Skrittar ut och
det blir nog lite galopp också :P
- I sommras, jag klättrar lite på Figo x)

Söndag

God morgon!
Nu ligger alla tre i sängen, jag och Anna har våra datorer igen och Cissi spelar på Annas mobil. Perfect!
Idag ska vi upp till Stall Antonsson, vet bara inte hur vi ska ta oss dit.. ;)
Blir en lugn uteritt idag eftersom Lutfina tävlade igår :)

Pigg och vaken igen!

HAHAHAHA! Nu är jag pigg och vaken igen!
Jag, Cissi och Anna håller igång igen! Åh shiit, vi ska ''sova ut'' imorgon
men vi ska endå åka och rida.. Hur ska vi få ihop de? x)

Lutfina i transporten :3

Lilla tjejen!

Slööö!

Asså shiit!  Jag är as slö och trött!
Jag, cissi och Anna ligger i sängen, jag och anna sitter med våra datorer och cissi
spelar på Annas mobil. Jag är tyå jätte hungrig så vi ska väll äta, mysa lite och sen sova(?)
Låter göööd! Jag, Anna och Cissi, vilken blandning! x)
Hemma hos anna förut! XD

Lester

Blev lite påmind..
I fredags hoppade vi bana på Krs och jag fick Lester.. Trööök hääst!
En posetiv sak med att rida honom, han sadel är as bekväm! Jag tyckte de gick dåligt och de var tråkigt.
inget märkvärdigt.

Lerig spökhäst..

Jag älskar Lutfina Lenson!

Ridtravare Hopptravare! Åååååh, jag älskar Henne!

Dagen idag då;
Vaknade, öppna datorn, käka, klädde på mig, packa för dagen och sen åkte jag mot krs.. MEN, när vi hade kommit en bit så kom jag på ''Fan, jag glömmde väst och hjälm!!!'' Haha vi vände och fick hämta de x) Sen kom jag till KRS så kom jag när alla hade tagit in allt hindermaterial, LITE pinsamt! Och precis när jag sprang in i manegen ropade dom upp mitt namn, mer pinsamt!
När vi hade gått banan och jag hade lärt mig den så kom Ann Mari med Lutfina :) Lutfina taggar sig själv så mycket i transporten så hon blir heelt genom svätt!! Lilla gumman! Jag borstade av henne, flätade manen, sadlade osv. Haha Lutfina blev jätte kär i Jolly!! (Joly's top gun) x) På framridningen kändes hon okej, hon var lite spänd eftersom hon aldrig blivit riden ''borta'' innan.. Hon var väldigt nyfiken på alla hästar som sprang rund i paddocken :3 jag red ju fram själv, fick ingen hjälp med något! Sååå skööönt! ;)
'
Vi gick in i manegen, ensamma. Jag klappade henne för hon har typ aldrig varit i en manege(?), dommaren sa; ''Sarah Kristiansson och Lutfina Lenson får övingshoppa hinder nr 1 och 2''. Vi hoppade dom hinderna utan problem, sen tog vi banan... Hon snuddade första hindret med ena bakhoven, inget fel, vi skulle svänga höger med hon ville till vänster men de förhindrade jag :) Efter fjärde hindret blev jag jätte nervös så jag bara skakade hur mycket som helst!
Vi hoppade banan i trav med inslag av galopp och vi fick Clear Round!!!

Mer bilder och film kommer snaaart!!! Anna fixar ihop skiiit snyggt till mig!! :D

På plats

Nu ska jag vara på  banan och bygga upp själva banan, hoppas att de går bra idag!!

Epic..

HAhaha! idag är  Helloweenhoppet och jag ska ju vara med på Lutfina, jag är lite nevös eftersom Lutfina aldrig har hoppat en bana förut x) Liiiiite epic där!

Nu försöker jag ta mig upp.. Min säng är så otroligt skööön! Måste upp, äta, byta om, tagga och åka ;) Hur nervös ska jag vara på en skala 1-10? Min Flicka kommer klara de! För ett halvår sen hade hon aldrig hoppat i hela sitt liv och den första som ''hoppa''/tog ett hinder med henne var Lovisa/LG/lars Gunnar/ Lasse och de var typ 20cm om inte lägre. Nu har jag och Lutfina hoppat hela 70cm!! Slog vårat rekord igår :D Jag skulle kunna hoppa högre med jag vill inte pressa henne förmycket.

Fina Lutfina Lenson!
Kommer någon och tittar idag??

Fram med de vita ridbyxorna!

Hejhej!
Imorgon börjar tävlingen typ 10-10.30(?) Alla som ska tävla ska vara där kl.9.
Jag är jätte taggad! Hoppas att Lutfina tycker att de blir kul så att hon gör bra ifrån sig! ;)
Nu ska jag ta fram dom vita ridbyxorna inför tävlingen. Hennes utrustning är fixad och klar!
Måste ringa Ann Mari sen bara så hon tar med allt som jag vill ha ;) Hehe, måste duscha
nu! Kom precis hem från KRS och har fortfarande på mig ridkläder! x)

En dag kvar..

OMG!! en dag kvar sen är de tävling!!!

God morgon!
Nu ska vi gå upp, men vi vill sitta vid våra datorer en stund till.
Sen blir det äta, klä på sig och sen åka. Vi ska till Stall Antonsson nu igen och passa hästarna.
Denna gången har jag de softaste jobbet, komma vid 10-11, rida och mocka :3 AWSOME!
Idag kunde tyväss inte Lina rida med oss men Cissi kommer igen! Jag ska ha Lutfina, Bosse
Glimmer och Cissi Figo. MEN, man kan inte lämna Sally ensam i stallet så Bosse får ta western-
sadel och ha sally på släp x) Vi Kommer ridaut och sen i paddocken :)
Efter Stall Antonsson ska vi till Kongahälla Ridsällskap och rida, vi har hoppning idag!!! :D

Så idag blir det inte så många inlägg ;)

Startlista för Helloweenhoppet

Hoppar klass 1 för lutfina kan ju inte så mycket ;)

Klass 1, Clear Round
  1. Kung Louie               Cassandra Severin
  2. Twiggy                      Lovisa Svala                      40cm
  3. Dark Digidoo            Simone Kulsdom
  4. Rikki                         Jessie Björkman
  5. Kung Louie               Nora Artén
  6. Mynta                       Rosanna Wikberg               50 cm
  7. Lutfina Lenson           Sarah Kristiansson

Klass 2 gr. III

 

  1. Twiggy                       Matilda Cederberg             50cm
  2. Stina                          Malin Samuelsson
  3. Dark Digidoo              Cecilia Emanuelsson
  4. Paijaz                        Selina Fredin
  5. Felizia                        Linn Jansson
  6. Twiggy                      Emelie Andersson
  7. Stina                          Julia Cederberg
  8. Dominique                 Emma Kihl Andersson        60 cm
  9. Nelson                       Eva Dagsved
  10. Karmosin                   Ida Hedin
  11. Quinto                       Lovisa Nilsson
  12. Mynta                        Elin Höjer
  13. Lucky Lady                Lisa Gustafsson
  14. Joly’s Top Gun            Sandra Ohlén
  15. Dominique                 Ida Segesten
  16. Nelson                       Sara Båstedt

 

Klass 3 gr. IV-V

 

  1. Snowstorm                Nellie Kleist                        60 cm
  2. Felizia                        Linn Jansson
  3. Karmosin                   Nina Malmqvist                  70 cm
  4. Cyklon                      Josefine Liljeröd
  5. Lester                        Annelie Kleist
  6. Quinto                       Ebba Gustafsson
  7. Cavat                        Ida Larsson
  8. Joly’s Top Gun           Sandra Ohlén
  9. Karmosin                   Embla Andersson

Bildbomb på älsklingen!

När jag rider<33





















Hoppa barbacka! :D

Hästar:
Jag - Lutfina Lenson
Lina - Sally
Cissi - Figo
Bosse  - Glimmer

Idag var jag, Cissi, Bosse och Lina i stallet och red. Först borstade vi våra hästar och förberädde
för ett lååångt ridpass. Först red vi ut en sväng och galopperade i galoppbarckarna, x3 :)
Efter all galopp skrittade/trava vi till paddocken där vi red dressyr. När vi var klara med dressyren
så tog vi fram ett hinder och hoppade ''lite''. Lutfina var GRYM idag, älskar henne!
Glimmer blev tyvärr dålig innan hindret kom fram.. men med 21år på nacken, fång två gånger,
hovbensrotation och hans sula är 3mm ''tjock'' så är han jä**igt fräsch!
Bilder och film kommer ;) lite suddiga bilder bara för de är taga med en IPhone
När vi skulle hoppa av hästarna, hoppade jag BARBACKA!!!! SHIT VA KUL DE VA!!!



Bilder från igår By Anna :)
Hade en överaskning till Cissi och Lina, och de var att hoppa över ett vattendike, och de va skit kul!!
Vi red i ca. 3,5 timmar xD

Uteritt på schemat!

YEEEEYH! Idag blir det uteritt med Bosse, Cissi och Lina. Kommer bli kul!
Vi ska träffas och åka tillsammans upp till stallet, ta in hästarna och sen göra
dom jätte fina! De förtjänar dom ;) Vi rider först ut en sväng och sen avslutar
vi i paddocken.  Bosse knäpper kanske några kort idag, man kan ju hoppas!


Lalala!

Imorgon blir det en knasig dag! Jag, Bosse, Cissi och Lina ska rida ut och sen rida en sväng i paddocken också :P Kommer bli en galen dag!! Vi ska mötas 10.15 och vi ska ta in hästarna direkt, eller ska man göra boxarna först?, vet inte.. Iallafall! Vi ska rida ut. Vi ska rida förbi ''dom farliga grisarna'' till galoppbackarna ;) Cissi, Lina och Bosse kommer nog få de kul!! ;D Dom vet inte vad som väntar... xD

Mer bilder kommer snart på mig och Lutfina, med dom andra också! Väntar bara på att Anna ska beskära dom lite :P Snart ska jag och Bosse fixa Amandas säng och sen sova tror jag...? Vi behöver nog sova ut lite :)
- jag och ''Bella''

Smakprov från dagen :)





Jätte fin bild på Anna och Glimmer!!!

Lutfina idag ;)

Idag åkte jag hem till Bosse på morgonen, mötte upp Anna, sen tog vi bussen till Veneröd för
Bosse skullemocka några boxar. Sen gick vi genom skogen till Staby, vi tog in hästarna
spolade av benen för hovslagaren skulle komma och sko Lutfina och Glimmer. När vi skulle rida
märkte vi att båda ponnyerna var varma i ''fötterna'',  Figo; högerfram och bak,
Sally; Vänsterfram och bak... Lite konstigt tycker jag!
Iallafall, jag arbetade mycket med Lutfina, Bosse och Anna red på Glimmer. Jag var tvungen att
arbeta rätt mycket med Lutfina i början för jag har inte ridit henne på länge... Men vi red
i två timmar typ och ''delade'' på hästarna :)
Vi red lite dressyr och sen markarbete med upphöjda bommar. Tog ett litet hinder med lutfina också ;)

Efter ridningen mockade vi och städa i stallet :) Bosse ''vilade'' lite på Glimmer ;)
Efter att Anna hade åkt så la jag mig på Lutfina så en halvtimma :3

Nu är jag här igen!!

Hos Bosse då ;) idag ska vi först till Bosses ''jobb'' och sen ska vi riiidaaa :D
Anna ska också joina oss på våran lilla resa.. Vet inte vilka hästar alla ska ha bara... Bosse ska ha
Glimmer, de e säkert! Får se om Anna kanske kan rida Lutfina, vi får se! Glimmer, Lutfina och Figo
ska gå iallafall!
- snebild på Lutfina och mig!
Nya bilder blir de idag också! Med systemkamera!!!!!!!

06.00

Ska upp tidigt imorgon, uppdaterar då ;)

Hemma igen :)

Nu är jag hemma och ny duschad :) Jag åkte till Ann Mari eller ja, farmor körde mig till staby sen gick jag två km :P Iallafall, jag mockade allas boxar utom Glimmers för hans är så jobbig! Lutfinas är jätte rolig, den påminner om en skattjakt... x)
Efter boxarna var klara så gick jag in till barnen och hjälpte Rebecka att städa hennes rum :3 Så nu är de rent och fint! Sen när väl Ann Mari kom hem pratade vi sen åkte jag hem igen! Typ hela min dag? xD

Glimmer!! :D
Imorgon ska jag till Bosse på morgonen sen blir de kul!

..

Idag ska jag inte sitta hemma hela dagen ;)
Jag ska åka upp till Ann Mari och sen ska jag hem igen, inte så långt med de e något!
Jag ska planera vad jag ska hitta på med hästarna också......
Vilka dagar vi ska göra vad :D Vi ska ju rida ut, löshoppa, hoppa mm.
Åh, tänk, imorgon ska jag och Bosse rida, på kvällen <33
Vi ska ta på massa reflexer och tända i paddocken när de e kolsvart (a) Kärlek till de!!!

Nu ska jag fortsätta chatta med Nellie ;)

sånt är livet

Godmorgon!
Nu har jag vaknat, lite senare än igår ;) De e så jobbigt att vakna när man fortfarande är trött..
Nu lyssnar jag på musik, FB och bloggar. Dom tre sakerna gör jag hela dagarna :3
Vilket liv jag har då! Idag ska jag till Ann Mari föratt gå igenom de som jag och Bosse ska göra
när vi passar hästarna, ska bli kuul!!! Får se om jag tar och rider en sväng på någon också...
Vi får se!

Jag saknar skolan lite..

RSS 2.0