I looked to you as it fell, And now you're in my way


Egopix, or what?!

Så här ser mitt hår ut om jag efter att jag har duschat....


Kommer hem idag !

Nu ligger jag i sängen och chillar med musik samt facebook. Har dock inte så mycket för mig, det är rätt skönt endå... Tänkte gå ner och ta mig en macka sen fortsätta kolla på tv medan jag väntar på att mamma, janne och barnen ska komma hem. Åker hem idag också! Först ska vi.. eh... någonstans, jag har ingen aning, jag bara följer med  :)




Ser man någon skilland på mitt hår....?


Åker till värmamo nu

God morgon och hej då igen!
Nu sticker vi till Värmao en stund och de ska shoppa. Vi hörs senare!

5,6km, jag har ont i min kropp nu asså!

Shit, jag var ute ohch gick 5,6km på elljusspåret själv. Det var mycket mysigt!
Jag gick med musik i öronen eftersom jag är rädd för allt, så då blir jag lite lugnare. Försökte tänka ut lite, rensa tankarna lite. Jag har fett ont i låren nu... Usch... Men det var mycket skönt att vara ute och gå själv. Detta kommer jag göra om!


Går ut och går !

Finns på mobilen !


Inget att göra... Ska man gå en sväng...?

Känner mig lite halft Big Brother beroende, när jag har kollat igen alla avsnitten så har jag plötsligt ingeting att göra. Helt uttråkad. Vi har nu ätit mat och det blev inget mindre än Pizza, hahah! Shir vad jag kommer ha lagt på mig efter denna helgen, jag har ju bara ätit godis den senaste veckan jue! Tänkte gå ut och gå en sväng, runt elljusspåret kanske...? Så går jag av mig lite av de jag har lagt på mig iallafall ;)
Det lät bra, det kör jag på!


Godmorgon !

Hejhej bloggen!
Nu har vi varit och handlat, morgon pigg familj or what?!
Klockan är liksom 12 och alla är uppe och vi har varit och handlat, nej då, vi sticker inte ut alls! Idag blir det måla en klädkammare tror jag, annars vet jag inte vad som händer.

Ha det bra så länge!

Lägger på mig....

Nu sitter alla i soffan och kollar film. Jag äter Kebab drömmen, ja, jag äter chips! OMG! + Godis och cola. Nej då, jag kommer ju inte alls vara smällfet när jag åker här i från. Imorgon är det en ny dag iallafall, vet dock inte vad vio ska hitta på men det märker vi väll. Jag säger Godnatt och dag för denna dagen, Xoxo Sarah från smålandsskogarna!

Lugnet i Forsheda

Det är mycket gött att åka hit. Det är mycket lugnare och då kommer man också bort från allt tjöt där hemma. Det är rätt skönt att slippa vissa folk också, ni anar inte!
Tänkte också avslöja vilka bloggar jag läser.

De jag kollar varje dag: Ponnysanning.se och dressyrmupparna.se. Kolla ofta: powerponys.blogg.se och hoppsmurfen.blogg.se. Sen så kollar jag ju andra bloggar också, brukar inte kolla många bloggar alls. Men jag kollade på hoppsmurfen nyss och då tänkte jag sno en av hennes idéer, skriva ''Ridsanningar'' om en själv :) Bra idé tycker jag!

Framme i Forsheda

Nu är vi framme i Forsheda och vi kollar på tv, ett program som heter 'Älskling, du har blivit en tjockis'. HAHAH shit asså, vilken idé... Jag är rätt trött nu asså, har ju åkt 20 mil liksom. Men vi har det rätt lugnt här hemma. Det är fett tomt utan lilla Bonito här, saknar honom enormt!

Min lilla bäbis....

Perfect ridväder...

Kolla ut! Det är perfect ridväder idag och då ska jag inte rida, så klart!
Jag är mycket ridsugen nu när man får detta vädret och då ska jag till småland och inte rida mysritt på Lutfina... Jag har ridit i spöregn i två dagar i streck, nu måste jag få mer tur med ridvädret!

Har jag glömt kungälv...?

Godmorgon alla morgonpigga läsare!
Är det bara jag som har passat på att sova lite extra länge idag?? Min plan sprack dom då pappa väckte mig, lyckat va?! Idag händer inte så mycket mer än att jag ska åka iväg till Forsheda, till Mamma! Kommer bli mycket mysigt att träffa henne igen. Det var inte så jätte länge sen men endå. Så vid 12 bär det av till smålandsskogarna!

Jag har märkt en sak
. Enda sen jag flyttade någon mil från Kungälv på heltid så har jag glömt av allt som har att göra med att bo i kungälv. Som vikingamarknaden, gick på den varje år men nu ba ''Eh, shit the same''. När jag tänker på saken så åker jag inte ifrån Kärna alls mycket, jag går i skolan, åker till stallet, åker hem. Åker jag till kungälv så åker jag hem till Anna.
Jag saknar kungälv, mycket, jag har ju varit där hela mitt liv, tills, nu.


Jag har bra folk runt mig, hästar, familj. vad mer behöver man?

Gästblogg by Sarah Kristiansson, till Selina

Hej alla där ute!

Jag heter Sarah och jag är 14 år men fyller 15 i Augusti. Jag jag har drivit bloggen ''Sarawhbby.blogg.se'' sen december 2009. Jag går i 8:an på friskolan i kärna men när jag inte är i skolan så rider jag :)  Jag har ridit i drygt 4 år och jag älskar det! Jag rider på Kongahälla ridsällskap där jag även sitter i US-styrelsen.


Jag rider en varmblodstravare som heter Lutfina Lenson och hon är ett sto på 7år.  Jag och LL ,som hon kallas, tränar lite olika grenar som hoppning, dressyr, lite gymkana och så blir hon körd.  Allt för att veriera träningen! Jag har inte ridit henne så jätte länge, men vi har kommit en bit för att ha börjat på noll.



Jag rider ju på Kongahälla ridsällskap en gång i veckan för att jag ska komma längre hela tiden och inte stanna i ridningen. Min favorit hästa heter Lady men jag tycker även om att rida Digidoo, Zebra och Digression.
Bild på mig och Lady:

Nu vet ni lite om mig, min blogg hittar ni här. Hoppas att du har det bra i spanien Selina!

XoXo Sarawhbby.

Så mig!


Skrivit hästprov och ridit.

Idag på KRS så hade vi tiori och då skrev vi prov, men innan det var jag lite ridsugen så jag red i gruppen innan oss, en tvåa, och då red jag Digidoo som behövdes läxas upp lite. Digidoo sticker gärna, han gär det mest barbacka, och han får för sig att jaga de andra hästarna hela tiden. Vi red en övning som var mycket rolig. Vi vände över ridbanan vid B och när vi kom till E skulle vi rida till höger eller vänster, sen när man kom till svarta plattan skulle man lägga en 10metersvolt sen fatta galopp vid svarta plattan igen. 

För mig gick det väll bra. Jag är nöjd med min ridning iallafall och han gick mycket bra i slutet, Lotta var mycket nöjd med min insats! Han var lite jobbig ibörjan men han blev fin till slutet :)

Hemma igen ! Go dag måste jag säga!

Skolan idag har varit helt chill. Inte gjort så jätte mycket men det har varit en bra dag. Kollade på en skräckfilm idag, den var mycket bra, fast jag hatar att kolla på skräck.. Jag blur ju så rädd! The woman in black hette den iallafall, ett tips till er !
- Den senen var fett läskig!

Slänga mig upp.

God morgon!
Nu ska jag bara slänga mig upp ur sängen innan jag somnar igen! Det hade varit så typiskt mig. Så upp och hoppa för min del eftersom jag har en lång dag framför mig. Om en stund går jag ut i det blåsiga vädret och tar bussen till skolan. Efter skolan ska jag till KRS och rida, mycket ridning denna veckan asså!


Saknade pojk!!

Rida i regn :) x2

Jag har gjort det, idag igen, ridit i regn.
Nu är jag hemma efter en rolig eftermiddag i stallet. När jag kom dit typ kvart i tre så gick jag in och bytte om, käkade även min goda matsäck som jag hade med mig. Efter de gick jag ut och ''gjorde'' hela stallet, mockade, städade vatten hinkarna, fyllde vatten och städade. Jag hämtade in blötdjuret, borstade iordning henne och sen red jag en sväng i paddocken. Jag kan inte säga att det regnade mycket med det var inte lite heller, lagom!

Lutfina var idag
mycket trevlig att rida. Jag red henne barbacka med tredelat bett, Super bra kombo! Lutfina arbetade mycket fint i skritten, bra from, fin huvudställning, fint stöd, bra undertramp osv. Traven var också mycket fin och bra, det var lite blött i paddocken så LL var lite sur att hon var tvungen att gå där^^ Hahah söt häst! Jag tog galopp också så klart, lättare att arbeta barbacka. Hon flög fram i galoppen...! Helt underbar galopp, sån som man kan få på ridhästar, jag är jätte nöjd med henne! Hon tog det lugnt, det gick att svänga, hon sökte sig neråt mm.
Jag ändrade även min ridning idag. Jag red på mer teknik ridning, tänkte till lite vilka hjälper jag skulle ge så att det inte bara var samma gammla ridning hela tiden.


Sen när vi kom tillbaka hem igen så tog jag in de andra hästarna och sen gick jag in och käkade med Familjen Antonsson. Sen gick vi ut i stallet och gjorde iordning alla hästar för en ridtur ut. Jag red ut barabacka på hackamoret och det gick bra. Vi red bort till galoppbackarna där jag tog två rundor. Super kul!

Måste sova!

Jag har börjat försova mig en del nu... Beror antagligen på att jag är tvungen att röra mig i skolan, på dansen. Så nu ska jag bara kasta mig i säng, efter att jag har ätit upp min goda kvällsmat som består av banan mjölk och cornflages!

Saknar den maten stort!

To day

Dagen ser ut så här: Vara i skolan och sen åka till stallet där jag antagligen ska rida med Ann Mari och barnen, men vi får se! Hoppas att det inte regnar lika mycket som det gjorde igår när jag red, så jag red ut i spöregn!

Hörs!

here I am !

Ska du snacka om mig bakom min rygg, så gör det med stil! Igår var jag fett lack när jag lämnade skolan sen så blev det bra när jag kom till Antonssons. Men asså vissa saker klarar jag bara inte av! Det är så sjukt dålig stil. Jag blir dett trött och sur bara jag tänker på de, VAH?!

Men nu måste jag dra mig upp ut sängen och åka till skolan... Shit, jag är fortfarande sur! xD

Söööötaste Tobbe!

Over and out.

Nu är jag hemma efter en snabb uteritt i spöregnet. Innan de så var jag sjukt trött på visst folk..! VAH?! Iallafall, sen hade jag lite lektion och käkade middag med ''The Antonssons''. Vet inte hur jag ahde klarat mig utan den familjen asså, de är underbara! Altt man behöver finns liksom där.

Over and out som rubriken säger, hör av mig imorgon!

Häst sak, del 1

Vad heter hästen? Lutfina Lenson
Tycker du att den ska heta något annat? Inte nödvändigt
Vad kallar du hästen? Lutfina, LL, Dampis, Dampet, Älskling, Bäbisen med mera!
Vad kallar andra hästen? Lutfina
Hur gammal är den? 7 år
Vilket år/månad/dag föddes den? 2005-03-19
Vilken färg har den? Brun
Har den några tecken? Vita hår i främre kronranden, vita ballar på Höger fram, vit kota på vänster bak.
Hur hög i mankhöjden? ca. 1,55cm
Är det ett sto/valack/hingst? sto....
Vad är det för ras? Varmblodig travare
Har du tävlat den i hoppning? Clear Rounder ja
Är den tävlad i dressyr? Inte än ;)
Är den tävlad fälttävlan? Nepp
Är den tävlad i trav? Japp!
Är den tävlad i galopp? Nej
Är den tävlad i något annat? Nepp..
Hur är den i skritten? Sjukt olika! Ibland trasslar hon ihop benen och bara vill springa. Men oftast flyter den som vatten och arbetar.
Hur är den i traven? Sjukt olika! Ibland bara springer, ibland passar, men oftast trampar hon under sig och arbetar jätte fint!
Hur är den i galoppen? Sjukt olika! Oftast pigg och jätte glad att hon får galoppera men ibland lite motvillig.
Kan den skänkelvikningar? Japp!
Kan den öppna/sluta? Försöker lära henne de
Kan den galoppombyten? Så långt har vi inte kommit änu, men det kommer!
Är hästen pigg? Olika, men oftast, FÖR PIGG!
Är hästen trög? Händer... inte ofta
Är hästen stark? Japp! kan hänga sig i tygeln också.
Är hästen het?  OJA!
Bockar den? Har hänt ^^
Har du bockat med den? Japp!
Stegrar den? Nja, försökte resa sig en gång när jag skulle bryta av galoppen utomhus, vi hade delade meningar^^
Har du stegrat med den? nje.
Sparkar den bakut? nepp, snäll häst!
Har du sparkat bakut med den? Nepp, snäll häst!
Skenar den ofta med dig/andra? Heheh, jaaaaaa xD
Har du skenat på den? Ett antal gånger....
Är den tittig? Japp!


Lugnet efter stormen

Storm kan man inte säga men ruskigt och läskigt väder, de kan man lätt säga! 
Nu är det lugnt iallafall och det har varit det en stund nu så vi får hoppas att det håller sig så.
Nu lyssnar jag på musik och chillar, om jag inte hade varit forever alone hade det varit perfect!
Det som spelas nu är Ansiktet- ''Äckligt'', grym låt!

OMG! Det blixtrar och jag är ensam hemma..

Nu sitter jag hemma medans det åskar fett mycket ute och det blixtar dock också.. Så i detta oväder så passar jag på att noppra ögonbrynen^^ He he he... Om en timma typ s åker jag till skolan igen, det var inte länge sen jag var där. Idag ska vi dansa iallafall och sen blir det rida Lutfina, Go dag!

Inte alls trött..... :(

Morgondagens planer !

Imorgon är det onsdag, veckan går fort asså! På schemat står det skola (dans hela dagen) och efter de ska jag ta en ridtur på LL, perfect dag or what?! Vet inte vad jag ska göra imorgon med LL bara, hon får ju nya skor men det spelar inte så stor roll men jag vet endå inte vad jag ska hitta på... Vad kan man göra?^^

Nu kollar jag på Dirty Dancing igen då, snart är det sista dokusåpan, sista avsnittet också!
VAAH, Jag är alltid lika rädd när jag ser på de, hahah! Inte alls feg, nej då!

Gäster!

När jag nästa hade kollat klart på PA så fick vi gäster. Ingen mindre än Clas kom hit! En MYCKET spännande person som jag har känt i hela mitt liv, pappas kompis då. Mycket skratt !

Nu ska jag gå upp på mitt rum och kolla på Dirty Dancing och se om jag kan somna medans jag väntar på att pappa har lagat klart maten, inte alls lat! Imorgon är det dans hela dagen och sen kanske ridning så jag förtjänar lite vila!

Ha det gött så hör vi om en stund!

Sista avsnittet av sista dokusåpan...

Idag klockan 22 är det sista avsnittet av den läskiga serien 'Sista dokusåpan'. Jag kommer så klart kolla på den fast än att den är fett läskig! Igår var det sista avsnittet av Karatefylla också, lite synd för jag kommer sakna dessa serier... Helt min smak! Fast det är nog bara jag kom tycker att Sista dokusåpan är fett läskig... Den är ju de?!

Nu har jag kollat in Dirty dancing eftersom jag behöver lite feeling för dansen då vi ska uppträda med de, Det är fett kul! Vi dansade idag i en timma, det var jobbigt med kul. Jag har redan träningsvärk. Efter skolan tog jag en snabb sväng till stall Hagen för att kolla in lite. Det såg likadant ut som sist jag var där.


Up next ska jag kolla in de senaste avsnittet av Ponnyakuten och sen kolla Dirty Dancing igen undertiden jag somnar... ^^

Häst sak, del 2

Har du badat tillsammans med den? Inte än....
Har ni galopperat på en äng tillsammans? Klart att vi har!
Hoppar hästen bra? Eh... Om hon vill hoppar hon mycket bra!
Har den bra hoppteknik? Om hon vill :)
Hur är den när den rids ut? Jätte glad, orädd och pigg!
Tycker den att det är kul? Japp!
Blir den piggare eller trögare än på banan när ni rider ut? Är alltid lika pigg..
Står hästen i box? ja
Går hästen på lösdrift? nej
Hur mycket och vad äter hästen? Eh, hö? Ne, men hö 3 gånger/dag, kraft foder och betfor :)
Går den i hagen varje dag? Ja, klart att hon gör!
I en stor eller liten hage? STOR
Hur länge går den ute per dag? Mycket olika, men oftast 9-10 timmar/dag
Gillar den att vara ute i hagen? Japp!
Hur ofta rids hästen? Olika, hon blir ju körd också. Men hon kommer alltid ut minst 4-5 gånger/veckan
Är det en svår eller lätt riden häst? SVÅR. Beror på vad man ska göra, vilket humör hon är på och vem som rider henne.
Vem äger hästen? Ann Mari
Är hästen snäll i stallet? Hon är alltid snäll!
Kan hästen stå lös i stallet? Ibland ;)
Måste hästen vara uppbunden? Nepp
Är hästen lättlastad? Ja, hon lastar nästan sig själv.
Är den snäll att klippa? Ingen aning, tror de
Vad har den för sadel/sadlar? allround
Vad har den för bett just nu? Massa olika. Måste byta minst en gång i veckan annars tar hon bara bettet och gör som hon vill. Jag växlar mest mellan rakt egg bett med fasta ringar, tredelat med lösa ringar, tvådelat med lösa ringar, tvådelat travbett med fasta ringar samt hackamore
Nämn en sak som är - med hästen: Det är ett STO. Hon har mycket konstiga saker för sig ibland och olika humör.
Nämn en sak som är + med hästen: Sjukt rolig och personlig häst.
Har ni många minnen tillsammans? Massor, men dom bara fylls på!
Hur många gånger har du ramlat av den? Ingen änu, ''Peppar peppar ta i trä!''
Nämn det bästa: Finns mycket!
Har du någon gång sagt "jag älskar dig" till hästen: Ett antal gånger ^^

I skolan, up next matte

För tillfället gör jag ingeting, snart är det jobba matte för kung och fosterland!
Jag har inte ens börjat på denna kursen så jag har lite att göra om man säger så. Jobba jobba jobba!

Uppe och redo att gå till skolan

Nu sitter jag och äter lite frukost, lyssnar på musik och taggar en skoldag. Idag ska vi iallafall dansa, som vi inte gjorde igår. Efter skolan åker jag hem iallafall. När jag kommer hem så ska jag bara hoppa i säng enligt mina planer!

Fett trött och lack

Nu är jag hemma igen men jag är fett lack och trött på allt och alla... Idag har jag varit i skolan men har dock inte gjort något och efter de åkte jag till stallet där jag red Lutfina. Åkte även till Jennylund med ''The Antonssons''.

Hör av mig imorgon då jag tar med mig datorn så det kommer antagligen göra inlägg då, Hörs!

Hemma igen, helt hemma.

Nu sitter jag uppe på mitt rum och försöker packa upp mina saker. Är sjukt pigg och glad så jag hittar på annat hela tiden. Nu när jag kom hem förstod jag hur mycket man tog med sig från alla föreläsningar, om jag får chansen igen, tvekar jag inte, jag bara måste gå på mer konferanser! Det är sjukt kul! Jag har både lärt mig en hel del och fått mycket insperation, hiss till det!

Massor av socker, detta har vi gjort

Nu är jag hemma i götet! Eller rättare sagt, ytterby!
Sitter nu hemma hos Sara och chillar. Jag är helt hyper, hihihi nej då! Denna helgen har varit helt sjukt rolig, jag har nog gått upp minst 5 kg... Vi har ätit hur mycket godis som helst, helt sjukt mycket. Vi har blivit mycket bortskämda kan man lugnt säga.

Denna helgen har vi ju varit på några långa föreläsningar, ätit^^, varit ute och gått i den kolsvarta natten mm. Vid 01 i natt satt vi i konferansrummet och tryckte i oss godis, snacka om chill! Det var inte så oseriöst som det kanske låter men vi var seriösa på föreläsningarna, inte annars :P

Linnea, Lilleman, Jag och Bosse!

Uppe och snart åker vi

Om några timmar ska vi lämna denna fina gården... Vill inte!
Denna helgen har varit mycket rolig, klart att jag saknar ''mitt vanliga liv'' men det är kul här med. Jag har lärt mig en del och fått en del insperation. Bussen går om ca 1,5 timme och vi är då hemma om ca. 3timmar. Nu ska jag vara social, BYE!

Där vi bor

Älskar det stället vi bor på, helt underbart!
- Vilken tror ni att jag sover i...?



Looove!


chill man har det...

Nu sitter vi har och bara tar det lungt efter en långdag.
har det ass chill men en ass goo 99:a // Lilleman

Gits Gård !

Hej allt folk där ute!
Nu ligger jag inne på rummet nu med Lilleman och Linnea, fett kul! Vi har varit på komferans hela dagen så jag har inte hunnit bloggat enu. Det stället vi är på är sjukt fint, det är en gammal bondgård som har blivit helt renoverat fast detaljerna finns kvar! Där vårat rum är var det typ höloft innan och i matsalen var det boxar, det är jätte mysigt!
- Lite av rummet

Under första föreläsningen vi hade käkade vi inte alls mycket godis...

Väntar


Nu väntar vi på att åka! Sitter med Linnea  i bilen och väntar på bussen :)
Kommer bli kul men en lång resa..

Falkenberg imorgon!

Imorgon bär det av till Falkenberg med några från US-styrelsen på KRS, Jag, Ida, Linnea och Sara är det som sticker iväg! Kommer bli kul att åka till Gits gård på konferans, kul va? Vet inte hur mycket inlägg det kommer bli eftersom jag inte vet om jag kommer ha internet där men vi får se!

Jag ska försöka göra ett inlägg innan jag åker, kommer gå upp typ 5 -.-

Nu bär det av!

Snart åker jag till Linnea för jag ska åka med henne till göteborg där vi ska ta bussen till Falkenberg. Allt är klar packat från igår, ska bara lägga i min kudde och min ''bäbis''. Jag är trött, konstigt va..? Fast ne. Kommer bli skönt att komma bort en stund från allt och bara fokusera på andra saker!

Har dock glömt min mobil på KRS så jag har engen musik på vägen till och från falkenberg.. Det suger!

Slemmis/Jupiter !

Idag på ridningen så önskade jag Jupiter och Lady, då fick jag Jupiter.
Jupiter är hyfsat ny på KRS och han står där som lånad för tillfället. Han är en stor pojke, 175cm tror jag att han var. Jupiter är spännande att rida eftersom han är lite knepig. Han var trevlig att rida utan att han gärna inte bröt av från galoppen och hal slängde med huvudet, han gör de när han går i form och glömmer bakbenen något steg. Rätt irriterande.

Jag är nöjd med ridingen idag!

Foto: Anna Wingårdh

''Glömde'' datorn hemma idag med.

Godkväll mina kära läsare!
Nu sitter jag hemma och kollar på Big Brother live, as gött! Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag åker till Falkenberg imorgon, TAGGA! Några från US-styrelsen ska åka dit tillsammans så det kommer bli fett kul! Så ikväll blir det packa väskan och lägga iordning allt... Kul, fast ne..

Kör den outfiten imorgon.. :)

8. Vad tränar du för gren?

Jag och Lutfina tränar lite allt möjligt som jag kommer på, men vet aldrig vad jag har i tanken...
Vi tränar mest dressyr, hoppning och gymkana.
Dressyren behöver man inom alla grenar så det är bra att ha en hyfsad grund där. Dressyren är även en bra träning för alla. Lutfina tycker att det kan vara jobbigt eftersom hon är avlad för att springa på en bana men hon tycker även att ridsporten är mycket rolig och spännande.



Hoppning tränar vi mest för att jag tycker att det är kul och Lutfina tycker också att det är kul, bra för hennes smidighet och styrka samt varierad träning. Hoppning tycker jag är en sjukt rolig sport men mycket fart och känsla. Jag tränar hoppning för att det är mycket att hålla koll på samtidigt som det går fort.




Gymkana
är en sport som jag inte är så förtjust i, så vissa rider den. Men jag och LL tränar gymkana för att bättre på hennes balans och min smidighet, samt för varierad träning och så att vi kan vara ett bättre team tillsammans !

Mitt försvinnande

Som ni märkte igår så var jag borta hela dagen, så det blev inga inlägg då. Anledningen var att jag, första gången sen jag fick den, inte tog med mig datorn till skolan ! Jag klarade mig en hel dag utan min dator, men jag saknade den mycket. Det var tråkigt att inte skriva till er också, ska inte göras om många gånger.

Nu måste jag till skolan iallafall, får lösa det på något sätt....

´´bara 5 minuter till´´

''Bara 5 minuter till''  ne, bara 3 timmar till!
Försov mig lite idag... Så nu blir det att skynda sig!

Första passet dans

Då var första passet dans avklarat... Vi har nu börjat dansa lite i par, jag dansade med Bea en stund och innan det dansade vi själva. Det är kul men jag är så sjukt trött bara, vill hem och sova NU!

Uppe mot min vilja .

Allt jag ville när jag vaknade imorse var bara att somna om igen ! Jag är så supermegajätte-trött och vi ska dansa hela dagen vad jag vet.. Jag har fått ont i min vad så jag får göra så mycket jag kan men jag måste vara med endå eftersom jag måste få koll på dansen, det är inte så lätt som det ser ut!

Efter skolan ska jag nog åka upp till Stall Antonsson och rida Lutfina, ska man hoppa tro...?

Sitter uppe i min ensamhet...

Nu sitter jag uppe och kollar på Sista dokusåpan, jag tycker att den är fett läskig!
Hahahah den är så sjuk asså! Och äcklig så jag fattar inte varför jag ens kollar på den. Det är värsta skräckfilmen för mig jue.. Sista dokusåpan är de läskigaste jag kollar på, jag är seriös, senaste skräckfilmen jag såg var 'Huset som gud glömde' som jag såg i skolan med klassen...

Hahaha, jag är mycket rädd av mig xP

6. Vilka är dina favorit hästar?

Mina favorit hästar...? Hmm, jag har ju några jag tycker om att rida men några står ut lite extra!
Framför allt är det ju Lutfina Lenson, vem annars?, jag har ju ridit henne en del och började om med henne så jag började från noll med henne för att få det så bra som möjligt. Hon är jätte roliga att rida och mycket spännande! Hon är ju sto och travhäst så hon är mycket speciell på flera vis men jag tycker konstigt nog om henne endå.


Sen så tycker jag mycket om en ponny som heter Lady, kallas även Lilla Lady.
Hon är ett litet ponny sto på Kongahälla Ridsällskap som jag på senaste tiden falligt för. Hon är rätt jobbig i ridningen och hon arbetar inte gratis om man säger så. Men hon är endå mycket trevlig!

Helt borta

Ligger nu hemma i soffan, fortfarande, jag har inget liv och ingen ork att hitta på något alls!  Jag behöver lite insperation! Men vad?
Imorgon är det skola igen = dans hela dagen så jag kommer vara död när jag kommer hem.. Det är allt vi gör i våran skola nu innan cabarén, okey jag valde att vara i dansgruppen och jag hoppas att jag blir medtagen fast endå inte, är ju lite lat av mig och dansen behöver mycket träning. Vi får se hur det blir med den saken!

Nu får väll jag sova vidare eller vad jag ska hitta på ;)

Jag ska hoppa Lutfina på Onsdag/torsdag, hehe, sjukt hoppsugen!

Hemma igen, så skönt !

Hemma igen efter en dag på skolan. Idag har vi inte haft några lektioner så vi har inte gjort något alls typ, nödvändig dag asså... Jag vet inte varför men fast än vi har haft en chill dag så är jag jätte trött endå, usch asså! Jag vill inte vara trött det är inte kul. Men snart ska jag äta så jag hoppas att jag piggnar till då :)

7. Hur ser en vanlig stalldag ut?

Mycket olika ! Det beror på mest vilken dag det är men så här brukar det se ut oavsett dag:
  • Kommer dit och mockar Lutfinas box
  • Städar lite i stallet, lagar mat och fixar
  • Hämtar in Lutfina
  • Fixar henne och myser
  • Rider
  • Tar av all utrustning, sköljer bettet och lägger iordning
  • Gör henne klar för att gå ut i hagen igen och släpper ut henne till de andra
  • Mockar de andra boxarna samt fyller vatten
  • Åker hem
Så ser mina roliga stalldagar ut!

I skolan efter en lugn morgon

Nu sitter jag i skolan och gör ingeting... Vi har arbetspass hela dagen utan sista passet som är spanska. Kul dag eller? Vi har ju avslutat alla skolarbeten så det finns liksom inget att arbeta med direkt. Jag får väll sätta mig och planera lite ridpass eller något annat som kan ta lite tid.

Får väll börja räkna på ett mattekapitel eller liknade...

Gilla läget...

Jag hatar den lilla rosa/vita saken som kallas mobil... Jag ligger fortfarande i sängen efter som den inte har ringt och väckt mig änu?! Första larmet ska ringa 06.30, är klockan de tycker du..? Min mobil är ju blondare än mig jue?!

Är sjukt trött på min mobil asså... -.-'
Tänkte att jag skulle ta mig upp nu och hoppas att farmor kan hämta mig och köra mig till skolan, är ju lite sen.. Vi började bara för 40 minuter sedan. Men jag är sjukt trött på att larmet inte funkar ibland, ÅH! Fick lite sovmorgon efter dansen igår iallafall, hehe.

Så här kännwe jag mig idag...

Hemma igen efter en Antonsson eftermiddag

Det var ett bra tag sedan!
Nu är jag hemma igen efter en eftermiddag med ''The Antonssons'', på denna tiden har jag hunnit rida och vara på Jennylund. Efter skolan tog jag bussen till stall Antonsson där jag mockade, städade, hämtade hästen, borsta sönder på ett lermonster som kom med mig in, red lermonstret/bomben, tog in ponnyer och spolade dom och sen bar det av till Jennylund.
Det är så mina måndagar brukar se ut måste jag säga... Mycket  roliga! Nästa nång jag rider Lutfina ska jag nog träna hoppning, det har vi inte gjort på ett tag!

Mycket på G som vanligt, vad annars ska jag göra...? ;)

Dagen rullar vidare !

Slutade några minuter tidigare idag så jag hinner skriva lite.
Så, har slutat nu men sitter i skolan fortfarande. Snart sticker jag och hämtar mina ridkläder sen så skyndar jag mig upp till stall Antonsson och rider Lutfina. Det roliga med denna ridningen är att jag och Lutfina ska rida ner och möte Lina som rider Sigrid, ponnyn jag red i sommras som stog på Jennylund. Kommer bli en rolig återträff!

Efter de åker jag med till Jennylund med The Antonssons !

Sigrid

Tränar dirty dancing i skolan

Godmorgon bloggen!
Eller är det morgon fortfarande...? Är i skolan i vilket fall och vi tränar dans hela denna veckan iallafall, sen får vi se om jag fortsätter dansa. Vi tränar inför Dirty Danceing, ska snart gå över till Dirty Danceing. Det är mycket kul att dansa hela tiden men det är sjukt jobbigt!

Jag är helt slut och jag ser ut som ett vrak... Det är ju en nackdel med dansen. De vi gör är super jobbigt och svårt men det ser jätte lätt ut, med det får funka så länge.

Shit glömt er !

Jag har bara helt glömt av er idag, det har varit så mycket idag. Vi gick ju upp och sen så cylkade vi en bit innan vi åkte till Lutfina och mockade, vi skulle rida men LL hade tappat en sko och sen kom Sara's mamma. Jag ska ju rida Lutfina imorgon ! Det kommer bli super kul att rida henne imorgon :)

Nu sitter jag och  kollar på BigBrother, så vi hörs och störs!

Sen kväll igår, men värt de !

God morgon bloggen!
Igår var jag och Sara uppe och spelade tills vi kom på att vi skulle till stallet dagen efter så då fick vi hoppa i säng och somnade vid 04.30. Nu är vi då vakna igen, tyvärr... Jag ska väll försöka sova lite till sen kommer vi väll gå upp och spela om jag inte miss tror mig. Jag är rätt trött nu så orkar inte skriva, hör om mig om ett x antal timmar!

4 timmar och två minuters mariokart....

Jag och Bosse sitter fortfarande uppe och gör vad vi nu gör. Vi har spelat MarioKart i fyra timmar och under tiden ätit upp en skål med godis och en skål med chips, samt druckit upp en cola-flaska.. Imorgon blir det motionsridning! Hahaha!
Jag och sara sitter nu med våra datorer i en evig tystnad, rätt mysigt om jag får säga de själv. Vi har haft en mycket rolig och händelserik kväll, hehehe. Imorgon ska vi till stall Antonsson och rida iallafall, så att vi får röra lite på oss, och innan dess ska vi få lite sömn. Tro det eller ej!

Så typiskt Sara(h)

När vi tog våran lilla mysiga promenad ut så hände de som alltid händer oss.... Det var massor med monster överallt där inte ljuset från ficklamporna syndes...! Varje gång jag och sara ska gå ut så ska alla monster ha samling runt oss, sjukt jobbigt tycker jag! Sen har vi kommit överens om att Sara inte får kolla på skräckfilmer eftersom hon helt random började snacka om älvor som frågade hur vi mådde och om vi ville leka mm.

Nu ska vi byta om och sen blir det nog lite mer mario kart!

Går ut och går, L Ä S K I G T !

Nu ska jag och Sara gå ut och gå i detta farliga området Hålta.
Vi tar med oss hundarna och en ''polisficklanpa'', den heter så för att det är tung så att man kan slå någon med den, hårt... Hahaha, ne jag vet inte, så säger vi iallafall. Vi tänkte gå upp mot hålta skola och sen ner på gångbanan vid marstradsvägen. Rena skräckkvällen jue?!

Chillar på Livet !

Inte mycket kvar nu...


4. Tråkigaste du vet i stallet?

Hmmmm, svårt... Det tråkigaste jag vet i stallet är när man inte blir klar med de man gör. Allt tar ju så lång tid och ibland tar tiden slut och då är de inte så kul längre för då måste man stressa. Mocka är kul, men det blir tråkigt när man måste skynda sig. Ett konkret svar är väll att hänga upp all blöt utrustning efter en ritt i regn...


Gå upp...?

Detta är inte så likt mig men jag ligger fortfarande i sängen och latar mig. Jag har inte gått upp enu och klockan drar sig mot 16, he he. Jag har liksom inget liv, inga planer för dagen. Vad ska jag hitta på?!
Jag ska ta och höra av mig till Sara tror jag, det var as längesen vi var med varan!
Snart är dock lovet slut också, orkar inte börja skolan igen?! WAAAH! Jag har ingen lust alls att gå upp varje morgon och gå dit...  Mega farligt är det inte men det ar ju inte kul om man säger så ;)


5. Det konstigaste du har gjort i stallet...?

Jag har gjort mycket konstig i stall.... Till exempel när jag och sara somnade på hästarna de kallar jag lyckat. Inte så bra då om man tänker på säkerheten. Jag, Sara och Anna väntade på min pappa så jag fodrade alla hästar medan Sara låg på Glimmer. Vi försökte ropa på sara för att hon skulle hjälpa till med de som var kvar utan resultat. Anna åkte hem lite senare, efter att vi hade fotat Sara då. Jag hoppade upp på Lutfina och lade mig på Lutfina så som Sara låg, i väntan på min far.

Lutfina var så varm och mysig när hon stog där och tugga..... Mmmmmmmmh..... Jag hör någon som pratar med mig och då väcker mig, då hade pappa kommit. Jag kollade på klockan och tänkte ''SHit jag somnade på hästen XD''. Jag väckte Sara och vi åkte hem till min säng och sov istället ;)

3. Roligaste du vet i stallet?

Det finns ju en massor av roliga saker i stallet! bland annat:
  • Mocka
  • Pyssla med hästen
  • fodra
  • Mysa
Jag vet inte varför men jag bara älskar att mocka, när man har tid då annars kan det vara lite stressigt. Vem tycker inte om att pyssla med hästen innan och efter ridningen? Fodra tycker jag är roligt, ''laga''mat till dom, lägga betfor i blöt, lägga in hö till alla hästarna, dom blir ju så glada av mat! Mysa är ju jätte mysigt! ;)


Åh, jag vill rida ut i detta regn asså!

Från ingenstans fick jag super lust att rida ut på Lutfina i detta väder... Vet inte varför?!
Har jag blivit knäpp...? Jag hatar ju regn... Jag kanske har blivit som sara, gillar att rida i regn.
Iallafall så är jag vaken nu igen och jag försöker göra en någelunda plan för dagen.
Jag ska kolla med Ann Mari om jag kan komma och rida idag eller om hon ska rida, hon kanske inte vill med tanke på vädret. Får hoppas att jag får dyka upp om jag får lust.

Nu ska jag gör lite mat och äta medan jag kollar ett till avsnitt av Gossip girl, inte alls beroende...

Eh troll.........? : o

Detta hände idag

Lite spontant av mig åkte jag hem till Lovisa i Gethagen :)
Vi snackade och hade hade det allmänt trevligt innan vi tog bussen med daniela till stallet.
Sen på stallet snackade vi enu mer och käkade godis med Linnea.
Perfekt...? JA!


Nu har jag kommit hem iallafall, efter ridning och plågan Lollo ;)
Har även duschat och ätit, så nu blir det gossip girl!!

Över min förväntan !

Idag på ridningen fick jag Lilla Lady, Skit kul!!
Jag var inte berädd att jag kunde rida henne så bra som det gick. Jag red barbacka på henne och det var bara jätte mysigt. Vi red en övning som heter ''Kringlan'' i alla gångarter, det var bara överdrivet kul! Rätt svår övning men våran lilla grupp klarade de endå. Jag har aldrig sett någon rida Lady så fin som hon gick idag, jag är jätte nöjd!

Hon är ju sto och därför lite jobbig. Jag är ju rätt van vid ston nu xD
Lady kommer upp på Listan över favorithästar, LÄTT!
- inte från idag !

Planerar dagen .

Klockan börjar dra sig mot 12 och jag har inte lämnat sängen än... Jag har legat och kollat Gossip girl heela morgonen samt planerat dagen. Om en stund sticker jag till Lovisa synd bara att hon är såå seg på att svara. Efter de åker vi in till KRS, idag är det ridning! Fredagen den 13 och ridning, kan sluta hur som helst.

Jag hoppas att ni får en underbar dag! Xoxo Sarah

Mitt andra hem

Har nyligen kommit hem från stall Antonsson där jag har spenderat hela min dag.
Jag har bland annat kollat när de rider, ridit Lutfina, myst massor med Lutfina, städat, putsat, rensat osv.. Jag har haft en helt underbar dag så nu är jag helt slutkörd och vill bara gå upp till min underbara säng och kolla in ett GG avsnitt kanske....? Först måste jag hoppa in i duschen för jag typ stinker häst/svett, mysigt värre!

Lutfina arbetade jätte jätte bra idag jag är super stolt över henne och jag är nöjd med min träning.
Vi Hörs imorgon då jag inte har någon aning om vad som händer! Xoxo.

2. Varför fortsatte jag rida...?

När jag ville börja rida mer så passade det bra att Johanna flyttade hit.
Jag började rida två stora arbetshästar som jag red ett tag innan jag fick rida in Shettisen Titti.
Jag red fortfarande på ridskola undertiden jag hade Titti varje dag. Jag tyckte att sporten var shit rolig och jag fastnade helt! Jag har alltid älskat djur så då kom ridningen :)

Titti <3

Solen...?

Jag blir halft väckt av solen och sen när jag väl går upp, då är det bara moln på himmelen. Snacka om besvikelse! Om några minuter slänger jag mig iväg till bussen, sen blir det åka buss i 35minuter. Fast det är rätt chill att åka buss på den linjen :3
Jag är dock lite trött efter igår men de funkar, jag vaknar nog till snart.... Får vi hoppas!


RIDA!

JA! Idag ska jag åka och rida, jag har inte gjort de på typ forever?! (6 dagar)
Kommer bli grymt kull att åka tpp till stall antonsson för att rida och efter ridningen passa barnen lite, dom är ju så underbara! Denna dagen kommer vara fylld med fart och skratt. Tror inte att jag rinner göra tidsinställda innan jag måste tilll bussen men vi får se!

Jag hoppas att ni har det lika bra som jag i den skinande solen!


1. Varför började jag rida?

Jo. Min famlij på mammas sida har alltid hållt på med hästar. Min morfar har travhästar och min moster rider western. Jag har alltid älskat att rida, enda sen jag var liten då jag red på min morsters häst ibland. Jag fick klippkort av min moster i julklapp på Kongahälla ridsällskap. När jag gick i fyran började jag och en klasskamrat på ridskola, jag flyttade snabbt upp i en etta och sen klättrade mig uppåt i grupperna. Jag bara älskade ridningen och ville bara rida mer! Fortsättning följer i nästa fråga!

10 saker

1. Varför börja jag rida?
2. Varför fortsatte du att rida...?
3. Roligaste du vet i stallet?
4. Tråkigaste du vet i stallet?
5. Det konstigaste du har gjort i stallet...?
6. Vilka är dina favorit hästar...?
7. Hur ser en vanlig stall dag ut?
8. Vad tränar du för gren?
9. Vad för häst rider du nu...?
10. Ditt mål med ridningen.

Bett

Det är ett himmla tjöt om bett hit och dit. ''De sätter bara på starkare bett för att få hästen att kröka på nacken'' Det kan vara sant, men det kan också vara så att när hästen får mer muskler så blir det piggare och starkare, så svårare att rida. Jag vill ha så lite utrustning som möjligt på hästen och så milda bett som möjligt. Jag rider på lite olika bett, mest är det eggbett, tvådelat, tredelat, tvådelat travbett.

När jag började rida Lutfina så hade jag alltid Pessoabett eftersom jag inte kunde rida Lutfina, hon är inte så lätt som hon kanske ser ut. Eller nu när jag har ridit henne så mycket har hon blivit mycket lättare att rida, inte bara för mig som har ridit henne en del, utan för de andra som också får testa henne. Jag tycker att man ska testa sig fram när det gäller allt, jag rider ju helst Lutfina barbacka travbettet, då har jag bäst kontroll.

Alla säger/gör/tänker olika, speciellt inom ridsporten, man kan tipsa om olika saker mycket mer kan man int göra.

Pigg och glad !

Inatt sov jag as gött, så nu är jag helt utvilad och pigg.
Idag ska jag åka hem till Göteborg igen, blandade känslor där .... Jag vill ju stanna kvar för att jag har min mamma här men jag vill endå åka hem för där har jag bland annat min pappa, vänner, mitt liv mm. Jag kommer sakna smålandsskogarna !

Älskade Sandhäll

Sova, nu?!

Ja jag vet.. Lite tidigt att säga godnatt, det tycker jag också!
Men jag ör rätt trött så jag ska nog kolla in ett Gossip Girl-avsnitt och sen somna i lugn och ro.

Imorgon ska jag antagligen gå upp första gången jag vaknar för att äta med min mamma.
Kommer bli tråkigt att åka hem asså... Fast endå inte! Jag har redan börjat sakna vissa där hemma...
Men vi ses snart, Kram!

Mitt nya beroende....

Jag har blivit helt beroende av detta nu, inte roligt! Fast de e ju så sjukt kul endå.
Jag har nu kollat Gossip girl heeeeela dagen. Jag är helt fast och super beroende av de.
Idag har jag kollat 7-8 avsnitt idag. Snacka om att jag har fastnat framför skärmen....

Inget mer Gossip idag.... !
Snart kommer mamma hem med Pizza, ja, jag börjar bli tjock.
Äta Pizza sen och efter de......? Kanske mer GG.... Hoppas att ni andra har mer liv än vad jag har för tillfället, haha! Imorgon kommer jag hem igen, till göteborg iallafall.  Kommer så klart sakna smålandsskogarna, men mest mamma.

Ha de gött!

Gossip girl-dag

Jag har kollat på fem stycken avsnitt nu, bara idag asså.
Jag blev jätte rädd när Chuck blev skjuten... Men jag säger inget som händer eftersom Tex. Anna kollar också på de så jag ska inte avslöja för mycket. Jag bara älskar Gossip girl, hittar svar. Grym serie, alla borde kolla på den!

Forever Alone

Är ensam hemma med mig dator, forever alone!
Ne, men det är rätt soft endå. Mamma och Janne är och jobbar så jag har huset för mig själv hela dagen. Idag blir det massor med Gossip Girl ! AWSOME! Lösningen på alla tonårsproblem, Gossip Girl!


Fuckin' Perfect !

Livet som lat

Karatefylla, Sista dokusåpan, BB vad skulle man göra utan dessa..? ingen aning!
Jag hade visst missat tre avsnitt som jag får kolla igen nu.... Har dock inte missat sista dockusåpan :(

Jag har typ inget att säga eftersom ingenting händer... Lite tråkigt.

Jag måste beklaga förlusten av Nutten (Snutten)...
Finns Anna!

...

Inget fint väder här i Forsheda, lite dugg regn med grå himmel.
Men det funkar för mig som ligger inne vid datorn och äter godis... :3
Nej då jag är varken lat eller tjock, inte ett dugg!
Jag har inte gjort något alls idag... Lite tråkigt men endå skönt.
Jag saknar hästen och fint väder, då hade jag varit nöjd. Eller kanske en viss person...? WOOPWOOOP!

Nu spelas ''Drunk'' på högsta volym....MMMMMMh!

Havremopparna !



Mina älsklingar !

Jag har ju några jag umgås med, är inte så mycket med kompisar, är ju i skolan eller stallet hela tiden.
Men självklart har jag några vänner som betyder lite extra för mig som jag brukar vara med på min fritid och i stall. De jag umgås mest med som jag kan dela ALLT med är Anna och Linnea. Sen har jag ju min älskade BosseBäbis!

Mina vänner betyder mycket för mig, utan dem hade jag inte varit den jag är idag.
Där jag bodde förut hade jag ju helt underbara vänner! Bland annat Andrea som jag var med mycket!
På KRS har jag ju Lovisa och Daniela, Lovisa var jag med en del i sommras.

Anna, Jag och Linnea


Sara/Bosse och jag, Alltid lika flamsiga.....


Ja, jag lever

Godmorgon bloggen! Nu ligger jag och chillar i sängen med musik. Jag har vaknat men inte orkat gå upp enu, heheh, inte lat alls! Idag...hm.... vad ska man hitta på?
Tänkte gå bort till stallet och mysa med Rejje.

Nu får jag ta och rycka upp mig, kan ju inte ligga i sängen hela dagen ;)

Framme i Forsheda

Sitter i soffan och kollar på tv men min 'plast'syster.
Resan hit gick bra, jag satt och lyssnade på musik hela vägen, chill!
Nu är jag rätt trött och jag vet inte vad jag ska göra ikväll mera, vi får väll se vad som händer. Jag kanske lägger mig och kollar igen alla BigBrother avsnitt jag inte har orkat kolla på.

Imorgon vet jag inte heller vad jag ska göra, ska nog bort till stallet!

På väg till småland !

Nu sitter jag, mamma och janne och väntar på konhallsfärja.
Jag hade mycket tur att jag fick internet här vi älven, ingen aning vem internet det är, men men!
Nu har vi påbörjat våran resa till Forsheda. Jag blir rätt lätt åksjuk, just i denna bilen mest, ingen aning varför. Kanske har jag åkt i den så mycket...?
Om tre timmar är jag hemma i Forsheda iallafall, skriver till er då!

Jag ska träffa min familj.

Snart kör pappa mig till kungälv för jag ska åka och träffa min familj på mammas sida som jag inte har träffat på ett bra tag. Alla familjer har något och våran är inget undantag, men vi håller ihop! Efter vi har träffat dem så åker jag med mamma till småland, forsheda. Men jag tar med mig datorn så jag håller uppdaterade!

Kram på er!

Kommer sakna er alla!

Hmmmm......

Nu ligger jag och funderar om jag ska åka till mamma eller om jag ska stanna hemma...
Jag kan inte bestämma mig?!

Kollar på Gossip Girl och käkar godis :)
Vet inte enu vad som händer idag, det får vi se senare...
Hörs och störs!

Glad påsk btw!

Nu sitter jag hemma och har precis storstädat mitt rum, det var på tiden asså!
Nu är jag supermegajättetrött så jag ska bädda sängen, lägg mig i sängen och kolla ett avsnitt av Gossip Girl för att bli lite posetiv. Nu när jag har städat klart har jag bara lust att åka hemifrån och träffa kompisar, snacka om att jag är spontan.

Vad ska man hitta på ikväll.... åka iväg....? men VAR?!


Påskhoppningen, 2012

Åh vad jag blir trött på mig själv! När jag ska tävla, bara clear rounder, så kan jag bli så spänd så jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag kan vara super spänd och inte ens märka de. Lutfina gillar att hoppa men hon är rädd och vet inte vad hon ska göra, då ska jag finnas som ett stöd men när jag är så spänd så vågar hon inte hoppa.
Så när vi kom in på banan fattade hon inte vad vi skulle göra eftersom jag bara var spänd. Vi kom över de första hindret men andra hindret var en oxer. Jag var så spänd så hon vågade inte hoppa. Vi lade ner några bommar så vi bara fick komma över sen gick vi ut.

Men, efter alla starter hade gått fick vi hoppa banan igen, fast då 30/40. När vi kom in andra gången fattade LL helt plötsligt vad hon skulle göra där inne och hon blev helt ifrån sig! Hon bara sprang, sprang och flög över de små hinderna! När LL väl fattar, då kör hon järnet!  När vi hade flygit igenom banan känndes det jätte bra! Vi gick ut i paddocken och tog några seger varv, det skulle bara vara ett men jag fick inte stopp på henne, så typiskt Lutfina Lenson!
- Svår kurva, 20cm, kändes bäst :)






Älskar dig Mongo !

Tillbaka !

Det var dock ett tag sedan jag skrev till er men jag har haft det as soft!
Efter Påskhoppningen åkte jag med Anna och Linnea till Linneas hästar där vi red i snöstormen.
Riktigt trevligt måste jag säga. Efter ridningen åkte jag hem till Anna och sov hos henne. Jag var helt slutkörd efter dagen så vi tog det bara lugnt, inte ens en nattpromenad! Men vi hade det bra endå.

Skriver mer om gårdagen snart!

Kommer blåsa bort på tävlingen...?

God morgon kan jag börja med!
Nu ligger jag i sängen och skriver en snabbis till er eftersom jag inte vet när jag kommer ha tid att skriva nästa gång. Jag ska ju till KRS idag och hoppa med Lutfina, kommer bli kul! Fast det blåser dock en del och det skulle regna/snöa idag men de hoppas vi att vädret missar.  Som sagt, jag är borta hela dagen idag tror jag.

Hinner jag blogga innan jag åker? Ingen aning!
Så jag säger hej så länge!

Hoppning på KRS imorgon

Ja, imorgon är det clear round på KRS, MEN det ska komma 10 cm snö imorgon så man kan ju erkänna att man inte är helt jätte taggad att rida ute i snöstorm. Men det går nog bra endå!

Imorgon går jag upp 08.30 och åker till stallet så att jag är där vid 10. Jag ska plocka iordning allt och fixa med hästen, sen åker vi till KRS. Jag hoppas att de värsta ovädret är inatt istället för imorgon, man kan ju hålla tummarna att det blåser förbi.

Nu ska jag sova, godnatt bloggen vi hörs imorgon!



Fett läskig!!!

Ah! En sak som jag tyker är fett läskig är Sista dokusåpan... Jag kan typ inte kolla på den jue! xD Just nu ligger jag och kollar igen lite serier, nu spelas den super läskiga serien Sistadokusåpan.... Ska kolla klart på detta och sen ska jag sova och imorgon blir det clear round med LL !

Deppar i skolan

Hello bloggen!
Nu sitter jag och deppar i skolan på den sista timmen som är arbetspass.
AH! Nu såg jag på datorn att det bara är en kvart kvar tills jag slutar, fatta att jag e glad! Om en kvart sticker jag från skolan och rider Lutfina. Kommer bli, dressyr, uteritt, hoppning.....? Jag har ingen aning! Jag berättar när jag kommer hem igen! :P

Hörs och störs bloggen!

Nu sticker jag till Skolan !


Dags att åka till skolan igen... Men snart är det lov, GÖTT!

Häst asså....

Asså! LL i ett nötskal... Ibland undrar man vad den hästen har i huvudet xD
Jag stod och flätade hennes svans med halvtöppen boxdörr, glimmer stog i gången/stalldörren. LL får helt random för sig att ''Ne nu ska jag gå ut.'' hon flyger fram och ut genom dörren, hon springer på ''igenom'' ett grimskaft så att det går i två delar. Glimmer står bara kvar och ser dum ut, tills han fattar att han kan gå höhögen...

När jag ska fånga Lutfina igen så går hon ifrån mig, jag fångade henne andra gången och bara tog ut henne i hagen så att hon fick skämmas. Lutfina stog och kollade in i stallet efter mig hela tiden med världens största ögon, hon är för söt!

Ridpasset gick iallafall rätt bra. Hon har lärt sig hur hon ska ignorera de rakabettet nu så jag får väll byta bett ett tag ;) Jag har inte hårdtränat dressyr på ett tag nu och det märktes rätt mycket. Hon var mycket seg i innersida i vänster varv men helt ok i höger varv. Försökte sitta ner i traven men hon var alldeles för spänd och jag fick rida ihop henne en del. Men gud! Jag fick världens bästa arbetsgalopp på henne! Helt underbar!

Startlista, Privatryttare

20 cm Thea Arten              Bimmp´s Adrian

30 cm Thea Arten              Bimmp´s Adrian

40 cm Nora Arten               Kiwi

 

50 cm

Julia Cederberg                  Billy Boy

Ida Karlsson                       Lady

Nora Arten                          Kiwi

Matilda Cederberg              Billy Boy

 

60 cm                     Sarah Kristiansson             Lutfina Lenson

Ida Karlsson                       Lady

 

70 cm

Nellie Kleist                         Snowstorm

Ida Larsson                         Cavat

Nellie Kleist                         Snowstorm

 

80 cm

Emma Kunzl                      Juno Robin

Amanda Johannesson       Rasmus på luffen

Ida Larsson                         Cavat

Emma Kunzl                      Juno Robin


Blogg.se asså...

Förut när jag skulle skriva ett inlägg så dampade blogg.se, som typ alltid...
Aja, ni får er ett inlägg nu istället.

Snart är det tre timmar någonting, jag ska då ha träslöjd.
Efter skolan ska jag rida LL, vet inte om jag rider ut med Antonssons familjen eller om jag rider ensam. Vi får se vad som händer. En dag kvar i skolan nu dåh! GÖTT! Sen är det lov igen, det tackar man inte nej till. 10 dagar ledigt, vad ska jag hitta på tro.....?

Startlista Lektionshästar

Höjd              Ca: starttid

 

  1. Kung Louie                 Amanda Eriksson            50 cm            10,30
  2. Rikki                          Josefine Wingårdh
  3. Twiggy                       Lovisa Svala
  4. Paijaz                        Selina Fredin
  5. Cyklon                       Elin Lindell
  6. Nelson                      Ida Hedin                        60 cm
  7. Dark Digidoo             Emma Kil Andersson
  8. Mynta                       Elin Höjer
  9. Kung Louie                Malin Samuelsson
  10. Nelson                      Linnea Antonsson
  11. Dark Digidoo              Matilda Claesson Höjer
  12. Mynta                        Sara Båsted
  13. Digression                 Anna Wingårdh                  70 cm
  14. Jupiter                       Lovisa Nilsson
  15. Quinto                       Filippa Artén

Ingen lust alls att gå upp!

Känslan när man måste gå upp på morgonen.... -.-
Imorse hade jag ingen lust alls att vakna, ville bara ligga kvar i min underbart varma säng.
Jag vaknade mycket tidigt idag så att jag hinner med allt jag ska göra på morgonen, bland annat skriva till er och packa ridsaker. Kommer bli kul att gå till skolan idag endå, fast vi NO prov idag! GAH! Lite smått spännd. Sen så är det bara chill lektioner och efter de är det ridning.

Nu lyssnar jag på musik för att tagga inför dagen ;)


Godkväll!

Snart dags att sova igen!
Nu ska jag snart hoppa i säng igen, skola imorgon!
Jag har absolut igenting att säga, tyvärr. men ni får nöja er för dagen så återkommer jag imorgon!

Outfit, Påskhoppningen


Byxorna är ljust mintgröna, syns dock inte på bilden
+Annas svarta stövlar
+Annas väst
+ Lite till ;)
Till detta ska jag ha svarta eller vita skydd?

Hemma idag ....

God morgon bloggen!
För min del är det ingen ''god'' morgon, jag är hemma för att jag inte mår så bra. Idag kommer jag då ligga hemma och plugga sönder eftersom jag ska bli en ''nörd'' som jag kallar det. Plugga och lyssna mega mycket på musik, låter inte dumt i mina öron iallafall ! Inte helt nöjd med statistiken de senaste dagarna men de löser sig väll... Om den inte blir bättre så ser jag ingen anledning till att blogga, inte så mycket iallafall, bloggen tar ju tid som jag kanske inte alltid har. Framtiden visar hur det blir med den delen.

Nu ska jag skriva klart min engelska berättelse om London och efter de blir det plugga på NO och svenska.

Idag har jag bara plockat ögonbrynen och kollat Gossip girl, så plugga på säger jag bara!

Döööööör!

Shit! Jag är så sjukt trött asså...
En sak jag hatar är att vara trött, är inte de jättesupermega-tråkigt...? svar: Jo de e de!
Nu ska jag lägga mig och läsa på lite NO och SO, jag ska bli en ''nörd'', nu börjar äventyret!

Jag är bara rabies-trött så ni hör mer av mig imorgon!

Ridmänniskor

Här kommer de jag tycker om just ridmänniskor.


Det jag tycker är knepigast med ridmänniskor
är just de att man kan dela in dom i en kategori. Man märker lätt på många att de just rider sina hästar, man ser ofta stor skillnad på körmännikor och ridmänniskor. Den typiska privatryttaren hackar ofta på lektionsryttare strax efter att de hackat på privatryttarna. De flesta är också peiga med mindre viktiga detaljer. Det finns många bra hästmänniskor men också många mindre bra/knepiga.

Inom hästvärlden finns det mycket taskiga och rent ut sagt elaka människor, vilket jag tycker är mycket synd! Istället för att vara snäll och trevlig är många taskiga och snobbiga. Nästan alla inom hästvärlden klagar mycket på allt och alla andra, men kan inte se sin del i det. Istället för att tänka ''oj, det var ju inte så bra'' hakar de flesta bara.

Att de skulle bli ''fred'' i hästvärlden är omöjligt, alltid någon som är avundsjuk på en annan.

Jag försöker vara något mellanting. Jag vill inte vara den taskiga typen, vilket jag själv inte tycker att jag är. Att hacka på andra är bara omoget och osäkert, men man får se skillnad på att hacka och på att ha en åsikt. Självklart behöver inte allt sägas ut i fria luften, det kan stanna i ditt huvud. Det är så pass många som håller på med hästar och alla har sitt egna sätt att ta hand om dom, vissa mycket bra och andra inte så bra.
En kvinnas häst hade fått fång, och då skulle stallägaren bota det genom att hålla en gundring över korset på hästen. Nej det funkade inte.

Det finns många underbara hästmänniskor också, man får bara hitta rätt.


Sticker och rider

Snart är det dags att sticka till stallet och rida. Jag ska löshoppa och leka lite med LL.
Känner att hon behöver lös hoppas lite eftersom hon inte har hoppat så mycket på senaste och hon har inte blivit löshoppas på ett tag heller.  Kommer inte hoppa något speciellt, bara lite mark arbete/kombination.

Glad häst!

Måndag, full av överaskningar !

Denna måndag kommer vara händelserik!
Nu sitter jag och inväntar min engelskaläsare. Så, då skriver jag ett snabb inlägg till er.
Hinner dock ite skriva så mycket mer nu, för jag måste jobba ! Jag ska fortsätta skirva om resan till London så det är rätt kul endå, man får ju massor av minnen! Åh, jag vill tillbaka igen! Men det hade inte varit samma sak att åka med familjen än som vi åkte, med klassen. Sjukt kul att resa med skolan!

Idag blir det rida LL, ska löshoppa och leka lite :)


Sara Holgersons snygga foton!

I've been looking under rocks and breaking locks, Just trying find you



Går och lägger mig.

Godkväll älskade läsare !
Nu ligger jag i sängen och planerar veckan. Denna veckan kommer det hända massor av saker, både roliga och mindre roliga. Jag har bland annat massor av prov och inlämingar framför mig men även en CR med LL. Efter ridpaset idag känner jag mig redo. Känslan jag har nu i kroppen är ro, jag känner mig sjukt avslappnad och lugn.

Dålig uppdatering idag, iknow, men det kommer förbättre sig eftersom jag ska börja skriva lite åsiktsinlägg. Jag tycker själv att det kommer bli super kul!! Men vad ska bli det första jag tycker till om...? Några förslag?

Dessa brudar har jag varit med hela helgen, love you girls!

Right now



Hahah nu har vi vaknat och vi e på G igen!
Vet dock inte hur dagen blir men de märker vi väll ;)

Vaknade hos Anna, med Linnea!

Shit asså, nu är vi vakna igen!
Orkade inte vara uppe så länge igår dock, alla var rätt trötta.
Nu är vi pigga och glada igen! idag ska jag åka till LL och rida, vet inte var jag ska hitta på bara, kanske hoppa lite men mest dressyr. Nu ska vi fortsätta äta godis :3

Vi förökar oss

Nu är det inte bara jag och Anna längre, vi har ni även en tredje med oss...
Och det lyckliga är Linnea! När vi skulle ta våran kvällspromenad så blev det visst att vi åkte hem till Linnea en sväng och sen drog hem till Anna igen. Nu vet jag inte vad vi kommer hitta på.... Vad finns det att göra liksom???

Vi hörs imorgon!

RSS 2.0